تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه |
04-28-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مصرف سبزیجات 40 درصد از ابتلا به فراموشی در سالمندی می كاهد
مصرف سبزیجات 40 درصد از ابتلا به فراموشی در سالمندی می كاهد
تهران - عضو مركز تحقیقات روانپزشكی كشور گفت :سالمندانی كه روزانه دو تا سه بشقاب سبزیجات مصرف می كنند، 40 درصد كمتر از هم سن و سالانشان به فراموشی دچار می شوند.
به گزارش عصر جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشكی ،' نغمه مخبر ' افزود: بر اساس پژوهشهای انجام شده افرادی كه كاهو و اسفناج بیشتری مصرف می كنند در مقایسه با دیگر همسالان خود بسیار كمتر به فراموشی مبتلا می شوند.
وی اظهارداشت:همچنین این پژوهش تاكید می كند، سالمندان از مصرف سبزیجاتی مانند كدو و گل كلم نیز غفلت نكنند، زیرا این سبزیجات در تقویت حافظه موثرند.
مخبر با بیان اینكه آلزایمر شایعترین شكل زوال عقل در میان سالمندان به شمار می رود كه بشدت توانایی های فرد را در انجام فعالیت روزانه مختل می كند، خاطر نشان كرد: بر اساس پژوهشهای انجام شده عصاره پنج میوه و سبزی شامل گل كلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب و تربچه حاوی موادی است كه تاثیرآنها مشابه داروهای درمان آلزیمر است و بیشترین میزان این ماده در گل كلم یافت می شود.
به گفته ی وی ، بیشتر داروهای درمان آلزیمر نقش بازدارندگی آنزیم استیل كلرینستر كه عامل تجزیه پیام رسان عصبی استیل كولین است را دارند و ماده موثر دراین پنج میوه گلوكوسینولات است كه درتمام خانواده كلم ها یافت می شود و مصرف مرتب این تركیبات در جلوگیری ازكاهش میزان استیل كولین دستگاه عصبی مركزی بسیار تاثیر دارد.
مخبر با اشاره به اینكه آلزایمرسكوت طولانی مدت حافظه است، تاكید كرد: اگر سالمندان اسامی افراد را دائما فراموش می كنند و فكر می كنند حافظه شان روزبه روز ضعیف تر می شود، یا اگر درروندطبیعی زندگی اختلال بوجود آمده و نمی توانند كارهای روزمره را به تنهایی انجام دهند باید به پزشك مراجعه كرد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
04-28-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تغذیه با شیر مادر نقش اساسی در كاهش مرگ و میر كودكان دارد
تغذیه با شیر مادر نقش اساسی در كاهش مرگ و میر كودكان دارد
تهران - عضو كمیسیون بهداشت و درمان پزشكی گفت: مطالعات و تحقیقات نشان می دهد كه تغذیه با شیر مادر نقش بسیار مهمی در كاهش مرگ و میر كودكان دارد.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، دكتر ' علیرضا مرندی' روز پنج شنبه در مراسم آغاز به كار همایش سالانه انجمن پزشكان كودكان ایران و سی سومین بزرگداشت استاد دكتر محمد قریب در كتابخانه ملی افزود: برخی مسائل شاید به ظاهر كوچك باشند اما بسیار پر اهمیت هستند كه توجه به آنها سلامت خانواده و جامعه را تضمین می كند.
وی با بیان اینكه والدین از نظر سلامت و پرورش كودكان نقش بسیار اساسی و مهمی دارند اظهارداشت: رشته ای كه متخصصان طب كودك در آن فعالیت می كنند در واقع معلمی پزشكی است بنابراین از اهمیت و ارزش زیادی برخوردار است و ما می توانیم با اقدامات اساسی و پایه ای، در عرصه سلامت نقش مهمی را ایفا كنیم.
مرندی ادامه داد: شاید رشته تخصصی اطفال مانند رشته های دیگر در پزشكی درآمد زا نباشد اما نقش و تاثیر آن در داشتن خانواده و جامعه ای سالم انكار ناپذیر است ازاین رو باید به خود ببالیم.
وی تاكید كرد: كودكان امروز آینده سازان جامعه و كشور هستند بنابراین سلامت آنها ، سلامت جامعه را به دنبال خواهد داشت و این مهم نقش و اهمیت طب كودك را محرز می كند.
عضو كمیسیون بهداشت و درمان پزشكی گفت: طب كودكان به مانند سایر رشته های پزشكی نیاز چندانی به تجهیزات و ادوات پزشكی ندارد زیرا درصد بسیار بالایی از مشكلات كودكان با آموزش والدین و غربالگری قابل رفع است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال تحقیقات نشان داده كه تغذیه با شیر مادر تا حد زیادی در كاهش مرگ و میر كودكان موثر است كه این مسئله نیاز به آموزش والدین و فرهنگ سازی در جامعه دارد.
مرندی گفت: متاسفانه دانشجویان ما دچار بدآموزی شدند و گمان می كنند رشته هایی كه نیاز به تجهیزات زیاد و پیچیده دارد، اساس پزشكی هستند در حالی كه مطالعات نشان داده تجهیزات پزشكی كمتر از چهار درصد در سلامت افراد نقش دارد در حالی كه عوامل اجتماعی مهمترین عامل هستند كه به راحتی می توانند در سلامت افراد موثر باشند.
همایش سالانه انجمن پزشكان كودكان ایران، دومین نشست علمی متخصصان كودكان ایران و تركیه و دوازدهمین كنگره پزشكان كودكان در كشورهای آسیایی و اروپایی تا دهم اردیبهشت ماه در كتابخانه ملی ایران برپا است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
04-28-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مصرف پسته به رشد باكتری های مفید روده كمك می كند
مصرف پسته به رشد باكتری های مفید روده كمك می كند
تهران- نتایج یك مطالعه كه به تازگی انجام شده است ، نشان می دهد مصرف پسته به رشد باكتری های بالقوه مفید در روده كمك می كند و باعث ارتقای سلامت دستگاه گوارش می شود.
به گزارش زی نیوز، پسته همچنین یك منبع فوق العاده ویتامین B6، مس ، منگنز ، فسفر و تیامین به شمار می رود.
باكتری های روده به هضم غذا در معده كمك می كنند.
'والكر مای' استاد یار 'موسسه علوم غذا و كشاورزی' دانشگاه فلوریدا گفت: این باكتری ها نقش مهمی در مسیر دستگاه گوارش برای حفاظت از سلامت روده ایفا می كنند.
برای بررسی ارتباط پروبیوتیك میان پسته و روده محققان مطالعه ای را در مركز تحقیقات تغذیه در مریلند انجام دادند.
اصطلاح پروبیوتیك كه در سال 1995 توسط پروفسور گیبسون و همكارانش ابداع شد به فیبرهای غذایی غیرقابل گوارشی اطلاق می شود كه موجب رشد و فعالیت باكتری های ویژه ای همچون 'لاكتوباسیل' (lactobacilli) و 'بی فیدو باكتری' (bifidobacteria) در روده می شوند.
این باكتری ها به همراه اسیدهای چرب كوتاه ، زنجیره ای را ایجاد می كنند كه از رشد و تكثیر باكتری های كم اهمیت در روده ها جلوگیری می كند.
در این مطالعه محققان گروهی از افراد سالم را به سه دسته تقسیم كردند و به دو گروه روزی 1/5 و 3 اونس ( حدود 6 تا 12 گرم) پسته و بادام دادند و به گروه سوم هیچ یك از این خشكبار را ندادند.
در این مطالعه محققان رژیم غذایی افراد شركت كننده را از نظر كالری كنترل كردند تا مطمئن شوند كه هیچ گروه در جریان این مداخله اضافه وزن و یا كاهش وزن نداشته باشند.
محققان در طول این مطالعه نمونه های مختلف از مدفوع گروه های شركت كننده را جمع آوری كردند و آنها را در محیط آزمایشگاهی تجزیه و تحلیل كردند.
محققان پس از كنترل سن،عوامل رژیم غذایی و سایر متغیرها مشاهده كردند كه پس از 19 روز، افرادی كه روزی بیش از سه انس ( 6 گرم) پسته می خورند تغییرات ایجاد شده در سطوح مختلف باكتری های آنها افزایش یافته است.
تفاوت در میكروب های روده ای افرادی كه پسته می خورند نیز بیشتر از افرادی بود كه بادام مصرف می كردند.
این یافته ها در كنفرانس Experimental Biology در سن دیاگو در آمریكا ارایه شد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
04-30-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چگونه در خواب در عرض یک ماه 3 کیلو کم کنید و لاغر شوید؟
چگونه در خواب در عرض یک ماه 3 کیلو کم کنید و لاغر شوید؟
شبها امکان چاق شدن بیشتر است زیرا در این ساعات از شبانه روز بدن در حالت ذخیرهی انرژی قرار میگیرد.
خواب
تیتر را درست خواندهاید. لاغر شدن در خواب رویا نیست واقعیت است. میشود در خواب و بدون رژیمهای سخت و طاقت فرسا چند کیلویی لاغر شد به شرط این که بعضی اصول را به دقت رعایت کنید.
در این مقاله قصد داریم شما را با این اصول آشنا کنیم تا بی دردسر چند کیلویی کم کنید. با ما همراه باشید.
در عرض یک ماه 3 کیلو کم کنید
با سازمان دهی دوبارهی غذای روزانه و صرف شام مختصر میتوانید در عرض 1 ماه، 2 الی 3 کیلو وزن کم کنید آن هم از نوع شبانهاش.
باید بگوییم که شبها امکان چاق شدن بیشتر است زیرا در این ساعات از شبانه روز بدن در حالت ذخیرهی انرژی قرار میگیرد. یعنی زمانی که شب فرا میرسد بدن کالری کمی میسوزاند و بیشتر این کالریها را انبار میکند. به عقیدهی متخصصان همهی ما صبح با چند گرم اضافه از خواب بیدار میشویم. برای پیشگیری از همین چند گرم و همچنین کم کردن چندین گرم دیگر اصول زیر را رعایت کنید.
اصل اول: بین ساعت 7 تا 9 شب شام میل کنید
بهترین زمان ممکن برای صرف شام، ساعت 7 تا 8 شب است. ساعت 9 شب دیگر آخرین مهلت صرف این وعدهی غذایی محسوب میشود. بعد از این ساعت بدن حداقل تا دوازده ساعت از دریافت کالری محروم میشود.
توجه داشته باشید تا دو ساعت بعد از غذا به رختخواب نروید. اگر بعد از صرف غذا بلافاصله بخوابید بدن نمیتواند غذایی که میل کردهاید را به درستی هضم کند. این فاصلهی زمانی باعث میشود خواب راحتی نیز تجربه کنید.
اگر بعد از ساعت 10 احساس گرسنگی کردید کمی ماست کم چرب و یا یک واحد میوه مثل سیب، آلو یا زردآلو میل کنید.
اصل دوم: شام را رژیمی صرف کنید
منظور از رژیمی این نیست که به خودتان گرسنگی بدهید. شام وعدهی غذایی مهمی است که در عین حال احتمال اضافه وزن را نیز در خود دارد.
توصیه میکنیم غذایی میل کنید که شما را سیر کرده، کم کالری باشد. یک بشقاب غذای سرد یا گرم با پروتئین و فیبر کافی که جلوی گرسنگی را نیز میگیرد. به عنوان مثال شامتان میتواند حاوی گوشت یا ماهی کم چرب، مرغ بدون پوست یا ماهی سفید به مقدار 150 گرم یا تخم مرغ با سبزیجاتی مثل کلم، کاهو، لوبیا سبز، خیار، گوجه فرنگی و ... باشد.
هیچ وعدهی غذایی را حذف نکنید. وقتی بدن انرژی کمتری دریافت کند آینده نگری کرده و چربیهای بیشتری را ذخیره میکند
بهتر است غذایتان را بخارپز یا در ماکروویو آماده کنید تا مقدار زیادی از چربیهای غذا گرفته شود. برای ایجاد تنوع غذایی میتوانید سوپ سبزیجات یا سالاد نیز میل کنید. حداقل هفتهای 3 شب باید این برنامهی غذایی را دنبال کنید تا چند کیلوی اضافی مورد نظر را کم کنید و بعد از آن گام درست را برای حفظ وزن مطلوب بردارید.
اصل سوم: حداقل هشت ساعت بخوابید
محققان معتقدند که کمبود خواب میتواند در بروز چاقی نقش داشته باشد.
در واقع کمبود خواب روی دو هورمونی که رفتارهای غذایی ما را تنظیم میکنند تأثیر میگذارد: به این ترتیب که ترشح هورمون «لپتین» که باعث ایجاد حس سیری میشود را کاهش میدهد و ترشح هورمون «گرلین» که هورمون اشتها است را افزایش میدهد. بنابراین اشتها باز میشود و میل به خوردن غذاهای چرب و شیرین بالا میرود. برای همین محققان معتقدند که باید به طور متوسط شبانه 8 ساعت به خواب اختصاص یابد.
اصل چهارم: بعد از ساعت پنج بعد از ظهر پرخوری نکنید
برای این که در خواب لاغر شوید باید تعادل غذایی را حفظ کنید. قبل از ظهر بدن انرژی زیادی صرف میکند. در این ساعات از شبانه روز زمان صرف قندهای دیر جذب و زود جذب مثل نان، کره، مربا، ماست، میوه و چربیها است. ظهر که میشود سوزاندن کالریها در وضعیت نرمالی قرار میگیرد؛ مواد غذایی مثل 150 گرم برنج، پاستا، نان و ... بدون سس یا با سس رژیمی، 150 گرم گوشت یا ماهی نیمه چرب مثل ماهی آزاد و ...200 گرم سبزیجات، ماست یا دسر خامهای کم چرب. از ساعت 4 به بعد باید پرخوری را کنار گذاشت: یک عدد موز یا یک ساندویچ گوشت کوچک و کم چرب، ماست کم شیرین با 40 گرم نان، سه یا چهار عدد بیسکویت به انتخاب خودتان میل کنید. بعد از ساعت 5 بعد از ظهر باید مراقب باشید. باید میزان کالریهای دریافتی را کاملاً محدود نمایید.
تماشای تلویزیون
اصل پنجم: موقع صرف شام تلویزیون را خاموش کنید
به گفتهی محققان دانشگاه Birmingham خوردن غذا در مقابل تلویزیون باعث چاقی میشود. این جعبهی جادویی تمام هوش و حواس آدم را میبرد. دیگر متوجه نمیشوید چه غذایی میخورید.
علاوه بر این تلویزیون باعث میشود متوجه احساس سیری نشوید. وقتی احساس سیری نکنید به خوردن ادامه میدهید و دردسرها از همین پُرخوریها آغاز میشود.
بنابراین موقع صرف غذا تلویزیون را خاموش کنید و همچنین زیاد سر میز یا سفره نمانید تا مدام هوس ناخنک زدن به سرتان نزند.
اصل ششم: بعد از صرف شام کمی قدم بزنید
نیم ساعت بعد از صرف غذا از خانه بیرون بزنید. آرام قدم بزنید و روی تنفستان تمرکز کنید. این کار باعث میشود بدنتان گرم شود و توکسینها و کالریهای اضافی از بین برود. اگر برایتان ممکن نیست از خانه خارج شوید میتوانید کارهای دیگری از قبیل گردگیری یا ... را انجام دهید. در هر حال بعد از صرف شام بی تحرک نباشید.
چند توصیهی کلی
* برای کم غذا خوردن و کاهش کالریهای دریافتی از تکنیک «قایم کردن دیس» استفاده کنید. یعنی اینکه به میزان کافی برای خود غذا بکشید و غذای باقی مانده در دیس را از روی میز بردارید.
* سس را فراموش کنید. یک تکه نان به اضافهی سس میزان کالری غذا را بالا میبرد. یا سس را حذف کنید با نان را.
* هیچ وعدهی غذایی را حذف نکنید. وقتی بدن انرژی کمتری دریافت کند آینده نگری کرده و چربیهای بیشتری را ذخیره میکند.
* در نهایت باید بگوییم که کم و به جا خوردن راحتتر از چاق شدن و رژیم گرفتن است. منظورمان این است که کم بخورید و همیشه بخورید.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-02-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
«آب ليمو » مبارز چین و چروک و جوش سرسیاه
«آب ليمو » مبارز چین و چروک و جوش سرسیاه
به گزارش افکارنیوز ، در وبلاگ «چكيده» آمده است:
آب لیمو خواص زیادی دارد که با به دست آوردن اطلاعات کافی می توانید در زندگی روزمره خود از آن استفاده کامل ببرید. لیمو یک میوه مرکباتی است که در غذاها، نوشیدنی ها و دسرهای مختلف استفاده می شود.
این میوه منبع غنی ویتامین C است و حاوی ویتامین، ریبوفلاوی(riboflavin)، املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، منیزیم، پروتئین و کربوهیدرات نیز است.
آب ليمو براي معده مفید است؛ مخلوطی از آب لیمو و آب جوش ناراحتی های گوارشی مانند حالت تهوع، سوزش سردل، نفخ و آروغ زدن را تسکین می دهد و مصرف منظم آن به روده ها در دفع موثر مدفوع کمک می کند. این میوه نقش تصفیه کننده خون را دارد، یبوست را برطرف می کند، ***که را از بین می برد و به عنوان تقویت کننده کبد در تولید اسید معده به هنگام هضم غذا عمل می کند.
میزان خلط دستگاه تنفسی بدن را کاهش می دهد و علاوه بر آن در از بین بردن سنگ صفرا نقش دارد.
همچنين برای سلامتی پوست مفید است؛ لیمو ضدعفونی کننده طبیعی به حساب می آید و در درمان مشکلات پوستی موثر است.
ویتامین C موجود در این میوه با جوان سازی پوست از درون، به چهره نشاط می بخشد، مصرف روزانه آب لیمو به طور چشمگیری در ظاهر پوست تاثیر می گذارد. این میوه
عملکرد درمانی ضدپیری دارد و چین و چروک و جوش های سرسیاه را نیز از بین می برد. مالیدن آب لیمو روی قسمت های سوخته بدن، به مرور زمان لک ها را کم رنگ می کند. از آن جا که لیمو خنک کننده است، سوزش پوست را کاهش می دهد.
برای دندان و لثه مفید است؛ برای از بین بردن دندان درد، لیموی تازه به دندان بمالید. خون ریزی لثه را با مالیدن لیموی تازه به لثه ها بند بیاورید.
علاوه بر آن، بوی نامطبوع و بیماریهای دیگر مربوط به دهان را از بین می برد. همچنين در درمان گلودرد موثر است؛ لیمو میوه ای است که خاصیت ضدباکتریایی دارد و برای مقابله با عفونت های گلو، گلودرد و التهاب لوزه بسیار موثر است. برای رفع گلودرد، مخلوطی از آب نصف لیمو و یک و نیم لیوان آب را به طور مرتب غرغره کنید.
در کاهش وزن موثر است؛ آب لیمو روند کاهش وزن را سرعت می بخشد. مصرف یک لیوان آب ولرم حاوی آب لیمو و عسل به
صورت ناشتا به افرادی که قصد کاهش وزن دارند، توصیه می شود. فشار خون بالا را کنترل می کند؛ پتاسیم بالای موجود در آن، تاثیر معجزه آسایی روی بیماران قلبی دارد. آب لیمو فشار خون بالا، سرگیجه و حالت تهوع را کنترل می کند و آرامش ذهنی و جسمی به وجود می آورد علاوه بر آن استرس و افسردگی را نیز کاهش می دهد.
بیماری های تنفسی را درمان می کند، آب لیمو بیماری های تنفسی و آسم را درمان می کند.
برای بیماری روماتیسم مفید است؛ این میوه که خاصیت ادرارآور دارد، روماتیسم و آرتروز را درمان می کند و در دفع باکتری و سموم از بدن نقش دارد.
آب ليمو همچنين کاهش دهنده تب بوده و برای بیماران دارای سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تب مفید است و با افزایش تعریق، تب بدن را کاهش می دهد.
خاصيت تصفیه کنندگي خون دارد؛ بیماری هایی مانند وبا و مالاریا را با تصفیه خون درمان می کند.
چه مقدار آب لیمو باید مصرف شود؟ اگر با وضعیت جسمی سالم و ۷۰ کیلو و یا کمتر وزن دارید، مصرف روزی دو بار آب نصف لیمو در یک لیوان آب توصیه می شود. به افراد بالای ۷۰ کیلو به جای نصف، آب یک لیمو توصیه شده است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
3 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-02-2012
|
|
مدیر تالار انگلیسی
|
|
تاریخ عضویت: Apr 2008
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 1,577
سپاسها: : 3,750
4,670 سپاس در 1,282 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آبلیمو - فواید آبلیمو برای پوست صورت :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا
[FONT=Tahoma][URL="http://www.niksalehi.com/newspaper/view/036131.php"][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]«
ویتامین C موجود در این میوه با جوان سازی پوست از درون، به چهره نشاط می بخشد، مصرف روزانه آب لیمو به طور چشمگیری در ظاهر پوست تاثیر می گذارد. این میوه
عملکرد درمانی ضدپیری دارد و چین و چروک و جوش های سرسیاه را نیز از بین می برد. مالیدن آب لیمو روی قسمت های سوخته بدن، به مرور زمان لک ها را کم رنگ می کند. از آن جا که لیمو خنک کننده است، سوزش پوست را کاهش می دهد.
|
مرسی خاله رزیتا گیان.
یه سوال فنی برام پیش آمد، اون قسمت های سوخته یعنی قسمت های آفتاب سوخته؟
برای ازبین بردن لک ها منطور لک هاییه که با دست کاری جوش روی صورت ایجاد میشن؟
من خیلی دیدم خیلیا بعد از خوردن تخمه، تخم مرغ یا خرما و گردو و ... میگن که پوستمون جوش میزنه، بلافاصله آبلیمو میخورن بعدش. از متخصص پوست پرسیدم میگفت که جوش زدن ربط زیادی به تغذیه نداره اما من خودم جدی جدی به خرما یا تخمه حساسم. میگم آبلیمو رو بعد از اینا خوردن واقعا موثره؟
کسی میداند آیا ؟
__________________
|
کاربران زیر از مهرگان به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|
05-03-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چگونه لکه های اثر جوش را از بین ببریم ؟
چگونه لکه های اثر جوش را از بین ببریم ؟
لکه هایی که بر اثر فشار دادن جوش ها به وجود می آید و باعث کنده شدن جوش یا آکنه می شود تبدیل به لکه های دائمی روی پوست می شود که به سختی از بین می رود. در این مطلب به چند درمان خانگی رفع لکه ها اشاره خواهیم کرد که خواندن آن می تواند مفید باشد.
▪ پنبه آغشته به آب لیمو به صورت خود بمالید و بگذارید خشک شود. در صورت ایجاد سوزش، آب لیمو را با کمی آب و یا گلاب رقیق کنید. استفاده از این روش هفته ای ۴ بار نتیجه قابل توجهی دارد.
▪ مایعی با پودر صندل و گلاب و ۲ تا ۴ قطره آب لیمو آماده کنید و روی صورت و گردن بمالید و بگذارید کاملا خشک شود، سپس با آب سرد بشویید. این کار را هفته ای ۲ بار تکرار کنید.
▪ با استفاده از پنبه کمی آب خیار را روی صورت بمالید. در فصل تابستان این کار را می توان به طور روزانه انجام داد تا به خنک شدن پوست و سفت شدن منافذ کمک کند. آب خیار برای شادابی پوست موثر است.
▪ یکی از روش های خانگی دیگر برای درمان لکه جوش استفاده از سیب له شده با چند قطره عسل است. این ماسک را به پوست بمالید و پس از ۱۵ دقیقه بشویید. این کار باعث روشن شدن پوست و سفت شدن منافذ می شود.
▪ مقدار کمی جوش شیرین را با آب مخلوط کنید و بگذارید کف کند، سپس به حالت گردشی به قسمت های لکه شده بمالید و سپس صورت خود را بشویید. حالت زبری جوش شیرین به از بین بردن لکه ها کمک می کند.
▪ پودر کافور مخلوط شده با روغن نارگیل را روی آکنه بمالید و پس از چند دقیقه بشویید.
▪ یک راه طبیعی برای از بین بردن لکه ها مالیدن پالپ میوه روی آکنه ها و شستن آن پس از ۲۰ دقیقه می باشد. اسید میوه و کلاژن موجود در میوه به خصوص پاپایا (نوعی میوه)، پرتقال و آناناس در رفع لکه آکنه مفید است.
▪ چیزی که نباید فراموش شود این است که به هنگام رفع لکه های آکنه باید مصرف آب را بالا ببرید تا به روند رشد پوست جدید کمک کند.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|
05-06-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
انتقال پلیمر به ماده غذایی باعث بروز سرطان می شود
كارشناس صنایع غذایی:
انتقال پلیمر به ماده غذایی باعث بروز سرطان می شود
گرگان - كارشناس صنایع غذایی گفت: استفاده از ظروف پلاستیكی به علت عدم تحمل گرما ، باعث انتقال پلیمر به ماده غذایی و بروز سرطان می شود.
به گزارش ایرنا 'بنفشه منوچهر' روز یكشنبه در این زمینه افزود: امروزه ظروف پلاستیكی به دلیل سبك بودن و دوام، كاربرد زیادی پیدا كرده است كه از جمله این ظروف می توان به ظروف پت اشاره كرد.
وی با بیان اینكه این ظروف دارای وزن كم، ارزان، قابلیت بازیافت و تولید در مقادیر زیاد می باشد، ادامه داد: بیشترین كاربرد این ظروف برای بسته بندی محصولات مایع از قبیل آبمیوه، شربت، آب آشامیدنی و نوشابه است.
این كارشناس صنایع غذایی افزود: اغلب آشامیدنی ها از جمله آبمیوه و ماءالشعیر معمولاً در دمای بالای بین 96- 68 درجه سانتی گراد به منظور از بین بردن میكروارگانیزم های عامل ایجاد مسمومیت تحت عملیات پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون قرار می گیرد، درحالی كه بطری های پت این شرایط حرارتی را نمی تواند تحمل كند و اغلب تغییر شكل داده و مشكلاتی را در صنعت به وجود می آورد.
منوچهر گفت: این درحالی است كه از لحاظ تغذیه ای، بالا بودن حرارت باعث انتقال پلیمر به درون مواد غذایی می شود.
وی با بیان اینكه در سالهای اخیر تلاش های زیادی برای ساخت پت های اصلاح شده صورت گرفته ، به مقاله خود درباره خواص و عملكرد بطری های ساخته شده از كوپلیمر و آلیاژهای پت دارای گروه (NDC) كه توسط فرایند تزریق كش آمدن و باد كردن مواد مذاب تولید می شود، اشاره كرد.
به گفته وی این تركیبات دارای خواص پیشرفته است و پت با این تركیبات می تواند تا دمای بیش از 95 درجه را تحمل كند.
وی اظهار داشت: دراین تحقیقات دمای انتقال شیشه ای، دمای كریستالیزاسیون و فشار القایی مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گرفته و نتایج نشان داد كه كوپلیمر پت با گروه و قابلیت پر شدن داغ دارای خواص NDC است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
05-07-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مصرف روزانه غذاهای تكراری سلامت انسان را به خطر می اندازد
مصرف روزانه غذاهای تكراری سلامت انسان را به خطر می اندازد
تهران- یك كارشناس تغذیه گفت : مصرف غذاهای تكراری در وعده های صبحانه، نهار و شام ، سلامت انسان را به خطر می اندازد.
به گزارش زینیوز، نتایج یك نظر سنجی نشان می دهد كه بیشتر افراد روزانه برای وعده صبحانه ، نان تست و غلات و برای نهار ساندویچ و برای شام غذاهایی همچون ماكارونی، چیپس و یا پیتزا می خورند.
68 درصد افرادی كه در این نظر سنجی مورد مطالعه قرار گرفتند، اعلام كردند كه آنها هر هفته یك سری غذاهای تكراری را از فروشگاه خریداری می كنند.
'هلن باند' كارشناس تغذیه در این مورد گفت : مصرف روزانه یك نوع غذا نه تنها خسته كننده است بلكه می تواند به كمبود برخی مواد مغذی در بدن انسان ها منجر شود.
وی هشدار داد كه این گونه رژیم های غذایی دستگاه گوارش و ایمنی بدن را به خطر می اندازد و نهایتا مشكلات طولانی مدت برای سلامت انسان ها به بار می آورد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
05-14-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زندگی بی تحرك یكی از 10 علت اصلی مرگ و میر انسان ها در جهان است
كارشناس ارشد تغذیه :
زندگی بی تحرك یكی از 10 علت اصلی مرگ و میر انسان ها در جهان است
تهران - كارشناس ارشد تغذیه گفت : براساس نتایج تحقیقی كه سازمان بهداشت جهانی در زمینه عوامل خطرساز برای زندگی انسان ها انجام داده است ، عدم فعالیت و زندگی بی تحرك یكی از 10 علت اصلی مرگ و میر انسان ها در سراسر جهان است .
'شهرزاد محمدیان ' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: هم اكنون در كشورهای مختلف جهان بین 60 تا 85 درصد از افراد بزرگسال فعالیت و تحرك كافی را برای زندگی سالم ندارند.
وی خاطرنشان كرد:عدم تحرك كافی در زندگی روزمره افراد زمینه بروز خطر بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و چاقی را در افراد دو برابر می كند و می تواند باعث افزایش خطر سرطان روده، فشار خون بالا، استئوپروز، افسردگی و اضطراب شود .
محمدیان افزود :نتایج مطالعات نشان می دهد كه اگر زنان بی تحرك 65 سال به بالا پیاده روی را به میزان 5 كیلومتر در روز شروع كنند، مرگ و میر آنها به میزان 50 درصد كاهش می یابد .
این كارشناس ارشد تغذیه گفت : هدف از ورزش و فعالیت بدنی انجام ورزش های سخت و یا حضور در مسابقات نیست بلكه پیاده روی نیز یكی از بهترین ورزش هایی است كه بزرگسالان می توانند انجام دهند .
به گفته وی بهتر است انسان ها برای انجام هر كاری در منزل تلاش كنند وتحرك بیشترداشته باشند و همه كاررا با كنترل از راه دور انجام ندهند. به عنوان مثال به جای استفاده از آسانسور از پله ها استفاده شود و یا كودكان پیاده به پارك یا مدرسه برده شوند، همچنین اعضای خانواده هنگام صحبت با تلفن راه بروند و كارهای منزل توسط اعضای خانواده انجام داده شود.
وی گفت : اعضای خانواده می توانند در هنگام تماشای تلویزیون حركات كششی انجام دهند كه این كار عضلات و ذهن را آرام می كند .همچنین می توان در فضای كوچك و در حالت نشسته حركات نرمشی مثل دراز و نشست انجام داد.
به گفته این كارشناس تغذیه الگوی فعالیت بدنی از دوران بچگی و نوجوانی شكل می گیرد، بنابراین باید فرزندانمان را از كودكی به ورزش كردن وتحرك داشتن عادت دهیم تا در تمام طول زندگی یك زندگی سالم و فعال داشته باشند .
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 02:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|