بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #281  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كيك چيپسي / یک ميان وعده كم كالری

مواد لازم :
  • كره ذوب شده: 50 گرم
  • عسل: يك قاشق غذاخوري
  • جوز تازه رنده شده: يك دوم قاشق غذاخوري
  • دارچين: يك دوم قاشق غذاخوري
  • كشمش: 100 گرم
  • پوست پرتقال شيرين: 50 گرم
  • خمير فيلو (قابل خريد از سوپرماركت‌ها): 500 گرم
  • سفيده تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • شكر: يك تا 2 قاشق غذاخوري


روش تهیه :

1. كره، عسل و دارچين را با يكديگر مخلوط كرده و جوز و پوست پرتقال را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
2. روي يك سطح آردپاشي شده خمير را پهن كرده و به‌صورت‌ دايره‌هايي با قطر 10سانتي‌متري جدا كنيد. باقي مانده‌هاي خمير را دوباره به‌صورت دايره‌ درآوريد.
3. مواد را داخل خمير ريخته و گوشه‌هاي خمير را به هم وصل كنيد طوري كه انگار يك كيف است. مراقب باشيد خمير باز نشود.
4. فر را در دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
5. خميرهاي دايره‌اي را روي كاغذ پخت قرار دهيد و روي آن‌ها را سفيده تخم‌مرغ بماليد و كمي شكر روي آن بريزيد. حدود 25 تا 30 دقيقه آن را بپزيد به‌طوري كه ترد شود. زماني كه روي شيريني‌ها طلايي شد فر را خاموش كنيد.
6. شيريني‌ها را از فر خارج كرده و روي توري قرار دهيد تا خنك شود.
7. وقتي خوب سرد شد مي‌توانيد كمي كره و كشمش روي آن‌ها بزنيد و نوش جان كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #282  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پاي استيك و موسير

مواد لازم براي 12 نفر
  • روغن زيتون: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • كنسرو گوشت مرغ خرد شده: 140 گرم
  • استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شده: يك كيلوگرم
  • آرد ساده: 4 قاشق سوپ‌خوري
  • سركه قرمز كه با 2 ليوان آب مخلوط شده باشد: 10 قاشق غذاخوري
  • عصاره گوشت گاو: يك‌ويك‌سوم قاشق سوپ‌خوري
  • آويشن: 4 شاخه
  • موسير تازه: 600 گرم
  • ژل زغال‌اخته: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  • مواد لازم براي رويه خردلي: آرد :350 گرم
  • پودر خردل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • كره فريز شده : 200 گرم
  • آب سرد: 6 تا 8 قاشق سوپ‌خوري


روش تهیه :

نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه كنيد.


حالا مخلوط آب و سركه و آويشن را به تابه اضافه كرده و صبر كنيد به جوش بيايد. در تابه را طوري بگذاريد كه يك سانتي‌متر باز باشد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد براي 2 ساعت گوشت‌ها حسابي بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنيد و هر وقت احساس كرديد سس غذا غليظ شده، در تابه را كامل بگذاريد.


فر را با درجه 200 سانتي‌گراد گرم كرده، باقي‌مانده روغن زيتون و موسيرها را با هم مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را روي يك ورق خمير شيريني‌پزي پخش كرده و براي 45 دقيقه در فر بپزيد تا خمير نرم شده و به رنگ قهوه‌اي طلايي درآيد.


حالا آرد و خردل را در يك كاسه بزرگ ريخته، كره فريز شده را با آن مخلوط كنيد. آب سرد را هم در اين مخلوط بريزيد و آن‌قدر هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. روي خمير را با يك تكه نايلون پوشانده و براي 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.


موسيرهاي كباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط كرده و به آن ادويه اضافه كنيد. بعد مخلوط را به يك ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل كنید. درجه فر را به 220 درجه سانتی‌گراد برسانید.


حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با كمی نمك بزنید و بعد آن را با یك قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو كنید.
نكته: بهتر است محتویات داخل پای را از یك روز قبل آماده كنید تا در طول شب خنك شود.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #283  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نودل و ميگوي تند


مواد لازم :
  • نودل: 200 گرم
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
  • فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
  • زنجبيل: به ميزان لازم
  • ميگوي پخته‌شده: 450 گرم
  • سويا سس: يك قاشق غذاخوري
  • گشنيز خرد شده: يك دسته
  • نعناي خرد شده: يك دسته
  • بادام زميني بو داده: يك كف دست
  • آب ليمو:يك عدد


روش تهیه

1. نودل‌ها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.
2. روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهي‌تابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودل‌ها، ميگو و تخم‌مرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.
4. مواد را درون سبزي‌هاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.
5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادام‌زميني‌ها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #284  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز

مواد لازم هانی چیکن :
  • سينه مرغ: 4 سينه مرغ 180 گرمي
  • رزماري: چند برگ
  • گشنيز تازه: چند برگ
  • نمك و فلفل: به ميزان كافي


مواد لازم بين رايس :

  • پياز: 2 عدد
  • چوب دارچين: يك عدد
  • برنج: 250 گرم
  • عصاره مرغ: 600 ميلي‌ليتر
  • لوبيا: 400 گرم


مواد لازم سس چيلي

  • پياز: 4 عدد
  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري
  • برگ‌بوي تازه: 3 عدد
  • سير: 4 حبه
  • جوز هندي: يك عدد
  • ادويه تند: به ميزان لازم يا سس قرمز فلفلي
  • فلفل چيلي: يك عدد
  • عسل: ‌به ميزان كم


مواد لازم سالاد ونيز

  • فلفل قرمز: يك عدد
  • كاهو: به ميزان لازم
  • ليمو: 2 عدد
  • پياز قرمز: يك چهارم
  • شاهي: يك دسته كوچك


ادويه‌ها

  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم


مواد لازم پيش‌غذا

  • بلال بزرگ بدون پوشال: 4 عدد


برای شروع

آب كتري را بجوشانيد و يك ماهي‌تابه و قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد. فر را روشن كرده و در دماي 220 درجه سانتي‌گراد و 425 درجه فارنهايت قرار دهيد.
  • پيش غذا
بلال‌ها را داخل قابلمه كه با آب جوش پر شده است بريزيد و به آن كمي نمك اضافه كنيد. در قابلمه را گذاشته و منتظر بمانيد تا پخته شوند. هنگامي كه بلال‌ها كاملا آب‌پز شدند، آن‌ها را روي يك ماهي‌تابه داغ درون گاز قرار دهيد و روي بلال‌ها را روغن زيتون بريزيد. به‌طور مرتب بلال‌ها را در ماهي‌تابه تكان دهيد تا نسوزند.
  • بین رایس
ابتدا در يك قابلمه برنج خود را خيس كرده و دم كنيد تا در مراحل بعد از آن استفاده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده، پيازها را خرد كرده و همراه با روغن زيتون داخل قابلمه بريزيد. چوب دارچين را در قابلمه قرار دهيد و نمك و فلفل را به ميزان مورد نياز درون قابلمه بريزيد.

پيازها را به هم بزنيد و اجازه دهيد تا نرم شوند. عصاره مرغ را درون مواد اضافه كنيد. در يك قابلمه ديگر لوبياها را ريخته تا پخته شوند. برنج را به مواد داخل ماهي‌تابه اضافه كنيد تا لوبياها آماده شوند مي‌توانيد تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد و در آن را بگذاريد، پس از 5 دقيقه لوبياها را درون مواد بريزيد و به هم بزنيد و مجدد در قابلمه را بگذاريد. بعد از 12دقيقه در قابلمه را برداشته و اجازه دهيد تا تمامي آب داخل قابلمه تبخير شود حالا زير غذا را خاموش كنيد. حتما قبل از سروكردن آن را مزه كنيد تا ادويه‌ها به اندازه باشند.
  • هانی چیکن
سينه‌هاي مرغ را روي تخته گوشت قرار داده و نصف كنيد. درون ماهي‌تابه روغن زيتون همراه با نمك و فلفل بريزيد. مرغ‌ها را درون ماهي‌تابه گذاشته تا با مواد تفت داده شوند. زير گاز را زياد كرده و هر چند دقيقه يك‌بار مرغ‌ها را برگردانيد تا هر 2 طرف پخته شود. وقت آن رسيده تا سس تند را درست كنيد. حالا با برگ گشنيز و رزماري غذا را تزئين كنيد.
  • سس چیلی
پيازها را درون مخلوط‌كن با چاقو خرد كنيد و آويشن را همراه با برگ بو و سير داخل مخلوط‌كن بريزيد. جوز هندي و تمامي ادويه‌هاي تندي كه مي‌خواهيد استفاده كنيد را داخل مخلوط‌كن بريزيد. فلفل چيلي را مجدد با چاقو خرد كرده و همراه با كمي عسل به مواد داخل مخلوط‌كن اضافه كنيد. نمك و فلفل را به ميزان لازم درون آن بريزيد و در آخر برگ بو را با قاشق در بياوريد و كل مواد را مخلوط كنيد تا آنجايي كه كاملا يكدست شوند. اگر دوست داشتيد كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد.

  • سالاد ونیز
روي يك تخته چوبي كاهوها را همراه با شاهي خرد كرده و درون ظرف سالاد خود بريزيد، كمي نمك همراه با آب‌ليموي تازه به آن اضافه كنيد. پياز قرمز را مربع‌مربع، با چاقو برش داده و فلفل قرمز‌ها را ريز كرده و درون ظرف سالاد بريزيد و كاملا مواد را با هم مخلوط كنيد. روغن زيتون را هرگز فراموش نكنيد. سالاد آماده سرو است.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #285  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض خوراك سانتي چيكن + كيمچي

مواد لازم خوراك فيله
  • مرغ: 8 تكه
  • عسل: 2 قاشق بزرگ غذاخوري
  • سير: يك حبه
  • زردچوبه: به ميزان لازم


مواد لازم کمیچی

  • ترب يا تربچه: يك دسته
  • پياز قرمز: يك عدد
  • روغن كنجد: به مقدار لازم
  • ليمو: 2 عدد كوچك
  • فلفل چيلي قرمز: يك عدد
  • گشنيز: يك دسته
  • فلفل سبز: يك عدد


سس خوراك

  • فلفل چيلي: 2 عدد
  • سير: 4 عدد
  • آبليمو: به ميزان لازم
  • شير نارگيل: 400 ميلي‌ليتر
  • عصاره گوشت مرغ: 300 ميلي‌ليتر
  • روغن كنجد: به ميزان لازم
  • پياز: 2عدد
  • نخودفرنگي آب‌پز: 200 گرم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • زردچوبه: به ميزان لازم


نودل

  • نودل: 250 گرم
  • ليمو: يك عدد
  • روغن كنجد: به ميزان لازم


مخلفات

  • شاه‌ميگو ترد
  • سس مخصوص: سس مايونز، سس گوجه‌فرنگي، نمك، آبليمو، روغن زيتون، سبزي‌هاي خشك.
  • كاهو وگشنيز: به ميزان كم
  • ليمو: 2عدد


چاشني
روغن زيتون: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه‌: به ميزان لازم


برای شروع

مواداوليه خوراك مرغ را آماده‌كنيد. مرغ‌ها را شسته و پوست بكنيد و در آبكش گذاشته تا خونابه آن برود.

  • خوراک سانتی چیکن
ران مرغ را درون ماهي‌تابه قرار دهيد و روغن زيتون را روي آن بريزيد. مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا كمي ران‌ها سرخ شوند. ران‌ها را مرتب برگردانيد تا نسوزد. 12 تا 18 دقيقه براي پخت مرغ كافي است يا تا زماني كه حس كنيد به‌خوبي پخته شده‌اند. البته پخت مرغ‌ بستگي به‌خود مرغ و طريقه پخت آن دارد. مقدار كمي آب را به مرغ اضافه كنيد. به‌مدت 10 دقيقه بگذاريد كه بخار پز شود زير گاز را كم كرده تا كم‌كم ران‌ها پخته شوند. مقداري سير در ماهي‌تابه رنده كنيد تا بوي پر مرغ را بگيرد. هنگامي كه آب درون ماهي‌تابه تبخير شد به آن روغن كنجد اضافه كنيد و بگذاريد تا طلايي شود. مرغ را در روغن كنجد بچرخانيد و بعد درون ظرفي قرار داده و زير گاز را خاموش كنيد، سس خوراك را درست كنيد. ماهي‌تابه را روي حرارت كم گاز گذاشته و پياز را خرد كنيد. مقداري روغن زيتون براي سرخ‌كردن پياز درون ماهي‌تابه بريزيد. نمك و كمي سير را به پيازها اضافه كرده و به هم بزنيد. كمي زرچوبه و عصاره آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. نخودفرنگي را در يك قابلمه كوچك كه با آب جوش پر شده است روي حرارت گاز قرار داده تا كاملا گرم شوند. روغن كنجد را به ماهي‌تابه اضافه كنيد. فلفل چيلي‌ها را خرد كرده و با آبليموي تازه درون مواد بريزيد، مخلوط كنيد و اگر لازم بود كمي ديگر فلفل سياه اضافه كنيد. البته مي‌توانيد از فلفل دلمه‌اي‌ نيز استفاده كنيد. نخودفرنگي‌ها را آب‌كش كرده و درون مواد بريزيد. در آخر حرارت را كم كرده و شير نارگيل را اضافه كنيد. سس خوراك آماده است آن را به مرغ اضافه كنيد. در انتها عسل رقيق شده را در آخر روي مرغ بريزيد.

  • کیمچی
ترب‌ها را به‌خوبي‌ شسته و خرد كنيد و بعد پيازها را پوست كنده و نصف كنيد. تمامي مواد را درون كاسه‌اي بريزيد و گشنيز را همراه با فلفل چيلي قرمز و سبز خرد كرده و داخل كاسه بريزيد. آب ليموها را گرفته و همراه با كمي نمك و روغن كنجد به مواد اضافه كنيد. تمام مواد را به‌خوبي با هم مخلوط كنيد و مزه آن را تست كنيد. قابلمه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. مواد را داخل آن بريزيد و پس از 6 دقيقه زير آن را خاموش كنيد.

  • نودل
قابلمه را با آب‌جوش پر كرده و روي حرارت گاز قرار دهيد. نودل‌ها را در آب ريخته تا كمي نرم شوند. پس از چند دقيقه هنگامي كه نودل‌ها نرم شدند آن را آبكش كنيد و آب سرد را روي آن‌ها ريخته و نودل را در يك ماهي‌تابه بريزيد. كمي روغن كنجد و مقداري آب‌ليموي تازه به آن اضافه كنيد. در آخر نمك و فلفل را در نودل بريزيد و آن را سريع به هم بزنيد.

  • مخلفات
حالا وقت آن رسيده تا مخلفات را آماده كنيد. ابتدا، شاه‌ميگو‌ها را در روغن سرخ‌كرده و آماده كنيد. حتما يادتان باشد كه سس را همراه با ميگو سرو كنيد حالا ليمو را برش زده و در 2 طرف ظرف قرار دهيد. برگ‌هاي كاهو و گشنيز خوراك مخلفات شما را زيباتر مي‌كند.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #286  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کرپ سوسیس و پنیر

مواد لازم برای تهیه نان کرپ:
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شیر: نصف لیوان
  • آرد گندم: نصف لیوان
  • نمک: به میزان دلخواه
مواد لازم برای قسمت میانی کرپ:
  • سوسیس خرد شده: یک لیوان
  • سیب زمینی پخته و خرد شده: 2 لیوان
  • پنیر پیتزا رنده شده: نصف لیوان
  • فلفل دلمه‌ای ریز شده: نصف عدد
  • روغن برای سرخ کردن

روش تهیه:

برای تهیه نان‌ها، تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با چنگال خوب هم بزنید. نمک، شیر و آرد را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا یک دست شوند. یک ماهی‌تابه تفلون را با دستمال کاغذی و کمی روغن چرب کنید و وقتی حسابی داغ شد یک ملاقه کوچک از مواد را داخل ماهی‌تابه ریخته و تابه را بگردانید تا پخش شود. وقتی نان خودش را گرفت با چنگال از کنار بلندش کنید و با دست آن را از داخل تابه برداريد. کافی است یک روی نان کمی بپزد. با این مایه 8 نان درست کنید. سپس سوسیس‌ها را داخل ماهی‌تابه سرخ کرده از روی حرارت بردارید. سیب‌زمینی، پنیر و فلفل را اضافه کرده سپس یک قاشق از مواد میانی را روی طرف پخته نان قرار داده و از چپ و راست لبه‌های نان را روی مواد برگردانید و نان را لوله کنید. در نهایت پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ كرده و نوش جان كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #287  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض لمون رايس + خوراك شاپارت + سيني پاپايا

مواد لازم برنج ليمويي
  • برنج باسمتي: يك پيمانه
  • كيسه چاي ليمويي: يك عدد


ادویه

  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم


مواد لازم خوراك شاپارت

  • فلفل قرمز چيلي: يك عدد
  • سير: 2 حبه
  • گشنيز: يك‌دسته كوچك
  • فلفل سبز:‌ 2عدد ريز‌شده در روغن زيتون
  • پوره گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • ميگو ريز پخته‌شده: 15 عدد
  • شاه‌ميگو: 6 عدد
  • ليمو: 2 عدد براي سرو
  • شيرنارگيل: 400 گرم
  • لوبيا سبز: به ميزان لازم


مواد لازم سالاد خیار

  • زنجبيل: 2 سانتي‌متر
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • ليمو: يك عدد
  • خيار: 3 عدد
  • گشنيز: يك دسته كوچك
  • فلفل چيلي: يك‌‌دوم
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري


مواد لازم سيني پاپايا

  • پاياپا: 2 عدد
  • ماست موسير: به ميزان لازم
  • ليمو: يك عدد
  • موز: 2 عدد
  • نعنا: چند برگ
  • اختياري: چند عدد بيسكويت يا شيريني ‌گردويي، نارگيلي
  • براي سرو‌كردن
  • پوست پرتقال: براي تزئين




برای شروع

فر را روشن كرده و در دماي 200 درجه سانتي‌گراد و 400 درجه فارنهايت قرار دهيد. آب را در كتري به جوش بياوريد تا هر وقت خواستيد از آن استفاده كنيد.

  • خوراك شاپارت
ابتدا يك ماهي‌تابه بزرگ را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد. كمي روغن زيتون درون ماهي‌تابه بريزيد. فلفل قرمز چيلي را همراه با سير رنده كرده و گشنيزها را با يك چاقوي تيز آشپزي ريز كرده و به ماهي‌تابه اضافه كنيد. فلفل سبزهايي كه از قبل درون روغن خوابانده شده بود را با پوره گوجه‌فرنگي مخلوط و به مواد اصلي اضافه كنيد، روغن كنجد را كم‌كم درون مواد ريخته و به‌خوبي به هم بزنيد.در يك ماهي‌تابه گود روغن زياد ريخته ميگوها را پس از داغ‌شدن روغن درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا در مدت بيشتر از يك دقيقه سرخ شوند. در يك سيني فر نسوز ميگوها را چيده و كمي هم روغن زيتون روي آن بماليد و در طبقه بالاي فر به‌مدت زمان 8 دقيقه قرار دهيد.

بعد از 8 دقيقه ميگوها را بيرون بياوريد و لوبيا سبزها را شسته و درون ماهي‌تابه كمي سرخ كنيد و همراه با ميگو‌هاي ريز شده در شيرنارگيل بخوابانيد و بعد به مواد اصلي اضافه كنيد.شاه‌ميگو‌ها را در ظرف ديگري سرو كنيد. ليموها را برش زده و همراه با غذا سرو كنيد.

  • سالاد خیار
زنجبيل را داخل ظرف سالاد بريزيد. روغن زيتون همراه با سركه بالزاميك به آن اضافه كنيد. ليمو را برش زده و آب‌ليمو را داخل ظرف بچكانيد. خيارها را با پوست‌كن برش دهيد تا شكل زيبايي به‌خود بگيرد و كمي نمك به آن اضافه كنيد. فلفل چيلي را ريز كرده و همراه با گشنيز داخل ظرف بريزيد و تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد.

  • برنج لیمویی
يك قابلمه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد. يك پيمانه برنج باسمتي درون قابلمه ريخته و همراه مقدار كمي نمك، روغن زيتون و يك كيسه چاي ليمويي داخل قابلمه ريخته و 2 فنجان بزرگ آب جوش داخل قابلمه بريزيد. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد تا به‌مدت 7 دقيقه دم بكشد بعد شعله گاز را كم كرده پس از 3 دقيقه كيسه‌هاي چاي ليمويي را از قابلمه دربياوريد و بگذاريد تا مرحله پخت برنج انجام شود.

پاپايا را نصف كرده و هسته‌هاي خشك داخل آن را در بياوريد، پاپاياي نصف شده را در بشقابي كه مي‌خواهيد سرو كنيد قرار دهيد و موزها را گرد گرد برش داده و درون پاپايا بگذاريد. ماست موسير را در هر ظرف ريخته و روي آن آ‌ب‌ليموي تازه بريزيد و برگ‌هاي تازه نعنا را جداكرده و روي اين دسر خوشمزه قرار دهيد. از پوست پرتقال هم براي تزئين استفاده كنيد. براي سرو دسر مي‌توانيد از بيسكويت نارگيلي يا گردويي استفاده كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #288  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ماهي با سيب‌زميني و لوبيا

مواد لازم :
  • سيب‌زميني پخته‌شده: 600 گرم
  • لوبيا سبز: 140 گرم
  • روغن زيتون: 2 و يك دوم قاشق غذاخوري
  • آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري
  • پيازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
  • ماهي (به‌صورت دلخواه): 4 تكه(هر تكه 120 گرم)
  • آرد سوخاري: 2 قاشق غذاخوري
  • ادويه: به مقدار لازم
  • كلم بروكلي: براي تزئين
  • آب نصف ليمو

روش تهیه :

1. سيب‌زميني‌ها را در آب سرد قرار دهيد و اجازه دهيد بجوشد. حدود 10 دقيقه آن‌ها را بپزيد تا نرم شوند. لوبيا را در دقيقه آخر اضافه كنيد، كنار بگذاريد و خوب با هم مخلوط كنيد و كمي ادويه و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كنيد و مخلوط را گرم كنيد.

2. براي تهيه سس مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري روغن، آب ليمو و پيازچه را با ادويه مخلوط كنيد.

3. ماهي را در آرد سوخاري آغشته كنيد و كمي ادويه روي آن بريزيد. مابقي روغن را در يك ظرف گرم كنيد. هر طرف ماهي‌ها را 2 تا3 دقيقه بپزيد و بعد چاشني بزنيد و با كلم بروكلي نوش جان كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #289  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض برنج و سبزي‌هاي تند

مواد لازم :
  • برنج باسماتي: 200 گرم
  • فلفل دلمه‌اي قرمز رنده يا خرد شده: يك تا 2 عدد
  • سير خرد شده: 3 حبه
  • هويج نگيني خرد شده: 2 عدد
  • كلم خرد شده: 200 گرم
  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
  • پيازچه نگيني خرد شده: 3 عدد
  • لوبيا سبز: 200 گرم
  • سويا سس: يك قاشق غذاخوري


روش تهیه :

1. برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد.
2. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد.
3. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
4. اين مواد را روي برنج بريزيد و حدود يك دقيقه روي حرارت مخلوط كنيد تا خوب گرم شود.
5. مخلوط برنج را به يك طرف ظرف هدايت كنيد. تخم‌مرغ‌ها را در قسمت خالي ظرف بريزيد و آنها را به‌صورت املت درآوريد.
6. پيازچه‌ها، لوبيا و سويا سس را با هم مخلوط كنيد و تمام مواد را خوب با هم روي حرارت هم بزنيد تا حدي كه لوبيا‌ها هم گرم شوند.
__________________


پاسخ با نقل قول
  #290  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض برگر مرغ و سیب


مواد لازم براي 4نفر
  • سوسیس مرغ : 8 عدد
  • سیب درختی پوست گرفته، هسته گرفته و رنده شده: يك عدد
  • برگ ساطوري مریم گلی: يك قاشق سوپ‌خوری
  • سركه انگور: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • شكر سائیده شده: يك‌و‌يك‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز كوچك خرد شده: يك عدد‌
  • كلم بنفش خرد شده: 200 گرم
  • خردل: 2 قاشق چای‌خوری
  • نان همبرگر 2 نیم شده: 4 عدد


روش تهیه :

ابتدا فر را تا دمای 002 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. سوسیس‌ها را از پوشش‌شان بیرون آورده و درون كاسه‌ای رنده كنید تا شبیه گوشت چرخ‌كرده شود. سیب رنده شده و برگ‌های ساطوری شده مریم گلی را با هم مخلوط كرده، بعد سوسیس رنده شده و مخلوط مریم‌گلی را به 4 قسمت تقسیم كرده و هر كدام را مثل برگر كه سطح زیرینش سوسیس و رویش مخلوط مریم‌گلی و سیب است، آماده كنید. حالا برگرها را به‌مدت 52 تا 03 دقیقه كباب كرده، تا طلایی شده و كاملا مغز‌پخت شوند.

در مدتی كه منتظر كباب‌شدن سوسیس‌ها هستید، سركه و شكر را با مقداری ادویه مخلوط كرده، آن‌قدر هم بزنید تا اثری از شكر باقی نماند و كاملا حل شود.

حالا پیاز، كلم و خردل را به مخلوط اضافه كرده و حسابی هم بزنید تا مخلوط نرم و یك‌دستی ایجاد شود. با آماده‌شدن برگرها، هر برگر را در میان يك رول نان گذاشته و رويش را با مخلوط ترش‌مزه فوق بپوشانيد و هر نوع سالاد يا ترشي مورد علاقه‌تان را همراه با اين غذا سرو كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 07:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها