بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار علمی

اخبار علمی در این بخش اخبار علمی قرار خواهند گرفت توجه کنید که مقالات علمی با اخبار علمی متفاوت هستند و تالار جداگانه ای برای مقالات علمی وجود دارد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #321  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آیا روغن های مایع مخصوص سرخ کردنی، فاقد چربی اشباع و ایزومر ترانس هستند؟
متاسفانه روغن های مخصوص سرخ کردن هم چربی اشباع دارند و هم ایزومر ترانس ولی مقدار آن ها کمتر از روغن جامد قبلی است؛ برای همین درخواست دیگر ما از مسئولین این است که میزان آن ها روی قوطی یا ظرف روغن درج شود و ضمنا بهتر است مردم همیشه مقدار کمی از این روغن را به کار ببرند و بعد اگر خواستند خورش یا غذای شان چرب تر باشد(که امیدواریم نخواهند) می توانند کمی روغن مایع در حین پخت به غذا اضافه کنند.

حال که صحبت از مصرف روغن ها شد اشاره کنیم که غذاهای سنتی ما ایرانی ها اغلب یک بخش سرخ کردنی دارد که بهتر است تفت دادن با روغن کمتر را جایگزین سرخ کردن کنیم و برای این کار از روغن مایع مخصوص سرخ کردن که تحمل حرارت بالا را دارد، استفاده کنیم و هیچ وقت روغن های مایع معمولی را برای سرخ کردن استفاده نکنیم چون روغن های مایع اکثرا در حرارت بالا می سوزند و مواد سرطان زا در آن ها تولید می‌ شود.

در حال حاضر روغن های مایع زیادی در بازار وجود دارد شما کدام نوع را توصیه می‌ کنید؟
بله حق با شماست باید به اصل تنوع فکر کنیم روغن های مایع همه نباتی یعنی منشا آن ها گیاه است و اگر مجوز از وزارت بهداشت داشته باشند همه مورد قبول هستند ولی نکته ای مهم است و آن این که این روغن ها همه حاوی اسیدهای چرب مختلف هستند و همه هم برای بدن مفیدند خصوصا روغن های مایع مثل کلزا، آفتاب گردان، کنجد، سویا، زیتون، روغن هسته انگور و... . ولی اسید های چرب آن ها متفاوت است برای رعایت تنوع که همیشه در تغذیه صحیح از آن می گوییم بهتر است همیشه پایبند مصرف یک نوع روغن نشویم و روغن های مایع مختلف را که اسیدهای چرب متفاوت دارند و همه به نوعی مورد نیاز بدن هستند، استفاده کنیم.

گاهی توصیه می شود، دو نوع روغن مایع با هم مخلوط شوند مثل روغن زیتون و کلزا تا تقریبا تمامی اسید های چرب مورد نیاز بدن را داشته باشند.

* موقع خرید روغن ها به تاریخ تولید توجه کنند و روغن تازه تر را بخرند.

* به برچسب روغن توجه کنندد و روغنی که چربی ها یا اسید چرب اشباع کمتری دارد و خصوصا اسید چرب ترانس کمتری دارد را بخرند. چربی های اشباع و اسید چرب ترانس برای عروق ما و خصوصا عروق قلب و مغز خطر ناک هستند.

* غذاها را کمتر سرخ کنند و اگر لازم است تفت بدهند.

* کمتر مواد چرب و روغن مصرف کنند. خصوصا اگر اضافه وزن دارند ویا چاق هستند.

* متاسفانه اکثر شیرینی ها با روغن ها ی جامد تهیه می شوند. امیدوارم به زودی تولید کنندگان شیرینی ها هم بتوانند در جهت سلامت شهروندان، مصرف روغن های سالم تر را جایگزین کنند.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #322  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آیا مصرف فیبر از چاقی جلوگیری می کند؟
در حالیکه غذاهایی با کالری کم و پروتئین زیاد جزء غذاهای مورد علاقه مردم قرار گرفته است، تحقیقات جدید نشان داده است، کسانیکه از وزنی متعادل برخوردارند بیشتر از افرادی که از وزن بالایی برخوردارند و مبتلاء به بیماری چاقی هستند از فیبر و میوه استفاده می‌کنند.
در تحقیقاتی که در دانشگاه تگزاس انجام شده است بعد از مطالعه بر روی غذاهای مصرفی 100 نفر در یک رده سنی و قد یکسان که نیمی ار آنها وزنی طبیعی و نیمه دیگر از وزن بالایی برخوردار بودند،‌ دانشمندان متوجه شدند که غذاهای هر دو گروه در بعضی از موارد مانند میزان شکر، نان، لبنیات و سبزیجات بسیار مشابه هم بودند. تنها تفاوت اصلی در آنها این بود که گروهی که از وزن متعادلی برخوردار بودند روزانه تقریباً 33٪ فیبر و 43٪ کربوهیدرات بیشتر از افراد چاق مصرف می‌نمودند. بنابراین بر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه تگزاس مصرف روزانه فیبر و کربوهیدرات به متعادل ساختن وزن کمک می‌نماید.
پاسخ با نقل قول
  #323  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آلوده‌ترین و تمیزترین میوه‌ها و سبزی‌ها کدامند؟
متخصصان توصیه می‌کنند که بهتر است انواع ارگانیک (پرورش‌یافته بدون دخالت مواد شیمیایی) آنها را بخریم و تعدادی لقب تمیزترین را یدک می‌کشند که خریدن ارگانیک یا غیرارگانیک‌شان فرق چندانی نمی‌کند. اگر شما هم به سلامت خوراکی‌هایی که می‌خورید اهمیت می‌دهید بد نیست نگاهی به این فهرست بیندازید.

تمیزترین‌ها
1.پیاز:
بوی تند و زننده پیاز باعث شده که هیچ حشره‌ای جرات نزدیک شدن به آن و آلوده‌کردنش را نداشته باشد. به‌علاوه کشاورزان در مراحل اولیه رشد این گیاه به آن کود می‌دهند یا سمپاشی‌اش می‌کنند و همین امر سبب می‌شود که آلودگی‌های شیمیایی تا هنگام برداشت از پیاز دور شوند و تازه اگر چیزی هم باقی بماند، افراد موقع خوردن با کندن پوست رویی پیاز، آن را جدا كنند.

2.آناناس:
سم‌پاشی مزارع آناناس هم مانند زمین‌های پیاز در اوایل فصل رشد این میوه خوشمزه انجام می‌شود و تا این خوراکی نه چندان قدیمی به فصل برداشت برسد، تمام سموم از سطحش پاک می‌شوند و آن پوست ضخیم و سفت هم اجازه ورود سموم را به داخل آناناس نمی‌دهد.

3.نخودسبز:
همان‌طور که می‌دانید نخود سبز پوشش بسیار مناسبی دارد که اجازه ورود هیچ‌گونه آلودگی را به درون آن نمی‌دهد. فقط حواستان باشد که پیش از خارج کردن نخودها از لایه سبزش حتما آن را بشویید.

4.کیوی:
پوست زبر و پرزدار کیوی، باعث می‌شود که حشرات درون آن گیر بیفتند و به این ترتیب نتوانند به داخلش نفوذ کنند.

5.کاهو:
برعکس کلم، برگ‌های خارجی کاهو معمولا ضخیم و از بین رفته هستند و افراد قبل از خوردن، آنها را جدا می‌کنند و دور می‌اندازند. به این ترتیب، عامل انتقال سموم شیمیایی به باقی برگ‌های کاهو از بین می‌رود.

6.هندوانه:
پوست ضخیم و صیقلی هندوانه اجازه ورود هیچ‌گونه حشره یا آلودگی شیمیایی را به درون این میوه نمی‌دهد. فقط یادتان نرود که این میوه به شرطی جزو تمیزترین‌ها محسوب می‌شود که پیش از مصرف حتما خوب شسته شود.

7.بادمجان:
پوست ضخیم و چرم مانند بادمجان هم محافظ خوبی در برابر ورود انواع آلودگی‌های شیمیایی و حشرات به درون آن است. تنها مانند موارد قبلی حواستان باشد که بادمجان را قبل از پوست کندن خوب بشویید.

8.گریپ فروت:
هرچند باغداران برای کنترل نوعی کپک در گریپ فروت به آنها قارچ‌کش می‌زنند اما این ماده شیمیایی درون روزنه‌های پوست این میوه حبس می‌شود و دیگر به داخل آن نفوذ نمی‌کند.

پاسخ با نقل قول
  #324  
قدیمی 11-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

آلوده‌ترین‌ها
1.هلو:
شیرین و آبدار‍! همان‌قدر که این میوه خوشمزه می‌تواند ما را وسوسه کند خوردن‌اش برای انواع حشرات هم لذت‌بخش است. باغداران معمولا برای اینکه این میوه خوش‌طعم را از گزند حشرات دور نگه دارند، هفته‌ای یکبار درخت آن را سم‌پاشی می‌کنند و تازه این سم‌پاشی را از رشد اولین شکوفه تا به بار نشستن میوه به دو بار در هفته هم می‌رسانند.

2.توت‌فرنگی:
این میوه هم به دلیل شیرین و آبداربودنش بسیار مورد توجه حشرات مختلف است و به علاوه در برابر انواع آلودگی‌های میکروبی، باکتریایی و قارچی بسیار حساس و مستعد دریافت این نوع آلودگی‌هاست. بنابراین حتما پیش از خوردن آن را خوب بشویید و کلاهک سبزش را هم جدا کنید چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی‌های پنهان است.

3.شلیل:
شلیل هم مانند هلو، میوه مورد علاقه حشرات است و علاوه بر آن خیلی وقت‌ها موقع چیدن، شاخه آلوده درخت، داخل بدنه نرم و آبدار این میوه فرو می‌رود و آن را آلوده می‌کند. اما مزیت این میوه به هلو آن است که پوست صیقلی‌اش اجازه ورود آفت‌کش‌ها را به درون آن نمی‌دهد.

4.فلفل شیرین:
این نوع فلفل برخلاف هم خانواده‌هایش نه ته مزه تند دارد و نه تلخ و تخمه‌های شیرین‌اش بهترین مکان برای تجمع و تخم‌ریزی برخی حشرات محسوب می‌شوند. بنابراین پیش از خوردن آن را خوب بشویید و حتما تخمه‌هایش را دور بریزید و نگذارید که وارد غذا یا سالادتان شوند

.5.اسفناج:
قسمتی از برگ پهن این سبزی پرخاصیت معمولا توسط برخی حشرات مانند ملخ جویده می‌شود و همین امر می‌تواند عاملی برای انتقال آلودگی و بیماری باشد. به علاوه، اسفناج در برابر ddt (ددت) مقاوم است و می‌تواند تا مدت‌ها آن را درون رگبرگ‌های خود نگه دارد.

6.کلم:
برگ‌های بیرونی کلم به علت سم‌پاشی معمولا سرشار از آلودگی هستند و بیشتر افراد هم به خاطر ترد و تازگی، پیش از خوردن آنها را دور نمی‌ریزند و به همین سادگی باعث ورود انواع آلودگی‌های شیمیایی به درون بدنشان می‌شوند.

7.گیلاس:
گیلاس جزو میوه‌هایی است که نه پوست دارد و نه برگی برای محافظت از آن. بنابراین موجوداتی مانند کرم و حشره می‌توانند به راحتی داخل آن نفوذ کنند و نه تنها آن یک دانه گیلاس، بلکه گیلاس‌های هم‌جوارش را هم آلوده و خراب کنند. باغداران هم برای پیشگیری از فساد محصول‌شان روی درخت، مقدار زیادی حشره‌کش را به دفعات زیاد می‌پاشند که این حشره‌کش‌ها می‌توانند از پوست ظریف این میوه‌ آبدار بگذرند و آن را آلوده کنند.

8.ذرت:
تعجب نکنید! ذرت از آن دسته خوراکی‌هایی است که اگر درست استفاده نشود جزو آلوده‌ترین و اگر درست مصرف شود جزو تمیزترین‌هاست. ذرت در صورتی می‌تواند آلوده شود که شما پیش از پوست کندن آن، لایه نازک و رویی‌اش را نشویید و کثیفی برگه‌های ظریفش را به دانه‌های درونی‌اش منتقل کنید. اما اگر پیش از پوست کندن، حتی با آب خالی لایه‌های رویی را شست‌وشو دهید می‌توانید مطمئن باشید که دانه ذرتی که می‌خورید، پاکیزه‌ترین خوراکی دنیاست زیرا لایه‌های پی‌درپی اجازه ورود هیچ‌گونه سم یا حشره‌ای را به آن نمی‌دهد
پاسخ با نقل قول
  #325  
قدیمی 11-03-2010
pani lovli آواتار ها
pani lovli pani lovli آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Aug 2008
محل سکونت: آبادان
نوشته ها: 33
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
pani lovli به Yahoo ارسال پیام
جدید ویتامین b و تاخیر در شروع آلزایمر


ویتامین b
و تاخیر در شروع آلزایمر دریافت دوزهای بالای روزانه ویتامینB می تواند شروع بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازد ویا حتی متوقف کند. یک برسی جدید نشان می دهد اضافه کردن مکمل های ویتامین B به رژیم غذایی ممکن است سرعت کحوچک شدن مغز در افراد سالمند دارای نشانه های هشدار دهنده این بیماری را به نصف برساند.

کوچک شدن مغز در افراد سالمند دارای نشانه های هشداردهنده این بیماری را به نصف برساند. کوچک شدن مغز که بخش طبیعی پیری است در افراد مبتلا به نارسایی خفیف شناختی (MCI:Mild Cognitive Impairment ) عارضه ای که مقدمه بروز آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل یا دمانس است. سریع تر رخ می دهد.

بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت تخمین زده می شود که 37 میلیون نفر در سراسر جهان با زوال عقل یا دمانس که 37 میلیون نفر در سراسر جهان با زوال عقل یا دمانس زندگیی می کنند و اکثریت این موارد ناشی از بیماری آلزایمر است.
علائم MCI
شامل لغزش ذهای حافظه و مشکلات گفتاری است که آنقدر جدی نیست که بر زندگی روزانه فرد تاثیر بگذارد. اما نیمی از افرادی که به این عارضه مبتلا هستند در طول پنج سال به زوال عقل مبتلا می شوند.

پاسخ با نقل قول
  #326  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خواص تخمه افتاب گردان

تخمه آفتاب گردان منبعی غنی از ویتامین E، اولین آنتی اکسیدان حل کننده چربی میباشد. ویتامینE، در .....


تاثیر ویتامینE موجود در تخمه آفتاب گردان بر بیماریهای قلبی ـ عروقی

تخمه آفتاب گردان منبعی غنی از ویتامین E، اولین آنتی اکسیدان حل کننده چربی میباشد. ویتامینE، در طول بدن حرکت میکند و رادیکالهای آزاد موجود در بدن که به مولکولها و ساختارهایی که حاوی چربی هستن مانند غشاء سلولها(سلولهای مغز) و کلسترول آسیب میرساند را خنثی مینماید. ویتامینE با حمایت از این مولکولها و بافتها، تاثیراتی ضد التهاب دارد که در باعث کاهش علائم آسم، رماتیسم استخوانی و آرتروز میگردد.( بیماریهایی که رادیکالهای آزاد و التهابات نقش موثری در آنها دارد)همچنین ویتامینE، باعث کاهش سرطان روده، کاهش علائم گرگرفتگی در زنان یائسه و همچنین کاهش پیشرفت عوارض دیابت میگردد.
از دیگر فواید ویتامینE، میتوان به جلوگیری آن از ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی نام برد. ویتامینE یکی از مهمترین آنتی اکسیدانهایی میباشد که در ذرات کلسترول پیدا میشود و از اکسید شدن کلسترول توسط رادیکالهای آزاد جلوگیری مینمایند. زیرا بعد از اینکه کلسترول اکسید میشود، به دیواره رگهای خونی میچسبد و این مراحل اولیه تصلب شریان است و باعث گرفتگی رگ، حمله قلبی یا سکته میشود. وجود مقدار کمیاز ویتامینE در بدن میتواند باعث کاهش ریسک گرفتگی شریانها شود. در واقع، مطالعه بر روی ویتامین E نشان داده است که کسانیکه از ویتامین E در غذای روزانه استفاده میکنند، کمتر دچار مرگ و میر ناشی از سکته قلبی میشوند.


مواد موجود در 100 گرم تخمه آفتاب گردان
ویتامین E 10 ـ 18 میلی گرم
ویتامینB1(تیامین) 82/0میلی گرم
منگنز 73/0میلی گرم
منیزیم 44/127میلی گرم
مس 63/0میلی گرم
سلنیوم 42/21 میلی گرم
فسفر 8/253میلی گرم
ویتامین B5 43/2میلی گرم
فولات 86/81 mcg


کاهش کلسترول بدلیل خاصیت فیتواسترول (phytosterols)تخمه آفتاب گردان

فیتواسترول، ماده ای است که در گیاهانی یافت میشود که ساختار شیمیایی بسیار شبیه به کلسترول دارند و وقتی در رژیم غذایی به اندازه کافی باشد به کاهش کلسترول و همچنین کاهش ریسک ابتلاء به سرطان کمک مینماید.

با منزیم موجود در تخمه آفتاب گردان، اعصاب و رگهای خونی را آرامش دهیم.
تخمه آفتاب گردان منبع خوبی از منیزیم میباشد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که منیزیم به کاهش فشار خون و سردردهای میگرنی و همچنین سکته قلبی کمک میکند. منیزیم همچنین برای سلامت استخوانها و بدست آوردن انرژی ضروری است و تقریباً دو سوم منیزیم موجود در بدن در استخوانها یافت میشود. در بسیاری از سلولهای عصبی، منیزیم بعنوان سدی از ورود کلسیم به سلولهای عصبی عمل میکند. اگر در بدن میزان کلسیم کم باشد، کلسیم به راحتی وارد بدن میشود و فعالیت سلولهای عصبی کم میشود. کمبود منیزیم در بدن باعث بالا رفتن فشارخون، گرفتگی ماهیچهها ( شامل گرفتگی ماهیچه قلب، راههای هوایی که از نشانه های آسم است) و سردردهای میگرنی و همچنین خستگی و تنش میشود.
خواص داروئی1)
اسانس گل آفتاب گردان برای التیام زخم ها و پائین آوردن فشار خون بكار میرود. اسانس برگ های آفتابگردان خاصیت میكروب كشی دارد. در طب قدیم ایران و در طب چینی از تمام قسمت های گیاه آفتاب گردان استفاده میشود.
در مواردزیر میتوان از این گیاه استفاده كرد و از خواص درمانی آن برخوردار شد.
1) زنگ زدن گوش : مغز ساقه آفتاب گردان را در آب جوش ریخته و مانند چائی دم كنید و روزی سه فنجان از این چایی بنوشید.
2) تقویت معده و پائین آوردن فشار خون : 30 گرم برگهای خشك آفتاب گردان را دم كنید و سه فنجان در روز بنوشید.
3) سرگیجه و ورم صورت، آب آوردن بدن و تسریع زایمان : 20 گرم از گلهای خشك آفتاب گردان را در آب جوش دم كنید و روزی سه فنجان از این دم كرده را بنوشید.
4) درد معده، بیماریهای دستگاه ادراری، یبوست : 30 گرم ریشه خشك شده آفتاب گردان را در آب جوش ریخته و مدت 5 دقیقه بگذارید بجوشد یك فنجان از آنرا سه بار در روز بنوشید.
5) آرتروز و ورم پستان : هنگامیكه آفتاب گردان گل میدهد طبق گل ( قسمت پایین گل كه مانند بشقابی است) را جدا كرده و در آّن انداخته آنقدر بجوشانید كه شیره چسبناكی باقی بماند و سپس این شیره را روی مفصل های دردناك بمالید و ماساژ دهید درد آرتروز برطرف میشود. برای درمان ورم پستان در زنان شیر ده طبق گل را هنگامیگه گل دانه داده است جدا كنید و در زیر آفتاب خشك كرده و سپس تكه تكه كرده و بو ( سرخ كنید ) دهید. كه كاملا قهوه ای شود و بعد آنرا خورد كرده بصورت پودر درآورید و این پودر را در آب جوش كه كمیشكر به آن اضافه كرده اید ریخته و این شربت را به مریض بدهید تاشفا یابد.
6) اسهال خونی : برای درمان اسهال خونی تخم آفتاب گردان را ( بمقدار 30 گرم ) در آب ریخته و حدود یكساعت با حرارت ملایم بپزید سپس آنرا با نبات یا قند شیرین كرده و به مریض بدهید.
7) سردردی كه همراه با سرماخوردگی است : 30 گرم تخم آفتاب گردان را در دو لیوان ریخته و بگذارید بجوشد تا نصف لیوان آن باقی بماند و این جوشانده را دوبار در روز بنوشید.
8) بیماری فتق : 30 گرم ریشه تازه آفتاب گردان را با آب وشكر قهوه ای بجوشانید و جوشانده را سه بار در روز بنوشید.
9) سنگ كلیه : حدود یك متر از مغز ساقه آفتاب گردان را در دو لیوان آب ریخته و بگذارید آهسته باملایمت بجوشد تا مقدار آن به نصف لیوان تقلیل یابد آنگاه بمدت یك هفته و روزی یكبار آنرا بنوشید تا از شر سنگ كلیه راحت شوید.
10) زخم، بریدگی و جراحت : مغز و ساقه آفتاب گردان را باید له كرد و مانند پماد روی زخم جراحت گذاشت این عمل خونریزی را بند میآورد و بهبودی را تسریع میكند. سعی كنید گیاه آفتاب گردان را در حیاط خود بكارید و از خواص درمانی آن استفاده كنید.
البته تخم آفتاب گردان را باید بصورت خام استفاده كنید چون بو داده و نمك زده آن دارای خواص ذكر شده در این مبحث نمیباشد.

پاسخ با نقل قول
  #327  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خواص بادمجان

بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمیمیباشند که فعالیتهای آنتیاکسیدانی ...


بادمجان گیاهی است یكساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از كرك که ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتیمتر میرسد. برگهای آن بیضی شكل با نوك باریك و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریك و یا گرد است که برنگهای بنفش، سیاه، زرد و سفید دیده میشود. بادمجان انواع مختلفی دارد که یکی از معروفترین آنها به شکل گلابی میباشد.پوست آن براق و رنگ آن بنفش پررنگ میباشد در حالیکه گوشت آن به رنگ کرم است.

فواید مصرف بادمجان

بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمیمیباشند که فعالیتهای آنتیاکسیدانی دارند و همچنین فیتونوترینت ها که شامل ترکیباتی فنولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین میباشد.
محققان بر روی ماده گیاهی آنتوسیانین به نام نیاسین کار میکنندکه بر روی پوست بادمجان وجود دارد.نیاسین آنتی اکسیدانی قوی و تمییز کننده رادیکالهای آزاد میباشد که از پوسته سلولها در مقابل تخریب جلوگیری میکند. در مطالعه بر روی حیوانات، مشاهده نموده اند که نیاسین پیدا شده از لیپیدهای (چربی) موجود در پوسته سلولها محافظت میکند. پوسته سلولها معمولاً از چربیهایی تشکیل شده است که مسئول محافظت از سلولها در مقابل رادیکالهای آزاد میباشد و به مواد مغذی کمک میکنند که وارد سلول شوند واز هدر رفتن آنها جلوگیری میکنند و از طریق مولکولهای پیام رسان متوجه میشوند که سلولها چه نوع فعالیتی را باید داشته باشند.
مواد موجود در 100 گرم بادمجان
فیبر 2.48 گرم
پتاسیم 245.52 میلی گرم
منگنز 0.13 میلی گرم
مس 0.11 میلی گرم
ویتامینb1 (تیامین) 0.08 میلی گرم
ویتامین b6 (پایرودوکسین) 0.09 میلی گرم
فولات 14.26 میلی گرم
منیزیم 12.87 میلی گرم
ویتامین b3 0.59 میلی گرم




سلامتی قلب و عروق و تامین رادیکال آزاد:

هنگامیکه حیوانات آزمایشگاهی با کلسترول بالا، با آب بادمجان تغذیه میشوند، کلسترول خون ، کلسترول در دیواره رگها و کلسترول موجود در آئورت آنها (آئورت رگی است که خون را از قلب وارد جریان بدن میکند) کاهش پیدا میکرد. این تاثیری که بادمجان بر کلسترول دارد نه تنها بدلیل نیاسین موجود در آن است بلکه بدلیل مواد فیتونوترینتهای دیگری که در بادمجان وجود دارد نیز میباشد.

نیاسین نه تنها یک از بین برنده قوی رادیکال آزادمیباشد، بلکه باعث جلوگیری از رسوب آهن اضافی موجود در بدن نیز میشود

. اگر چه آهن یک ماده مغذی و ضروری است و برای حمل و نقل اکسیژن و عملکرد طبیعی سیستم دفاعی بدن ضروری است اما مقدار زیاد آن برای بدن مضر می باشد. آهن زیاد باعث زیاد شدن رادیکالهای آزاد میگردد و ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی و سرطان را بالا میبرد. در زنان در سنین باروری که هر ماه مقداری از آهن خود را در طی عادت ماهانه از دست میدهند، زیاد شدن آهن خیلی کم پیش میآید ،اما برای زنان یائسه و مردان احتمال تجمع آهن زیاد است.

نیاسین، بوسیله کاهش رسوب آهن، رادیکالهای آزاد را نیز کاهش میدهد که این فرایند ها فواید زیادی برای بدن دارند و از آن جمله میتوان به حفظ کلسترول خون از اکسید شدن ورسوب در جداره رگها، جلوگیری از تخریب بافت سلولی که ابتلاء به سرطان را افزایش میدهد و همچنین کاهش اثر تخریبی رادیکالهای آزاد موجود در مفاصل بدن که از ابتدائی ترین فاکتورها در مبتلاء شدن به بیماری روماتیسم میباشد ، نام برد.


خواص داروئی

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .(موارد ذیل صرفا" جهت اطلاع رسانی است و به معنای تجویز یا تکذیب خواص دارویی آن نیست)

1) بادمجان را حتماً باید بحالت كاملاً رسیده مصرف كرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهائیكه آسم و برونشیت دارند باعث تحریك این بیماریها می شود

. 2) بادمجان اثر نرم كننده و مدر دارد .

3) بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است .

4) بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

5) دانه بادمجان ایجاد یبوست می كند .

6) ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزیها استفاده كرد.

7) بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

8) خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوظ می دارد .

9) بادمجان برطرف كننده یبوست است .

10) برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .

11) جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.

12) بادمجان مقوی معده است .

13) آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.

14) اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد .

15) از بادمجان می توان به عنوان مسكن برای تسكین در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدین طریق كه باید بادمجان را در فر بگذارید كه نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد نصف این مقدار آب به آن شكر قهوه ای اضافه كنید آنرا هم بزنید و بنوشید.


ویرایش توسط shokofe : 11-05-2010 در ساعت 07:08 PM
پاسخ با نقل قول
  #328  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ارزش غذايي جوانه ها امروزه نقش و اهميت جوانه ها به نحوي مطرح است كه كارشناسان علوم تغذيه بر مصرف آن تأكيد كرده و آن را در سبد غذايي روزانه خانواده ها

معرفي مي كنند. در واقع جوانه ها موادغذايي هستند كه با روند طبيعي رشد و توليدشان، در گروه سبزي ها، آن هم با ارزش غذايي بالا از نظر ويتامين ها و املاح محسوب مي شوند. در كشور ما از هزاران سال پيش، در دوران باستان جوانه ها و اهميت استفاده آنها براي مردم شناخته شده بود.

اين موضوع به قدري اهميت داشته كه مردم ما استفاده از جوانه گندم را به عنوان يك آيين سنتي همواره در آغاز فصل بهار به شكل سمنو در سفره هفت سين لازم مي دانستند.

در نقطه ديگري از جهان نظير چين كه از جمعيت فراواني برخوردار است با آنكه تأمين همه نيازهاي ضروري غذا، امري دشوار است، مصرف جوانه ماش به قدري فراگير شده كه مردم چين را با عنوان مردم جوانه ماش معرفي مي كنند. اين موضوع از اهميت و نقش جوانه ها حكايت مي كند.

اهميت غذايي جوانه ها در برنامه غذايي روزانه

در عصر حاضر رژيم غذايي مردم فاقد ويتامين و املاح معدني به مقدار لازم براي سلامتي بدن بوده و درصد عمده آن را چربي ها و غذاهايي با كميت بالا و كيفيت پايين تشكيل مي دهد.

جيره غذايي توصيه شده توسط شوراي تحقيقات تغذيه نشان مي دهد كه نيازهاي غذايي افراد به جنس آنها بستگي دارد.

در سنين مختلف، مردان بين 10 تا 30 درصد بيشتر از زنان به پروتئين و ويتامين هاي B6، A، B12 و اسيد فوليك و املاح كلسيم، فسفر، روي و يد نياز دارند. اما در خصوص زنان باردار و خانم هاي شيرده، بالاترين نيازهاي غذايي، در نظر گرفته شده و حتي در مواردي از مقدار مصرف مردان نيز به مراتب بيشتر است.

بنابراين با وجود تغذيه نامناسب و رايج در كشور، امكان تأمين نيازهاي بدن ميسر نبوده و روش هاي ارائه شده براي بهبود تغذيه جامعه چندان سودمند نيست، لذا اهميت استفاده از جوانه ها كه هم در دسترس، ارزان و سالم بوده و هم مي توانند قسمت عمده اي از نيازهاي بدن به ويتامين هاي مختلف ، املاح معدني و آنزيم ها را تأمين كنند، مشخص مي شود.

شرط داشتن عمر طولاني و بدون بيماري ، رساندن موادغذايي به مقدار لازم و متعادل و مناسب به بدن است. همواره شنيده ايم كه پيشگيري بهتر از درمان است؛ ولي بايد گفت 70 درصد بيماري ها در اثر تغذيه نادرست است. پس چرا اين مسئله مهم كمتر مورد توجه قرار گرفته است. شايد به علت عدم آگاهي مردم در شناخت موادغذايي مفيد بوده است.

از بيماري هايي كه تلفات زيادي را به همراه دارد، سكته هاي قلبي و مغزي مي باشد كه همگان آن را مربوط به افزايش كلسترول خون مي دانند ؛ اما كلسترول زماني مي تواند خطرساز باشد كه با عواملي از قبيل استرس، سيگار، زندگي ناسالم و ماشيني و عدم تحرك توأم شود و به صورت اكسيد شده در جدار رگ ها رسوب كند؛ ولي چنانچه ويتامين هاي E و C لازم كه خاصيت آنتي اكسيداني دارند، براي بدن فراهم شوند، ميزان كلسترول اكسيد شده كمتر خواهد شد.

در سنين بالا به علت تحرك كمتر، نياز بدن به انرژي كاسته شده، ولي درمقابل نياز به ويتامين ها ، املاح و پروتئين افزايش مي يابد. با مصرف جوانه هاي مختلف مي توانيد مقدار قابل توجهي از ويتامين هاي B را به بدن برسانيد. توجه به اين موضوع كه تامين ويتامين هاي C و E، بتاكاروتن و سلنيوم مي تواند از اكسيداسيون چربي ها در بدن جلوگيري كند و نيز تأمين منيزيم مي تواند فشار خون را كنترل نمايد، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذايي روزانه بيشتر پي مي بريم.


جوانه گندم

پودر جوانه گندم يک مکمل غذايي پر ارزش و سرشار از ويتامين E و ويتامين هاي گروه B است. ويتامين E امروز به عنوان معجزه گر و اکسير جواني معرفي مي شود.

سلنيوم و منيزيوم وجود در جوانه گندم ، در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.به اعتقاد برخي از متخصصان پوست ، مو و زيبايي ، جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتي پوستي موثر است.

همچنين کساني که از يبوست ، خستگي و بي حالي ، کلسترول بالا و دردهاي عضلاني رنج مي برند، بايد از اين ماده غذايي کمک بگيرند.اگر مي خواهيد لاغر شويد، پودر جوانه گندم را همراه با ماست يا سالاد کاهو 10 دقيقه قبل از صرف غذا و اگر مي خواهيد چاق شويد، آن را 10 دقيقه بعد از غذا ميل کنيد.
پاسخ با نقل قول
  #329  
قدیمی 11-11-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb مادر فیزیک ایران کیست؟

آبان ماه ، یادآور تولد نخستین زن استاد فیزیک ایران و بنیانگذار رصدخانه و تلسکوپ خورشیدی تاریخ نجوم ایران است . بانویی که ۳۰ سال از زندگی پربارش را به تربیت دانشجویانی پرداخت که اکنون خود استادانی بزرگ در این عرصه هستند.



آلینوش طریان در ۱۸ آبان سال ۱۲۹۹ هجری خورشیدی در خانواده ارمنی در تهران پا به عرصه گیتی نهاد.
وی تحصیلات پایه را در مدرسه ارامنه و دوره دبیرستان را در آموزشگاه انوشیروان دادگر زرتشتیان گذراند.سپس به گروه فیزیک دانشکده علوم دانشگاه تهران رفت و با درجه لیسانس فیزیک از آنجا فارغ التحصیل و به عنوان کارمند آزمایشگاه فیزیک دانشکده علوم استخدام و یکسال بعد به عنوان متصدی عملیات آزمایشگاهی در دانشکده علوم منصوب شد.
پس از مدتی با هزینه شخصی خود به بخش فیزیک اتمسفر دانشگاه پاریس رفت و در آنجا دانشنامه دکترای دولتی را از دانشگاه علوم پاریس در سال ۱۹۵۶ میلادی(۱۳۳۵ خورشیدی) دریافت و به دلیل خدمت به کشورش پیشنهاد کرسی استادی دانشگاه سوربن را رد کرد . به ایران بازگشت و با سمت دانشیار فیزیک رشته ترمودینامیک در گروه فیزیک مشغول به کار شد.
در سال ۱۳۳۸ هجری خورشیدی دولت فدرال آلمان غربی بورس مطالعه رصد خانه فیزیک خورشیدی را در اختیار دانشگاه تهران قرار داد و وی برای این بورس انتخاب شد و به مدت چهار ماه به آلمان رفت و بعد از انجام مطالعات به ایران بازگشت.



در تاریخ ۹ خرداد ۱۳۴۳ به مقام استادی ارتقاء یافت و بدین ترتیب عنوان نخستین فیزیکدان زن ایرانی را ،که به مقام استادی رسید ،از آن خود کرد.
او در تاریخ ۲۹ آبان سال ۱۳۴۵ به عنوان عضو کمیته ژئو فیزیک دانشگاه تهران انتخاب شد و سه سال بعد به ریاست گروه تحقیقات فیزیک خورشیدی موسسه ژئوفیزیک آن دانشگاه منصوب شد و در رصدخانه فیزیک خورشیدی که خود در بنیانگذاری آن نقش عمده ای داشت، فعالیت های علمی را آغاز کرد. استاد به زبانهای فرانسه، انگلیسی و ترکی مسلط است.
این بانوی ایرانی نخستین کسی بود که در ایران درس فیزیک ستاره ها را تدریس کرد، او در سال ۱۳۵۸ تقاضای بازنشستگی کرد و با موافقت رئیس دانشگاه به افتخار بازنشستگی نائل آمد.
آلینوش طریان زندگی خود را وقف بالابردن دانش فیزیک ایران کرد که اکنون ثمره های آن در زیرشاخه های نانو، فیزیک نوین و … نمود یافته است او به دلیل مشغله های علمی هرگز ازدواج نکرد و اکنون در خانه سالمندان زندگی می کند، چرا که حتی خانه خود را برای ارتقا دانش ایرانی، سالهاست که وقف کرده است.
روز گذشته ( ۱۸ آبان ۱۳۸۹ ) مراسم تجلیل از این بانوی بزرگوار ، همزمان با نودمین سالگرد تولد ایشان، با حضور فیزیکدانان به نام ایران و مسوولین در باشگاه آرارات برگزار شد.



منبع: خبر گزاری مهر
19/8/89
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
  #330  
قدیمی 11-17-2010
ashkan-great آواتار ها
ashkan-great ashkan-great آنلاین نیست.
کاربر علاقمند
 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: gorgan
نوشته ها: 132
سپاسها: : 21

3 سپاس در 3 نوشته ایشان در یکماه اخیر
ashkan-great به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

سلام مهدی جان شرمنده دیر جواب دادم.
واقعا واسه ایرانی ها وجامعه ایران متاسف هستم که این چنین اشخاص والایی هست و ما نه اسمی از اونها میشنویم ونه میشناسیمشون.واقعا به خانوم آلینوش طریان افتخار میکنم.که یک هموطن موفق هست.
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
148, موزه،مرجان, صدای مشاور, صدای مشاور در یزد


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها