بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-29-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استقلال 3- ابومسلم 1؛تساوی با پرسپولیس قبل از داربی

استقلال و پرسپولیس با دو پیروزی مشابه 3 بر یک قبل از داربی در شرایطی کاملا مشابه قرار گرفتند . این شاید نقطه ای باشد برای آنکه این مسابقه طلسم شده به تساوی منجر نشود. آبی ها در طول بازی نمایش دلپذیری ارائه دادند و یک پنالتی توسط رحمتی از دست رفت

گل ها: مومونی ( 2- گل به خودی) و فرهاد مجیدی (79)،برهانی (90+4) برای استقلال ضیغمی ( 67) برای ابومسلم
داور: سعید بخشی زاده
اخطارها: علی حقدوست ، اشکان نامداری و رجب زاده( ابومسلم) کیانوش رحمتی ( استقلال)

ابومسلم: اشکان نامداری، عبدالجبارمومونی (47- جوادضیغمی)، مجتبی سرآسیابی، میثم حاجیان، سعید خانی، داود دانش دوست (84- جراردوسانتوز)، علی حقدوست ( 40- محمدحسن رجب زاده)، رضا ناصحی، یونس شاکری، داود سیدعباسی و فرشاد بهادرانی
سرمربی: پرویز مظلومی

استقلال: وحید طالب لو، پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، هادی شکوری، مهدی امیرآبادی، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی، محسن یوسفی (58- سیدمهدی سید صالحی)، فابیو جان واریو (81- آرش برهانی)، فرهاد مجیدی (87- رینالدو) و سیاوش اکبرپور
سرمربی : صمد مرفاوی

شرح بازی:
در نیمه اول گل دقایق ابتدایی استقلال باعث شد تا عطش این تیم برای پیروزی تا حدود زیادی فروکش کند. هر چند گه گاه حرکت های همیشگی خسرو حیدری از راست موقعیت های خوبی برای این تیم بوجود می آورد. بیشتر زمان بازی در نیمه اول در میانه میدان جریان داشت و بیشتر هم تحت تاثیر پاس های اشتباهی بود که بازیکنان دو تیم به بازیکنان حریف می دادند. نیمه دوم با هدر رفتن ضربه پنالتی استقلال توسط کیانوش رحمتی آغاز شد و این اتفاق باعث شد تا بازیکنان ابومسلم جلو کشیده و روی اشتباه خط دفاع استقلال در جایگیری گل مساوی را به ثمر برسانند. اما حضور سیدصالحی یک بار دیگر اثرخود را گذاشت و او که در بازی با استیل آذین گل زده بود در این بازی پاس گل داد. در دقایق پایانی بازی هم ابومسلم به قصد جبران یک گل عقب ماندگی دست به حمله زد که درپایان با یک ضدحمله غافلگیر شد.

شرح گل ها:
یک – صفر ( استقلال): پاس عمقی هادی شکوری با ارسال خسرو حیدری و ضربه اشتباه مومونی وارد دروازه شد.( دقیقه 2
یک- یک: ارسال داود سیدعباسی از راست پشت سر همه مدافعان استقلال به ضیغمی تازه وارد رسید تا او با ضربه سر بازی را به تساوی بکشاند. ( دقیقه 67)
2- یک ( استقلال): پاس عالی خسروحیدری با ضربه مهدی سیدصالحی به فرهاد مجیدی رسید تا او گل دوم استقلال را به ثمر برساند. ( دقیقه 79)
3- یک ( استقلال): اشتباه مجتبی سرآسیابی پشت محوطه جریمه استقلال با فرار آرش برهانی توام شد ، برهانی پس جا گذاشتن سیدعباسی و نامداری گل سوم استقلال را به ثمر رساند. ( دقیقه92)

اتفاق ویژه: دقیقه 47 با خطای اشکان نامداری بر روی فرهاد مجیدی استقلال صاحب یک ضربه پنالتی شد اما کیانوش رحمتی دومین پنالتی این فصل استقلال را به بیرون زد.

بهترین بازیکن: فرهاد مجیدی در این بازی همه کار کرد. هم گل زد ، هم پنالتی گرفت وهم بازیکن حریف را وادار به زدن گل به خودی کرد. سه امتیاز این بازی را می توان تمام و کمال به نام او نوشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 02-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استقبال از دربي با دوئل مايلي‌كهن و قلعه‌نويي

هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال سه شنبه با رويارويي مايلي‌کهن و قلعه‌نويي آغاز خواهد شد.

اگرچه همه چيز در اين هفته تحت تاثير دربي سنتي پرسپوليس و استقلال است اما در روز اول هفته بيست و ششم مسابقات حساسي برگزار مي‌شود که از جمله مهم‌ترين آنها مي‌توان به ديدار سپاهان و سايپا اشاره کرد.
برنامه رقابت‌هاي سه شنبه به شرح زير است:

* پاس همدان ـ شاهين بوشهر
پاس پس از حضور علي ‌اصغر مديرروستا روند رو به رشدي را در پيش گرفته و جهش خوبي در جدول داشته است. اين تيم البته هنوز در معرض خطر قرار دارد و مديرروستا براي اينکه خيالش آسوده شود به دنبال پيروزي برابر شاهين است. شاهين نيز براي جدا شدن از منطقه خطر در فکر کسب امتياز است.

* استيل‌آذين ـ فولاد خوزستان
استعفاي حميد استيلي مورد موافقت هيات‌ مديره استيل‌آذين قرارنگرفت تااين مربي همچنان روي نيمکت اين تيم حضورداشته باشد . آنها سه شنبه ميزبان فولاد هستند که براي رهايي از سقوط چاره‌اي جزء کسب امتياز در اين مسابقه ندارد.

*سپاهان ـ سايپا
بارزترين نکته اين ديدار رويارويي مايلي‌کهن و قلعه‌نويي است. در ديدار رفت که سايپا ميزبان بود امير قلعه‌نويي و مايلي‌کهن به سمت يکديگر نرفتند تا کدورت‌هايشان بيش از گذشته نمايان شود. پس از آن مايلي‌کهن در کنفرانس مطبوعاتي بعد از ديدار با پاس در همدان عليه قلعه‌نويي صحبت کرد که واکنش اين مربي را در برداشت. اين دو مدت‌هاست که عليه يکديگر موضع مي‌گيرند. نقطه آغازين اين ماجرا را مي‌توان ديدار سال گذشته استقلال و سايپا و زماني که قلعه‌نويي هدايت استقلال را برعهده داشت، دانست اما کسي بدرستي نمي‌داند نقطه پاياني اين جنگ چه زماني خواهد بود. اتفاقات بازي سه شنبه و نشست مطبوعاتي پس از اين ديدار مي‌تواند زواياي پنهاني از اختلاف اين دو را روشن کند.

* استقلال اهواز ـ راه‌آهن
پيش از اين ديدار جنگ لفظي مسئولان دو باشگاه در خصوص مسائل داوري بالا گرفت تا مسابقه سه شنبه ا حساس‌تر از قبل شود. دو تيم شرايط خوبي در جدول ندارند و سه امتياز اين مسابقه براي استقلال اهواز و راه‌آهن از نان شب هم واجب‌‌تر است.

* تراکتور‌سازي ـ ملوان
دو تيم همسايه در جدول در تبريز به مصاف هم مي‌روند. تراکتورسازي و ملوان در اين فصل خوب نتيجه گرفتند و براي اينکه به اين روند ادامه دهند به دنبال سه امتياز هستند اگر چه کار ملوان به واسطه حضور هواداران تراکتور‌سازي دشوار است.

* صباي قم ـ ذوب‌‌آهن
صبا پس از ديدار جنجالي با سپاهان ميزبان تيم ديگري از اصفهان است. نکته جالب توجه قبل از اين ديدار اتحاد صبا و ذوب عليه سپاهان بود. پس از اينکه مسئولان صبا عليه قلعه‌نويي و سپاهان صحبت کردند باشگاه ذوب‌آهن بيانيه‌اي صادر کرد و در آن از نوع داوري‌ها ابراز نگراني کرد. مسابقه سه شنبه براي هر دو تيم از اهميت خاصي برخوردار است بخصوص براي ذوب‌آهن که با شکست برابر پاس همدان نتوانست فاصله امتيازاتش را با سپاهان کاهش دهد.

* ابومسلم ـ مقاومت سپاسي
اين ديدار قرار بود چهارشنبه برگزار شود اما به گفته مسئولان باشگاه ابومسلم و با موافقت سازمان ليگ اين تيم سه شنبه ميزبان مقاومت سپاسي خواهد بود. ابومسلم شرايط مناسبي را در جدول ندارد و محکوم به پيروزي است. مقاومت سپاسي نيز پس از شکست خانگي مقابل استيل‌آذين در فکر بازگشت با امتياز از مشهد است.

هفته بيست و ششم ليگ برتر روز چهارشنبه با ديدار پرسپوليس با استقلال و مس کرمان با پيکان به پايان مي‌رسد.

