12-17-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ابومسلم 1- صبا 3؛نوري ستاره محبوب كربكندي
اين دومين برد متوالي رسول كربكندي به عنوان سرمربي صبا بود.صبا با اين برد 26 امتيازي شد ولي ابومسلم با تحمل دومين باخت متوالي قعرنشين باقي ماند.
گلها:داوود حقي (55)،محسن بياتي نيا(58 و 63)براي صبا و رضاناصحي (28)براي ابومسلم
داور: شاهین حاج بابایی، اخطار: رجب زاده(ابومسلم)
ورزشگاه ثامن ،تماشاگران: حدود 2 هزار نفر
ابومسلم: مجید غلامی، جونیو، محمد حسن رجب زاده(80- رجب زاده)،ابراهیم لوینیان، سعید خانی،پژمان جمشیدی، گابریل، رضا ناصحی(42- معین عباسیان)، مجتبی سرآسیابی، میثم حاجیان و فرشاد بهادرانی
صبا: ارشاد یوسفی، امیرحسین یوسفی، مرتضی کاشی، سهراب بختیاری زاده، محسن بیاتی نیا(92- رامین رضاییان)، جابر انصاری، ابوالفضل حاجی زاده، کلمنتینو، داود حقی ، محمد همرنگ(46- محمد نوری) و عباس محمد رضایی.
شرح گل ها:
یک – صفر: رجب زاده از جناح راست با یک سانترتوپ را به رضا ناصحی رساند و او با یک پرش بسیار زیبا و ضربه سر توپ را تبدیل به گل کرد.
یک- یک: داود حقی درون محوطه جریمه با خطای پنالتی متوقف شد و خودش هم از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.اين پنجمين گل حقي در دومين هفته بود.
یک- 2: پاس محمد نوری را محسن بیاتی نیا تبدیل به گل کرد
یک-3: پاس محمد نوری در دهانه دروازه به محسن بیاتی نیا رسید و او با یک بغل پا توپ را تبدیل به گل کرد..
بهترين بازيكن : در نیمه اول بازی دست ابومسلم بود و آنها با ارائه یک بازی هجومی توانست برتری کاملی بر حریف داشته باشد و توپ ومیدان را در اختیار بگیرد اما در نیمه دوم با حضور محمد نوری همه چیز به نفع صبا شد و آنها تیم برتر میدان لقب گرفتند.
اتفاق ويژه: دوبار گلزني از محسن بياتي نيا اتفاق كمي نيست، باوركنيد!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|