11-10-2009
|
|
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 0
0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نام: آرش
نام خانوادگی:***
روز و ماه و سال تولد: 1371/8/2 جنسیت: مذکر
شهر و زادگاه: شمال کشور-تهران
سطح تحصیلات: کلاس 11
شغل:
قد: 182
وزن: 86
رنگ چشم:تو مایه های سیاه
رنگ مو: سیاه
وضعیت فیزیک بدنی: آرنولد شواتزینگر و دیدی؟!من آرش شونم
عینکی هستم / نیستم!: خیـــــــــــر عینکنم کجا بود
شنا بلدم / بلد نیستم!:بلتـــــــم
رانندگی بلدم / بلد نیستم!: تا حدودی!!
وضعیت تآهل: یکم زود نیست؟!-اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): اینو باید خودتون متوجه بشین(از پست اول کش رفتم) -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):
شوخ ******
جدي ******
خشک *
دوستانه *****
بد اخلاق *
گوشه گير
شلوغ ****
کم حوصله*
صبور*****
قاطع*****
صمیمی****
کنجکاو****
توصیف خودم در يک جمله: قربونم برم
مهمترين چيزها در مورد من: با همه با محبت و دوستانه برخورد کنم(آره جون خودم راست میگم)
محسنات من: زیاده جا نمیشه بگم!!
معایب من: حتی یدونه!!!
اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : چیزی متوجه شدین به منم بگین
پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ,غیبت,توهین,عربی,پی سی سیتی(فکر کنم بن شدم...البته شوخی میکنما!!)
پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خانوادم با بقیه کنار میام
پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پرسپولیس,طرفداران پرسپولیس(جبران پست اول),دبیر تاریخم,شوخی بیجا,تحمیل عقاید
پنج آرزوی مهم من: شخصیه!!
علايق مهم من: فیلم,نت,بازی,کتاب
مهارتهای من: یکم ساز میزدم
ورزش هاي مورد علاقه من: پینگ پونگ,فوتبال
کتابهاي مورد علاقه: بیشتر داستانی و کمی نجوم
موسيقي هاي مورد علاقه من: تقریبا از همه صنف میپسندم
سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پیانو
بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: تقریبا از بیشتر کارهای سینمایی شهاب حسینی و رضا عطاران خوشم میاد
بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: زیاد حضور ذهن ندارم ولی آخریاش و که دیدم و خوشم اومد Twilight و Prison Break بود!
بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: مهران مدیری,عطاران,شهاب,حسینی,اکبرعبدی ,پرویز پرستویی و ...
بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: تام کروز,Wentworth Miller
کشورهای مورد علاقه من: ایــــــــــــــــران,فرانسه
شهرهای ایرانی مورد علاقه من: همه شهر های گیلان جاهای دیگه زیاد نرفتم آشنایی ندارم!
شهرهای جهانی مورد علاقه من: تورین,ونیز,پاریس
غذاهاي مورد علاقه من: انواع گوشت قرمز رو میپسندیم!!مرغ هم همچنین!ولی غذای دریایی و اصلا......
وسایل نقلیه مورد علاقه من:درشکه
گوشی موبایل مورد علاقه من: همین که دارم
از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:0911
اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: *استقلال*
طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:*استقلال* و *چل سی*از بارسلونا هم خوشم میاد و تیم ملی هم فرانسه
اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:من در درس تاریخ زیاد قوی نیستم
اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: تهوع
بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: بیشتر واسه سر زدن به فرومم و دوستانم میام
اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: هی کمی!قابل عرض نیست
تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: زیاد نیستن یعنی فقط با کورش جان یکم آشنایی دارم همین!
نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: یادم نسیت ولی فکر کنم دنبال مطلبی بودم و...
و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: انتظار داریم که به جوانان بیشتر بها بدن,امکانات فراهم کنن,حقوق بازنشسته ها رو بیشتر کنن و...خیلی خوب بود...از کسی که این سوال ها رو طرح کرد خیلی ممنونم
ویرایش توسط *Arash* : 11-10-2009 در ساعت 12:16 AM
|