*برنامه هفته بيست و ششم
سه شنبه 13 بهمن - هفته بيست و ششم- (گراميداشت دهه مبارکه فجر پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي و تکريم ايام اربعين حسيني و دهه فجر)

پاس – شاهين بوشهر- قدس- همدان- ساعت 14:45
سپاهان - سايپا - ذوب آهن- فولاد شهر- ساعت 15:15
استقلال اهواز - راه آهن- تختي- اهواز- ساعت 15:15
استيل آذين - فولاد خوزستان- اکباتان- تهران- ساعت 14:45
تراکتورسازي – ملوان انزلي- يادگار امام- تبريز- ساعت 15:15
صباي قم - ذوب آهن- يادگار امام- قم- ساعت 15:15
ابومسلم - مقاومت شهيد سپاسي- ثامن الائمه- مشهد- ساعت 14:45

چهارشنبه 14 بهمن
پرسپوليس - استقلال - آزادي- تهران - ساعت 14:30
مس کرمان - پيکان - شهيد باهنر- کرمان- ساعت 14:45

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

صبا 1- ذوب آهن 1؛کمک کربکندی به سپاهان

طلسم صبایی ها در پیروزی مقابل تیم های اصفهانی به قوت خود باقی ماند و این تیم بازهم نتوانست مقابل تیمی از اصفهان به پیروزی برسد. ذوبی ها هم با توقف مقابل تیم سرمربی سابق خود حسابی از تیم همشهری عقب افتادند و با شش امتیاز اختلاف در رده دوم باقی ماندند

گل ها: بیاتی نیا (40 ) برای صبا و صادقیان (50) برای ذوب آهن
داور: خداداد افشاریان
اخطارها: کیوان امرایی ، قاسم حدادی فر، حسن اشجاری( ذوب آهن) علیرضا لطیفی ( صبا)
تعداد تماشاگران: حدود 5 هزار نفر

ذوب آهن: شهاب گردان، سیدمحمدحسینی، سیناعشوری، فرشید طالبی، حسن اشجاری، محمد منصوری، قاسم حدادی فر(82- محسن مسلمان)، محمد قاضی، مصطفی صالحی نژاد، اسماعیل فرهادی (59- جلال امیدیان) و کیوان امرایی(46- پیام صادقیان) سرمربی: منصور ابراهیم زاده

صبا: ارشاد یوسفی، ابوالفضل حاجی زاده، مرتضی اسدی، سهراب بختیاری زاده، مرتضی کاشی، حمیدرضا فرزانه 76- عباس محمدرضایی)، محمد نوری، امیرحسین فشنگچی (83- محسن بیات)، علیرضا لطیفی، جابرانصاری و محسن بیاتی نیا(80- رامین رضاییان)
سرمربی: رسول کربکندی

شرح گل ها: یک- صفر(صبا) سانتر فشنگچی از جناح چپ با ضربه سر جابرانصاری به بیاتی نیا رسید که او با یک شوت زیبا گل اول بازی را به ثمر رساند.( دقیقه 40)
یک- یک: سانتر محمدمنصوری از جناح راست با ضربه سر پیام صادقیان به گل تساوی ذوب آهن تبدیل شد. ( دقیقه 50)
بهترین بازیکن : محسن بیاتی نیا. او مثل همیشه بعد از آمدن رسول کربکندی از بهترین های تیمش بود و در این بازی با دوندگی زیاد و تک گلی که به ثمر رساند بهترین بازیکن زمین بود.

اتفاق ویژه: هواداران قمی تیم ذوب آهن را به خاطر بیانیه ای که این باشگاه در حمایت از کربکندی صادر کرده بود مورد تشویق قرار دادند
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استقلال اهواز1 ـ راه آهن3؛ آبي ها بوي سقوط مي دهند

در روزي كه استقلال اهواز فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشت تيم راه آهن با استفاده از اشتباهات فاحش دروازه‌بان استقلال توانست از اندك موقعيت‌هايش به سه گل برسد. اين باخت استقلال اهواز را به مثلث انتهاي جدول فرستاد.

گلها: آمنه(6)، باجلان(48)، عابدي(2+90) براي راه آهن، ميداودي(56پنالتي) براي استقلال اهواز
ورزشگاه تختي اهواز، تماشاگر 2 هزارنفر داور: احمد صالحي
اخطار: نورمحمدي،كوشكي، ترائوره، (راه آهن)، ماكسيمو،متوري(استقلال اهواز)

استقلال اهواز: نادر غبيشاوي، امير شرفي، محمد كوتي، ماكسيمو، جواد رزاقي، حسين ماهيني، رضا معقولي(46 محمد متوري)، مصطفي بيژني(70 مهدي دغاغله)، امير خليفه اصل(46 محمد فعال)، اسماعيل شريفات، ميلاد ميداودي
مربي:‌ افشين كمايي

راه آهن: مسعود همامي، ابراهيم كريمي، عليرضا نورمحمدي، عيسي ترائوره، ابوذر رحيمي، مجيد باجلان(80 محسن زاهدي)، ايمان حيدري(64سعيد عابدي)، ميلاد زنيدپور، حسين پاشايي، محمود آمنه(73مجيد نورمحمدي)، حسين كوشكي
سرمربي: مهدي تارتار

شرح گل:
1ـ0 (راه آهن): در دقيقه 6 محمود آمنه بازيكن سوري راه آهن از فاصله 20 متري با ضربه زميني به گوشه راست دروازه استقلال اهواز گل اول را به ثمر رساند.
2ـ0(راه آهن): دقيقه 48 ضربه زميني و كم جان مجيد باجلان روي اشتباه عجيب نادر غبيشاوي از بين پاهاي اين دروازه‌بان وارد دروازه شد.
2ـ1(استقلال اهواز): دقيقه 56 خطاي حسين پاشايي روي اسماعيل شريفات تبديل به پنالتي شد كه ميلاد ميداودي اين ضربه را تبديل به گل كرد.
3-1(راه آهن):فريد عابدي با دروازه‌بان استقلال تك به تك شد و با ضربه زميني گل سوم را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: ايمان حيدري بازيكن تعويضي راه آهن هنگام خروج از زمين به مهدي تارتار توهين كرد و بلافاصله وارد رختكن شد كه نماينده فدراسيون فوتبال به همين دليل كارت بازي اين بازيكن را مصادره كرد. ضمن اينكه هواداران تيم استقلال اهواز پس از باخت 3 بر يك مقابل راه آهن عليه شهرام شفيع زاده شعار دادند و با سردادن شعار " شفيع زاده حيا كن استقلال را رها كن " اعتراض خود را نشان دادند.اعتراض هواداران استقلال اهواز فقط به مديرعامل اين تيم ختم نشد و آنها عليه هيات فوتبال و حميد رمضاني نيز شعار دادند.

بهترين بازيكن: ميلاد زنيدپور هافبك خوزستاني راه آهن كه پايگذار دو گل اين تيم بود بهترين بازيكن مسابقه لقب گرفت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تراكتور سازي 2- ملوان 1؛پيشروي گرگها ادامه دارد

اولين گل مهرداد اولادي ستاره ملوان را، مهرداد پولادي ستاره تراكتور پاسخ داد تا نبرد اين دو تيم كه براي حضور در جمع بزرگان جدال سختي با هم دارند، به نفع تراكتور تمام بشود. تراكتور حالا در يك قدمي استيل آذين است و شرايط خوبي در جدول دارد.

گل ها: ابراهیمی (19) و پولادی (32) برای تراکتورسازی مهرداد اولادی (21) برای ملوان
داور: نوید مظفری تعداد تماشاگران: حدود 40 هزار نفر
اخطارها: هادی تامینی و سید جلال رافخایی ( ملوان)

تراکتورسازی: مهدی ثابتی، آلو ترائوره، علیرضا میرشفیعیان، مصطفی اکرامی، مجتبی ترشیز، علیرضا جلیلی(4محمدباقر زعفرانی)، مهرداد پولادی، جاسم کرار (62- امیرمحبی)، فرهاد خیرخواه، محمد ابراهیمی
سرمربی: فراز کمالوند

ملوان انزلی: مهدی رحیم زاده، بابک پورغلامی ( علیرضا رمضانی)، هادی تامینی، مهرداد اولادی، پژمان نوری، سید جلال رافخایی، محمدحیدری (57- محمد نزهتی)، آلن باسیچ، سعیدسالارزاده، مهران جعفری (75- محمد رستمی)، فیلیپ آلوز دسوزا
سرمربی: فرهاد پورغلامی

شرح گل ها:
یک – صفر (تراکتورسازی): سانتر پولادی به محمدابراهیمی رسید و او با یک ضربه اولین گل را به ثمر تراکتورسازی ها ثبت کرد.. ( دقیقه19)
یک- یک: کرنر ارسالی پژمان نوری را مهرداد اولادی با یک ضربه سر تبدیل به گل کرد. ( دقیقه 21)
2- یک(تراکتورسازی): حرکات تکنیکی جاسم کرار در محوطه جریمه نظم خط دفاع ملوان را به هم زد و پولادی از این شلوغی استفاده کرد و گل برتری را به ثمر رساند. ( دقیقه 32)

بهترین بازیکن: مهرداد پولادی بعد از مدتها بازی بسیار خوبی انجام داد و با یک گل و یک پاس گل زمینه ساز برد خانگی تیمش شد.

اتفاق ویژه: جاسم کرار بعد از ماهها در ترکیب اصلی قرار گرفت و بازی بسیار خوبی هم انجام داد. همچنین حضور پرتعداد هواداران ملوان هم در ورزشگاه تختی تبریز جالب توجه بود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

ابومسلم 3ـ مقاومت 0؛ روز خوب ناصحي

برخلاف دوران شاغلام كه مقاومت بازي‌ها را ضعيف آغاز مي‌كرد و با قدرت به پايان مي‌‌برد، شاگردان مهابادي در سراشيبي قرار گرفته‌اند. شكست 3 گله آنها در مشهد اين تيم را در حوالي منطقه خطر نگه داشته است. گفته مي‌شود مهابادي براي ادامه كار با مشكلاتي مواجه خواهد بود.

گلها: داوود سيدعباسي(12)، رضا ناصحي(20)، جرالد جوينور(42)
ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد تماشاچي 2 هزارنفر
داور: ايرج ساعدي
اخطار: ناصحي(ابومسلم)، سنگ‌چولي(مقاومت)
اخراج: افشه(مقاومت)

ابومسلم: مجيد غلامي، داوود سيدعباسي، وحيد عسگري، ميثم حاجيان، ابراهيم لوينيان، امجد شكوه‌مقام(77 عليرضا خرسندنيا)، فرشاد بهادراني، رضا ناصحي، محمدحسن رجب‌زاده، جرالدو جونيور(69يونس شاكري)، داود دانش‌دوست(83 جواد ضيغمي)
سرمربي: پرويز مظلومي

مقاومت سپاسي: سيروس سنگ‌چولي، ميرهاني هاشمي، مصطفي صبري، علي‌محمد دهقان، سعيد چاه‌جويي(40محمد ايران‌پوريان)، صادق كرمي، مهدي كريميان، بهنام افشه، شهرام گودرزي، امين متوسل‌زاده(65 مهدي نظري)، رضا حقيقي(42 علي ممبيني)
سرمربي: داود مهابادي

شرح بازي:
ابومسلمي‌ها بسيار طوفاني شروع كردند و همان نيمه اول توانستند تير خلاص را شليك كنند و سه بر صفر به رختكن بروند در نيمه دوم مقاومتي‌ها سعي در جبران نتيجه داشتند كه اخراج بهنام افشه و ده نفره شدن اين تيم باعث شد كه ابومسلمي‌ها همانند نيمه اول بازي را در دست بگيرند و با حفظ نتيجه بازي را با همان نتيجه سه بر صفر به پايان ببرند.

شرح گل:
1ـ0(ابومسلم): يك ضربه ايستادگي را داود سيدعباسي از فاصله 30 متري با يك شوت سركش وارد دروازه مقاومت كرد.
2ـ0(ابومسلم): ناصحي با شوتي از پشت 18 قدم از فاصله 30 متري توپ را وارد دروازه حريف كرد.
3ـ0 (ابومسلم): ناصحي در دقيقه 42 نفوذ كرد كه سانتر ناصحي را جونيور تبديل گل كرد.

بهترين بازيكن: ناصحي نيمه اول كه دو موقعيت خوب به وجود آورد و يك پاس گل داده و به عنوان كاپيتان به خصوص در نيمه دوم تيمش را به خوبي رهبري كند

اتفاق ويژه:برد 3 گله ابومسلم در خانه مقابل تيمي كه در روند رو به نزول قرار دارد، روحيه شاگردان مظلومي را بالا برد. اين پيروزي پرگل باعث خواهد شد كه ابومسلم با انگيزه بيشتري ليگ را دنبال كند گرچه همچنان تيم آخر جدول است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پاس صفرـ شاهين يك؛ همداني ها: شاهين ناجي شاهين شد!

محمود ياوري يك پاسي قديمي است كه با برد در اين بازي درس خوبي به شاگرد با استعدادش اصغر مديرروستا داد. البته همداني‌ها مثل استيل‌آذيني‌ها عقيده دارند كه اين برد بدون تصميم داور به دست نمي‌آمد. شاهين با اين برد 30 امتيازي شد و به نوار موفقيت‌هاي پاس پايان داد.

گل: محمد احمدپوري(20)
ورزشگاه شهداي قدس همدان تماشاچي 5 هزارنفر
داور: شاهين حاج‌بابايي
اخطار: روشن‌گر، كياني(شاهين) اركينوف، ميرقرباني(پاس)

پاس: سوشا مكاني، رحمت عابدي‌نژاد، ساشا كوني‌جا، مجيد حيدري، پويا سيدپناهي(84 باقر ميرقرباني)، آرتور يدگاريان، روزبه‌ شاه‌عليدوست، هادي بلوري(63 اويس كردجهان)، ووريا غفوري(70 اميد ابوالحسني)، شهباز اركينوف،‌ هادي اصغري
سرمربي: علي اصغر مديرروستا

شاهين بوشهر: مجتبي روشن‌گر، جمال حق‌شناس، حبيب هوشيار، محسن حميدي، محسن ايران‌نژاد، مهدي نوري، مهدي كياني، محمدرضا سليماني(77 ايوان پترويچ)، بهادر عبدي، محمد احمدپوري(88 رضا بازياري)، محمدناصر شكرون(59 منصور تنهايي)
سرمربي: محمود ياوري

شرح گل :
بازي در دقايق ابتدايي به طور متعادل دنبال مي‌شد تا اينكه بوشهري‌ها در يك ضدحمله با استفاده از سرعت بالاي احمدپوري به گل رسيدند. تلاش‌هاي پاس در دقايق باقي‌مانده از بازي براي به ثمر رساندن گل تساوي بي‌نتيجه ماند و شاهيني‌ها به خوبي توانستند بازي را اداره كنند. در آخرين دقايق وقت‌هاي تلف شده در نيمه دوم شاهين حاج‌بابايي داور مسابقه از خطاي پنالتي مقرض روي باقر ميرقرباني گذشت و صحنه را خطاي داوينگ ميرقرباني تشخيص داد تا شاهين به نوعي ناجي شاهين شده باشد.

شرح گل:
1ـ0 (شاهين‌بوشهر): پاس در عمق مهدي كياني پشت دفاع پاس به محمد احمدپوري رسيد كه او در يك موقعيت تك به تك دروازه پاس را گشود.

اتفاق ويژه: 20 هوادار بوشهري در ورزشگاه قدس همدان حاضر بودند كه صداي تشويق آنها بيشتر از 5 هزار هوادار همداني به گوش مي‌رسيد. اين هواداران بوشهري 90 دقيقه يك صدا تيمشان را تشويق كردند.

بهترين بازيكن: محمد احمدپوري مهاجم شاهين با فرصت‌طلبي خود توانست يك گل سه امتيازي براي تيمش به ثمر برساند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استيل آذين2 ـ فولاد3؛ كارمشتركي از جلالي ، رضايي و البته آقاي داور!

فولاد با پيروزي در اين بازي 28 امتيازي شد و موقتا بالاتر از راه‌آهن و مس قرار گرفت. اين در حالي است كه استيل آذين دوباره موقعيت حضور در پله سوم جدول را از دست داد و 39 امتيازي باقي ماند.

گلها: بختيار رحماني(24)، سعيد رمضاني (2+45، پنالتي) و غلامرضا رضايي(81) براي فولاد، مهدي محمدي(38) و رضا نورزوي(52) براي استيل
ورزشگاه اكباتان تماشاچي 2 هزارنفر داور: سعيد بخشي‌زاده
اخطار: چمن‌آرا، رضايي(فولاد)، شاپورزاده(استيل آذين)
اخراج: مهدي مهدوي‌كيا(استيل آذين)

استيل آذين : حميد نشاط‌جو، مهدي محمدي، مهدي‌ مهدوي‌كيا، لك چيرا، علي آذري، حامد كاويان‌پور، علي كريمي، افشين چاووشي(53 حسين كعبي)، اميرشاپورزاده(88كاظم برجلو)، رضا نوروزي، حميد شرفي
سرمربي: حميد استيلي

فولاد: حسين آشنا، كريم شاهوردي، علي حمودي، مهدي چمن‌آرا، جلال كاملي‌مفرد، جواد شيرزاد، سعيد رمضاني، غلامرضا رضايي، سيامك سرلك، نادر احمدي(82 بارتولويچ)، بختيار رحماني

شرح بازي:
گرچه نمايش فولاد مقابل استيل آذين شجاعانه و تهاجمي بود، اما آنها زماني صاحب توپ و ميدان شدند كه داور در تصميمي عجيب مهدوي‌كيا را از بازي اخراج كرد. استيل كه بازي را كند آغاز كرده بود، بعد از گلي كه روي اشتباه مدافعانش دريافت كرد، به سرعت بازي را به تساوي كشاند و در حالي كه به دنبال گل دوم بود روي اشتباه داور گل دوم را از روي نقطه پنالتي دريافت كردند با اين حال آنها در نيمه دوم دوباره گل مساوي را به ثمر رساندند و در حالي كه به هجوم خود ادامه مي‌دادند، با اخراج مهدوي‌كيا 10 نفره شدند و تحت تأثير حريف قرار گرفتند.
اين لحظه‌اي بود كه حميد استيلي سرمربي اين تيم بايد به داد تيم مي‌رسيد اما او شيوه مناسبي را براي ادامه بازي در چنته نداشت و بنابراين فولاد با چند ضدحمله خطرناك بالاخره گل پيروزي را زد. تعداد فرارهاي رضايي و تك به تك شدن او با دروازه‌بان،‌ نشان از اين داشت كه جلالي سوراخ دعا را پيدا كرده و البته استيلي آنتي تزي در اين‌باره ندارد. نكته ديگر اين بازي ادامه نمايش ضعيف علي كريمي بود. او و حامد كاويانپور باعث كندي تيمي بودند كه امروز بايد مي‌توانست اين بازي را به سود تمام كند. با اين حال فولاد با كسب اين سه امتياز در موقعيت بهتري در جدول قرار گرفت. اين سومين نتيجه خوب و متوالي اين تيم در ليگ است.

شرح گل:
1ـ0(فولاد): روي يك توپ ارسالي اريب از سمت راست نشاط‌جو و محمدي با هم قاطي كردند تا بختيار رحماني به سادگي صاحب توپ شده و براي تيمش گل بزند.
1ـ1(استيل آذين): مهدوي‌كيا اولين پاس گل خود را در بازگشت به ليگ داد. كرنر ارسالي او از جناح چپ به محمدي رسيد تا او بدون مزاحمت ضمن گلزني اشتباهش را جبران كند.
2ـ1(فولاد): در لحظات پاياني وقت تلف شده نيمه اول بخشي‌زاده با يك تصميم عجيب فولاد را به يك پنالتي باد آورده رساند و در حالي كه هيچ برخوردي بين كاويانپور و رضايي صورت نگرفته بود، داور نقطه پنالتي را نشان داد. اين ضربه برخلاف هميشه توسط رمضاني به گل تبديل شد.
2ـ2(استيل آذين): امير شاپورزاده بهترين بازيكن استيل در چند مسابقه گذشته با يك نفوذ عمقي و يك دو سانتري زيبا را روي دروازه فرستاد كه اين پاس با ضربه نوروزي به گل مساوي تبديل شد.
3ـ2(فولاد): غلامرضا رضايي براي بار چندم در پشت مدافعان كند استيل صاحب توپ شد و با بردن توپ روي پاي راست از گوشه محوطه جريمه دروازه استيل را به زيبايي باز كرد.

بهترين بازيكن: غلامرضا رضايي، مهاجم تند و سريع فولاد با تحركي بسيار و جاگيري‌هاي عالي بارها موقعيت گل ايجاد كرد او با سرلك و رمضاني هماهنگي خوبي دارد و بخصوص در بازي‌هاي خارج از خانه براي فولاد بسيار موثر است.

اتفاق ويژه: اخراج مهدي مهدوي‌كيا كاپيتان استيل آذين درشرايطي ناباورانه رخ داد. به نظر نمي‌رسد كاپيتان سابق تيم ملي كه همواره به خوش‌اخلاقي مشهور بوده است خطاب به كمك داور كلمه‌اي به زبان آورده باشد. اما به هر حال داور بدون ملاحظه اين تصميم را گرفت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاهان 5- سايپا 1؛توفان زرد در فولادشهر

گرچه امير قلعه‌نويي با مايلي كهن آشتي كرد، اما انگيزه‌هاي عجيب تيمش نشان مي‌داد كه او كينه سرمربي سابقش در تيم ملي را در دل داشته است. سپاهان با اين برد، به صدرنشيني مقتدرانه‌اش ادامه داد و اين در حالي است كه سايپا حالا در منطقه خطر قرار گرفته است. اين يك نمايش كامل فوتبال براي هزاران تماشاچي سپاهاني بود كه ديگر تنبلي نمي‌كنند و ورزشگاه را پر مي‌كنند.

گلها:توره،(36)، عمادرضا(57)(65)، جمشيديان براي سپاهان، يوسف‌زاده(71) براي سايپا
ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر 8 هزارنفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: حسيني(سايپا)،حاج صفي(سپاهان)

سپاهان: سيدمهدي رحمتي، جلال حسيني، هادي عقيلي، محسن بنگر، احسان حاج‌صفي، مهدي كريميان(72 حسين پاپيتو)، احمد جمشيديان(86 هادي جعفري)،‌ شاهين خيري، عمادرضا، ابراهيم توره،‌ محرم نويدكيا(64 مهدي جعفرپور)
سرمربي: اميرقلعه‌نويي

سايپا: ابراهيم ميرزاپور، مرتضي ابراهيمي، علي زينلي، مجيد ايوبي، مهدي خيري(64 عليرضا كاوري)، ابراهيم صادقي، سيدعلي حسيني، رضا خالقي‌فرد،‌ اميد شريفي نسب(82 محمد ضيايي‌پور)، سيدامين منوچهري(69 سعيد يوسف‌زاده)، كريم انصاري‌فرد
سرمربي:‌ محمد مايلي‌كهن

شرح بازي: سپاهان در روزي كه به سه امتياز ديدار با سايپا براي دوختن شنل قهرماني نياز داشتند با 5 گل سايپا را در هم كوبيدند مشخص نبود چرا امير قلعه‌نويي بعد از زدن گل چهارم قدرت تهاجمي تيمش را گرفت شايد او مي‌خواست رابطه‌اش با مايلي‌كهن دوباره خدشه دار نشود. شاگردان او 5 گل زدند و شايد همين تعداد گل را از دست دادند.

شرح گل:
1ـ0(سپاهان): سانتر احسان حاج‌صفي با ضربه سر ابراهيم توره تبديل به گل اول سپاهان شد.
2ـ0(سپاهان): استوپ ابراهيم توره در محوطه جريمه به صورت اتفاقي مقابل عمادرضا قرار گرفت كه ضربه قيچي برگردان عماد زيباترين گل اين مسابقه را سبب شد.
3ـ0(سپاهان): يك و دو مهدي كريميان با عماد رضا،‌ او را در موقعيت تك به تك با دروازه‌بان سايپا قرار داد كه ميرزاپور حساب بازي را سه بر صفر كرد.
4ـ0(سپاهان): پاس عمادرضا به جمشيديان او را در موقعيت شوت از پشت محوطه جريمه قرار داد كه احمد با ضربه دقيق گل چهارم سپاهان را به ثمر رساند.
4ـ1(سايپا): اشتباه مدافعين سپاهان سعيد يوسف‌زاده را در موقعيت شوت‌زني درون محوطه جريمه سپاهان قرار داد كه شوت يوسف‌زاده با اشتباه بنگر و رحمتي به تك گل سايپا در اين مسابقه بدل شد.
5ـ1(سپاهان): پاس ابراهيم توره به احسان حاج‌صفي باعث شد او با عبور از خط دفاعي سايپا گل پنجم را از زاويه بسته درون دروازه سايپا قرار دهد.

اتفاق ويژه: بازيكنان تيم فوتبال سپاهان در نيمه دوم با سايپا جشنواره گل راه انداختن تماشاگران اين تيم شعاري در مورد برنامه نود و مجري آن عادل فردوسي‌پور به راه انداختن، آنها مي‌گفتند «فردوسي فردوسي بازم بگو داوري» سپاهاني‌ها كه دل پري از مباحث مطرح شده در جريان بازي سپاهان و صبا داشتند با 5 گل قدرت‌نمايي كردند تا نشان دهند لياقت قهرماني در اين فصل را دارند

بهترين بازيكن: عمادرضا علاوه بر اينكه دو گل و دو پاس گل براي اين تيم داشت بسيار جنگنده ظاهر شد و حتي براي چند صحنه براي دفاع به پشت محوطه جريمه خودي نيز برمي‌گشت سوپر گل او و تشويق ويژه او از طرف هوادارن سپاهان شكي در اينكه او بهترين بازيكن ديدار سپاهان و سايپا بود نمي‌گذارد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پرسپوليس2 ـ استقلال1؛ شكست طلسم با شوت استثنايي كريم

بعد از چند سال بالاخره طلسم تساوي‌هاي داربي شكسته شد. اين مسابقه‌اي بود كه با اشك‌هاي علي دايي به پايان رسيد، مسابقه‌اي نه چندان جذاب و پر از اشتباه بود كه سرانجام با درخشش فردي كريم باقري نتيجه‌اي غير از مساوي در آن بجاي گذاشته شد.

گل‌ها: فرهاد مجيدي(16)، براي استقلال و هادي نوروزي(36) و كريم باقري(86)، براي پرسپوليس
ورزشگاه آزادي، تماشاچي 70 هزارنفر
داور: سعيد مظفري
اخطار:بادامكي(پرسپوليس)، كاظمي، برهاني، اميرآبادي(استقلال)

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، حميد علي‌عسگر، سپهر حيدري، شيث رضايي، ابراهيم شكوري، عادل كلاه‌كج، حسين بادامكي، كريم باقري، هادي نوروزي(مجتبي زارع 70)، حوارملامحمد، محسن خليلي(نبي باقري90)
سرمربي: علي دايي

استقلال: وحيد طالب‌لو، مهدي اميرآبادي، حنيف عمران‌زاده، هادي شكوري، خسرو حيدري، فابيو جان واريو، حسين كاظمي، سياوش اكبرپور(آرش برهاني68)، فرهاد مجيدي، سيدمهدي سيدصالحي
سرمربي: صمد مرفاوي

شرح گل:
0ـ1(استقلال): پاس عمقي خسرو حيدري و اشتباه سريالي دو مدافع پرسپوليس كه به جاي دفع توپ زمين خوردند، فرهاد مجيدي را صاحب توپ كرد و او در شرايط تك به تك توپ را از ميان پاهاي حقيقي به داخل دروازه قل داد.
1ـ1(پرسپوليس): فرار عمقي حميدرضا علي‌عسگر و اشتباه اميرآبادي با پاس عسگر توام شد و هادي نوروزي بدون مزاحمت از مركز محوطه شش قدم دروازه استقلال را گشود.
2ـ1(پرسپوليس): يك سوپر گل. كريم باقري توپ را از حوارملامحمد گرفت و با ضربه‌اي استثنايي دروازه استقلال را از فاصله 30 متري باز كرد. روي اين گل اشتباه طالب‌لو بي‌تأثير نبود.

اتفاق ويژه: درگيري لفظي و شديد بين شيث رضايي و عليرضا حقيقي كه با دشنام‌هاي بالاي 18 سال كاپيتان دوم پرسپوليس توام بود، نقطه تاريك مسابقه‌اي بود كه سرانجام طلسم تساوي‌ها در آن شكسته شد.

بهترين بازيكن: شايد هيچ كدام از بازيكنان را نتوان به عنوان بهترين انتخاب كرد چرا كه تعداد اشتباهات فردي مثل همه بازي‌هاي قبل دربي بالا بود و هيچ بازيكني در اين شرايط درحد بهترين ظاهر نشد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش