بازگشت   پی سی سیتی > مقالات و مباحث علمی > مقالات و موضوعات علمی

مقالات و موضوعات علمی در این تالار مقالات و مطالب علمی قرار داده خواهد شد توجه شود که مقالات علمی و دانشگاهی با اخبار علمی تفاوت دارد و بخش مربوطه ی اخبار علمی به صورت جداگانه ایجاد شده است

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 09-03-2009
سمیرا_25 آواتار ها
سمیرا_25 سمیرا_25 آنلاین نیست.
کاربر علاقمند
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
نوشته ها: 108
سپاسها: : 0

13 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb ميوه اي جهت بالا بردن تراكم استخوان

ميوه اي جهت بالا بردن تراكم استخوان
كلسيم به عنوان بالا برنده تراكم استخوان شناخته شده است.اما اين ميوه نيز مي تواند ...

انجير منبع خوب پتاسيم است و همان طور كه مي‌دانيم،پتاسيم،عنصري است كه براي كنترل فشار خون به كار مي‌رود.كمبود پتاسيم،مخصوصا وقتي كه غذاها داراي مقدار زيادي سديم (نمك) باشند،مي‌تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.


كاهش وزن:
انجير،منبع خوبي از فيبرهاي غذايي است.فيبر،اثر مفيدي بر كاهش وزن دارد و گرسنگي را به تاخير مي‌اندازد.


جلوگيري از سرطان سينه:
به خاطر داشتن فيبر بالا از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري مي‌كند.انجير داراي مقدار زيادي كلسيم (79 ميلي گرم در 224 گرم انجير) مي‌باشد.تحقيقات نشان داده است كه كلسيم در انجير به همان اندازه كلسيم موجود در شير مي‌باشد.به علاوه،پتاسيم موجود در انجير،دفع ادراري كلسيم را كاهش مي‌دهد.پس انجير يكي از بهترين‌ها براي افزايش تراكم استخوان مي‌باشد و از پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.


جلوگيري از ضعف عضلات:
* مطالعات نشان داده است كه افرادي كه روزانه 3 عدد يا بيشتر ميوه مصرف مي‌كنند،ضعف و انحطاط عضلاني كمتري دارند.


*انجير منبع خوبي از منيزيم نيز مي‌باشد.ملين و ضد يبوست است و به بهبود سرفه و نفس كشيدن راحت كمك مي‌كند.


* انجير تازه مقدار كمي ويتامينC دارد و بهترين منبع (نسبت به ديگر ميوه‌ها) ويتامين6B مي‌باشد.


* انجير براي هضم بهتر غذا و كم‌خوني مفيد است و به بيماران مبتلا به كلسترول بالا و اسيد اوريك بالا،كمك مي‌كند.


* تشنگي را از بين مي‌برد و دارويي براي توليد انرژي و قوي شدن به كار مي‌رود.

* از سرطان روده جلوگيري مي‌كند.انجير جلوي رشد سلول‌هاي سرطاني را مي‌گيرد.

* آنتي اكسيدان زيادي نسبت به ساير ميوه‌ها دارد.امگا 3 و امگا 6 دارد.پس براي سيستم اعصاب،مغز و قلب بسيار مفيد مي‌باشد.


* انجير براي بهبود سردرد، دندان درد، تهوع،تب،نقرس،گوش درد،سوختگي،معده درد،ورم چركي (آبسه)،بيماري‌هاي ريوي و بيماري‌هاي مقاربتي مفيد است.البته بيماران ديابتي درخوردن آن بايد امساك كنند.



پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها