نقل قول:
نوشته اصلی توسط NeGin
قراره اینجا قدردانی کنیم ...از کسی که شایسته قدردانیه.
اومدم واسه تشکر از ادمین عزیز.
برگردوندن پی سی سیتی واقعا جای تشکروقدردانی داره.
اینجاواسه من خیلی عزیزه...خیلی.
اقای ادمین...یک دنیا ممنون.
|
سلام به همه دوستان
دقیقا اینکار واجب و لازمه و احسنت به این فکر زیبا
منم از کوروش متشکرم بابت تمام حرصهای که خورد و پرپرهای که زد:D
اما نذاشت فروم بپره[IMG]****************************/177.gif[/IMG] [IMG]****************************/177.gif[/IMG]
انشالله پیر بشی مادر که حال بیل گیتس رو گرفتی با این کارهات.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maad
درود
منم به سهم خودم از زحمات جناب کوروش نعلینی عزیز تشکر میکنم
واقعا خسته نباشی کوروش جان
|
دروود[IMG]****************************/87.gif[/IMG]
منم همینی که رضاجون گفت[IMG]****************************/40.gif[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تنها
اين بار مي خواهم از كسي تشكر كنم كه تمام زندگيم را مديون مهرباني و لطف و محبت او هستم .....
كسي كه هميشه با من بوده و هست و هر لحظه كه بهش احتياج داشتم بدون هيچ درنگي حضور داشته .... كسي كه فقط كافيه از ته دل صداش كنم و ازش بخوام ، اون وقته كه بهترينها رو برام رقم زده ...بله .....اون كسي نيست جز .......... " خداي بزرگ و مهربان "
شايد باورتون نشه ولي خبري كه مي خوام الان براتون بگم به قدري براي من و همسرم شوك آور بوده كه اين چند روزه اصلاً تو حال خودمون نبوديم ..... در آمدن اسم من و همسرم در قرعه كشي سفر حج عمره در جشن ازدواج دانشجويي ( انشاالله تابستان عازم هستيم )باورش خيلي خيلي سخته ......ولي با همه اين اوصاف خدا رو هزاران بار شاكرم و چيزي ندارم جز شعري كه در امضام هست
براي همه آرزوي بهترينها رو دارم
|
بسیار فراوان تبریک می گم[IMG]****************************/282.gif[/IMG] [IMG]****************************/282.gif[/IMG] جدا عجب سعادتی[IMG]****************************/40.gif[/IMG] خدا توفیق بده نصیب دیگران هم بشه[IMG]****************************/79.gif[/IMG] براتون آرزوی شادی و شادکامی دارم[IMG]****************************/281.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG] یا حق[IMG]****************************/281.gif[/IMG]