#31  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

در هنگام استرس مغز گردو بخورید
ایسنا: متخصصان تغذیه تاکید کردند که مغز گردو نه تنها می.تواند کلسترول خون را پایین بیاورد، بلکه هم چنین برای مقابله با استرس و کاهش فشار خون هم مفید است.

این متخصصان خاطرنشان کردند: افرادی که مقادیر کلسترول بد در خون آنها بالا است، اگر رژیم غذایی غنی از مغز گردو به مدت سه هفته متوالی داشته باشند در لحظه.هایی که دچار استرس و تنش می.شوند، فشار خونشان به دلیل مصرف گردو پایین می.ماند و افزایش پیدا نمی.کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی ریوتک، پروفسور شیلاوست ـ استاد دانشگاه ایالتی پن در آمریکا ـ در این باره تصریح کرد: افرادی که مغز گردو می.خورند، فشار خون پایین.تری به طور معمول دارند. البته در این مقاله که به تازگی در مجله «کالج آمریکایی تغذیه» به چاپ رسیده برای اولین بار عنوان شده است که مغز گردو می.تواند در هنگام استرس، فشار خون را پایین نگه دارد.

به گفته متخصصان علوم پزشکی، اشخاصی که واکنش بیولوژیک افراطی در برابر شرایط استرس.زا دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری.های قلبی هستند.

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #32  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

این خوراکی ها را بخورید و کالری بسوزانید!
بدن برای جذب پروتئین، کالری زیادی می‌سوزاند و به همین دلیل از ذخیره چربی بدن کاسته می‌شود

گریپ فروت:
این میوه به خصوص اگر صبح‌ها میل شود خاصیت لاغر‌کنندگی دارد. از سوی دیگر ویتامین C موجود در آن به حفظ سلامت بدن کمک می‌کند.

چای سبز:
این نوشیدنی سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و موجب لاغری می‌شود. همچنین آنتی‌اکسیدانت موجود در چای سبز خاصیت ضد سرطانی دارد.

لبنیات کم چرب:
تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در رژیم غذایی خود به مصرف لبنیات کم چرب توجه می‌کنند در مقایسه با آنهایی که از لبنیات استفاده نمی‌کنند، لاغر‌تر می‌مانند.

آب:
کارشناسان می‌گویند، نوشیدن آب به سوزاندن چربی کمک می‌کند.

دارچین:
به گفته پزشکان، دارچین میزان قند خون را که به تجمع چربی در بدن می‌انجامد، کاهش می‌دهد.

سیب: بررسی‌ها نشان می دهد که خوردن سیب، میزان جذب چربی توسط سلول‌ها را کاهش می‌دهد.


ویرایش توسط shokofe : 11-01-2010 در ساعت 08:30 PM
پاسخ با نقل قول
  #33  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

دو خوراکی فوق العاده علیه سرماخوردگی



این دو خوراکی خاصیتی دارویی دارند و می‌توان از آنها بر ضد سرماخوردگی و آبریزش بینی استفاده کرد.

زنجبیل و ترب‌کوهی خاصیتی دارویی دارند و می‌توان از آنها بر ضد سرماخوردگی و آبریزش بینی استفاده کرد.

موادی که طعم تند زنجبیل از آنها است، خاصیت ضد گلو درد دارند. این مواد توان بدن در مقابله با بیماری‌ها را افزایش می‌دهند.

مجله‌ آلمانی «داروخانه‌های جدید»، در گزارشی که در شماره اخیر خود (اول فوریه) به چاپ رسانده، از خاصیت زنجبیل و ترب‌کوهی برای مبارزه با سرماخوردگی نوشته است. از این رو به کسانی که سرما خورده‌اند یا آبریزش بینی دارند، توصیه می‌شود که روزانه چای زنجبیل بنوشند.


طرز تهیه‌ چای زنجبیل
برای تهیه‌ این نوع چای باید ریشه‌ زنجبیل تازه را پوست کند و سپس آن را به قطعات ریز برش داد. آب را جوش آورد و قطعه‌های زنجبیل را به آن افزود و چند دقیقه گذاشت تا دم بکشد. برای یک فنجان چای یک قاشق چای‌خوری زنجبیل ریز شده اضافه می‌کنند. برخی نیز به جای خرد کردن زنجبیل آنرا رنده می‌کنند.


می‌توان چای را با عسل شیرین کرد. به این ترتیب که پس از افزودن قطعه‌های زنجبیل مقداری عسل نیز به آب افزود.

نکته‌ای که باید در هنگام خرید زنجبیل دقت کرد، سفت بودن آن است. می‌توان زنجبیل را با دست گرفت و امتحان کرد که آیا به اندازه‌ کافی سفت است یا نه.


ترب کوهی
ترب کوهی که در ایران به ترب سمنانی معروف است، از نوع سفید و شکل ‌آن دراز است. این ترب به دلیل اینکه حاوی انواع مؤثر روغن‌ خردل است، ضد‌ باکتری‌ها، قارچ‌‌ها و ویروس‌هایی عمل می‌کند که عفونت‌ راه‌های تنفسی و مجاری ادراری را موجب می‌شوند.


طرز مصرف
یک ترب‌کوهی به اندازه‌ تقریبا سه سانتی‌متر را شسته، پوست کنده و رنده می‌کنیم.
یک نکته‌ مهم: ترب کوهی بسیار تند است و کندن پوست و خرد کردن آن باعث اشک‌ریزش چشم می‌شود.


ترب رنده شده را داخل یک لیوان یا ظرف دردار می‌ریزیم و بقیه‌ لیوان را با عسل پر کرده و در آن را سفت می‌بندیم و می‌گذاریم یک ساعت بماند. این مخلوط را باید دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر،‌ به مدت دو روز مصرف کرد.


داروهای حاوی ترب‌کوهی نیز برای رفع عفونت مسری مجاری تنفسی و ادراری تجویز می‌شوند.

ویرایش توسط shokofe : 11-01-2010 در ساعت 08:29 PM
پاسخ با نقل قول
  #34  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

توی غذاهایتان زیره بریزید
زیره سیاه به دلیل
رایحه یا اسانسی که دارد دارای خواص ضددرد، نفخ و اسپاسم است و به غیر از اینها، اشتها‌آور و محرک معده هم هست و موجب ترشح بیشتر آنزیم‌ها و هضم بهتر غذا می‌شود....

به علاوه، اسانس زیره یك ضدمیکروب، ادرارآور، ضدالتهاب، ضدسرطان، ضدحساسیت و خلط‌آور است. یکی از خواصی که به زیره نسبت داده می‌شود، افزایش سوخت‌وساز بدن و دخالت در کنترل وزن است ولی علت علمی این مساله که چرا زیره را به عنوان لاغر‌کننده می‌شناسند، هنوز مشخص نیست.

البته زیره ممکن است در برخی افراد باعث افزایش سوخت‌وساز شده و در برخی دیگر این خاصیت را نداشته باشد. از دیگر خواص زیره می‌توان به شیرافزا بودن آن اشاره کرد. برخی، زیره را لابه‌لای برنج دم می‌کنند. کلا تمام گیاهان اسانس‌دار چون ترکیب‌شان در حرارت پایین تبخیر می‌شود در اثر حرارت مقداری از اسانس خود را از دست می‌دهند.

هر کدام از این گیاهان را اگر گرم کنید یا بپزید یا در محیط گرم نگه دارید مقداری از اسانس خود را از دست می‌دهند. این بوی از دست‌رفته در واقع همان ترکیب‌هایی است که دارد تبخیر می‌شود و میزان آن در گیاه کاهش می‌یابد.

اصولا موادی مثل زیره، رازیانه و گشنیز که اسانس دارند، هم در برابر حرارت و هم در نگهداری طولانی‌مدت، مقداری از مواد خود را از دست می‌دهند اما خواص آنها کلا از بین نمی‌رود.

ممکن است بین 5 تا 12 درصد از کل اسانس آنها تبخیر شود و میزان آن ماده مؤثر کاهش یابد ولی خواص عمده‌اش باقی می‌ماند. در برنج، وقتی زیره بوی نافذ خود را دارد، یعنی هنوز خواص زیره باقی‌مانده است اما اگر حرارت به قدری باشد که بوی گیاه بسیار کم شود یعنی قسمت اعظم خواص خود را از دست داده است.
پاسخ با نقل قول
  #35  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

توصيه مي‌شود كه از روغن سويا براي سرخ كردن استفاده نشود.


دكتر حسن مظفري اظهار داشت: اين ماده غذايي به علت دارا بودن درصد زيادي از اسيدهاي چرب با چند باند دوگانه، از مقاومت بسيار پاييني برخوردار است و لذا براي سرخ كردن، مناسب نيست.

وي افزود: سرخ كردن به معناي پختن غذا در چربي مايع و داغ است كه در آن انتقال گرما به واسطه مايع داغ، اعمال مي‌شود.

وي گفت: بعلت تماس مستقيم روغن بااكسيژن و رطوبت موجود درماده سرخ‌شونده در دماي بالا، واكنش‌هايي نظير پليمريزاسيون، هيدروليز، ايزومريزاسيون و سيكليزاسيون رخ مي‌دهد كه حاصل آنها ماده‌اي شيميايي با تركيبات متفاوت است كه رابطه تنگاتنگي با سلامتي مصرف‌كننده دارد.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد اظهار داشت: براي حفظ سلامتي مصرف‌كنندگان ، تعيين معياري در خصوص كنترل روغن‌ها و چربي‌هاي مخصوص سرخ كردني عميق، ضروري است.

مظفري افزود: روغن‌ها و چربي‌هايي كه در معرض حرارت اضافي قرار مي‌گيرند، اثرات مضر دارند.

وي گفت: روغن سويا مقاومت كمتري نسبت به روغن آفتابگردان در فرآيند سرخ كردني عميق دارد و لذا براي فرآيند سرخ كردني عميق، توصيه نمي‌شود.

به گفته اين متخصص، افزايش رنگ قرمز از اين روغن نيز نمايانگر افزايش فساد روغن مي‌باشد.

مظفري درعين حال به خواص دانه گياهي سويا اشاره كرد و گفت: در كشورهايي كه فرآورده‌هاي سويا مصرف مي‌شود، ميزان بيماري‌هاي قلبي و عروقي پايين است.

وي اظهار داشت: مطالعات نشان داده‌است كه مصرف غذاهاي حاوي سويا يا ساير فرآورده‌هاي آن موجب پيشگيري بسياري از سرطانها ازجمله سرطانهاي وابسته به هورمون، پستان، پروستات و غيره مي‌شود.

به‌گفته وي، اين دانه روغني در سلامت استخوان به خصوص درمان پوكي استخوان موثر است و تقويت‌كننده طحال و لوزالمعده، تميزكننده رگهاي خوني و قلب، تسريع‌كننده گردش خون، موثر در فعاليتهاي روده، تقويت‌كننده‌ديد و دافع سموم بدن مي‌باشد.

وي تركيبات غذايي سويا را ‪ ۱۵۰‬گرم كالري، ‪ ۱۴‬گرم پروتئين، هشت گرم چربي ‪ ۹‬گرم كربوهيدرات، دو ميليگرم سديم و پنج گرم فيبر اعلام كرد.

اين متخصص تغذيه‌افزود: سويا طعم شيرين و خواص درماني بي‌نظيري دارد و به همراه سبزيجات در انواع سوپ، سالاد و خورش استفاده مي‌شود.

وي گفت: سويا تنها دانه گياهي است كه داراي ‪ ۹‬آمينو اسيد ضروري و يك پروتئين كامل مي‌باشد و داراي ميزان بالايي از اسيدهاي چرب امگاتري است كه سكته مغزي و حمله قلبي را كاهش مي‌دهد.
پاسخ با نقل قول
  #36  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

نوشیدن عصاره سبزیجات تازه برای انسان مفید است




روش تهیه عصاره سبزیجات بسیار ساده است ، اول سبزیجات را باید پاک و تمیز شست و شو کرده و بعد آنها را تکه تکه بریده و سپس در داخل دستگاه شیره کشی گذاشت و بهم زده و در زمان نوشیدن با شکر سفید خالص و یا عسل آمیخت و اما نتایج مطلوب ناشی از خوردن سبزیجات و عصاره آنها و میوه ها :


عصاره هویج : هر روز با نوشیدن عصاره هویج تازه به میزان معینی می توان ارگانیسم بدن را بهبود بخشید . عصاره هویج می تواند اشتها و توانایی انسان در مقاومت در برابر عفونت را ارتقا دهد. مادرانی که در دوره شیردادن به نوزاد هر روز عصاره هویج بیشتری می نوشند وکیفیت شیرآنها از کیفیت شیر مادرانی که عصاره هویج نمی نوشند به مراتب عالی تر است. کسانی که زخم هایی دربدن دارند ، با نوشیدن عصاره هویج می توانند عوارض بیماری را بطور چشمگیر کاهش دهند. این عصاره همچنین دارای نقش تخفیف ورم در بدن و نگهداری سیستم بصری است .


عصاره کرفس : بوی کرفس خوش و ملایم است و می تواند اشتهای انسان را بیشتر کند. هنگامیکه هوا خشک و گرم می شود ، می توان هر روز صبح یک لیوان عصاره کرفس نوشید . بهتر است در روز نیز مقداری عصاره کرفس بنوشید. عصاره داروی خوبی برای درمان بسیاری بیماری ها از جمله تنزل فشار خون است. بعلت آنکه ریشه و برگ کرفس دارای ویتامین های " آ " ، " بی یک " ، " بی دو " ، " سی " و " پی " فراوان می باشد ، عصاره کرفس برای نوشیدن افرادی که کمبود ویتامین می باشند ؛ مناسب تر است .


عصاره کلم پیچ : کلم پیچ برای مساعدت به احیای عمل خون سازی ، ضد سخت شدگی آوندی و پیشگیری از تبدیل کربن هیدرات به چربی و رسوب کلسترول در سرم و غیره دارای اثرات خوبی است. ویتامین " آ " در عصاره کلم پیچ ، می تواند به رشد و نمو کودکان مساعدت و از ابتلا به بیماری شبکوری پیشگیری کند. سلنیوم موجود در عصاره کلم پیچ به غیر از مساعدت به بینایی ، همچنان برای تقویت بدن برای مقابله با باکتری ها و مقاومت در برابر مسمومیت فلزات سنگین مساعد است. هنگامیکه لثه داندن عفونت پیدا کرده و التهاب لثه دندان مشاهده می شود ، با نوشیدن عصاره مخلوط کلم پیچ و هویج نه تنها ویتامین فراوان " سی " در بدن ذخیره می شود بلکه جوف دهان پاک و تمیز می گردد . عصاره خیار: در فهرست مزایای پزشکی عصاره خیارکه کارشناسان ذکر کرده اند ، مدر بودن آن در مقام اول قرار دارد. عصاره خیار در زمینه قوت قلب و عروق خونی نیز جایگاه مهمی دارد و می تواند فشار خون را تعدیل کرده و از تشنج بدن و ماهیچه قلب و تصلب شرائین جلوگیری کند. عصاره خیارمی تواند باعث آرامش و قوت سیستم عصبی شود و می تواند حافظه را قوی تر سازد.


عصاره خیار برای پیشگیری از خراب لثه دندان و التهاب لثه دندان و بافت های حافظه اطراف دندان شده نیز اثر معینی دارد. بسیاری از عناصر در این ماده مورد نیاز موی سر و ناخن دست است و می تواند از ریختن موی سر و شکستن ناخن پیشگیری کنند. این ماده چربی و شکر کمی دارد و نوشابه نسبتا مطلوبی برای کاهش چاقی حسوب می شود.


عصاره گوجه فرنگی : کارشناسان برآنند : خوردن دو یا سه عدد گوجه فرنگی در روز برای تأمین ویتامین " سی " یک روز بدن مطلوب است. با نوشیدن چند لیوان از این مایع ، می تواند 50 در صد ویتامین " آ " مورد نیاز بدن در شبانه روز را تأمین کند. گوجه فرنگی دارای جوهر لیمو ترش و جوهر سیب ترش فراوان است و برای جریان متابولیسم تمام ارگانیسم بسیار مفید است و می تواند به بهبود کارکرد معده مساعدت کرده و هضم خوراک چرب را تقویت بخشد. ویتامین " پی " در عصاره گوجه فرنگی دارای نقش نگهداری عروق خونی ، پیشگیری و درمان فشار خون بالا است و می تواند کار قلب را بهبود بخشد. علاوه بر این با نوشیدن عصاره گوجه فرنگی همیشه می توان از پوست بدن بخوبی محافظت کرد. عصاره گوجه فرنگی پس از مخلوط شدن با عصاره های سیب ، کدو و لیمو برای کاهش چاقی مؤثر خواهد بود.

پاسخ با نقل قول
  #37  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فلفل فلفل كه به فلفل قرمز نيز معروف است، براي اولين بار از سوي سرخپوستان "كاراييب" به خارج آمريكا معرف شد. از آن زمان به بعد شهرت اين گياه فراگير شده است، و به عنوان يك چاشني مهم به ويژه در طبخ "كاجون و كرول" و در كازينوهاي جنوب شرق آسيا، چين، جنوب ايتاليا و مكزيك



محسوب ميشود. "كپساسين" ماده اي در فلفل است كه سبب گرم بودن اين گياه ميشود. هر چند كه فلفل گياهي گرم است، اما كپساسين موجود در آن در واقع سبب كاهش درجه حرارت بدن ميشود كه يكي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هوايي گرم به مصرف زياد فلفل محسوب ميشود.

اين ماده همچنين به بسياري از خواص درماني فلفل كمك مي كند تا سيستم قلبي - عروقي را تحريك، سيستم هاضمه را تقويت، درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشد، و به مثابه "داروي ضد احتقاق و ضد باكتري" عمل مي كند.

فلفل ميزان كلسترول خون را پايين مي آورد. كه اين امر باعث پايين آمدن فشارخون ميشود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگهاي خوني جلوگيري مي كند، اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك مي كند.

هر چند فلفل سبب سوزش زبان ميشود، اما اين گياه واقعاً مسكني قوي است. اين گياه ابتدا سبب تحريك درد ميشود، اما سپس شدت علايم درد را در بدن كاهش مي دهد. اين حالت، آنرا براي افرادي كه از درد مزمن رنج مي برند به طرز خاصي مؤثر كرده است چون چندين روز طول مي كشد كه نتايج قابل توجه آن معلوم گردد.

آنهايي كه از زونا، درد ناشي از ديابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستكتومي) و ساير دردهاي پس از عمل جراحي رنج مي برند، مي توانند به ويژه از چندين نوع فلفل يا انواع "كرمهاي كپساسين" كه قابل دسترسي است، بهره ببرند.

كپساسين موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتيسمي را تسكين مي دهد، بلكه به كاهش ميزان ورم ناشي از اين حالات وقتي كه به عنوان پماد موضعي مورد استفاده قرار گيرد، كمك مي كند.

فلفل با تحريك توليد مايعات هاضمه در معده و نابودي باكتريهايي كه مي توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقويت مي كند. خاصيت ضد باكتري فلفل همچنين از اسهال ناشي از عفونت جلوگيري مي كند.

اين گياه به عنوان داروي ضد احتقان، سبب رقيق و نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ريه ها ميشود. از آنجا كه اين گياه بافت ريه را تقويت مي كند، در نتيجه براي آنهايي كه مبتلا به آمفيزم هستند نيز مفيد است.

معرفي گياه
فلفل گياهي است كه در آب و هواي نيمه گرمسيري و گرمسيري مي رويد. ميوه آن در پوششهاي غلافي بلند كه به موازات رسيدن رنگ قرمز، نارنجي يا زرد به خود مي گيرد، مي رويد. ميوه اين گياه به صورت خام، پخته شده، خشك يا در قالب چاشني پودري در صنايع غذايي و دارويي، مصرف ميشود.

تركيبات گياه
تحقيقات نشان داده است كه اسيد بيرنگ كپساسين به عنوان فعالترين عنصر موجود در فلفل، سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن ميشود. اين ماده همچنين خاصيت ضد اكسيدي (كه سلولهاي شما ار از آسيب ديدن محافظت مي كند) و ضد باكتري دارد.

اشكال موجود
فلفل را مي توان با خوردن فلفل قرمز خام يا پخته شده مصرف كرد. پودر فلفل قرمز خشك نيز موجود است كه مي توان آنرا به غذا اضافه كرد، در مايعات، چاي يا شير مخلوط كرد يا كپسول آنرا مصرف كرد. شكل كرم آن نيز براي استعمال موضعي موجود است .
نحوه مصرف
چون فلفل براي قلب خيلي مفيد است، اضافه كردن مرتب ان به غذا يا مصرف كپسول آن مي تواند از بيماري قلبي پيشگيري كند. هر چند فلفل يك چاشني محسوب مي شود، اما اين ماده واقعاً به هضم بدن كمك مي كند و براي اغلب زخم ها تحريك آور نيست. اين ماده حتي در ميزان مصرف پايين نيز قوي است، لذا بهتر است كه بيشتر از مقداري با غذا ميل مي كنيد از اين ماده استفاده نكنيد.

كرم يا پودر فلفل به عنوان نوعي مسكن مي تواند در تسكين درد دندان، زونا، آرتريت، پسوريازيس و ساير انواع دردهاي مزمن مفيد باشد، هر چند ممكن است مصرف اين ماده سبب سوزش يا خارش نسبي گردد، اما اين عارضه به زودي از بين مي رود. چون فلفل ابتدا با تحريك و سپس كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن مؤثر واقع ميشود، لذا ممكن است درد كمي شدت پيدا كند، سپس بايد ظرف چند روز اول مصرف، اين اثر تا حد زيادي از بين برود.

کرم كپساسين به عنوان يك مسكن موضعي (وقتي كه روي پوست مصرف ميشود)، (حاوي 0.075 - 0.025 درصد كپساسين) را مستقيماً مي توان روي نقطه آسيب ديده روزي چهار بار ماليد (عناوين تجاري اين ماده عبارت است از Axsain, Zostrix و Capzasin-P).
به منظور بهبود هضم و پيشگيري از بيماري قلبي، مي توان كپسولهاي كپساسين (30 تا 120 ميلي گرم روزي سه بار) را مصرف كرد. مي توانيد با اضافه كردن 1.4 تا 1.2 قاشق چايخوري پودر كپساسين به يك ليوان آب جوش (دم كرده) اين ماده را نيز تهيه و سپس ميل كنيد.
پاسخ با نقل قول
  #38  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

..: آويشن �? �?:..


تيموس - نام علمي آويشن – به احتمال زياد از واژه‌اي يوناني به معناي جرات و يا عبارتي كه مفهوم آن پاكيزگي و يا ضدعفوني كردن است، ريشه گرفته است. در عصر شواليه‌گري و سلحشوري بر روي جامه‌ي شواليه‌هاي تصوير آويشن گلدوزي مي‌كرده‌اند، تا در هنگام مسابقات سواري با نيزه به آنها جرات و شهامت ببخشد. دسته‌هايي از آويشن را براي پاكيزگي هواي داخل ساختمان مي‌سوزانده‌اند و تصور مي‌كردند كه به اين ترتيب از بيماري طاعون محفوظ مي‌‌مانند. از اين گياه در مراسم تدفين نيز استفاده مي‌شده است. روزگاري در ولز، آويشن را در قبرستان در كنار گورها مي‌كاشتند و در مراسم تشييع جنازه، اعضاي يك انجمن نيكوكاري در انگلستان. دسته‌هاي آويشن را با خود حمل مي‌كردند د
بر اساس داستاني قديمي و غير قابل باور، كاشتن بستري از آويشن در باغچه‌ي منزل، راه پري‌ها و جن‌ها را به خانه باز مي‌كرده است و اعضاي خانواده مي‌توانستند با چشم خود آنها را ببينند. روغن آويشن كه تيمول ناميده مي‌شود، يك عامل قوي ضد ميكروبي است و به همين سبب، گياه آويشن به عنوان يك گياه ضدعفوني كننده شناخته شده است. چاي آويشن داروي سنتي دردهاي معده و روده مي‌باشد. روغن اين گياه را روزگاري براي دفع انگل‌هاي روده، بخصوص كرم قلابدار، تجويز مي‌كرده‌اند. آويشن همچنين يك داروي ضد گرفتگي عضلات مي‌باشد و از آن براي درمان سوزش گلو، سرفه‌هاي سخت و التهاب نايژه استفاده مي‌شود. محلول شستشوي دهان حاوي آويشن در درمان عفونت لثه مؤثر است. در طول جنگ جهاني اول، روغن آويشن را به عنوان يك ماده‌ي ضد ميكروب، روي پوست مي‌ماليدند د

آويشن به دليل طعم تند و خاصيت ضد ميكروبي‌اش، در تهيه سوسيس و خوراك‌هاي گوشتي مصرف مي‌شود. در كشورهاي فرانسه و يونان و برخي ديگر از كشورها، از اين گياه در تهيه و طبخ غذا استفاده‌هاي فراواني مي‌شود د

: زيستگاه طبيعي
آويشن، گياه بومي غرب حوزه‌ي مديترانه و جنوب استراليا مي‌باشد كه كشت آن در ساير نقاط دنيا نيز متداول شده است. آويشن در زمين‌هاي سخت و صخره‌اي و جايي كه خوب زهكشي شده است، سبز مي‌شود د

: مشخصات ظاهري
آويشن، گياهي چند ساله است، ولي در آب و هواي سرد تنها يك سال دوام مي‌آورد. به صورت بته است و شاخه‌هاي متعدد دارد. ساقه‌هاي اصلي گياه، خشك و چوبي هستند و طول آنها به 10 تا 30 سانتي‌متر مي‌رسد. برگ‌هاي آويشن كوچك و باريك و به شكل بيضي تا خنجري هستند و بسيار معطر مي‌باشند. برگ‌ها به رنك سبز مايل به خاكستري هستند و پشت برگ‌ها نرم مي‌باشد. از اوايل تا اواسط تابستان حلقه‌هاي گل استوانه‌اي شكل دو لبه‌اي، به رنگ‌هاي بنفش و صورتي، به صورت خوشه در نوك شاخه‌ها، ظاهر مي‌شوند. گياه آويشن در انواع مختلف از جمله آويشن برگ باريك، برگ پهن، خال خال و بالاخره آويشن ليمويي يافت مي‌شود د
پاسخ با نقل قول
  #39  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سوسيس جزو خوردني‌هاي دلچسب در سراسر دنياست، اما آيا تاكنون به اين نكته توجه كرده‌ايد كه مصرف سوسيس با چه مضراتي همراه است و يا اينكه چرا قيمت سوسيس از بسياري خوراكي‌ها ارزان‌تر است؟
به گزارش سرويس بهداشت و درمان
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)
منطقه سيستان و بلوچستان








، يكي از پزشكان انگليسي پس از ملاقلات و صحبت با قصابان و متخصصان تغذيه به نتايج زير رسيده است: معمولا سوسيس‌هاي گوشتي بايد حداقل داراي 42 درصد گوشت باشند اما در واقع اين حداقل، 32 درصد است البته در قالب بسته‌بندي هايي با برچسب سوسيس‌هاي معمولي.


هر ساله حدود 100 هزار تن سوسيس در رستوران‌ها و فست‌فودها استفاده مي‌شود. مكان‌هايي كه شخص نمي‌تواند اتيكت و يا برچسب روي جلد سوسيس را بخواند

تحقيقات نشان داده‌اند كه متوسط مصرف سوسيس در مدارس شامل 25 درصد چربي و يك گرم نمك است و در واقع چربي آن بيشتر از يك دونات و يا نان شيريني و نمك آن نيز بيشتر از يك ليوان آب شور است.


فرآورده‌هاي حيواني، مخصوصا گوشت قرمز داراي چربي اشباع شده هستند.


تحقيقات پزشكي نشان داده است كه چربي اشباع شده، شريان‌ها و رگ‌هاي بدن را به صورت لايه‌اي مي پوشاند. به مرور اين لايه بيشتر مي‌شود و چربي بيشتري در اطراف رگ‌ها انباشته مي‌شود كه اين امر مي‌تواند منجر به انسداد رگ‌ها و در نتيجه حملات قلبي و يا نارسايي قلب شود.

نمك، فشار خون را بالا مي برد و فشار خون بالا نيز عملكرد قلب را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
محققان دو رژيم غذايي سالم و ناسالم را طي يكسال با هم مقايسه كردند. در رژيم غذايي ناسالم تنها 10 روز طول مي‌كشيد تا نشانه‌هاي افزايش سطح كسترول خون آشكار شود.


مشخص است كه مصرف مقدار كمي سوسيس صدمه زيادي به بدن نمي‌رساند، اما همانطور كه گفته شد مصرف زياد اين ماده‌ غذايي به دليل وجود نمك، چربي اشباع شده و همچنين گاهي عدم رعايت بهداشت در ساخت آن، مي‌تواند با سرعت نسبتا زيادي به سلامت انسان آسيب جدي وارد كند.
پاسخ با نقل قول
  #40  
قدیمی 11-07-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

بايدها و نبايدهاي تغذيه‌اي در يك آشپزي سالم
شاید شما هم هميشه به دنبال دستورالعمل‌ها و بايدها و نبايدهايي بوده‌ايد تاالگوي سالمي براي زندگي داشته باشيد، مثلا از خوردن غذاهاي ناسالم و سرخكرده پرهيز كنيد، مراقب تغذيه‌تان باشيد و خوب ورزش كنيد

اما هميشه به خاطر داشته باشيد كه نكته‌هاي بسيار كوچك مي‌توانند تاثيراتبزرگي داشته باشند. واقعيت اين است كه غذاها در برخي از شيوه‌هاي طبخ بامواد شيميايي بمباران مي‌شوند و ممكن است ناخواسته با چند اشتباه كوچكدرست همان چيزي را كه از آن قصد پرهيز داشتيد، درست كنيد، اما راه‌حل‌ ايناست كه اطلاع پيدا كنيد و آگاه باشيد.

در اين مقاله كه در سايتاينترنتي ماي هلت ديلي نيوز منتشر شده، چند نكته ساده اما مهم در رژيمغذايي ارائه شده كه شما را از انجام اين خطاهاي تهديد كننده و بيماري‌زامصون مي‌سازد.

نكتهاول اين است كه چگونه در آشپزخانه از نمك استفاده كنيد. نمك معموليآشپزخانه كه از سوپرماركت خريداري مي‌كنيد، سفيد شده و تمام املاح آنتصفيه شده است. اين نمك تصفيه شده يا يددار همچنين حاوي افزودني‌هايي مثلسيليكات آلومينيوم، قند دكستروز، مواد سفيد كننده و مواد شيميايي است.

نمكبراي بدن حياتي است، اما اين كه چه نوعي را انتخاب كنيد هم بسيار مهم استاما راه‌حل‌ چيست؟ توصيه مي‌شود در اين مورد از بلورهاي تصفيه نشده نمكسنگ استفاده كنيد.

نمك سنگ حاوي 84 نوع از 92 املاح ضروري است و همچنينحاوي كلسيم و منيزيم است كه با بدن هماهنگ و سازگار است.

نكته دوم اين است كه ازمصرف چاي كيسه‌اي يا به اصطلاح «تي بگ» پرهيز كنيد و به جاي آن به چاي سبزيا چاي گياهي روي آوريد كه گزينه‌اي مناسب‌تر است. چاي كيسه‌اي در واقعتمام تاثيرات مفيد چاي را از بين مي‌برد. تي بگ‌ها با استفاده از تركيبيموسوم به «اپي كلروهيدرين» توليد مي‌شوند كه در توليد حشره‌كش‌ها وپلاستيك‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

همچنين كيسه‌هاي اين نوع چاي رنگزدايي مي‌شوند تا سفيد شده و لبه‌هاي آن‌ها هم با استفاده از مواد شيمياييحرارت ديده و بسته بندي مي‌شود. ما قطره قطره اين مواد شيميايي را واردبدن مي‌كنيم و با جذب آن‌ها سيستم‌ ايمني بدنمان ضعيف‌تر مي‌شود. راه‌حل‌اين مشكل هم استفاده از برگ‌هاي طبيعي چاي است.

توصيه مهم سوم برچسب رويمواد غذايي است. اگر مطالب روي برچسبي را درك نمي‌كنيد يا نمي‌توانيدبخوانيد از خريدن آن خودداري كنيد.

ابتدا تاريخ انقضاء را مطالعه كنيد، هرمحصولي كه تاريخ مصرف زياد مثلا دو تا سه سال دارد، نامطلوب است.هنگامخريدن روغن هم مواد شيميايي آن را حتما كنترل كنيد. راه‌حل‌ اين است كه ازخريد محصولات حاوي نيترات، نيتريت، دي اكسيد سولفور، بنزوآت سديم، رنگدهنده‌ها، bht ، bha ، msg و آرد سفيد يا تصفيه شده خودداري كنيد.

همچنيناز تهيه فرآورده‌هاي حاوي جايگزين‌هاي قند شامل ساخارين و آسپارتام پرهيزنماييد. از خريد محصولات تراريخته و ژنتيكي دوري كنيد، چون تقريبا تمامغذاهاي فرآوري شده حاوي مواد شيميايي gmo هستند. بعلاوه محصولات حاوي رنگدهنده يا طعم دهنده طبيعي را خريداري نكنيد. از تهيه خوردني‌هاي حاوي قندافزودني هم حتما پرهيز نماييد.

طبق اين مقاله، نكتهچهارم مصرف آب قبل و بعد از غذا است. دانش طبيعت درماني معتقد است كهنوشيدن آب 30 دقيقه قبل و تا يك ساعت پس از مصرف هر وعده غذاي پخته برايبدن مضر است.

مصرف آب قبل از غذا عملكرد آنزيم‌ها براي هضم غذا را دچاراختلال مي‌كند و تاثير آن‌ها را بر هم مي‌زند. به همين ترتيب وقتي غذامي‌خوريد،40 دقيقه تا يك ساعت هضم آن طول مي‌كشد و اين پروسه در صورتنوشيدن آب در طول غذا خوردن يا بلافاصله بعد از آن دچار اختلال مي‌شود.

راه‌حل‌ اين توصيه هم خوب جويدن غذا است. بدن، خود ازطريق بزاق، مايعات لازم براي كمك به هضم غذا را توليد مي‌كند. اگر هم ازغذاي ادويه‌دار و تند استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد به جاي آب مقداري آبليموترش استفاده كنيد.

توصيه پنجم آگاهي ازمضرات پلاستيك و نزديكي آن با مواد غذايي است. به ياد داشته باشيد قوطي‌هاو بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي را هرگز در مايكروفر قرار ندهيد، هرگز از بطريپلاستيكي آب استفاده نكنيد.

اين ظروف پلاستيكي حاويماده شيميايي به نام «ديوكسين» هستند كه به شدت براي سلو‌ل‌ها سمي است وباعث بروز سرطان مي‌شود. داغ كردن يا منجمد كردن ظروف پلاستيكي مثلبطري‌هاي آب اقدامي سرطان‌زا است.

به همين ترتيب، تركيب چربي، حرارت بالاو پلاستيك نيز ديوكسين توليد مي‌كند، بنابراين از گرم كردن غذاهاي چرب درظروف پلاستيكي و داخل مايكروفر حتما پرهيز كنيد و در عوض از ظروف شيشه‌ايو سراميكي استفاده نماييد كه سالم و بي‌خطر هستند.
نكته آخر و البته مهمحقايقي درباره روغن است. طي فرايند تصفيه، روغن‌هاي خام با استفاده از آب،نمك‌ها، اسيدها و موادي ديگر تحت فشار هيدروژني و فلزات كاتاليزوراستانداردسازي مي‌شوند سپس روغن فرآوري، ********** و رنگ زدايي مي‌شود كه درتمام اين مراحل ويتامين‌ها، املاح معدني و آنزيم‌هاي خود را از دستمي‌دهد.

راه‌حل‌ اين مشكل هم استفاده از روغن كنجد و يا روغن خردل است. بهعلاوه به ياد داشته باشيد كه از روغن زيتون فوق‌العاده طبيعي هم براي طبخاستفاده نكنيد، چون دماي گرم شدن آن پايين است و در تغذيه مشكل ايجادمي‌كند. روغن‌هاي تصفيه نشده و سرد فشرده در وضعيت طبيعي بهترين گزينههستند.


پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (0 عضو و 4 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها