بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #171  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا مخلوط





خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .



سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم .



فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم م یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم





خمیر پیتزای شماره 1




2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #172  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

رولت پیتزا

آگوست 4, 2008 بدست سورملینا





درست کردن این غذا، یه کم حوصله می خواد بقیه اش ذوق و ابتکار خودتونه.


برای این غذا، احتیاج به خمیر داریم. می تونیم از خمیر پیراشکی استفاده کنیم. باقی مخلفاتش هم ، همونهاییه که توی پیتزاها می بینیم.




مواد خمیر رولت :
تخم مرغ : یکی دو تا
روغ مایع: نصف لیوان
شیر : یک لیوان
آرد : سه چهار لیوان
نمک : یه ذره




مواد داخل رولت :
کالباس ورقه ای
سوسیس
قارچ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
سس قرمز




طرز تهیه :
خمیر را که درست کردیم، می گذاریم حدود یک ساعت بماند. بعد از آن، روی سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. باید دقت کنیم که خمیر بیش از اندازه ضخیم یا نازک نباشد. روی خمیر یک لایه سس قرمز می زنیم و مقداری پنیرپیتزا روی سطح می پاشیم. ورقه های کالباس را روی خمیر می چینیم. به طوری که تمام سطح را بگیرد. سپس فلفل دلمه و قارچ و سوسیس را که خرد کرده ایم را روی آن پخش می کنیم. یک بار دیگر پنیرپیتزا می ریزیم و آرام خمیر را لوله می کنیم. کف سینی فر را چرب کرده و رولت را روی آن می گذاریم.








سپس سینی را درون فری که یک ربع گرم شده در طبقه وسط می گذاریم. با حرارت 210 درجه. یک ربع تا بیست دقیقه کافیست. اگر به خمیر چنگال زدید و دیدید نمی چسبد و پخته، سینی را از فر بیرون بیاورید و رولت را درون دیس بگذارید.








نکته 1 : می توانید قبل از گذاشتن سینی روی فر، روی رولت زرده تخم مرغ بزنید تا قیافه بهتری پیدا کند !


نکته 2 : دیس رولت را می توانید با چیپس یا جعفری یا هر خوردنی دیگر تزئین نمایید. ( این روزها به خاطر مشکل کمر، قادر به انجام کارهای اضافه نمی باشم. عفو بفرمایید ! )


نکته 3 : بهتر است رولت با سس قرمز خورده شود. در صورت تمایل می توانید از آویشن در سس رولت استفاده نمایید.


نکته 4 : وقتی رولت آماده شد، سر و ته رولت را که احتمالاً خمیر اضافه است را با چاقو ببرید.
نکته 5 : این غذا را می شود در ماکروفر هم درست کرد ولی رویش برشته نمی شود. به نظر من فر بهتر است. خود دانید !







نوش جان
وبلاگ میز غذا سرکارخانم سورملینا
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #173  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا با قارچ

● مواد لازم :
▪ خمیر پیتزا = به مقدار لازم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا =۲۵ گرم
▪ روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
▪ فلفل دلمه ای= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی= ۲ عدد
▪ سس پیتزا= ۳ قاشق سوپخوری
▪ ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل= به مقدار لازم
● طرز تهیه :
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر پیتزا را رنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.



__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #174  
قدیمی 06-29-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

کوکوی جوانه
مواد لازم

– جوانه ماش 1 پیمانه
– هویج 2 عدد
– بادمجان 2 عدد
– فلفل دلمه ای 2/1 عدد
– قارچ 200 گرم
– پیاز 2 عدد
– تخم مرغ 4 عدد
– روغن مایع 2/1 پیمانه
– ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری
– نمک مقداری




طرز تهیه
ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم .در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ، پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم .
پاسخ با نقل قول
  #175  
قدیمی 06-29-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

پلوی علی پاشا (ترکیه)


مواد لازم:

پیاز 1عدد
سیر 1 حبه
گوشت چرخ کرده 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
کره 100 گرم
بادام یک دوم پیمانه
آب گوشت 1 پیمانه

روش تهیه:

* پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.
* از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.
* حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.
* خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.
* آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.
* سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.
* اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.
پاسخ با نقل قول
  #176  
قدیمی 06-29-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

سالاد مرغ با ژامبون برشته

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
کره 2 ق س
سینه مرغ 200 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر کوبیده 2 حبه
ژامبون گوشت (خلال باریک) 200 گرم
نان باگت ورقه شده 1عدد
کاهو درشت خرد شده 300 گرم
تخم مرغ ابپز و 4 قاچ شده 2 تا
برگ نعناع تمیز و پر شده 25 گرم
سس مایو نز 1/2 پ
خامه 1/4 پ
ماست چکید ه 1/2 پ
روغن زیتون 2 ق س
اب لیمو ترش 1/4 پ
طرز تهیه:
در تابه ای کمی روغن و نصف کره را بریزید .سینه مرغ را به قطعات یک اندازه برش داده وبه همراه نمک و فلفل تفت دهید به حدی که ا ب گوشت کشیده شود .سپس سیر رو اضافه کرده وکمی تفت دهید و بر دارید .ژامبون را هم در روغن سرخ کنید به حدی که کاملا برشته شود .نان را هم در کره تفت دهید تا برشته شود .
در ظرف مورد نظر کاهو ، سینه مرغ و ژامبون را مخلوط کنید . نان برشته ، تخم مرغ و برگ نعنا ع را هم بین مواد پخش کنید و به همرا سس سالاد که مخلوطی از سس مایونز و خامه و ماست و نمک فلفل ،ة روغن ریتون و اب لیمو ترش است .


[IMG]http://img6.**********/out.php/i60430_5p0x6xtixfovrzthmzf.jpg[/IMG]
پاسخ با نقل قول
  #177  
قدیمی 06-30-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض


سوپ‌ جو با شير

غذايي ‌‌‌مناسب ‌‌‌براي ‌‌‌سرماخوردگي


[IMG]http://**********/images/9vpwlvtlg99zrcso94.jpg[/IMG]

مواد لازم:
جو پوست كنده : 1 پيمانه‌

گردن و بال مرغ : 4 تا 5 عدد

هويچ نگيني خرد شده : 1 پيمانه‌

ساقه كرفس خرد شده : 1 پيمانه‌

قارچ خرد شده : نصف پيمانه‌

جعفري و ديگر سبزيجات معطر خرد شده : 4 قاشق سوپخوري‌

پياز متوسط : 1 عدد

شير : 5/1 ليوان‌

نمك و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم‌

ليمو ترش تازه : 2 تا 3 عدد

سير خرد شده : 3 تا 4 حبه

طرز تهيه :

پياز را ريز خرد كنيد و در قابلمه اي بريزيد. گردن و بال مرغ را با يك ليتر آب همراه نمك ، زردچوبه و فلفل روي پياز خرد شده بريزيد و بگذاريد بپزد.

پس از 15 دقيقه، جوي پوست‌كنده را كه يك ‌ساعت قبل خيس كرده‌ايد، داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا جو و مرغ خوب بپزند.

سپس سير ، هويج ، كرفس و قارچ را نيز به آن بيفزاييد.

سبزيجات معطر و جعفري خرد شده را نيز پس از پختن هويج و كرفس به آن اضافه كنيد و تا 10 دقيقه بگذاريد سبزي هم بپزد.

شير را در ظرف جدايي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنيد. يادتان باشد، اضافه‌كردن شير سرد يا جوشيدن سوپ با شير سبب بريدن شير مي‌شود.

غذاي شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب ليمو‌ ترش در سوپ بچكانيد.

نكات تغذيه‌اي:

با سرد شدن تدريجي هوا، يكي از مهمان‌هاي ناخوانده ي ما سرماخوردگي است. در بسياري موارد، سرماخوردگي يك بيماري ويروسي است و نياز به دارويي براي درمان آن نيست، مگر داروهاي مسكن.

نوع غذاهاي مصرفي بيمار، مهم‌‌ترين عامل در بهبود يا بدتر شدن بيماران است. مصرف مايعات فراوان هنگام سرماخوردگي، به رقيق شدن ترشحات دستگاه تنفس فوقاني و خروج ترشحات كمك مي‌كند. بنابراين صرف غذاهاي مايع مانند سوپ، كمك مهمي در درمان بيماري‌ها مي كند.

يكي ديگر از نكات تغذيه‌اي اين سوپ ويتامين C موجود در سبزيجات آن است كه شدت سرماخوردگي را كاهش مي‌دهد. براي آن‌كه حرارت زياد سبب از بين رفتن ويتامين C موجود در سبزي ها نشود، سعي كنيد از پخت طولاني‌مدت غذا با حرارت بالا خودداري كنيد.

اضافه كردن چند قطره آب ليمو ترش تازه هنگام سرو اين سوپ نيز ويتامين C بيشتري به غذاي شما مي‌افزايد.

يكي از عناصري كه هنگام سرماخوردگي سبب كاهش قدرت ويرس‌ها مي‌شود، روي (Zn) است. روي به كاهش علائم سرماخوردگي كمك مي‌كند و در قارچ و سبزي پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد.

پروتئين حاصل از گوشت مرغ نيز در اين غذا به جذب بهتر روي كمك مي‌كند.

سير نيز داراي آهن، روي و آليسين است كه سبب تقويت سيستم ايمني و كاهش خطر عفونت‌هاي ويروسي مي‌شود. آليسين موجود در سير خواص ضدويروسي دارد و در پيشگيري از سرماخوردگي نيز موثر است.
پاسخ با نقل قول
  #178  
قدیمی 06-30-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

سالاد مرغ


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x400 and weights 33KB.[IMG]http://**********/images/7pxumnvd1lnr7z9ttkk8.jpg[/IMG]




موادلازم :

سينه مرغ يك عدد كامل

قارچ نيم كيلو

چيپس خلال يك بسته

پياز سرخ شده سه قاشق غذاخوري

سس مايونز به مقدار دلخواه

نمك و زردچوبه به مقدار لازم





طرز تهيه :

سينه مرغ را مي پزيم و ريش‌ريش مي‌كنيم.

سپس آن‌را با پياز سرخ شده مخلوط كرده و كمي روغن زيتون به آن اضافه مي كنيم و آن‌را تفت مي‌دهيم. مرغ نبايد خيلي سرخ شود، فقط به اندازه اي كه با پيازداغ و روغن مخلوط شود.

كمي نمك و زردچوبه به آن اضافه مي‌كنيم و آن را كنار مي‌گذاريم.

سپس قارچ را با حرارت زياد مي‌پزيم تا آب آن خشك شود. براي اين‌كه رنگ قارچ تيره نشود، يك قاشق آب‌ليمو به آن اضافه مي‌كنيم و با كمي نمك مي‌پزيم.

اگر به قارچ، دو حبه سير خرد شده اضافه كنيد خوش طعم مي‌شود.

وقتي آب قارچ كاملا خشك شد، كمي روغن زيتون اضافه مي‌كنيم و آن‌را كمي تفت مي‌دهيم.

مرغ پخته شده، قارچ و چيپس خلال را با هم مخلوط كرده و سس مايونز به آن اضافه مي‌كنيم. مقدار سس بستگي به ذائقه خودتان دارد.

اين سالاد بسيار راحت و سريع آماده مي‌شود و يك غذاي كامل و بسيار خوشمزه است.
پاسخ با نقل قول
  #179  
قدیمی 07-04-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض



پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است.

مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یك بسته كوچك،‌ حدود 100 گرم
پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا:‌ یك عدد بزرگ
نمك و فلفل به اندازه لازم


طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.
• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش كنید
• روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عكس بچینید و در پايان پنير را مطابق شکل به روی مواد بريزيد.



• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.
پاسخ با نقل قول
  #180  
قدیمی 07-08-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تاك پلو





مواد لازم
سبزي پلو و برگ مو در صورت تمايل از هر کدام 250 گرم
برنج سه پيمانه
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم

[IMG]http://*******************/photos/ax760156.jpg[/IMG]
تاک پلو
طرز تهيه
برگ مو و سبزي‌ها را پس از تميز كردن و شستن خرد مي‌كنيم. برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم آبكش كرده و مانند سبزي پلو يك لايه برنج و يك لايه برگ مو و سبزي خردشده مي‌ريزيم تا مواد تمام شوند. سپس برنج را دم كرده و پس از 45 دقيقه غذا حاضر است. مي‌توانيد از برگ مو خردشده به تنهايي استفاده كنيد در اين صورت برنج شما ترش مزه‌تر مي‌شود. يا آن‌كه اين پلو را به صورت كته آماده كنيد.
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها