نمایش پست تنها
قدیمی 12-14-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Question 10 كشف باستان شناسي برتر 2009

نشنال جئو‌گرافيك انتخاب‌كرد
10 كشف باستان شناسي برتر 2009

جام جم آنلاين: سايت نشنال جئوگرافيك در گزارشي به معرفي 10 كشف باستان‌شناسي برتر امسال پرداخت.

سايت علمي نشنال جئوگرافيك در روزهاي پاياني سال جاري ميلادي ، اقدام به معرفي 10 كشف باستان‌شناسي امسال كرد.

اين كشف‌ها عبارتند از:

1- بقاياي كشتي ارواح جويندگان طلا :
اين كشتي به دزدان دريايي قاره‌ آمريكا تعلق داشته و سال‌ها پيش غرق شده است و ماه نوامبر بقاياي آن كشف شد.

2- گنجينه‌ طلاي آنگلوساكسون‌ها:
اين گنجينه كه از آن به‌عنوان بزرگترين گنجينه‌ كشف ‌شده از آنگلوساكسون ها ياد مي‌شود ، در ماه جولاي در انگليس كشف شد و شامل صدها شيي تاريخي ساخته‌شده از طلاست.

3- دندان‌هاي جواهر‌كاري ‌شده :
اين دندان‌ها كه انسان را به ياد ستارگان موسيقي «هيپ هاپ» مي‌اندازند، به ساكنان قاره‌ آمريكا در 2500 سال پيش تعلق دارند و نشانگر مهارت دندان‌پزشكي ساكنان منطقه‌ي آمريكاي جنوبي در هزاران سال پيش است.

4- مقبره‌ يكي از پادشاه‌هاي پرو :
در اين مقبره كه 1500 سال قدمت دارد، آثار تاريخي متعدد از جمله جوهرات سلطنتي كشف شدند البته شيوه‌ ساخت اين مقبره نيز منحصر‌به‌فرد است.
5- حجاري‌هاي جيمزتاون : اين حجاري‌ها كه حدود 400 سال قدمت دارند، به شيوه‌اي غيرعادي و راز‌گونه ايجاد شده‌اند. محققان اميدوارند با بررسي آن‌ها به رسوم ساكنان كشور آمريكا در صدها سال پيش پي ببرند.

6- آثاري قديمي‌تر از استون‌هنج :
اين آثار در كشور انگليس و شامل ويرانه‌هاي يك معبد، دو مقبره و ديگر آثار تاريخي‌اند كه در كنار يكديگر، دايره‌اي را تشكيل مي‌دهند و سال‌ها پيش از استون‌ هنج ساخته شده‌اند.

7- زيردريايي سامورايي :
اين زيردريايي به جنگ جهاني دوم تعلق دارد و در ماه فوريه در نزديكي پرل هاربر پيدا شد.

8- كشتي دزدان دريايي :
در اين كشتي كه بقاياي آن ماه مارس در سواحل كاروليناي شمالي پيدا شد، آثار زيادي از جمله سكه‌هاي تاريخي، شمشير و ديگر ابزار‌آلات جنگي كشف شدند.

9- جمجمه‌ جادوگر ايتاليايي :
در ماه مارس جمجمه‌ يك زن كه احتمالا در قرون وسطي به‌عنوان يك جادوگر با قرار ‌دادن آجري در دهانش كشته شده است، در ايتاليا كشف شد.

10- اسكلت‌هاي شگفت‌انگيز :
اين اسكلت‌ها به محوطه‌اي تاريخي در آلمان از عصر سنگ تعلق دارند و همراه آن‌ها زيور‌آلاتي ساخته‌شده از دندان سگ و اسكلت يك زن كه به‌صورت نشسته دفن شده بود، كشف شدند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید