بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-27-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض "زمهریر" برای اکران عمومی 17 دقیقه کوتاه شد

علی رویین تن خبر داد
"زمهریر" برای اکران عمومی 17 دقیقه کوتاه شد
:: 5 خرداد 1389 ::

مجله سی نت: فیلم سینمایی "زمهریر" به کارگردانی علی روئین‌تن برای نمایش عمومی 17 دقیقه کوتاه شد.
روئین‌تن گفت: من از ابتدا تصمیم داشتم پس از نمایش "زمهریر" در جشنواره فیلم فجر با توجه به واکنش‌هایی که می‌بینم فیلم را اصلاح کنم، اولین مواجهه من با "زمهریر" در جشنواره و همراه با تماشاگران بود. طبیعی است که فیلم اشکال‌هایی داشته باشد و من به عنوان کارگردان به دنبال این باشم که فیلم را تصحیح کنم اما دوستان مطبوعاتی صبر نکردند تا نسخه نهایی را ببینند و علیه "زمهریر" جوسازی کردند.

وی افزود: متاسفانه حمله‌هایی که به فیلم می‌شود ناجوانمردانه است و در حالی که عده زیادی این فیلم را ندیده‌اند نمی‌توان درباره‌اش صحبت کرد، فیلم کوتاه شده و به نسخه‌ای یکدست و منسجم تبدیل شده است. این نسخه برای من قابل قبول‌تر از نسخه جشنواره است.

کارگردان "دلشکسته" گفت: من پای اعتقادم ایستاده‌ام و همچنان "زمهریر" را فیلمی در ستایش مردان جنگ می‌دانم. امیدوارم مردم این فیلم را در اکران عمومی ببینند و با واقعیت‌ آن آشنا شوند.

روئین‌تن ادامه داد: موتیف فیلم ترانه "لب کارون" است که با لحنی محزون بارها خوانده می‌شود در نسخه تازه این موتیف کوتاهتر شده است. نسخه تدوین شده را برای دریافت پروانه نمایش ارائه می‌دهیم و امیدواریم فیلم پروانه بگیرد تا مخاطبان متوجه شوند گروهی علیه "زمهریر" موضع منفی گرفته‌اند.

"زمهریر" با بازی افسانه بایگان، رضا رویگری، نیوشا ضیغمی، بیتا بادران و... در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر روی پرده می‌رود. جلسه نقد و بررسی این فیلم با واکنش منفی منتقدان و روزنامه‌نگاران در سینمای رسانه‌ها روبرو شد.

................................................

قدیمی 05-29-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض حال نامساعد «مهين شهابي» و اصرار بيمارستان به ترخيص وي

دختر مهين شهابي خبر داد
حال نامساعد «مهين شهابي» و اصرار بيمارستان به ترخيص وي
:: 7 خرداد 1389 ::

مجله سی نت: ددختر مهين شهابي گفت: متأسفانه مسئولين بيمارستان پارس اصرار به ترخيص مادر دارند اما وضعيت عمومي او هيچ تغييري نسبت به هفته گذشته نكرده و اصلاً شرايط مساعد براي ترخيص از بيمارستان را ندارد.

آرزو شهابي فرزند ارشد مهين شهابي گفت: متأسفانه مسئولين بيمارستان پارس اصرار به ترخيص مادر دارند اما وضعيت عمومي او هيچ تغييري نسبت به هفته گذشته نكرده و اصلاً شرايط مساعد براي ترخيص از بيمارستان را ندارد.
وي ادامه داد: هفته گذشته او از بخش ICU به بخش منتقل شد و در يك اتاق خصوصي مورد مراقبت قرار گرفت. از راه بيني غذا به او داده مي‌شود و سرم و سند دارد از سوي ديگر هنوز قدرت كلام خود را بازنيافته و چشم هايش را به ندرت مي‌تواند بازنگهدارد. او انگشت‌هاي پايش را به زحمت حركت مي‌دهد و دست‌هايش هيچ حركتي ندارند. با اين اوصاف مسئولان بيمارستان اصرار دارند كه مادر را ترخيص كنيم و در خانه يا خانه سالمندان از او نگهداري كنيم!
وي در ادامه افزود: تومور مغزي قسمت حافظه مغز مادر را گرفته است. او نياز به مراقبت‌هاي درست و اصولي دارد. من چگونه مي‌توانم ريسك حضور او را درخانه بپذيرم حتي اگر پرستار براي او در خانه استخدام كنم بازهم نياز به مراقبت هاي بيمارستاني و پزشكي دارد.
شهابي در پاسخ به اين سوال كه علت اين اصرار براي ترخيص مهين شهابي چيست، گفت: تا زماني مادر پرتودرماني و شيمي درماني مي‌شد و هزينه‌هاي هنگفت از سوي بيمارستان به خانواده تحميل مي‌شد، هيچ مشكلي نبود اما الان كه او تنها يكي از اتاق‌هاي خصوصي را اشغال كرده است و هزينه‌اش پايين‌تر شده بيمارستان قبول نمي‌كند كه مادرم تحت مراقبت قرار گيرد. من حتي قبول كردم كه مادر را در يك اتاق عمومي نگهداري كنند اما آن ها اصرار دارند مادر را از بيمارستان ترخيص كنند. من چگونه مي‌توانم مادر را با اين وضعيت جسماني و با اين سن و سال از بيمارستان به منزل منتقل كنم. اگر حادثه‌اي براي او در جابجايي پيش بيايد چه كسي مي‌تواند به مردمي كه اين همه ابراز لطف و محبت نسبت به ما دارند، پاسخگو باشد؟
اوكه براي مراقبت از مادر هر روز از تنكابن به تهران مي‌آيد و عصر باز مي‌گردد در ادامه، گفت: در شرايطي كه هر روز بايد به مادر سربزنم و از او مراقبت كنم و عصرها به خانه بازگردم، خانه‌ام در تنكابن نيز به سرقت رفت و بسياري از مدارك بانكي و دست چكم توسط سارقان ربوده شد.
وي در ادامه گفت: مسئولان صدا و سيما از ابتداي بيماري مادر ما را مورد لطف خود قراردادند. مادرم 50 سال براي هنر نمايشي مملكت زحمت كشيده است. او هنوز هم نياز به ICU و مراقبت دارد. من از مسئولان بهداشت مي‌خواهم شرايطي را فراهم كنند تا مادر بتواند از مراقبت‌هاي درست و پزشكي بهره‌مند شود.

منبع:فارس

قدیمی 05-29-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

فهرست كامل عوامل و بازيگران فيلم؛

كيميايي "جرم" را در فضاي پيش از انقلاب كليد زد
:: 7 خرداد 1389 ::

مجله سی نت: فيلمبرداري "جرم" ساخته جديد مسعود كيميايي در تهران آغاز شد. پولاد كيميايي، حامد بهداد، شبنم درويش، جمشيد مشايخي، داريوش ارجمند، مسعود رايگان، اكبر معززي، نيكي كريمي، بهاره رهنما و سيامك انصاري از جمله بازيگران اين فيلم هستند.
چهارشنبه ششم خرداد، در دكوري واقع در جنوب تهران، مسعود كيميائي به همراه گروهش اولين پلان فيلم "جرم" را فيلمبرداري كردند.
اين دكور كه توسط ايرج رامين‌فر طراحي و ساخته شده و قرار است سكانس‌هاي زندان اين اثر كيميايي در آن فيلمبرداري شود.
در اولين روز فيلمبرداري پولاد كيميايي و شبنم درويش در برابر دوربين تورج منصوري حاضر شدند و اسحاق خانزادي صداي صحنه را ضبط كرد.

"جرم" حال و هواي اجتماعي، سياسي و تاريخي دارد و در فضاي سال‌‌هاي پيش از انقلاب مي‌گذرد و داستان مردي است كه نمي‌خواهد از عقيده‌اي كه دارد تخطي نكند.

عوامل توليد پروژه «جرم» عبارتند از:
نويسنده، تهيه‌كننده، كارگردان: مسعود كيميايي

گروه كارگرداني:
دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: محمد‌علي جناب
دستيار دوم كارگردان: سامان خادم
گروه كارگرداني: محمد‌رضا عزيزي، كامران مالكي، علي‌آزاد
منشي‌صحنه: سارا حمزه

گروه ‌فيلمبرداري:
مدير فيلمبرداري: تورج منصوري
دستيار‌اول: مجيد غفاري
دستيار دوم: هادي منوچهر پناه
گروه فيمبرداري: امير‌حسين صدقي‌راد، احسان ‌نادري، هادي رمضاني

گروه صدا:
صدابردار: اسحاق‌خانزادي
دستياران صدا: سعيد عليپور، كاوه ديداري

تدوين: مصطفي‌خرفه‌پوش

گروه صحنه و لباس:
طراح صحنه و لباس: ايرج رامين‌فر
دستيار اول صحنه: جعفر‌محمد شاهي
مديران صحنه: سعيد هنرمند، پيام عزيز‌خاني
دستيار لباس: ندا سليمي

گروه چهره‌ پردازي:
طراح چهره‌پردازي: محمدرضا قومي
مجريان گريم: هادي لطفي، مهسا خداكرمي

گروه توليد:
مدير توليد: تينا پاكروان
مدير تداركات: وحيد مشاري
دستياران تداركات: مهدي چراغي، حامد آزادي، عليرضا حق شناس

گروه تداركات: مهدي روزبهاني، رضا سليماني، مهدي ارجمندي، نويد لاجوردي، مجتبي طهماسبي
سينه موبيل: علي اسكويي

عكس و فيلم صحنه:
عكاس: بابك برزويه
دستيار عكس: سيما محمدي
فيلم ‌پشت صحنه: پيام نصيري

مشاور رسانه‌اي: مينا اكبري

بازيگران: پولاد كيميايي، حامد بهداد، شبنم درويش.
بزرگان: جمشيد مشايخي، داريوش ارجمند، مسعود رايگان، اكبر معززي
با حضور نيكي كريمي، بهاره رهنما، سيامك انصاري، كيانوش گرامي، جلال پيشوائيان، محمد مويد، محراب رضائي، علي اصغر طبسي، مجيد عليزاده، نويد لاجوردي، مهزاد اقطايي، سامان حسيني، شاپور كلهر، مهرداد فلاحتگر و جمعي از هنرجويان و فارغ‌التحصيلان كارگاه آزادفيلم
.

منبع:فارس

قدیمی 05-29-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید «آقا يوسف»، فيلم جديد علي رفيعي

«آقا يوسف»، فيلم جديد علي رفيعي

علي رفيعي را بيش از همه با كارگرداني تئاترهاي ماندگارش مي‌شناسيم؛ آثاري مانند «عروسي خون»، «در مصر برف نمي‌بارد»، «رومئو و ژوليت»، «شكار روباه» و... او كه جزو صاحب‌نامان هنر نمايش ايران به شمار مي‌رود چند سال پيش در اولين تجربه سينمايي‌اش «ماهي‌ها عاشق مي‌شوند» را با حضور رضا كيانيان و رويا نونهالي ساخت كه هم از طرف منتقدان و هم از طرف مردم با استقبال خوبي مواجه شد.

پس از آن بحث ساخت فيلم دوم اين فيلمساز بارها مطرح شد، اما اين اتفاق نيفتاد تا اين كه امسال فيلم جديدش را با نام «آقا يوسف» جلوي دوربين برده و هم‌اينك در مرحله فيلمبرداري است. در اين فيلم مهدي هاشمي، هانيه توسلي، شاهرخ فروتنيان، پگاه آهنگراني، لادن مستوفي، مريم سعادت، سهيلا رضوي، ستاره اسكندري، ليلا بلوكات و صابر ابر بازي مي‌كنند. برخلاف ساخته قبلي كارگردان كه در آن ترجيح داده بود از بازيگران سرشناس تئاتر استفاده كند، اين بار به بازيگران سينما و تلويزيون اعتماد كرده و اثر خود را با حضور آنان جلوي دوربين برده است. تركيب بازيگران فيلم نشان مي‌دهد كه تهيه‌كننده و كارگردان فيلم هم جذب مخاطب خاص و منتقدان را هدف خود قرار داده‌اند و هم اكران عمومي در داخل و جذب تماشاگران انبوه. محمد آلادپوش، مديريت فيلمبرداري اين پروژه را بر عهده دارد و مهدي صالح‌كرماني، سودابه خسروي، مانفرد اسماعيلي و مرتضي متولي به ترتيب صدابردار، طراح چهره‌پردازي، دستيار كارگردان و تهيه‌كننده فيلم هستند.

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!

Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
قدیمی 05-30-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض "ازدواج در وقت اضافه" 38 میلیون تومان فروش کرد

گزارش فروش سینماها تا 8 خرداد 1389
"ازدواج در وقت اضافه" 38 میلیون تومان فروش کرد

مجله سی نت: فیلم سینمایی "ازدواج در وقت اضافه" به کارگردانی سعید سهیلی که از روز چهارشنبه پنجم خردادماه روی پرده رفته است تا کنون 38 میلیون تومان فروش داشته است.
فیلم "ازدواج در وقت اضافه" از روز چهارشنبه پنجم خرداد ماه در گروه سینمایی قدس روی پرده رفته است و تا جمعه در 24 سینما در تهران به فروش 38 میلیون تومانی دست پیدا کرده است. در این فیلم جمشید هاشم پور، ماهایا پطروسیان، مجید صالحی، علی صادقی، بهنوش بختیاری و... بازی کردند.

"دختران" فیلمی از قاسم جعفری است که داستان سرگشتگی و روزمر‌گی سه دختر نوجوان به نامهای یاسی، مانلی و شوکا را به تصویر می‌کشد. صوفیا دژاکام، شیدا خلیق، شهرزاد جعفری، ارشیا زرین، صدرالدین شجره، کتانه افشار‌نژاد، فرداد صفاجو، خاطره حاتمی، آزاده مهدی‌زاده و... بازیگران این فیلم هستند. این فیلم تا کنون 40 میلیون تومان در سینماهای تهران فروش داشته است.

"دموکراسی تو روز روشن" عنوان اولین فیلم بلند سینمایی علی عطشانی است که در آن محمدرضا گلزار، حمید فرخ نژاد، نیکی کریمی، محمدرضا فروتن، مهران رجبی، ارژنگ امیر فضلی و... بازی کردند. این فیلم به فروش 345 میلیون تومانی در تهران دست یافته است.

"طلا و مس" به کارگردانی همایون اسعدیان که نگار جواهریان، بهروز شعیبی، جواد عزتی، مهران رجبی و... در آن بازی کردند. این فیلم در گروه سینمایی آزادی اکران شده و تاکنون 199 میلیون فروش داشته است.

"شیرو عسل" ساخته آرش معیریان است که در آن پوریا پور سرخ، مهران غفوریان، علی صادقی، افسانه پاکرو و... به ایفای نقش پرداختند، در گروه سینمایی عصرجدید روی پرده است، تا کنون 287 میلیون تومان فروش کرده است.

"پوپک و مش ماشاء الله" ساخته فرزاد موتمن که از هفته گذشته سرگروه خود را ترک کرده و اکران آن در سینماها همچنان ادامه دارد، تاکنون 940 میلیون تومان فروش داشته است. در این فیلم مهناز افشار، سروش صحت، فرهاد آئیش، بهاره رهنما و... بازی کردند.

"کودک و فرشته" اولین ساخته مسعود نقاش‌زاده که فیلمی در ژانر دفاع مقدس است. اکران آن همچنان در گروه سینمایی آزاد ادامه دارد و تا کنون چهار میلیون تومان فروش داشته است. افشین هاشمی، مونا احمدی و ... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

منبع:خبرگزازی مهر

قدیمی 06-01-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید صبح روز هفتم تيرماه اکران مي‌شود

صبح روز هفتم تيرماه اکران مي‌شود

فيلم سينمايي "صبح روز هفتم" به کارگرداني مسعود اطيابي تيرماه اکران عمومي مي‌شود.مسعود اطيابي فيلمهاي سينمايي "مصائب دوشيزه"، "خروس جنگي" و "شرط اول" را کارگرداني کرده است.

به گزارش مهر، فيلم سينمايي "صبح روز هفتم" را حوزه هنري پخش مي‌کند و تيرماه در گروه آزاد روي پرده مي‌رود. "صبح روز هفتم" با فيلمنامه آرزو محمدنژاد و جهانبخش ايماني توليد شده و حسين کياني ديالوگ‌هاي آن را بازنويسي کرده است. فيلم درباره جواني به نام سيروس (شهرام حقيقت‌دوست) است که به تازگي از زندان آزاد و در مسافرخانه ساکن شده است. مسافرخانه، آدم‌هايش و اتفاق‌هاي عجيب بيرون و داخل محمل سفر دروني شخصيت اصلي است.

علي اوسيوند، رويا ميرعلمي، خسرو فرخزادي، داريوش اسدزاده، کيومرث ملک‌مطيعي، محمد پورستار، حشمت آرميده، مهدي درخشان، عطيه غبيشاوي، سيامک اشعريون، مريم ياوري، آرزو پوروصال و کيانوش گرامي بازيگران "صبح روز هفتم" هستند.

قدیمی 06-01-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض تهمينه ميلاني در50 سالگي نقاش مي‌شود

تهمينه ميلاني در50 سالگي نقاش مي‌شود

تهمينه ميلاني در ديدار از گنجينه نگارخانه ساربان به همراه عليرضا شجاع نوري و محمد نيک‌بين عنوان کرد از 50 سالگي نقاشي حرفه‌اي را آغاز مي‌کند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي نگارخانه ساربان، تهيمنه ميلاني، نويسنده و کارگردان سينما پس از ديدار از نگارخانه ساربان گفت: من شيفته نقاشي هستم. حتي مي خواستم نقاشي بخوانم اما معماري قبول شدم. در همه اين سال‌ها نيز نقاشي را پيگيري کرده‌ام و با همين شناخت مي گويم گنجينه نگارخانه ساربان بسيار عالي و حتي بي نظير است.

ميلاني اعلام کرد: عهد ديريني با خود دارم که چند ماه ديگر وقتي به 50 سالگي رسيدم نقاشي را به صورت حرفه‌اي آغاز کنم. من به همه گونه نقاشي علاقه دارم اما به آثار اکسپرسيونيسم تمايل بيشتري دارم و در آثار ايراني خط نقاشي را مي‌پسندم.

کارگردان آتش بس گفت: از ديدن آثار استاد زنده ياد فرامرز پيلارام به شوق آمدم. ايشان استاد من بودند. خوشحالم که اکنون آثار ايشان در کنار آثار ديگر بزرگان قرار گرفته . پيشرو و آوانگارد بودن پيلارام در زمانه خود به روشني هويدا شده است.

عليرضا شجاع نوري، ديگر فيلم ساز ايراني نيز گنجينه نگارخانه ساربان را ارزشمند دانست و حضور اين نگارخانه را، بسيار مغتنم ارزيابي نمود: در آثار بزرگان تجسمي ايران لحظه و آني که بايد چشم و دل بيننده را در يک آن بربايد موج مي زند .

شجاع نوري افزود: من يک مصرف کننده در جامعه تجسمي به شمار مي‌آيم اما همسرم نقاش است و در زمينه مينياتور و نقاشي چيني فعال .

محمد نيک بين، معمار و تهيه کننده سينما که خود نقاشي مي‌کند، گفت: سبک نقاشي من مختص خودم است اما کمتر براي نقاشي کردن فرصت مي‌گذارم و حتي يک بار استاد احصايي که چند کارم را ديدند، گفتند چرا بيشتر در اين سبک فعال نمي‌شوم.

گنجينه نگارخانه ساربان که همزمان با افتتاحيه اين نگارخانه از 30 ارديبهشت به نمايش عمومي گذاشته شده است تا پايان خرداد ماه جاري به روي ديوار نگارخانه خواهد بود و علاقه مندان مي‌توانند همه روزه از ساعت 4 تا 8 بعدازظهربه نشاني خيابان شهيد بهشتي، چهار راه صابونچي (مهناز) خيابان مهماندوست، پلاک هشت مراجعه کنند.

قدیمی 06-01-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید درباره رونوشت برابر اصل ساخته عباس كيارستمي

درباره رونوشت برابر اصل ساخته عباس كيارستمي
بازگشت دلنشين به‌سينماي روايي
عباس كيارستمي پس از سال‌ها فعاليت در زمينه عكاسي، شعر و فيلم‌هاي تجربي، با يك كمدي ظريف و تلخ و شيرين كه ماجراي رمانتيك آن در ايتاليا رخ مي‌دهد، بازگشت دلنشيني به سينماي روايي داشته است.

فيلم «رونوشت برابر اصل» به طرز زيركانه‌اي جزئيات ازدواج و همچنين بسياري از موارد ناتواني مردان و زنان در همفكري را مورد كند و كاو قرار مي‌دهد.

حضور ژوليت بينوش ستاره فرانسوي موجب توجه اروپاييان به اين فيلم خواهد بود، ولي اين فيلم غير عادي به احتمال زياد در سطح بين‌المللي مخاطب چنداني نخواهد داشت. بازيگران در اين فيلم به 3زبان انگليسي و فرانسوي و البته كمي هم ايتاليايي صحبت مي‌كنند.
داستان فكاهي و تمسخرآميز مرد و زني كه ازدواج شان دچار سردي شده، يادآور فيلم «سفر در ايتاليا» (1954) ساخته «روبرتو روسليني» است كه مورد تحسين منتقدان قرار گرفته بود و در آن يك زوج انگليسي با نقش‌آفريني «جورج ساندرز» و «اينگريد برگمن» در آستانه طلاق به شهر ناپل ايتاليا مي‌روند و به‌ واسطه اسرار طبيعت و هنر و اعتقادات مذهبي، با هم آشتي مي‌كنند، ولي فيلم كيارستمي خيلي خوشبين نيست.

او در اينجا به طرز عجيبي بازيگوشانه عمل مي‌كند كه علتش شايد تأثير آفتاب درخشان توسكاني باشد يا دور بودن او از خيابان‌هاي پر ترافيك تهران.

در اين فيلم هم مثل دو فيلم «ده» و «شيرين» زن‌ها شخصيت اصلي فيلم هستند. صحنه‌هاي آغازين فيلم كه طي آنها شخصيت‌ها سعي مي‌كنند خود را تثبيت كنند، فاقد ثبات هستند.
داستان فيلم از اين قرار است كه در يك مراسم سخنراني كتاب، يك مادر مطلقه دمدمي مزاج فرانسوي (بينوش) كه صاحب يك گالري در شهر توسكاني ايتاليا است با يك نويسنده بريتانيايي به نام «جيمز ميلر» (كه نقش «ويليام شيمل» خواننده اپرا را با طنز و اعتماد به نفسي عالي بازي كرده) آشنا مي‌شود.

اين زن به شيوه نه چندان خوشايندي از او دعوت مي‌كند تا از گالري‌اش ديدن كند و مرد هم در مقابل به طرز زمختي به او مي‌گويد كه ترجيح مي‌دهد قبل از آن كه قطارش توسكاني را ترك كند، در آن روز آفتابي با اتومبيل به گردش بپردازد.

در اينجا كيارستمي اين بهانه را پيدا مي‌كند كه بحث و گفتگو بين اين دو نفر را كه سوار يك وسيله نقليه در حال حركت هستند را به نمايش بگذارد. بينوش افكار فيلسوفانه جيمز را زير سوال مي‌برد و از حرف‌هاي كاملا بي‌بو و خاصيت او عصباني مي‌شود و خشم او در مقابل اين نويسنده برجسته كاملا بي‌مورد مي‌نمايد. در واقع در اينجا شاهد تقابل ديدگاه رمانتيك (عاشقانه) زن در برابر ديدگاه پراگماتيك (عمل‌گرايانه و واقع‌بينانه) مرد هستيم.

بينوش در اينجا فرصت يافته تا استعداد در خور توجه‌اش براي بازي در نقش كمدي را نشان دهد. او راحت و بي‌دردسر زبان خود را از انگليسي به فرانسوي و ايتاليايي تغيير مي‌دهد تا شخصيتي را خلق كند كه در آن واحد هم خشمگين است و هم فريبكار.

او در طول ساعاتي كه با جيمز است مدام تماس‌هاي تلفني آزارنده پسر كوچك خود را قطع مي‌كند. اين دو در يك شهر كوچك خوش‌منظره توقف مي‌كنند و با يك مراسم ازدواج روبه‌رو مي‌شوند (فيلم پر از صحنه‌هاي ازدواج است.) بينوش از ديدن اين مراسم ازدواج چهره‌اش بشاش مي‌شود و اصرار مي‌ورزد كه دو تايي‌شان با عروس و داماد عكس بگيرند كه اين خواسته البته بر خلاف ميل جيمز است.

بعضي از اهالي محل فكر مي‌كنند بينوش و جيمز زن و شوهر هستند و بينوش هم با استفاده از همين سوءتفاهم به جيمز مي‌گويد كه خودشان را زن و شوهر جا بزنند و از همين جاست كه يك سري بگو مگو‌هاي جالب بين آنها رد و بدل مي‌شود. داستان پيش از آن كه به يك پايان رقت‌انگيز ولي در عين حال راضي كننده برسد، در يك صحنه مهم در يك رستوران، تغيير مسيري ناگهاني و غير منتظره مي‌دهد.

شيمل كه براي اولين بار در يك فيلم سينمايي بازي كرده در اينجا مهارت خود در زمينه تفسير شخصيت‌هاي پيچيده اپرايي را به كار مي‌بندد تا در فيلمي كه فاقد موسيقي است، بازي كند.
او در فيلم، كمي درباره هنر صحبت مي‌كند و در مورد تأثير آن روي عموم و همين طور معناي «اصل» و رونوشت، به تفكر مي‌پردازد، البته در فيلمنامه خيلي به اين موضوع پرداخته نشده ولي ما زن و شوهر قلابي فيلم را كپي‌اي از يك زن و شوهر اصل مي‌بينيم؛ نكته‌اي كه در بسياري از نگاه‌ها ماند حضور «ژان كلود كاريه»، فيلمنامه‌نويس در يك صحنه كوتاه و دلچسب در قالب يك توريست دانا در فيلم است كه به جيمز در مورد رفتار با زنان توصيه‌هايي مي‌كند.

قدیمی 06-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض محمدحسین لطیفی، جمیل رستمی، مهدی مظلومی بزودی کلید می زنند

پروانه ساخت هفت فیلم سینمایی صادر شد

محمدحسین لطیفی، جمیل رستمی، مهدی مظلومی بزودی کلید می زنند

مجله سی نت: شوراي صدور پروانه فيلمسازي 35 ميليمتري در جلسه روز گذشته ـ 10 خرداد ماه ـ براي هفت پروژه سينمايي پروانه ساخت صادر کرد.

روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گزارش داد پروژه هایی که نامشان در ادامه می آید از این شورا پروانه ساخت دریافت کرده اند:
- سربازي از آسمان / به تهيه کنندگي عليرضا جلالي / کارگرداني محمدحسين لطيفي / موضوع: آزادگان زندگي شهيد ابوترابي فرد
- سيب و سلما / به تهيه کنندگي مهدي عظيمي مير آبادي (کار اول) / کارگرداني حبيب ا... بهمني / موضوع: اخلاقي خانوادگي
- اتاق ممنوع / به تهيه کنندگي سيد غلامرضا موسوي / کارگرداني رضا درميشيان (ژانر ملودرام)
- چشم / به تهيه کنندگي جلال شمسيان / کارگرداني جميل رستمي (ژانر ملودرام)
- مأموريت تهران / به تهيه کنندگي حبيب ا... کاسه ساز / کارگرداني مهدي مظلومي (کار اول) (ژانر کمدي سياسي)
- اينجا تاريک نيست / به تهيه کنندگي داريوش بابائيان / کارگرداني محمدرضا خاکي (ژانر اجتماعي با محوريت خليج فارس) /
- زبان مادري / به تهيه کنندگي حسين زندباف / کارگرداني قربان محمدپور (کار اول) (ژانر اجتماعي)

منبع:سی نت

قدیمی 06-05-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید «طبقه سوم» (بیژن میرباقری) اکران عمومی می‌شود

هدایت‌فیلم در مهر فیلم را پخش می‌کند
«طبقه سوم» (بیژن میرباقری) اکران عمومی می‌شود

نمایش فیلم «طبقه سوم» به اکران مهرماه موکول شد که هدایت فیلم آن را پخش خواهد کرد. بیژن میرباقری کارگردان این فیلم با بیان این مطلب گفت: «پروانه نمایش فیلم صادر شده و فیلم توسط هدایت فیلم در مهرماه اکران خواهد شد.» میرباقری در ادامه گفت: «هنوز با تهیه کننده‌ای برای ساخت فیلم جدیدم به نام «خاموشی» به توافق نرسیده‌ام و بودجه کافی برای ساخت فیلم هم ندارم. بعد از پایان نگارش فیلمنامه، درخواست پروانه ساخت خواهم داد.»

میرباقری در خصوص فیلمنامه «خاموشی» گفت: «خاموشی توسط سعید شاهسواری نوشته شده که امیدوارم زودتر بتوانم فیملبرداری این فیلم را بعد از دریافت پروانه ساخت جلوی دوربین ببرم. البته فیلمنامه دیگری به نام «ربوده شده» را هم به نگارش درآورده‌ام.»

«طبقه سوم» در جشنواره بیست‌ و هشتم فیلم فجر به نمایش درآمد. مهناز افشار، پگاه آهنگرانی، مهرداد ضیایی و پاشا رستمی بازیگران این فیلم هستند. این فیلم از موضوعی اجتماعی برخوردار است که فیلمنامه آن را میرباقری در سال 85 نوشته‌ و در آن به معضلات جوانان پرداخته است.

از این کارگردان سینما فیلم «دوزخ، برزخ، بهشت» سومین کار سینمایی وی با بازی مهتاب کرامتی، علی مصفا، مسعود رایگان و آتیلا پسیانی هنوز به اکران عمومی درنیامده است.

ویرایش توسط LP Girl : 06-05-2010 در ساعت 11:20 AM
پاسخ

برچسب ها
سنتوري

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش