12-08-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جدال کلامی مایلی کهن با عابدینی
مايلي كهن: من ديوانه دنيايي هستم كه عابديني عاقل آن است!
سايت گل - محمدمايليكهن در پاسخ به صحبتهاي امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش كه از مايلي كهن خواسته بود بي خيال حكيم باشي گري براي فوتبال ايران شود ، به ايسنا گفت: من همواره به موي سپيد او احترام گذاشتهام. عابديني در يكي، دو مورد ديگر هم به مقولهاي وارد شد اما من بازهم به موي سپيدش احترام گذاشتم. دو، سه هفته قبل عابديني گفته بود كه ظرفيت رواني مايليكهن تكميل شده. او لطف كرد و تنها نگفت كه مايليكهن ديوانه نشده است!
او سپس مثل هميشه از آستين خود اتهامي بيرون آورده و مي گويد من به احترام موي سپيد عابديني تا به حال حرفي درباره او نزدهام و حالا هم ميگويم آقاي عابديني! ما بايد به خودمان برگرديم و اگر اشتباه كردهايم بايد از مردم و خدا طلب مغفرت كنيم. شما راست ميگوييد كه من ديوانهام. اگر ديوانه نبودم ميتوانستم از رانتهايم استفاده كنم و معدنهايي داشته باشم و سودش را ببرم. در دنيايي كه شما عاقله مردش هستيد همان بهتر كه من ديوانهاش باشم...
عابديني در دوره وزارت حسين محلوجي در وزارت صنايع و معادن از معاونان اصلي وي محسوب مي شد.
عابديني: مايليكهن ناخوش است
به نظر من با توجه به ناكاميهاي هميشگي ايشان و با درنظر داشتن اين نكته كه مايليكهن با توجه به رزومهاش جزو 10 مربي اول ايران هم نيست، بايد به اين سئوال هم پاسخ داد كه چرا ايشان هميشه سر كار هستند و تيم دارند؟
سايت گل – امير عابديني، مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس و رئيس اسبق فدراسيون فوتبال در پي اظهارنظري كاملا منصفانه درباره محمد مايليكهن، امروز مورد حمله اين مربي قرار گرفت.
عابديني كه در دفاع از مربي تيمش فيروز كريمي تنها به گفتن اين جمله بسنده كرده بود كه مايليكهن حكيمباشي فوتبال نباشد، امروز از سوي وي مورد اين تهمت قرار گرفت كه با رانت معدني براي خود استحصال كرده و از قبل آن ثروتمند شده است.
وقتي با عابديني تماس ميگيريم چندان ميلي به صحبت ندارد، اما در نهايت او مثل هميشه، خوب و صريح حرف ميزند. عابديني ميگويد: «به نظر من آقاي مايليكهن الان حال و روز خيلي خوشي ندارد و شبيه روزهاي خوبش رفتار نميكند. ايشان بايد خودشان را يك بررسي كلي بكنند و ببينند كه چه اتفاقي افتاده. چه اتفاقي افتاده كه سرنوشت همه شغلهايي كه ايشان در چند سال اخير داشته، به ناكامي ختم شده؟ آيا ما مقصريم يا خود ايشان؟»
عابديني ادامه ميدهد: «آقاي مايليكهن درباره فوتبال ناپاك صحبت كرده. من از ايشان سئوال ميكنم چه كسي از همين سفره ناپاك پول خوبي ميبرد؟ و چه كسي دوست دارد سفره را بيشتر پهن كند تا دوستانش هم از همين سفره تغذيه كنند؟ اصلا چرا همه آدمهاي فوتبال بد هستند و فقط ايشان و آقاي عزيزمحمدي خوبند؟ البته من علت اين مسئله را ميدانم. آقاي عزيزمحمدي وقتي همه راي به بركناري مايليكهن از تيم ملي دادند، راياش مخالف بقيه بود چون خودش مايليكهن را به تيم ملي معرفي كرده بود.»
عابديني درباره حملات مايليكهن به مربياني مثل فيروز كريمي و قلعهنويي نيز گفت: «يك روز علي دايي بد است، يك روز يكي كوتوله است، يك روز يك نفر گروهبان قندعلي ميشود و حالا امير عابديني رانتخواري ميكند. من دوست دارم بدانم كه آقاي مايليكهن اين همه انرژي را براي اتهام بستن به ديگران از كجا ميآورد؟ به نظر من با توجه به ناكاميهاي هميشگي ايشان و با درنظر داشتن اين نكته كه مايليكهن با توجه به رزومهاش جزو 10 مربي اول ايران هم نيست، بايد به اين سئوال هم پاسخ داد كه چرا ايشان هميشه سر كار هستند و تيم دارند؟ آيا علتش همان رأيي است كه دادهاند؟ اين راي را خيليها دادهاند و بعضيها هم نه. اما اين به فوتبال چه ارتباطي دارد؟»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|