بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام ملتها

جام ملتها مسائل مربوط به جام ملتهای قاره ها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پيام تبريك سعيدلو به ملي‌پوشان

پيام تبريك سعيدلو به ملي‌پوشان؛
گفته بودم يك بر صفر كره‌شمالي را مي‌بريد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت‌بدني با ارسال پيامي، صعود ايران به مرحله يك‌چهارم نهايي جام ملت‌هاي آسيا را تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت‌بدني در پيامي صعود تيم ملي فوتبال ايران به مرحله يك چهارم نهايي جام ملت‌هاي آسيا را تبريك گفت.

سعيد‌لو پس از پيروزي تيم ملي ايران برابر كره شمالي و صعود به مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي فوتبال جام ملت‌هاي آسيا با تبريك اين پيروزي خطاب به ملي‌پوشان ايران گفت: "شما دلاور‌مردان تيم ملي ايران طبق همان قولي كه به يكديگر داده بوديم با اتحاد و يكدلي روند موفقيت‌هاي ورزشي ايران را تداوم مي‌بخشيد و با اين روحيه و اتحادي كه داريد يقيناً در بازي‌هاي آينده موفق خواهيد بود. "
در ادامه پيام سعيد‌لو آمده است: "روند موفقيت‌ها و پيروزي‌‌هاي ورزش ايران كه در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو جهش خود را آغاز كرد با پيروزي‌هاي شما در عرصه مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا ادامه يافته است و قطعاً اين روند در بازي‌هاي آينده نيز ادامه خواهد داشت. همانطور كه بنده اين بازي را با پيروزي يك بر صفر ايران مقابل كره شمالي پيش‌بيني كرده بودم شما به آن جامه عمل پوشانديد و انشاءالله اين موفقيت‌ها در آينده نيز تداوم خواهد داشت. "

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

قطبی: به بازیکنانم افتخار می کنم

دوحه: افشین قطبی، سرمربی تیم ملی ایران با این که تاکید دارد تیمش باید بهتر شود از این که ایران به دور یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا صعود کرد ابراز خشنودی کرد.

ایران با این که به خاطر مشکل بیماری برخی بازیکنانش با چهار تغییر در ترکیب اصلی به مصاف کره شمالی رفته بود با گل کریم انصاری فرد پیروز شد و به عنوان اولین تیم در جام ملت های آسیا 2011 قطر راهی دور بعد مسابقات شد:«صعود تیم ما برای من فوق العاده است. گروه ما گروه مرگ است و من هنوز باور دارم که این گروه سخت ترین گروه کل تورنمنت است. به خاطر گرفتن این نتایج در دو بازی پست سر هم به بازیکنانم افتخار می کنم. ایران می تواند خیلی از این بهتر بازی کند. ما این را در بازی های بعدی نشان خواهیم داد. ما آماده تر و با اعتماد به نفس بیشتری خواهیم بود و شما می توانید عملکرد خیلی بهتری از تیم ما ببینید.»
ایران در بازی اولش عراق را در یک بازی نفس گیر 2 بر یک شکست داد. او در مورد سختی های بازی با کره شمالی گفت:«ایران و کره شمالی دو چشم انداز کاملا متفاوت دارند. ما می خواهیم حمله کنیم، موقعیت بسازیم و بازی جذاب به نمایش بگذاریم و آن ها می خواهند دفاع کنند و دنبال فرصتی برای ضد حمله باشند. فکر می کنیم فرق ما این است که ما در این بازی بهتر بودیم. ایران ستاره های درخشان بسیاری از جمله انصاری فرد را دارد. بازی با کره شمالی همیشه سخت است. آن ها پر تعداد دفاع می کنند و به خوبی سازماندهی شده اند. آن ها بسیار منظمند، می جنگند و در ضد حملات خطرناکند. به نظر من با شکیبایی نشان دادیم و توانستیم از موقعیتمان استفاده کنیم. هر وقت که صاحب توپ بودیم آن سرعتی را که می خواستیم به بازی می دادیم و توانستیم از فضایی که به دست آورده ایم استفاده کرده و گل بزنیم.»
قطبی در مورد عملکرد بازیکنانش گفت:«ما بازی را آن طور که می خواستیم شروع نکردیم. اول این که بازیکنان ما می دانستند نتیجه این بازی چقدر مهم است. بازیکنان ایرانی خیلی احساسی اند و گاهی این احساسات توانایی هایشان را می گیرد. دوم این که بازیکنان گوش ما کارشان را خیلی خوب انجام ندادند و بازیکنان سمت چپ ما که آزاد بودند خیلی در حملات و خلق موقعیت شرکت نمی کردند. ما این مشکلات را در نیمه دوم حل کردیم. سوم این که بازیکنان کره شمالی خیلی خوب دفاع می کردند. آن ها بازیکنان زیادی موقع دفاع داشتند و به خوبی جلوی راه ما را بسته بودند.»

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

جو: بازی با عراق بسیار حیاتی است

دوحه: جو تونگ سوپ، سرمربی کره شمالی معتقد است مشکل تیمش در دفاع این است که آن ها در شروع مجددها بسیار ضعیف هستند.

تنها گل بازی ایران و کره شمالی به این ترتیب به ثمر رسید که پژمان نوری توپی را از پرتاب اوت هم تیمی هایش دریافت کرد و با فرار از کمند مدافعان آن را برای کریم انصاری فرد سانتر کرد تا این بازیکن با ضربه ای دقیق آن را به گل تبدیل کند. جو عقیده دارد تیمش مقابل ایران خوب بازی کرده اما مشکل این تیم در شروع های مجدد و پرتاب اوت ها کار دستش داده:«به نظر من بازیکنان خوب بازی کردند اما ضعف ما در شروع های مجدد و اوت های حریف است. در مورد حمله من به آن ها فتم که پاس های سریع و کوتاه بدهند تا بتوانیم به گل برسیم.»
کره شمالی از دو بازی تنها یک امتیاز دارد و برای صعود به دور یک بعد باید عراق را در بازی آخر گروه D شکست دهد. جو در این باره گفت:«ما تنها یک امتیاز داریم و بازی بعدی مان بسیار حساس خواهد بود. برای این به مرحله حذفی برسیم باید همه تلاشمان را بکنیم و بهترین بازی مان را به نمایش بگذاریم. در مورد سیستم تیم با 2 - 4 - 4 را انتخاب کرده این و در دفاع و حمله تاکتیک های جدیدی به کار می گیریم. برای بازی بعد من فکر می کنم باز هم باید روی دفاع تاکید کنیم و بعد برای گلزنی روی ضد حملات تلاش کنیم.»

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

عراق سرنوشت خود را در دست گرفت

دوحه: تیم ملی عراق پس از گل به خودی ولید عباس در وقت‌های تلف‌شده، با پیروزی یک بر صفر مقابل امارات متحده عربی در استادیوم الریان، سرنوشت‌اش را در جام ملت‌های آسیا خود در دست گرفت.

هر دو تیم فرصت‌های متعددی برای گلزنی داشتند و اغلب تیر دروازه مانع‌شان شد، اما این عباس مدافع امارات بود که وقتی خواست سانتر یونس محمود مهاجم عراق را قطع کند، توپ را در دقیقه سوم تلف‌شده به اشتباه وارد دروازه خودی کرد و سه امتیاز به عراق داد.
عراق حالا در گروه D سه امتیاز دارد و در صورتی که در بازی آخر مقابل کره شمالی نبازد، به مرحله یک‌چهارم نهایی راه می‌یابد.
تیم ولفگانگ سیدکا خیلی خوب آغاز کرد و پس از هفت دقیقه اولین موقعیت خوب را خلق کرد، زمانی که مهدی کریم یک سانتر از جناح چپ کرد و هوار محمد توپ را با ضربه سر، از بالای دروازه به بیرون زد.

عراق در برابر این فشارها دوام آورد خود چند فرصت خلق کرد. در ادامه بازی همچنان در تعادل بود و دو تیم چند موقعیت دیگر داشتند. اما هیچ یک به ثمر نرسید. در نیم ساعت پایانی این عراق بود که بازی را کنترل کرد و در دقیقه 78 با شوت مصطفی کریم تعویضی نزدیک بود به گل برسد. اما سرانجام عراقی‌ها در وقت‌های تلف شده با کمک عباس، مدافع امارات به گل بسیار باارزشی دست یافتند. 23 دقیقه طول کشید تا امارات صاحب اولین موقعیت شد، اما ضربه سر حمدان الکمالی روی کرنر سبیت خاطر نیز به تیر دروازه خورد. پس از این موقعیت اماراتی بازی را در دست گرفتند، اما کاشته خاطر را محمد کاصد دروازه‌بان عراق گرفت و شوت الحمدی نیز به بیرون رفت.

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

مربی امارات: با پیروزی بر ایران شانس صعود داریم

دوحه: سرکو کاتانچ، سرمربی امارات تاکید کرد پیروزی یک بر صفر عراق در ثانیه آخر بازی اگرچه شانس تیمش را برای صعود بسیار کم کرده اما بازیکنانش باید تا ثانیه آخر مبارزه کنند.
ولید عباس، مدافع امارات در ثانیه های پایانی بازی به اشتباه دروازه خودی را گشود تا امارات با یک امتیاز از دو بازی قعرنشین گروه D باشد. از آن جا که در جام ملت های آسیا 2011 قطر بازی مستقیم شرط صعود است تنها شانس امارات برای صعود این است که ایران را ببرد و امیدوار باشد که کره شمالی هم عراق را شکست دهد. در این صورت امارات و کره شمالی هر دو 4 امتیازی خواهند بود و از آن جا که در بازی مستقیم مساوی کرده اند تیمی که تفاضل گل بهتر یا گل زده بیشتری داشته باشد به دور بعد می رسد.
کاتانچ در این باره گفت:«طبیعی است که ناراحت باشیم چون خوب بازی کردیم. خوردن گل در آخرین ثانیه خیلی تلخ است اما باید آن را بپذیریم چون فوتبال همین است. ما یک بازی دیگری داریم و باید تمرکز کنیم. ما بازی سختی مقابل ایران داریم اما باید تلاش کنیم این تیم را شکست دهیم و دعا کنیم که کره شمالی هم عراق را ببرد.»
قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

اعتراف سیدکا به خوش شانسی عراق

دوحه: ولفگانگ سیدکا، سرمربی عراق اعتراف می کند گل به خودی ولید عباس، مدافع امارات که باعث پیروزی یک بر صفر عراق شد خوش شانسی بزرگی برای صعود عراقی ها از گروه D به شمار می رود.

این پیروزی باعث شده عراق با تنها یک تساوی از آخرین بازی اش مقابل کره شمالی بتواند از گروه D جام ملت های آسیا 2011 قطر صعود کند. سیدکا با این که تاکید دارد این پیروزی حاصل خوش شانسی بازیکنانش بوده اما تیمش شایستگی آن را داشته است:«ما شانس آوردیم اما تلاش زیادی کردیم تا این شانس به ما روی آورد. در نیمه اول ما خیلی خوب بازی کردیم و بیش از 30 دقیقه توپ را در اختیار داشتیم. در حالی که امارات تنها 10 دقیقه صاحب توپ بود و چند موقعیت خلق کرد. در نیمه دوم ما حمله می کردیم و آن ها هم حمله می کردند. بازی جالبی شده بود. ما سه مهاجم داشتیم و فکر می کنم نتیجه اش را هم گرفتیم. گاهی اگر بدشانس باشید باید تلاش کنید تا شانس به شما روی بیاورد.»

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

شادی عقیلی در روز تولدش

دوحه: هادی عقیلی، مدافع تیم ملی ایران تولد 30 سالگی اش را با پیروزی یک بر صفر بر کره شمالی، صعود به یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا و دریافت جایزه بهترین بازیکن زمین جشن گرفت.

نمایش خیره کننده عقیلی در قلب دفاع تیم ملی جلوی حملات مهاجمان کره شمالی را گرفته بود تا این که ایران با گل دقیقه 63 کریم انصاری فرد به گل پیروزی رسید. حالا ایران نه تنها صعودش را به دور بعدی مسجل کرده بلکه در صورت شکست در بازی آخر مقابل امارات صدرنشین گروه هم خواهد بود:«حس خوبی نسبت به نتیجه دارم. بازی سختی بود چون کره شمالی خیلی بسته بازی می کرد و دفاع فشرده ای داشت. آن ها در ضد حملات هم خیلی خوب بودند. در این بازی ما هم از ضد حملات استفاده کردیم اما کار جلوی آن ها آسان نبود چون کره ای ها مهاجمان خیلی خوبی داشتند. دفاع آن ها خیلی سریع نبود اما خیلی خوب به عقب برمی گشتند و پر تعداد دفاع می کردند.»

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

تائه سه: عقیلی زندگی را برایم سخت کرده بود

دوحه: جونگ تائه سه، مهاجم سرشناس کره شمالی پس از شکست تیمش مقابل ایران از این که نتوانسته در دو بازی پشت سر هم گلزنی کند ابراز ناراحتی کرد.

کره شمالی در اولین بازی اش با تساوی بدون گل مقابل امارات متوقف شد و در دومین بازی یک بر صفر به ایران باخت. او در این باره گفت:«نتیجه ناراحت کننده ای مقابل ایران گرفتیم. ما خوب بازی کردیم و توپ را در میانه میدان در اختیار داشتیم اما نتوانستیم فرصت های زیادی به دست آوریم چون آخرین پاسهایمان خیلی خوب نبود.»
در این بازی هادی عقیلی، مدافع تیم ملی ایران به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. او و سایر مدافعان ایران عملکرد بسیار خوبی در این بازی داشتند:«مدافعان ایرانی خیلی خوب هستند مخصوصا شماره پنجشان (عقیلی). او عالی بود و زندگی را برای من سخت کرده بود. من به شدت تحت تاثیر عملکرد او قرار داشتم.»

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

شاط اکرم: خوش شانس بودیم

Nashat Akram

دوحه: نشاط اکرم، بازیکن تیم ملی عراق، پیروزی با گل دیر هنگام مقابل امارات را خوش شانسی می داند، اما معتقد است که آن ها قبل از به ثمر رسیدن گل هم موقعیت های زیادی داشتند و همچنین مدعی شده که آن ها برای صعود از گروه شانس زیادی دارند.
عراق با خوش شانسی 3 امتیاز بازی مقابل امارات را به دست آورد. در دقایق پایانی بازی ولید عباس، مدافع امارات، توپ ارسالی توسط یونس محمود را به اشتباه وارد دروازه تیم خود کرد و باعث شکست تیم امارات شد. با این پیروزی شاگردان سیدکا هم هواداران عراق که به ورزشگاه الرایان آمده بودند را شاد کردند و هم با قرارگیری در مکان دوم گروه شانس خود را برای صعود از گروه افزایش دادند.
نشاط اکرم می گوید: « ما در پایان بازی خوش شانس بودیم، اما نباید فراموش کنیم که در طول بازی هم بدشانس بودیم و موقعیت های زیادی را از دست دادیم، مثل ضربه خود من که به تیر دروازه برخورد کرد و گل نشد. نهایتا ما زمان خوبی به گل رسیدیم، موقعی که اواخر بازی بود و امارات وقت زیادی برای جبران نداشت. من خیلی خوشحالم و افتخار می کنم، چراکه من عاشق کشورم هستم و توانستم خوشی را به مردم کشورم هدیه دهم، مردمی که بازی ما را می دیدند و از ما برد می خواستند».
بازیکن 26 ساله عراقی ها در ادامه گفت: « بازی خیلی سختی بود، امارات تیم خیلی خوبی است و سازمان یافته است. اما از ابتدای بازی هدف ما کسب 3 امتیاز بود و به آن رسیدیم. ما مدافع عنوان قهرمانی هستیم و محکوم به بردنیم و باید این 3 امتیاز را می گرفتیم، همانطور که باید 3 امتیاز بازی بعدی را هم بگیریم تا جایگاهمان را در مرحله بعدی تثبیت کنیم. پیروزی خیلی خوبی بود، اما باید این بازی را فراموش کنیم و تمام تمرکزمان روی بازی بعد مقابل کره شمالی باشد. آن بازی هم بازی سختی است».
این پیروزی شرایط نابسامان اردوی عراقی ها بعد از باخت مقابل ایران را هم جبران کرد و آن ها انگیزه خود را دوباره به دست آوردند: « ما شرایط سختی داریم، ما قهرمان دوره قبل هستیم و در بازی اول مقابل ایران شکست خوردیم. بعضی از رسانه ها گفته بودند که اردوی تیم عراق با مشکلات زیادی رو به رو شده است و ما با این پیروزی آن ها را ساکت کردیم. می توانید دوباره ببینید، ما وقتی گل زدیم، همه در کنار هم خوشحالی کردیم، به این دلیل که همه ما می خواهیم برای تیم ملی و برای کشورمان بازی کنیم».

قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پژمان نوري دونده‌ترين بازيكن ايران مقابل كره‌شمالي

خبرگزاري فارس: هافبك ايران دونده‌ترين بازيكن تيم ملي مقابل كره‌شمالي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پژمان نوري كه مقابل كره شمالي به عنوان بازيكن ثابت در تركيب تيم ملي قرار گرفت، عنوان دونده‌ترين بازيكن ايران را به خود اختصاص داد.
وي با 10،94 كيلومتر دوندگي، دونده‌ترين بازيكن ايران و سومين بازيكن ميدان از اين لحاظ انتخاب شد.
يونگ هاك آن با 11،76 و كوك جين كيم با 11،69 بازيكنان كره‌شمالي به عنوان دونده‌ترين بازيكنان زمين شناخته شدند.

ميزان دوندگي بازيكنان ايران به ترتيب دوندگي بر حسب كيلومتر به شرح زير است:

ايران شب گذشته در غياب چند بازيكن اصلي‌اش مقابل كره شمالي به برتري رسيد تا به عنوان اولين تيم به مرحله بعدي رقابت‌ها صعود كند.
1-پژمان نوري 10،94 2-جواد نكونام 10،77 3-خسرو حيدري 10،72 4-كريم انصاري فرد 10،39 5-احسان حاج صفي 10،35 5-محمدرضا خلعتبري 10،35 7-جلال حسيني 9،45 8-هادي عقيلي 9،19 9-محمد نصرتي 7،06 10-محمد نوري 5،75 11-ايمان مبعلي 5،66 12-سيد مهدي رحمتي 4،51 13-غلامرضا رضايي 3،34 14-محمد غلامي 0،22
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش