بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استيل آذين 1- نفت تهران 1

نفتي ها همچنان آتش نمي گيرند

نفت تهران با درخشش دروازه بانش سومين نتيجه خوب خود را در ليگ برتر به دست آورد. استيل آذين كه بازهم كريمي را در خط دفاع داشت امروز مقابل شاگردان شگفتي ساز فركي موفق نبود و اولين امتيازات خود را در ليگ از دست داد

گل‌ها: مارسيو(11) براي نفت، غلامي(58) براي استيل آذين
ورزشگاه دستگردي، تماشاگر 5 هزارنفر
داور: رسول رهبرفام اخطار: عزتي، محمدزاده(نفت)، غلامي، كريمي(استيل)

استيل آذين: حميد نشاط‌ جو، مهدي مهدوي‌كيا، حسن اشجاري، مهدي محمدي، ميلاد زنيدپور، علي كريمي، حسين كعبي(76 سياوش اكبرپور)، فريدون زندي(59 محسن خليلي)، حسين كاظمي، مهرزاد معدنچي، محمد غلامي
سرمربي: تمباكوويچ

نفت: حسين آشنا، سيامك كوروشي، حميد فتحي، محمدحسين مهرآزما، عليرضا عزتي، مهدي رفيعي، مهدي محمدزاده، سجاد فيض‌الهي(74 سپهر ميرصادق)، اكبر صغيري(83داريوش ميكائيلي)، مارسيو خوزه، بهمن طهماسبي(64 حسين اماميان)
سرمربي: حسين فركي

شرح گلها:
1ـ0(نفت): دقيقه 11 ضربه ايستادگي و شوت محكم خوزه از فاصله 25 با برخورد به تيرك دروازه تبديل به گل اول مسابقه گرديد.
1ـ1(استيل): دقيقه 58 ارسال مهدي مهدوي‌كيا از جناح راست و ضربه سر محمد غلامي در شش قدم تبديل به گل استيل آذين شد.

اتفاق ويژه: حدود 200 نفر از هواداران نفت آبادان كه پشت دروازه يكي از دو تيم نشسته بودند و تيم شهر خود را تشويق مي كردند با برخورد بد ماموران نيروي انتظامي از ورزشگاه دستگردي بيرون رانده شدند. تماشاگران نفت آبادان براي تماشاي ديدار تيمشان برابر راه آهن كه ساعت 19:30 آغاز مي شود به تهران آمده اند.جالب اينكه حدود 150 نفر از هواداران نفت تهران در جريان بازي در نيمه اول عليه علي كريمي شعار سر دادند. آنها شعار "كريمي پولكي " را بارها سر دادند .

بهترين بازيكن: حسين آشنا دروازه‌بان تيم نفت با وجود دريافت يك گل، 4 موقعيت مسلم گل را به خوبي توانست دفع كند.

ویرایش توسط Omid7 : 08-06-2010 در ساعت 11:05 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

ملوان2 ـ مس1

شادي در انزلي ، بحران در كرمان
سومين شكست مس كرمان با درخشش پژمان نوري رقم خورد. مس با سومين باخت متوالي وضعيت خطرناكي پيدا كرده است.گل اول ملوان توسط فرزاد حسين خاني بازيكن مس در دقيقه 43 به اشتباه وارد دروازه شاگردان مرفاوي شد اما ادينهو در دقيقه 64 گل تساوي را به ثمر رساند. در ادامه پژمان نوري در دقيقه 87 گل دوم ملوان را به ثمر رساند تا مس سومين شكست پياپي خود را با مرفاوي تجربه كند.

گل‌ها: حسين خاني(42 گل به خودي)، نوري(87) براي ملوان، امرايي(65) براي مس
ورزشگاه تختي انزلي، تماشاگر 5 هزارنفر

داور: رضا اكبريان
اخطار: رستمي، آلن باسيچ(ملوان)، صيفي، فولادي(مس)
اخراج: رستمي(95)

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، هادي تأميني، علي جراحكار، بابك پورغلامي(73 عليرضا رمضاني)، آلن باسيچ، محمد رستمي، مهران جعفري(58حسين ابراهيمي)، پژمان نوري، محسن مسلمان، محمد نزهتي(78 مهدي دغاغله)، مهرداد اولادي

سرمربي: فرهاد پورغلامي
مس: ارشاد يوسفي، فرزاد حسين‌خاني، پيروز قرباني، نبي‌الله باقري‌ها، شجاع خليل‌زاده، فرهاد سالاري، مهرداد پولادي، مصطفي صيفي(76 عادل كلاه‌كج)، كيوان امرايي، قاسم دهنوي(64 احمد حسن‌زاده)، ادر وسيانو ادينيهو

سرمربي: صمد مرفاوي

شرح گلها:
1ـ 0(ملوان): دقيقه 42 پژمان نوري روي پاس محسن مسلمان از جناح چپ حركت كرد و توپ را در محوطه 18 قدم مس فرستاد كه فرزاد حسين‌خاني مدافع مس در حالي به قصد دفع توپ به اشتباه توپ را وارد دروازه كرد.
1ـ1(مس): دقيقه 65 ضربه سنگين ادينيهو روي پاس كيوان امرايي گل تساوي را براي مس كرمان به ارمغان آورد.
2ـ1 (ملوان): دقيقه 87 پاس محسن مسلمان از جناح راست حركت بدون توپ عالي حسين ابراهيمي و ضربه دقيق پژمان نوري گل دوم ملوان به ثمر رسيد.

اتفاق ويژه:البته محمد رستمي كارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد. اما نكته مهم سومين شكست متوالي صمد مرفاوي با مس بود كه اين مربي را در خطر اخراج قرار مي دهد.

بهترين بازيكن: پژمان نوري هافبك ملي پوش ملوان گل اول را ساخت و گل دوم ملوان را ثمر رساند. پژمان امروز ستاره زمين بود.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پرسپوليس 2- سايپا 1

بازهم رضايي بازهم 3 امتياز

امير حسين فشنگچي در دقيقه 14 و غلامرضا رضايي در دقيقه 48 براي پرسپوليس گلزني كردند و امين منوچهري در دقيقه 64 گل سايپا را به ثمر رساند. به اين ترتيب پرسپوليس 2 بر يك به برتري رسيد تا دايي دومين برد خود را با پرسپوليس در اين فصل كسب كند

گلها:امير حسين فشنگچي در دقيقه 14 و غلامرضا رضايي در دقيقه 48 براي پرسپوليس و امين منوچهري در دقيقه 64 براي سايپا
ورزشگاه آزادي، بدون تماشاگر
داور: هدايت مبيني اخطار: علي‌عسگر،تياگو(پرسپوليس)، صادقي، ابراهيمي(سايپا)

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميدرضا علي عسگر، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري، مهدي شيري( از دقيقه 70 تياگو فراگو)، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 68 مجتبي زارع)، غلامرضا رضايي و هادي نوروزي( از دقيقه 87 حسين بادامكي)
سرمربي: علي دايي

سايپا: وحيد شيخ ويسي، جواد آشتياني( از دقيقه 64 علي حقدوست)، ابراهيم صادقي، جابر انصاري، مرتضي ابراهيمي، سعيد قزلك‌چي، تقي زينالي، سعيد يوسف‌زاده، مهدي خيري( از دقيقه 78 عليرضا لطيفي)، سيد امين منوچهري، كريم انصاري فرد( از دقيقه 75 عباس محمد رضايي)
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح گلها:
1ـ0(پرسپوليس): در دقيقه 14 اميرحسين فشنچگي روي اشتباه مدافعان سايپا اولين گل پرسپوليس را به ثمر رساند.
2ـ0(پرسپوليس): دقيقه 48 رضايي پا به توپ شد و با يك شوت از راه دور گل برتري تيمش را به ثمر رساند.
2ـ1(سايپا): در دقيقه 64 امين منوچهري پا به توپ درون محوطه جريمه شد و با يك چرخش گل اول را براي تيمش به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: اين تماشاگر نداشت و فوتبال بدون تماشاگر هيچ لذتي ندارد، شيث رضايي و كريم باقري نيز از روي سكوها بازي را تماشا مي‌كردند.

بهترين بازيكن: رضايي هر زمان كه صاحب توپ شد براي دفاع تيم سايپا خطرساز شد و او با سرعتش و هوش بالايي كه داشت ازجناحين چپ و راست به دفاع سايپا نفوذ مي‌كرد و هر وقت كه رو به جلو حركت مي‌كرد خطرساز مي‌شد.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

شاهين صفر ـ صباصفر

وفاداری شاگردان استیلی به یاوری!

شاگردان محمودیاوری با کسب تساوی در بوشهر حمید استیلی را در حسرت اولین برد خانگی نگه داشتند.

ورزشگاه شهيد بهشتي، تماشاگر بيش از 10هزارنفر
داور: علي موغلی
اخطار: حاجي‌زاده، نعمتي، واعظي(صبا)، احمدپوري(شاهین)

شاهين بوشهر: مجتبي روشن‌گر احمد آل‌نعمه لك چيرا، مهدي كياني، علي سلماني، ستار زارع، ايوان پتروويچ(55 امجد شكوه مقام)، حميدرضا سليماني(80 صادق كرمي)، مسعود نظرزاده(73 اوكه)، منصور تنهايي، محمد احمدپوري
سرمربي: حميد استيلي

صباي قم: مهدي واعظي، مرتضي كاشي، سهراب بختياري‌زاده، سعيد خاني(57 پائولو)، ابولفضل حاجي‌زاده، محسن بيات، هادي اصغري(65مرتضي هاشمي‌زاده)، داود حقي، محسن بياتي‌نيا، وحيد نعمتي، عليرضا ميرشفيعيان
سرمربي: محمود ياوري

بهترین بازیکن:مهدی واعظی در بهترین فرم خود قرار دارد. او بارها مهاجمان شاهین را متوقف کرد و زمینه ساز تساوی صبا در بوشهر شد.

اتفاق ویژه1:خبرنگاران بوشهری در کنفرانس مطبوعاتی محمود یاوری حاضر نشدند و یاوری تنها با دوربین صداوسیما حرف زد. آنها از بابت شکایت یاوری از یکی از خبرنگاران از او شاکی اند...یاوری که پارسال سرمربی شاهین بود روابط پرتنشی با آنها داشت.

اتفاق ویژه2:با توجه به همرنگ بودن لباس داوران با پیراهن صبا یک داور بوشهری بین دو نیمه ز منزل برای تیم داوری لباس آورد!

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

فولاد خوزستان 1ـ سپاهان1

سومین تساوی قهرمان

سپاهان همچنان با تیم مورد نظر قلعه نویی فاصله دارد. آنهاکه 15 دقیقه 10 نفره بازی کردند از چنگ فولاد گریختند.این سومین توقف قهرمان در لیگ برتر بود که فشار را بر این تیم افزایش خواهد داد.با اين تساوي فولاد 4 امتيازي و سپاهان نيز 3 امتيازي شد.

گلها:هادی عقیلی(32،پنلتی) برای سپاهان، بختیار رحمانی(75)برای فولاد
ورزشگاه تختي اهواز، تماشاگر 7هزارنفر

داور: عليرضا فغاني
اخطار:رحمتی (سپاهان )
اخراج: حاج صفی (77)از سپاهان

فولاد: خالد شحيطاوي، علي حمودي، ميثم خسروي، جابا موجيري، اميد خورج، كريم شاهوردي(69مهرداد جماعتی)، سيامك سرلك، رضا معقولي(61آندره زینهو)، مهدي چمن‌آرا، بختيار رحماني(80آرش افشین)، رضا نوروزي
سرمربي: مجيد جلالي

سپاهان: سيدمهدي رحمتي، خسرو حيدري، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، هاشم بيك‌زاده(46،حاج صفی )، مهدي جعفرپور(62محمدرضاناصحی)، اميد ابراهيمي، مهدي كريميان، محمدحسن رجب‌زاده(82یانوش)، ابراهيم توره، غلامرضا عنايتي
سرمربي: امير قلعه‌نويي

شرح گلها:
1ـ0 (سپاهان)
: دقيقه 32 خطاي خالد شحيطابي بر روي عنايتي يك ضربه پنالتي براي سپاهان به ارمغان آورد كه اين ضربه توسط سيدهادي عقيلي تبديل به گل شد.
1-1(فولاد):شوت محکم بختیار رحمانی از پشت محوطه جریمه منجر به گل تساوی شد.

بهترین بازیکن:سید مهدی رحمتی با مهار چند موقعیت نقش زیادی در توقف فولاد داشت.او بخصوص بعد از 10 نفره شدن سپاهان درخشید.

اتفاق ویژه:مجید جلالی اعتقاد داشت داور 2 پنالتی برای فولاد نگرفته است. بعد از پنالتی دیده نشده بازی ملوان ظاهرا سریل پنالتی های سپاهان دوباره اکران شده است!

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

مس 5ـ شهرداري2

جادوگري ادينيهو در شب تولد مرفاوي

سايت گل ـ 5 گلي كه ادينيهو وارد دروازه شهرداري كرد نمايش كاملي از اين بازيكن برزيلي بود، او در شب 46 سالگي صمد مرفاوي تمام هنر خود را براي سرمربي تيمش رو كرد و مس را از قعر جدول نجات داد. اين يك شب فراموش نشدني براي او و تيمش بود

گل‌ها: ادينيهو(4)،(12)،(43)،(58)،(77) براي مس دقيقي(68)، كريمي(92) براي شهرداري
ورزشگاه باهنر،‌ تماشاگر 2 هزار نفر
داور: احمد صالحي
اخطار: گرداني(شهرداري)، امرايي، صخرالديني(مس)

مس: ارشاد يوسفي،‌ ادينيهو(78 فراز فاطمي)، پيروز قرباني، فرهادسالارپور، فرزاد حسين‌خاني، كيوان امرايي، محمد منصوري(75 قاسم دهنوي)، مهرداد پولادي، مصطفي صيفي(82 دياز)، نبي‌الله باقري‌ها، ميلاد صخرالديني
سرمربي: عبدالصمد مرفاوي

شهرداري: علي رضايي، محسن نيساني، ابراهيم ابرقويي، رسول پيرزاده، حبيب گرداني، سوآرز، رسول عليزاده(58محمد ايرانپوريان)، وريا غفوري(50محمد صميمي)، ميثم بائو، بهنام داداشوند(75علي كريمي)، سعيد دقيقي
سرمربي: اكبر ميثاقيان

شرح گل:
1ـ0(مس): در دقيقه 4 ادينيهو با يك ضربه آزاد زيبا از پشت محوطه جريمه شهردار توپ را به كنج دروازه حريف فرستاد.
2ـ0(مس): سانتر پولادي از روي كرنر سمت چپ با ضربه سر ادينيهو تبديل به گل دوم مس شد.
3ـ0(مس): دقيقه 43 ادينيهو با پاس عمقي صيفي توپ وارد دروازه تيم شهرداري شد.
4ـ0(مس): ادينيهو با يك ضربه سر توپ را وارد دروازه كرد.
4ـ1(شهرداري): ضربه پنالتي سعيد دقيقي خلاف جهت ارشاد يوسفي توپ وارد دروازه شد.
5ـ1(مس): پاس امرايي به ادينيهو و تك به تك شدن با دروازه‌بان و گل پنجم و نهايي تيم مس وارد دروازه تيم شهرداري شد.
5ـ2(مس): روي دفع ناقص ارشاد يوسفي در يك رفت و برگشت توپ زير پاي علي كريمي افتاد و او با يك ضربه محكم توپ گل دوم را براي شهرداري به ثمر رساند.

بهترين بازيكن: ادينيهو با 5 گل در اين مسابقه نمايش كامل و خيره‌كننده‌اي ارائه كرد گل‌هاي او با روش‌هاي مختلف و سبك‌هاي متفاوت به ثمر رسيد تا ارزش اين بازيكن برزيلي يك بار ديگر مشخص شود. بازيكني كه در اين نمايش استثنايي هيچ علامت سوالي باقي نگذاشت.

اتفاق ويژه: اين سومين شكست شهرداري بود تيمي كه تك امتياز خود را مقابل تيمي به دست آورده كه 50 دقيقه ده نفره مقابل شهرداري بازي كرده است. به نظر مي‌رسد شاگردان ميثاقيان كار بسيار سختي در ليگ داشته باشند. در سمت ديگر مس با اين برد روزهاي بد سه هفته قبلي را فراموش كرد و حالا اميدوار ليگ را ادامه خواهد داد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

صباي قم 5ـ راه آهن 2

طوفان بياتي‌نيا در سنگر كربكندي

سايت گل ـ سومين شكست راه آهن در ليگ با سنگين‌ترين نتيجه ممكن رقم خورد در حالي بود كه انتظار مي‌رفت با توجه به شناخت كربكندي از صبا راه آهن حداقل يك امتياز از اين بازي بگيرد صبا با اين برد 7 امتيازي شد و راه آهن با يك امتياز در انتهاي جدول باقي ماند

گل‌ها: هادي اصغري (10) محسن بياتي نيا (38) (43) (90) (95) براي صبا، ريکاردو دي سوزا (63) رودريگو آنتونيو لوپز بلشيور (75)
ورزشگاه يادگار امام، تماشاگر حدود 50 نفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: بختياري‌زاده( صبا)، ميرشفعيان(راه آهن)

صباي قم: مهدي واعظي، مرتضي كاشي، عليرضا ميرشفعيان، محسن بياتي‌نيا، ‌احمد تقوي (36 سعید خوانی)، سهراب بختياري‌زاده، محسن بيات (66 نیکبخت) ، وحيد نعمتي، داود حقي، ابوالفضل حاجي‌زاده، هادي اصغري (54 رامین رضائیان)
سرمربي: محمود ياوري

راه آهن: حسن رودباریان، میرهانی هاشمی، ابراهیم کریمی، حسین پاشائی، کمال کامیابی، ابوذر رحیمی، حمید هدایتی، بهادر عبدی، مجید باجلان(19 ریکاردو دسوزو)، محسن زاهدی (51پیمان میری)، امین متوسل زاده(60 رودریگو)
سرمربي: رسول كربكندي

شرح بازي:
تیم فوتبال راه آهن درحالی با نتیجه 5بر2 بازی را به صبای قم واگذار کرد که در نیمه اول و دوم بازی کاملاً برتوپ و میدان مسلط بود و برخلاف جریان بازی متحمل دریافت 5گل شد. درنیمه اول و در شرایطی که راه آهن به خاطر مصدومیت باجلان ده نفره بود صبای قم روی یک توپ بادآورده به گل رسید و در ادامه درحالی که امین متوسل زاده،بهادر عبدی و کمال کامیابی در چندین نوبت دروازه حریف را تهدید کردند تیم صبای قم توسط محسن بیاتی نیا به دو گل دیگر دست یافت.
درنیمه دوم نیز راه آهن کاملاً به بازی مسلط بود و توانست دو بار توسط بازیکنان برزیلی اش به گل برسد. در این نیمه نیز راه آهن با بدشانسی محض و در دقایق پایانی روی دو ضدحمله و توپ ربائی دو گل دریافت کرد تا در روزی که صبای قم مستحق برد پرگل نبود این شکست تلخ را متحمل شود.

شرح گل:
1ـ0(صبا): در دقيقه 19 پاس محسن بيات در حالي كه با خروج اشتباه رودباريان همراه بود به هادي اصغري رسيد كه اين بازيكن دروازه خالي را با يك ضربه بغل پا گشود.
2ـ0(صبا): دقيقه 38 پاس تو در سعيد خاني و فرار زيباي محسن بياتي‌نيا از كمند مدافع مستقيم خود در داخل 18 قدم كه با يك شوت فني گل دوم صبا را به ثمر رساند.
3ـ0(صبا): دقيقه 43 پاس هادي اصغري در داخل 18 قدم به محسن بياتي‌نيا رسيد و اين بازيكن به جا گذاشتن مدافع مستقيم خود با يك شوت سنگين گل سوم صبا را به ثمر رساند.
3ـ1(راه آهن): دقيقه 62 پاس بهادر عبدي در محوطه 18 قدم و تعلل مدافعين دسوزو صاحب توپ شد و اين بازيكن با يك ضربه بغل پاي فني گل اول راه آهن را به ثمر رساند.
3ـ2(راه آهن): در دقيقه73 رودریگو روی ضربه ایستگاهی به زیبائی توپ را به دروازه صبا رساند.
4ـ2(صبا): در دقيقه 91 محسن بیاتی نیا با استفاده از اشتباه مدافعان راه آهن و توپ ربائی با رودباریان تک به تک شد و گل چهارم را زد.
5ـ2(صبا):در دقيقه 95 نیکبخت روی ضدحمله بیاتی نیا را در موقعیت خوبی قرار داد واین بازیکن با فرصت طلبی گل پنجم را زد.

بهترين بازيكن: محسن بياتي‌نيا در يك بازي نادر4 گل براي تيمش به ثمر رساند و با توجه به تك گل بازي پرسپوليس به همراه ادينيهو در صدرجدول گلزنان قرار گرفت. اين يكي از بهترين نمايش‌هاي عمر اين بازيكن بود.

اتفاق ويژه: 5 گل خورده در ورزشگاه قم. كمتر كسي انتظار داشت تيم رسول كربكندي مقابل صبا اينطور كم بياورد اما اين اتفاق رخ داد تا كربكندي در بازگشت به قم شب تلخي را تجربه كند. تجربه نشان داده راه آهني‌ها چندان در حفظ مربي صبور نيستند ..
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

نفت تهران0 ـ فولادخوزستان3

دومين برد فولاد در تهران

سايت گل ـ با دو گل نوروزي و تك گل سرلك فولاد اولين شكست را به نفت تهران تحميل كرد. فولاد از دقيقه 20 با اخراج بازيكن برزيلي‌اش ده نفره بازي كرد. آنها با اين برد 7 امتيازي شدند

گل‌ها: نوروزي(76)(80)، سرلك(78پنالتي) براي فولاد
ورزشگاه اكباتان، تماشاگر 1000 نفر
داور: قاسم واحدي
اخطار: صغيري، رفيعي، كوروشي، طهماسبي(نفت)، نوروزي، سرلك، معمارزاده(فولاد)
اخراج: آندره زينهو (20)، كوروش بختياري‌زاده(22) فولاد، غلام حسنويي(كمك مربي73) نفت

نفت تهران: حسين آشنا، حميدرضا فتحي، مارسيو خوزه، محمدحسين مهرآزما، فريد مجيد قزوان(66بهمن طهماسبي)، مهدي رفيعي، عليرضا عزتي، مهدي محمدزاده، سيامك كوروشي، مرتضي ايزدي(63 سجاد فيض‌اللهي)، اكبر صغيري
سرمربي: حسين فركي

فولاد خوزستان: ميثاق معمارزاده، جابا موجيري، اميد خورج، علي حمودي، ميثم خسروي، مهدي چمن‌آرا، سيامك سرلك، رضا معقولي(46آرش افشين(87 مهرداد جماعتي))، آندره زينهو ، بختيار رحماني، رضا نوروزي(90 رضا غيالي)
سرمربي: مجيد جلالي

شرح گل:
1ـ0(فولاد): خطاي سيامك كوروشي روي رضا نوروزي داور اعلام پنالتي ضربه پنالتي رضا نوروزي را حسين آشنا دفع كرد و در برگشت خود رضا نوروزي اين توپ را تبديل به گل كرد.
2ـ0(فولاد): خطاي خوزه روي رضا نوروزي داور اعلام پنالتي كرد و سيامك سرلك خلاف حركت آشنا توپ را وارد دروازه كرد.
3ـ-(فولاد): پاس در عمق ميثم خسرويي و خروج بي‌دليل آشنا با يك ضربه فني رضا نوروزي تبديل به گل سوم بازي شد.

اتفاق ويژه: اخراج كمك مربيان هر دو تيم اتفاقي است كه كمتر در يك مسابقه فوتبال رخ مي‌دهد اما عجيب‌تر از آن پيروزي تيم فولاد در شرايطي بود كه 70 دقيقه ده نفره بازي مي‌كردند.

بهترين بازيكن: رضا نوروزي با دو گل ديگر خود را موقتا به صدر جدول گلزنان رساند البته درخشش بياتي‌نيا و ادينيو در مسابقات ديگر مانع از اين شد كه او در صدر جدول گلزنان باقي بماند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاهان 1ـ شاهين0

خواب نوشین با گل یانوش!

شايد سپاهان هيچگاه اينقدر به سه امتياز يك مسابقه نياز نداشته است آنها كه كهكشاني فوتبال ايران لقب دارند پس از سه تساوي نگران‌كننده بالاخره در آستانه داربي اصفهان به پيروزي دست يافتند تا با روحيه دوچندان روز چهارشنبه مقابل شاگردان ابراهيم‌زاده صف‌آرايي كنند.

گل: يانوش(79) براي سپاهان
ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر 4هزارنفر
داور: سعيد بخشي‌زاده
اخطار: كريميان(سپاهان)،‌آل نعمه، حميدي، سليماني(شاهين)

سپاهان: سيدمهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، رضا ناصحي، خسرو حيدري، اميد ابراهيمي(64 احمد جمشيديان)، محرم نويدكيا، مهدي كريميان(74 يانوش)،‌ ابراهيم توره، رضا عنايتي، جواد كاظميان(63 حسن رجب‌زاده)
سرمربي: امير قلعه‌نويي

شاهين: مجتبي روشن‌گر، احمد آل‌نعمه، مهدي نوري(75 عبدالله كرمي)، محسن حميدي، ستارزارع، منصورتنهايي، مسعود نظرزاده(80 ايمان حيدري)، امجد شكوه‌مقام، حميد سليماني(59 مهدي كياني)، محسن ايران‌نژاد
سرمربي: حميد استيلي

شرح گل:
1ـ0(سپاهان): دقيقه 79 ضربه كرنر محرم نويدكيا با ضربه سر ابراهيم توره به تيرك عمودي دروازه برخورد كرد و يانوش كه 5 دقيقه‌اي مي‌شد وارد زمين شده بود با ضربه سر شيرجه‌اي تك گل بازي را رقم زد.

اتفاق ويژه: شايد بازي احمد آل‌نعمه مقابل همبازيان سابق‌اش اتفاق ويژه بازي شاهين دانست. احمد آل‌نعمه‌اي كه در تمام طول 90 دقيقه نشان داد دوست دارد ارزش‌هاي خودش را بار ديگر به سپاهاني‌ها ثابت كند او حتي در دقيقه‌اي از بازي با جلال حسيني درگيري پيدا كرد.

بهترين بازيكن: بازگشت محرم نويدكيا شادابي را به تيم فوتبال سپاهان بازگردانده بود. او بهترين بازيكن سپاهان بود در روزي كه با حضور او سپاهان به اولين گلش دست يافت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تراكتور0 ـ پاس1

سومين برد پاس با گل پديده

پاس همدان با اين برد 9 امتيازي شد آنها البته در زميني به پيروزي رسيدند كه از شرايط ميزباني برخوردار نبود. اين اولين شكست تراكتورسازي در تبريز پس از مدت‌ها بود آنها آخرين بار سال گذشته مقابل سايپا شكست خورده بودند

گل‌ها: حميد كاظمي(40) براي پاس
ورزشگاه يادگار امام، بدون تماشاگر
داور: يدالله جهانبازي
اخطار:حيدري، سيف پناهي(پاس)

تراكتور: مهدي ثابتي، داود دانشدوست، الو ترائوره، محمد نصرتي، مصطفي اكرامي،‌ مرتضي اسدي، عليرضا دليري، كرار جاسم محمد، مسعود ابراهيم‌زاده(54 علي عليزاده)، محمد ابراهيمي(65 لئوناردو پيمنتا)، رسول خطيبي(80سيدمحسن حسيني)
سرمربي: فراز كمالوند

پاس: سامان صفا، مجيد حيدري، ساشا كلونيجا، پويا سيف‌‌پناهي، روزبه شاه عليدوست، وحيد علي آبادي(85 اكمل اولماتف)، نادر احمدي(76 آرتور ياديگاريان)، فرهاد خيرخواه، محسن ربيع‌خواه، محمد ابراهيم خسروي، حميد كاظمي(47 مقداد قباخلو)
سرمربي: اصغر مديرروستا

شرح گل:
1ـ0(پاس): دقيقه 40 اشتباه محمد نصرتي و برهم زدن تعادل مهدي ثابتي توپ نصيب حميد كاظمي شد و فرصت طلبي اين بازيكن اولين گل پاس را به ارمغان آورد.

اتفاق ويژه: سومين برد يك بر صفر پاس اين تيم را 9 امتيازي كرد و به بالاي جدول رساند آنها در مسابقه يك ساعت امروز از غيبت هواداران تراكتور استفاده كرده و در نهايت توانستند اشتباه نصرتي را تبديل به سه امتياز با ارزش براي خود بكنند.

بهترين بازيكن: حميد كاظمي كه تك گل پاس را در بازي قبلي به ثمر رسانده بود پديده جديد اين باشگاه است او امروز هم موفق به گلزني شد و تيمش را 9 امتيازي شد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش