بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #161  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فالوده هلو:


این فالوده سالم و خوش طعم به یک چشم به هم زدن می تواند از هلو و شلیل و یا زردآلو درست شود.
از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
· 2 پیمانه هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده
· 1 پیمانه شیر فاقد چربی
· 170 گرم ماست هلوی کم چربی
· 1 پیمانه یخ خرد شده
طرز تهیه:
. در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود.
. به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می‌دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.
__________________
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #162  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فالوده زغال اخته:
مشابه فالوده هلو می‌باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می‌شود بدین ترتیب که از 5/1 پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می‌شود.

· فالوده توت فرنگی:

مشابه فالوده زغال اخته از 5/1 پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می‌شود.

· فالوده مخلوط:

از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می‌آید اما یخ استفاده نمی‌شود.مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می‌دهیم و بمدت 4 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.
2. فالوده چند میوه:

این فالوده از چندین میوه خوشمزه تشکیل شده است که شامل زغال اختهِ، انار، شیر سویا وماست است که کاملاً رفع تشنگی می‌کند.
از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
· 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
· 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
· 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
· 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
· 2/1 پیمانه آب میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
· 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر میوه آناناس
طرز تهیه:
. در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب میوه ها را ریخته تا یکدست شود.

__________________
پاسخ با نقل قول
  #163  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فالوده قهوه موکا

می‌توان با قهوه موکا (مخلوطی از قهوه و شکلات) فالوده لذیذ و خوش مزه ای را درست کرد.
از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
· 1 پیمانه شیر بدون چربی
· 1 عدد موز متوسط پوست کنده و خرد شده
· 1 تا 2 قاشق سوپ خوری شکر یا عسل
· 1 قاشق سوپ خوری قهوه در آب جوش حل شده
· نصف قاشق سوپ خوری وانیل
· 1 پیمانه یخ خرد شده
طرز تهیه:
. در یک مخلوط کن شیر، موز، شکر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل را ریخته تا یکدست شود آنگاه یخ ها را کم کم اضافه می‌کنیم.
__________________
پاسخ با نقل قول
  #164  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

جوجه ترش و شیرین





با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.

مواد لازم





ا لیوان آب آناناس









برنج پخته شده
500 گرم جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ) 1 تخم مرغ زده شده 1 فنجان آرد بیسکویت 3/1 فنجان آب 1 و 2/1 فنجان روغن آشپزی 3/1 فنجان شکر 4/1 فنجان سس سویا 4/1 سرکه سیب شیرین 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری روغن آشپزی 1 عدد فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده 4 عدد پیاز ، خرد شده 2 فنجان گوجه خرد شده طرز تهیه
1- جوجه ها را به اندازه قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.

2- در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند.

3- برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه 1 و 4/3 فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید.

4- روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید 2 دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است.
__________________
پاسخ با نقل قول
  #165  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مرغ و مارچوبه در ظرف غذای شام(غذای رژیمی)





روی مرغ نمك و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمك زده در یك قابلمه 12 اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت 12 دقیقه می‌پزیم، بعد

زمان پخت از شروع تا پایان: 20 دقیقه

تركیبات
- 8 قطعه مرغ بی استخوان و بی پوست
- 3 تكه گوشت درشت نمك زده كه به صورت ریز ریز شده باشد
- 2/1 فنجان آب مرغ
- 1 بسته مارچوبه نیزه ای شكل
- 1 كدوی زرد تابستانی، از وسط نصف كرده و به قطعات کوچک خورد كنید.
- 4 پیاز سبز كه به قطعات 2 اینچی خورد شده باشد.
دستور پخت
1- روی مرغ نمك و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمك زده در یك قابلمه 12 اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت 12 دقیقه می‌پزیم، بعد آن را هم می‌زنیم تا خوب سرخ شونده با احتیاط آب مرغ را اضافه كرده ؛ درب قابلمه را گذاشته و برای 3 تا 5 دقیقه یا بیشتر، تا زمانی كه نازك و صورتی رنگ شود( 180 درجه فارنهایت)
2- در ادامه مارچوبه و 1 استكان آب به این گوشت اضافه كرده و نمك و فلفل را روی آن‌ها پاشیده و آن‌ها را در ظرف بی خطر برای ماكروویو بریزید و روی آن را با سلفن پلاستیكی بپوشانید. و 100% قدرت برای مدت 3تا 5 دقیقه بپزید تا زمانی كه سبزیجات حلقه شده ترد و نازك شوند و یك بار هم زده و آن را به بشقاب انتقال دهید و سرو كنید.
ارزش غذایی
- كالری 320
- چربی 18 گرم
- چربی اشباع 6 گرم
- تك چربی اشباع نشده 7 گرم
- حلقه چربی‌های اشباع نشده 3 گرم
- كلسترول 134 میلی گرم
- سدیم 626 میلی گرم
- كربوهیدرات 5 گرم
- قند 2 گرم
- فیبر 2 گرم
- پروتیین 32 گرم
- ویتامین C 13%
- كلسیم 5%
- آهن 18%
- كالری ایجاد شده در مصرف روزانه 2000 كالری
__________________
پاسخ با نقل قول
  #166  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

غذایی برای‌كاهش سكته قلبی





طرز تهیه: لوبیا را در یك ظرف بزرگ بریزید. درون ظرف تا جایی آب بریزید كه یك سانتیمتر روی لوبیا را بپوشاند. بگذارید تا جوش بیاید

مواد لازم برای 2 نفر
لوبیا سفید: 75 گرم
پیاز: یك عدد كوچك ـ نصف كنید ـ (5 دقیقه در آب سرد خیس و بعد آبكشی كنید)
سیر: 3 حبه
برگ بو: یك برگ
آبلیمو: یك قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
كرفس: یك‌چهارم پیمانه خرد شده
فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد خرد شده: یك قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده: یك عدد كوچك
شوید تازه خرد شده: یك قاشق چایخوری
چغندر كوچك: نصف عدد
نمك: به مقدار لازم
شكر: به مقدار كم


طرز تهیه:
لوبیا را در یك ظرف بزرگ بریزید. درون ظرف تا جایی آب بریزید كه یك سانتیمتر روی لوبیا را بپوشاند. بگذارید تا جوش بیاید. اگر در این حین روی لوبیا كف تولید شد، كف آن را بگیرید. پیازهای خیس خورده، 2 حبه سیر و برگ بو را به لوبیا اضافه كنید. حرارت را كم كنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید تا 30 دقیقه آرام بپزد. سپس نمك آن را بزنید و 20 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد و نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. پیازها، سیر و برگ بو را از داخل آن دربیاورید و كنار بگذارید. صبر كنید تا لوبیا سرد شود و بعد آبكشی كنید و درون یك كاسه بریزید.

لوبیا را به آرامی با آبلیمو، روغن زیتون، كرفس، فلفل، پیاز قرمز و شوید تازه مخلوط و آغشته كنید. می‌توانید به طور دلخواه یكی دو قاشق از آب لوبیا را نیز درون آب بریزید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید و كنار بگذارید. در هنگامی كه لوبیا در حال پختن است، در یك ظرف دیگر چغندر را بپزید. آنها را درون یك قابلمه بگذارید و روی آن آب بریزید تا روی چغندر را بپوشاند. به آن نمك بزنید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس حرارت را كم كنید و 30 تا 45 دقیقه (بستگی به اندازه چغندر دارد)‌ بگذارید بپزد و نرم شود. بعد از روی حرارت بردارید. یك حبه سیر درون آن بیندازید و بگذارید سرد شود. سپس پوست آن را بكنید و خرد كنید. یك قاشق سوپخوری آب لبو و شكر را باهم مخلوط كنید و لبوها را با آن آغشته كنید.

لوبیا را درون ظرف ریخته و دور آن را با لبوها تزئین و سرو كنید. چغندر از آنجایی كه حاوی چربی‌های اشباع و كلسترول اندك است، از منابع غذایی بسیار مفید به شمار می‌رود، علاوه بر آن منبع خوبی از ویتامین ث، آهن و منیزیم است. همچنین فیبر بالایی دارد و حاوی مقادیر كافی فولات، پتاسیم و منگنز است. تنها اشكال آن این است كه قسمت زیادی از كالری موجود در آن از مواد قندی می‌آید.

بررسی‌ها نشان می‌دهند آنتی‌اكسیدان‌های موجود در چغندر برای حفاظت در برابر بیماری عروق كرونر قلب و پیشگیری از سكته قلبی موثر است. ماده‌ای به نام بتانین در چغندر وجود دارد كه باعث كاهش سطح هوموسیستئین خون می‌شود. هوموسیستئین یك ماده سمی است كه باعث چسبیدن پلاكت‌ها به هم و لخته شدن خون و تصلب شرایین می‌شود.

ویتامین ث موجود در چغندر نیز به عنوان آنتی‌اكسیدان عمل می‌كند و رادیكال‌های آزاد كه اثر سرطان‌زایی دارند را خنثی می‌كند.

جالب است بدانید كه برگ‌های چغندر منبع خوبی از كاروتنوئید و ویتامین A هستند. ریشه چغندر حاوی ویتامین B3، B5، B6 و كاروتنوئید نیز می‌باشد. چغندر حاوی اسید اگزالیك نیز می‌باشد كه می‌تواند در افرادی كه مبتلا به سنگ كلیه از جنس اگزالات هستند به تسهیل تشكیل سنگ كمك كند. بنابراین به این افراد توصیه می‌كنیم كه از مصرف چغندر تا حد امكان پرهیز كنند.
__________________
پاسخ با نقل قول
  #167  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

3 دستور مختلف تهیه سوسیس و کالباس در منزل!








امروز طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذاریم كه می توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست كنید. بنا به درخواست یکی از کاربران عزیز 3 دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل زا برای شما عزیزان گردآوری نموده ایم. امیدواریم مورد توجه قرار گیرد
دستور 1:
مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

دستور شماره 2:
شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا 2 پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است دستور شماره 3: امروز من هم طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذارم كه می تونین با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست كنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته. این دستور رو من از یكی از دوستانم گرفتم..... تذكری كه ایشون برای این دستور داده بود این بود كه به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند دستور نباید بكنیم و باید اون طور كه خودمون دوست داریم ادویه ها رو كم و زیاد كنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش كنیم!!!!!!!!! این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه. یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این كه برای درست كردن كالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد تا جایی كه ممكنه دستورهایی كه براتون می گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه. مواد لازم: فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید) آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم زرده ی تخم مرغ: 3 عدد یخ: 6 تكه جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری هل : نصف قاشق مربا خوری میخک : نوك قاشق مرباخوری جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم) آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه. روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید قارچ: به میزان دلخواه طرز تهیه: گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.
البته من خودم یك نوع دیگه كالباس درست كردم كه از نوع اول به مراتب كارمندی تر هست..... من یك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من همیشه گوشت رو به اندازه ی غذای دو نفر داخل كیسه می ریزم و فریز می كنم بنابراین وزنش نكردم) یك بار كه تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمك و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط كردم....... مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل كیسه ی پلاستیكی ریختم و به صورت استوانه بستمش..... كیسه رو باز داخل چند كیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند..... بعد داخل یخچال و همین كه سرد شد سروش كردیم...... قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود.....داخل ساندویچ به همراه كاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!
__________________
پاسخ با نقل قول
  #168  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تهیه قهوه‌های خوشمزه






صرف هزینه زیاد برای خوردن یك فنجان كوچك قهوه در كافی‌شاپ بعضی وقت‌ها آدم را به فكر درست كردن قهوه در خانه و یك دل سیر خوردن آن می‌اندازد، اما خیلی‌ها نگرانند كه مبادا قهوه‌ای كه دست‌پخت خودشان است خوب از آب درنیاید.

ولی نگرانی لازم نیست چون 4 روش ساده برای تهیه قهوه‌های خوش عطر و بو در خانه وجود دارد. «جوشاندن» اولین روشی است كه می‌توانید خیلی زود با آن قهوه را آماده كنید. در این روش قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید كه آرام به جوش بیاید. این قهوه را می‌توانید قبل از مصرف شیرین كنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود. روش دوم همان تحت فشار قرار دادن قهوه است كه از آن قهوه اسپرسو به دست می‌آید. در این روش از یك قوری سه بخشی استفاده می‌شود كه در قسمت پایین آن آب می‌ریزند تا بعد از به جوش آمدن آب، با فشار روی قهوه كه در قسمت میانی است بریزد. بعد از این مرحله، قهوه آماده مصرف كه روی آن لایه‌ای خامه مانند جمع شده در قسمت بالای قوری جمع می‌شود.

روش سوم كمك گرفتن از نیروی جاذبه است به این ترتیب كه پودر قهوه را در داخل یك صافی قرار دهید و آب جوش را قطره قطره روی آن بچكانید. طعم این نوع قهوه به میزان آب و قهوه مورد استفاده بستگی دارد. و اما خیس كردن، روش چهارمی است كه می‌توانید از آن بهره ببرید. در این روش از استوانه‌ای شیشه‌ای كه دارای پیستون صافی‌داری است، استفاده می‌كنند به این طریق كه باید قهوه و آب جوش را به مدت چند دقیقه در استوانه، مخلوط كنید تا قبل از آن كه پیستون پایین بیاید نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده مصرف شود.
__________________
پاسخ با نقل قول
  #169  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پخت انواع پیتزا در این تاپیک (به مرور)

پیتزا (مخلوط )

اکتبر 27, 2008 بدست سورملینا





پیتزای مخلوط





پیتزا به یه تیکه خمیر گفته می شه که روش هرچی دوست داشتید بریزید و بپزید و بخورید!


برای تهیه خمیر پیتزا، هم می تونید اونو بخرید و هم اینکه از خمیر نون بربری استفاده کنید. من خودم خمیر پیتزا رو توی خونه درست می کنم. اگه دوست داشتید شما هم این کار رو بکنید!


مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا :
کره : 20 گرم
آرد : چند لیوان (!)
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن مایع : یک چهارم لیوان
آب : به میزان لازم


طرز تهیه خمیر پیتزا :
قبل از هر کاری کره رو حدود یک ساعت بیرون از یخچال می گذاریم تا شل بشه. بعدش توی یه کاسه کره رو با نمک مخلوط میکنیم. سپس روغن رو می ریزیم و با چنگال هم می زنیم. حالا آرد رو اضافه می کنیم. قطعاً خمیر سفت و خنده داری می شه !


کم کم آب رو می ریزم . اینقدر که خمیر به دست نچسبه. اگه شل شد، یه کم آرد می زنیم. خمیر که درست شد، یه کیسه فریزر رو چرب می کنیم و خمیر رو توش می گذاریم. یه گوشه می اندازیم تا استراحت کنه.


توی این فاصله سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه رو خرد می کنیم. بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، یه ظرف رو چرب می کنیم و خمیر رو با دست پهن می کنیم. ضخامت خمیر پیتزا نباید خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشه.


بعد یه لایه سس قرمز روش می زنیم. اگه مشکلی با بوی سیر ندارید ( البته اطرافیانتون نباید با بوی سیر دهان شما مشکل داشته باشند !) یکی دو تا سیر رو روی سس قرمز رنده کنید.



سس قرمز رو روی خمیر پخش می کنیم. حالا یه لایه کالباس روش پهن می کنیم. یه لایه پنیر پیتزای رنده شده روی کالباس ها می ریزیم. بعد سوسیس و قارچ و فلفل دلمه رو قاطی می کنیم و روی خمیر می ریزیم. هرچی پر ملات تر باشه، مزه پیتزا بهتر می شه. لایه آخر رو پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.








نکته 1 : بعضی ها یکی دوتا حلقه گوجه فرنگی هم روی پنیر می ریزند. این دیگه بستگی به سلیقه شما داره.


نکته 2 : می تونید روی پنیرپیتزای آخر، مقداری آویشن یا جعفری بپاشید. اینم به سلیقه شما بستگی داره.


نکته 3 : اصلاً می تونید هرچی که دلتون خواست روی خمیر پیتزاتون بریزید . به کسی ربطی نداره!






بعدش می ذاریم توی فر. به نظر من حدود بیست دقیقه بسه. دیگه خودتون متوجه می شید که چقدر زمان کافیه.


با تشکر از http://www.mizeghaza.com
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #170  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

پیتزا لقمه

۹ خرداد ماه ۱۳۸۷ نوشته سورملینا



به نظر من برای آشپزی کردن، همیشه نباید همه مواد رو از بیرون خرید. یه وقتهایی بهتره که آدم با موادی که توی خونه داره دست به ابتکار بزنه و یه چیزی درست کنه. یکی از چیزهایی که تازه اش خیلی خوبه و یکی دو روز که بگذره، دیگه کسی طرفش نمی ره، « نون باگته». ولی می شه با اونم یه کارهایی کرد.




من دیشب اصلاً حوصله آشپزی نداشتم ولی گرسنه بودم. نون باگتها هم از دو روز قبل مونده بود و هیچ جوری هم نمی شد به خورد همسر « سختگیر» بدمشون ! در نتیجه دست به این کار زدم. البته بگم که مدتی پیش در وبلاگ عسل و شکر ، یک چیزی مشابه این دیدم.



البته خانم لاله محمودی نون باگتها رو از طول بریده بودند و دستورش هم کمی با این متفاوت بود. ولی به هر حال پیتزا لقمه ما اینجوری شد :
مواد لازم:
سوسیس
کالباس
فلفل دلمه
قارچ
پنیرپیتزا
نون باگت
آویشن (اگه دوست داشتید)
گوجه فرنگی (اگه مایل بودید )




طرز تهیه :
نون باگتها رو از عرض می بریم. یعنی حلقه ای . از موادی که دوست داریم روی پیتزالقمه هامون باشه، روشون می ریزیم. یادمون باشه که اینجا جا کوچیکه.


اول یه ورقه کالباس می ذاریم بعد یه تیکه سوسیس، دو تیکه قارچ و دو تیکه فلفل دلمه. این دیگه بستگی به شما داره. هرچی خواستید بریزید. اگر دوست داشتید گوجه فرنگی هم بریزید. آخر سر هم پنیرپیتزا روش بریزید. احتیاجی نیست بین مواد هم پنیر بریزید.



آخه فضای هر لقمه خیلی محدوده.
اینی که در تصویر می بینید، لقمه های چیده شده روی سینی ماکرو فره.









توی ماکروفر، بعد از دو دقیقه آماده می شه.



اگر ماکروفر نداشتید، می تونید اینها رو توی سینی فر ( قبلاً یک ربع گرم شده ) بچینید. ده دقیقه بعد حاضره. اگر هیچ کدوم رو نداشتید، می تونید روی گاز اینو درست کنید. به این ترتیب که قابلمه یا ماهیتابه تفلون رو روی گاز یه کم حرارت بدید. منظور از « یه کم حرارت دادن» اینه که شعله پخش کن رو روی حرارت بگذارید. قابلمه رو روش بگذارید که یه کم گرم بشه. حالا لقمه ها رو روش بچینید. قابلمه داغه. مواظب باشید دستتون نسوزه !


حرارت رو کم کنید. دم کنی بندازید تا ۱۰ دقیقه . اینقدری که پنیرپیتزا آب بشه.




یادتون باشه این لقمه ها زودتر از خود پیتزا حاضر می شن. آخه نون اینها قبلاً پخته شده. به نظر من برای این غذا، نون باگت دو روز مونده بهتر از نون باگت تازه است. آخه نون باگت تازه خیلی نرم می شه. حالا نروید نان باگت یک هفته ای کپک زده استفاده کنید !





نوش جان ؛ گوارای وجود !


منبع
همون سایت میز غذا موجود در پست بالا

__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها