#1  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض مواد غذایی گوناگون و خواص آن

بی شک استفاده از مواد مغذی خوب در رژیم غذایی می تواند فواید مثبتی را در سلامتی بدن داشته باشد
و مقاومت بدن را در مقابل بیماری ها افزایش دهد. حال تعدادی نکته تغذیه ای را برای شما عنوان می کنیم؛

▪ آب
در ماه های زمستان مغزتان کمتر پیام تشنگی صادر می کند
اما حتماً از تامین آب مورد نیاز بدنتان مطمئن شوید زیرا زمستان هوا فقط سرد نیست،
بلکه خشک هم هست.

▪ سایر مایعات
مراقب آنچه می نوشید باشید. به جز آب، مایعاتی مانند آبمیوه های طبیعی یا آب سبزیجات بسیار خوب هستند. اما سعی کنید از آبمیوه ها و کوکتل های مصنوعی و شکردار که گاهی مملو از خامه هم هستند و میزان بالایی کالری وارد بدنتان می کنند، دوری کنید.

▪ ماهی
ممکن است در طول ماه های زمستان که نور خوشید کمتر می شود با کمبود ویتامین D رو به رو شوید. ماهی منبع بسیار خوبی از این ویتامین و همچنین اسیدهای ▪ چرب امگا ۳
است که به شما کمک می کند هرگونه اختلالات روحیه را با بالابردن سطح سروتونین در بدنتان از بین ببرید.

▪ شکلات
خیلی ها نمی توانند هوس شکلات خوردن خود را ترک کنند،
مخصوصاً در جشن ها و مهمانی ها. اما بهتر است در این زمینه هم انتخاب عاقلانه داشته باشید؛
انواع تیره تر شکلات با محتوی کاکائوی بالا، آنتی اکسیدان بسیار بالایی داشته
و انتخاب بسیار خوبی به شمار می رود.

▪ آجیل
وقتی گرسنه تان شد، به آجیل حمله نکنید، فقط یک مشت از آن کافی است. تقریباً همه آجیل ها منبع بسیار خوبی از سلنیوم هستند که برای سلامت ذهن و جلوگیری از افسردگی مفید است.

▪ دانه ها و غلات کامل
فیبر موجود در گندم، جو، نان های دانه کامل و برنج تاثیر محافظتی برای سلامت قلب و سیستم گوارش بدن دارند.
از خوردن غلات و دانه های فرآوری شده خودداری کنید
زیرا قسمت اعظم مواد مغذی موجود در آنها در مراحل مختلف فرآوری از بین می روند.

▪ ماست طبیعی
ماست حاوی کشت باکتری های فعال است که به شما برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان در زمستان کمک می کند.
به جای ماست های مصنوعی یا طعم دار، ماست ساده کم چرب را انتخاب کنید؛
برای خوشمزه تر شدن آن می توانید انواع میوه های تازه را هم خرد کرده و داخل آن بریزید.

ویرایش توسط shokofe : 04-07-2012 در ساعت 06:33 AM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

▪ مرکبات
نارنگی، پرتقال، کیوی، گریپ فروت، انگور قرمز و لیمو سالم ترین
میوه هایی هستند که می توانند در تمام طول سال بدنتان را تقویت کنند.
ویتامین C موجود در همه مرکبات برای تقویت سیستم ایمنی بدن
در فصل زمستان اهمیت ویژه ای دارد.

▪ سبزیجات
حتماً در طول روز یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی تان استفاده کنید.
سبزی ها به دلیل داشتن ویتامین بالا شما را در مقابل میکروب ها واکسینه می کنند.

▪ فیبر
برای از بین بردن یبوست در زمستان، رژیم غذایی تان را با انبوهی از فیبر پر کنید.
کمی خلاقیت به خرج دهید و برای سالادتان از انواع مختلف میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.
اما دقت کنید که برای چاشنی سالاد از سس های چاق کننده و پر کالری دوری کنید.

▪ قند میوه
زایلیتول یا سایر قندهای طبیعی که در میوه ها و گیاهان یافت می شوند،
می توانند انتخاب بسیار خوبی برای جایگزین کردن قندهای مصنوعی باشند.

▪ تنقلات
وقتی گرسنه می شوید، به جای اینکه به تنقلات پناه ببرید،
یک بشقاب سالاد یا میوه یا یک مشت آجیل میل کنید.

پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

▪ سیب:
ترش یا شیرین، خام یا بصورت پخته شده دلپذیر است.
حتماً سیب را با پوست بخورید زیرا دارای ماده اییست که برای قلب مفید است.
ارزش غذایی سیب: مملو از آنتی اکسیدان ها - هر سیب دارای ۴ گرم فیبر مخصوص رژیم غذایی است.

▪ خرما:
که محبوب مردم خاورمیانه است هم می توان بصورت ملایم آن را پخت
یا قطعه قطعه در دسر استفاده کرد و داخلش را با گردو یا بادام و پنیر خامه ای پر کرد.
ارزش غذایی: بسیار کم چرب، منبع خوبی از فیبر - منبع خوب پتاسیم

▪ گریپ فوروت:
مقدار ترش بودن گریپ فوروت، تقابل خاصی را در برابر دیگر میوه ها برای آن ایجاد کرده.
آن را در کنار سبزی خوردن، همراه با آووکادو و میگو مصرف کنید
یا از یک لیوان آب گریپ فوروت مملو از آنتی اکسیدان لذت ببرید.
ارزش غذایی:
بیش از ۷۵ درصد مقدار مورد نیاز ویتامین c روزانه شما را دارد -
منبع خوبی برای لیکوپن
دانه قرمزی که در این میوه و گوجه فرنگی موجود است و برای جلوگیری از سرطان مفید است
- دارای ماده پکتین است که کلسترول را پایین می آورد.

▪ کیوی:
از این میوه برای افزودن طعمی فصلی به غذاهای خود استفاده کنید
و یا همراه با توت فرنگی، طالبی یا پرتقال بخورید.
مصرف آن با آناناس نوعی مزه تند ترش می آفریند.
ارزش غذایی:
ویتامین c بیشتر از پرتقال دارد - منبع خوبی از پتاسیم و مس

▪ گلابی:
حالت دانه دانه ریز داخل گلابی و آبدار بودنش، میوه خوش طعمی از آن ساخته است.
مصرف آن بصورت پخته و آب پز توصیه می شود.
ارزش غذایی:
منبع خوب ویتامین c و مس - هر عدد گلابی دارای ۴ گرم فیبر است.

▪ نارنگی:
این میوه مرکب کوچک و خوش طعم بسیار برای طراوت غذاهای پاییزی مناسب است.
ترکیب مناسب همراه با نارنگی می تواند بادام، خرما و عسل باشد.
به آن سرکه اضافه کنید و یک چاشنی بسیار خوش طعم در انتظار شماست.
ارزش غذایی:
منبع ویتامین c منبع بتا کاروتن

پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

▪ انار:
این میوه نسبتاً ترش درون خود منبع بزرگی از آنتی اکسیدان ها را دارد.
انار دارای ویتامین c و اسید فولیک می باشد.

▪ کلم بروکسل:
اگر این سبزی را درست آماده کنید، طعم بسیار خوبی دارد.
کمی مزه اش تلخ است پس باید آن را همراه با سس دلخواه خود مصرف کنید.
ارزش غذایی:
نیم فنجان از آن ویتامین k روزانه شما را تامین میکند اسید فولیک زیاد دارد - منبع آهن است.

▪ گل کلم:
بصورت بخارپز طعم و عطر خوبی دارد اما می توانید آن را در پوره سیب زمینی یا داخل
سوپ بریزید.
ارزش غذایی:
موادی جهت جلوگیری از سرطان دارد - پایین اورنده کلسترول - منبع خوبی از ویتامینc

▪ کدو مسما:
برخلاف نوع تابستانی اش مزه شیرین تری دارد و چون پوسته ضخیمی دارد
می توان آن را برای ماه ها نگهداری کرد.
در کنار چاشنی های فصل سرد مثل دارچین و زنجبیل طعم بهتری دارد.
ارزش غذایی:
دارای امگا۳ زیادی است - منبع ویتامین a است.

▪ کدو تنبل:
مصرف آن بیشتر از فانوس شبهای هالووین است!
طعم شیرین آن برای انواع شیرین پای، کیک و پودینگ مناسب است. دارای پتاسیم زیادی است،
یک وعده آن ۲۰ درصد از فیبر مورد نیازتان را برطرف می کند و منبع خوبی از ویتامین b است.

▪ شلغم:
جزو ریشه سبزیجات است و ملایم و مطبوع می باشد و جانشین تربچه و کلم می شود.
برای طعم دادن به آن از رازیانه، خرده نان و شکر قهوه ای استفاده کنید.
منبع ویتامین c است، برگ شلغم منبع عالی از ویتامین a, k و اسید فولیک است.

▪ زردک:
که می توان از آن در برنج و پوره سیب زمینی استفاده کرد و دارای پتاسیم و فیبر است.
________________________________________

پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

چند راه ارزان برای درمان آنفلوآنزا

آشپزخانه شما منبعي شگفت‌انگيز از مواد درمان‌ كننده و شفابخش
براي بهبود علائم سرماخوردگي و آنفلوآنزا است كه به شما كمك مي‌كنند،
سريعتر بهبود پيدا كنيد.
اكنون كه فصل پاييز فرا رسيده با كاهش دماي هوا، وزش باد و آغاز بارندگي،
احتمال ابتلا به سرماخوردگي و آنفلوآنزا افزايش پيدا مي‌كند.
هرچند براي هيچ يك از اين دو بيماري ويروسي درمان مشخصي وجود ندارد
اما بي‌ترديد در آشپزخانه شما مواد خوراكي بسياري يافت مي‌شوند
كه مي‌توانند به بهبود علائم بيماري و درمان سريعتر آن كمك كنند.
در یک مقاله پزشكي فهرست برخي از اين مواد خوراكي مفيد
و موثر در بهبود علائم آنفلوآنزا و سرماخوردگي ارائه شده كه به قرار زير است:

پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض


- شربت آبليمو كه دارويي شگفت انگيز براي درمان گلو درد،
پاكسازي خون و همچنين نرم كردن بافت‌هاي مخاطي است.‌
-‌ سوپ مرغ كه از قرن بيستم تاكنون به عنوان يك خوردني
براي درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگي شناخته شده و واقعا تاثيرگذار است.
- خردل كه موجب كاهش تب،
از بين رفتن مواد سمي و كمك به بهبود غشاء مخاطي در ريه‌ها مي‌شود.
- زنجبيل كه اگر به صورت چاي زنجبيل مصرف شود،
مي‌تواند به عنوان يك تركيب ضد ويروسي موثر ميكروب‌ها را نابود سازد
و براي درمان اختلال و آشفتگي معده نيز بسيار مفيد است.
- سير كه يك گياه فوق العاده مفيد هم به لحاظ پيشگيري
و هم به جهت درمان علايم آنفلوآنزا و سرماخوردگي به شمار مي‌آيد.
سيرخام خاصيت ضدقارچي و ضد باكتريايي و همچنين داراي خواص ضدويروسي فوق‌العاده‌اي است.
متخصصان انگليسي نيز در چندين آزمايش دريافته‌اند كه سير مي‌تواند سرعت درمان آنفلوآنزا را افزايش دهد.
- نعناع كه اگر به صورت چاي نعناع مصرف شود،
مي‌تواند موجب تشديد تعريق در هنگام تب شود.
پس از نوشيدن چاي نعناع، بلافاصله به رختخواب رفته و خود را گرم كنيد
تا در اثر تعريق زياد، تب شما كاهش پيدا كند.
- روغن كرچك كه اگر به شكل موضعي مصرف شده و روي قفسه سينه ماليده شود
به باز شدن مجاري هوايي و بهبود گردش خون در ريه‌ها كمك مي‌كند.
براي اين منظور قفسه سينه را با روغن كرچك ماساژ دهيد.
سپس با يك تكه پارچه وال و نازك، روي سينه را بپوشانيد و با يك بطري حاوي آب داغ روي سينه را گرم نگه داريد.
- پرتقال و مركبات كه به دليل دارا بودن مقادير زيادي ويتامين C اگر به صورت روزانه مصرف شوند،
طول دوره بيماري را كاهش مي‌دهند.
- ماست كه مشكلات روده‌اي ناشي از آنفلوآنزا را تسكين مي‌دهد.
- عسل كه خواص شفابخش فوق العاده‌اي دارد
و براي درمان سرفه و افزايش توان سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است.
مصرف آن به همراه آب ليموي تازه و آب ولرم به صورت شربت ضد سرفه، توصيه مي‌شود.
- نمك و محلول آب نمك كه مي‌تواند گلودرد را تسكين دهد
و خاصيت ضدالتهابي دارد.
همچنين شست و شوي مجاري بيني با محلول آب نمك به پاك شدن سينوس‌ها و جلوگيري و يا درمان احتقان بيني كمك مي‌كند.
تميز كردن مجاري بيني نيز سرعت بهبود عفونت‌هاي سينوسي را افزايش مي‌دهد.
- آب درماني كه روشي مفيد براي افزايش گردش خون است
و حمام آب داغ نيز در پايين آوردن تب موثر است.
- مريم گلي نيز به عنوان يك دهان‌شويه مناسب مي‌تواند
در درمان گلودرد موثر باشد.

پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 01-20-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

مرد مسنی به همراه پسر ٢۵ ساله‌اش در قطار نشسته بود.
در حالی که مسافران در صندلی‌های خود نشسته بودند،
قطار شروع به حرکت کرد .
به محض شروع حرکت قطار پسر ٢۵ ساله که کنار پنجره نشسته بود پر از شور و هیجان شد .
دستش را از پنجره بیرون برد و در حالی که هوای در حال حرکت را با لذت لمس می‌کرد فریاد زد :
پدر نگاه کن درخت‌ها حرکت می‌کنن.
مرد مسن با لبخندی هیجان پسرش را تحسین کرد .
کنار مرد جوان، زوج جوانی نشسته بودند که حرف‌های پدر و پسر را می‌شنیدند
و از حرکات پسر جوان که مانند یک کودک ۵ ساله رفتار می‌کرد،
متعجب شده بودند .
ناگهان جوان دوباره با هیجان فریاد زد:
پدر نگاه کن دریاچه، حیوانات و ابرها با قطار حرکت می‌کنند .
زوج جوان پسر را با دلسوزی نگاه می‌کردند .
باران شروع شد چند قطره روی دست مرد جوان چکید .
او با لذت آن را لمس کرد و چشم‌هایش را بست و دوباره فریاد زد:
پدر نگاه کن باران می‌بارد،‌ آب روی من چکید .
زوج جوان دیگر طاقت نیاورند و از مرد مسن پرسیدند: ‌
چرا شما برای مداوای پسرتان به پزشک مراجعه نمی‌کنید ؟
مرد مسن گفت:
ما همین الان از بیمارستان بر می‌گردیم.
امروز پسر من برای اولین بار در زندگی می‌تواند ببیند.

پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 01-26-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

مـاجــرای یه آشی برات بپزم که یه وجب روغن رويش باشه
در کتاب
سه سال در دربار ايران
نوشته دکتر فووريه٬ پزشک مخصوص ناصرالدين شاه، مطلبی نوشته شده که پاسخ اين مسئله يا اين ضرب المثل رايج بين ماست.
او نوشته:
ناصرالدين شاه سالی يک بار آنهم روز اربعین آش نذری می‌پخت و خودش در مراسم پختن آش حضور می‌یافت تا ثواب ببرد.
در حياط قصر ملوکانه اغلب رجال مملکت جمع مي‌شدند و برای تهيه آش شله قلمکار هر يک کاری انجام مي‌دادند.
بعضی سبزی پاک مي‌کردند. بعضی نخود و لوبيا خيس مي‌کردند.
عده‌ای ديگ‌های بزرگ را روی اجاق مي‌گذاشتند و خلاصه هر کس برای تملق و تقرب پيش ناصر الدين شاه مشغول کاری بود.
خود اعليحضرت هم بالای ايوان می‌نشست و قليان مي‌کشيد و از آن بالا نظاره‌گر کارها بود.
سر آشپزباشی ناصرالدين شاه مثل يک فرمانده نظامی امر و نهی مي کرد.
بدستور آشپزباشی در پايان کار به در خانه هر يک از رجال کاسه آشی فرستاده مي شد و او می‌بايست کاسه آن را از اشرفی پر کند و به دربار پس بفرستد.
کسانی را که خیلی می‌خواستند تحویل بگیرند روی آش آنها روغن بیشتری می‌ریختند.
پر واضح است آن که کاسه کوچکی از دربار برايش فرستاده مي شد کمتر ضرر مي‌کرد
و آنکه مثلا يک قدح بزرگ آش که یک وجب هم روغن رویش ریخته شده دريافت مي‎کرد حسابی بدبخت مي شد.
به همين دليل در طول سال اگر آشپزباشی مثلا با يکی از اعيان و يا وزرا دعوايش مي شد٬
آشپزباشی به او مي‌گفت:
بسيار خوب! بهت حالی مي‌کنم دنيا دست کيه!
آشی برات بپزم که يک وجب روغن رويش باشد.
________________________________________

پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 02-23-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

غذاهایی که از مواد کلسیم و فسفر برخوردارند بهترین غذای استخوان به شمار میروند. برخی
از این غذاها عبارتند از:
کشک ، انواع کلم ، پونه کوهی و چهار مغز( یعنی مغز گردو، بادام، فندق و پسته) کنجد با
پوست بصورت خام، سبزیجات، میوه جات ، روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب ( پارگی لایه ازن و
اشعه مضر رسیده به زمین بسیار کم و قابل اغماض است. ضمنا بهترین ضد آفتاب در پوست
قرار دارد و به صورت لایه ای چرب روی پوست را میگیرد. سوختگی پوست صورت اصلا مضر
نیست و کشاورزانی که مدام در معرض آفتابند سالم تر از ما هستند و ناراحتی پوستی
ندارندو میتوانید تحقیق کنید)، مصرف کلسیم و فسفر و تناول کله جوش که یک غذای سنتی
است، خرما و شیره خرما. نرمش و ورزش روزانه موجب قوی شدن و استحکام استخوانها
میشود.
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از amir ahmadi به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #10  
قدیمی 02-23-2012
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: بندرعباس
نوشته ها: 2,910
سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض


چای سبز را 2 ساعت قبل یا بعد از غذا بنوشید.

نتایج برخی بررسی‌ها نشان داده است چای سبز در صورتی که به همراه غذا مصرف شود، می‌تواند جذب چربی را کم كند و موجب لاغری شود...
از سوی دیگر، توصیه می‌شود نوشیدن چای حداقل به 2 ساعت بعد از صرف غذا موکول شود تا به این ترتیب در جذب آهن موجود در غذا خللی وارد نشود.

موضوعی که باید در این خصوص در نظر گرفت، تاثیر چای بر کاهش جذب آهن است. خیلی‌ها تصور می‌كنند كه تنها چای سیاه است كه موجب كاهش جذب آهن می‌شود و خوردن‌اش را باید حداقل 1 ساعت بعد از غذا به تأخیر انداخت؛


در صورتی که از این نظر، تفاوتی بین چای سبز و سیاه نیست؛ زیرا پلی‌فنول‌های موجود در هر 2 نوع آنها مانع جذب این ماده معدنی ارزشمند می‌شوند. در ضمن، بیان موضوعی مانند تاثیر چای بر کاهش جذب چربی و کاهش وزن نیز چندان علمی نیست و باید مقدار، زمان مصرف، غلظت چای و حتی نوع غذای مصرفی با آن روشن شود. اگر چای سبز مانند چای سیاه غلیظ باشد، در بحث آهن غیرهِم تاثیر می‌گذارد.


تاثیر چای و تداخل آن بر جذب آهن در رژیم‌های غذایی با منبع گوشت از نظر جذب این ماده مغذی مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی در منابع غذایی غیرگوشتی موجب بروز تداخل می‌شود.

به‌طور كلی، آهن در مواد غذایی به دو شکل منابع هِم که در انواع گوشت‌ها یافت می‌شود و منابع غیرهِم که در تمامی مواد غذایی گیاهی است به چشم می‌خورد. بررسی‌ها نشان داده‌اند كه تركیبات موجود در چای می‌توانند با آهن غیر هِم تركیب شده و جذب این نوع از آهن را پایین آورند.
بنابراین توصیه می‌شود چای (چه سبز، چه سیاه) همراه غذاهای غیرگوشتی مصرف نشود؛ زیرا سبب بروز تداخل و کاهش جذب آهن می‌شود.

بهترین زمان برای مصرف چای یکی‌دو ساعت قبل یا بعد از غذاست؛ زیرا غذا تا بخواهد به مرحله هضم برسد، باید یک سری مراحل را در دستگاه گوارش طی كند؛ به‌ویژه اگر غذای مصرفی چرب باشد، هضم غذا 2 تا 4 ساعت طول خواهد كشید و تا زمانی که به مرحله هضم برسد می‌توان چای را مصرف کرد اما در هر حال مصرف چای با غذا چون روی هضم آن تاثیر می‌گذارد، درست نبوده و عادت غذایی مناسبی تلقی نمی‌شود.

پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از amir ahmadi به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 06:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها