بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-27-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation زشت ترین سایت اینترنتی دنیا معرفی شد

زشت ترین سایت اینترنتی دنیا معرفی شد.

گروهي از كارشناسان ادعا مي‌كنند كه در پي بررسي‌هاي اخير خود موفق به كشف زشت‌ترين سايت اينترنتي جهان شده‌اند.به گزارش فارس به نقل از اينترنت‌نيوز، "رايان دوكوئس " يكي از كارشناسان مركز تحقيقاتي WD Enterprises در اين خصوص گفت: گروه تحقيقاتي ما طي ماه‌هاي گذشته هزاران سايت اينترنتي را مورد بررسي قرار داد و در پايان مشخص شد، هيچ يك از اين سايت‌ها از Guidezilla زشت‌تر نيست.
به گفته دوكوئس، اين سايت اينترنتي شامل طراحي گرافيكي نامتوازن، نور ناكافي، رنگ‌هاي نامناسب، كليدها و ابزارهاي بد و ناكارآمد و اندازه نامناسب كلمات مي‌شود و بر اين اساس، زشت‌ترين سايت اينترنتي در جهان است.
دوكوئس در ادامه اظهار داشت: با توجه به رشد روزافزون اينترنت و سايت‌هاي اينترنتي، براي ما بسيار عجيب است كه چرا همچنان برخي سايت‌ها با اين كيفيت در اختيار كاربران قرار مي‌گيرند. جالب است بدانيد، مديريت زشت‌ترين سايت دنيا را شركت ما برعهده دارد و ما تاكنون نمي‌دانستيم كه اين سايت اينترنتي را با اين شرايط در اختيار كاربران مي‌گذاريم.
مديران سايت آمريكايي Guidezilla.com با انتشار اين خبر، هم‌اكنون تلاش مي‌كنند ضمن بهبود نحوه استفاده از ابزارهاي داخلي سايت، ابزارهاي ناكارآمد را از داخل آن بردارند و طراحي گرافيكي آن را نيز تغيير دهن
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 11-27-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation یادداشتهای یک کامپیوترباز به فرزندش

زندگی مثل ويندوز می‌مونه، اكثر وقت‌ها قاطی داره. ولی خوب، بعضی وقت‌ها هم خيلی خوبه! به‌خاطر لحظه‌های خوبش، لحظه های بدش رو بی‌خيال شو!
زندگی مثل ويندوز ‌می‌مونه، اگه ازدواج كردی و هی تو زندگی Hang كردی، زرتی Reset نكن و راه بيفت سمت دادگاه خانواده! خره... بعضی از DLLها مال زندگی مجرديه، اون‌ها رو با DLLهای متاهلی عوض كن! شب‌نشينی با رفقا، ای‌ميل‌بازی و شايد هم وبلاگ‌نويسی رو اگه لازم باشه بايد تعطيل كنی (اين يكی رو ديگه نه!). بعضی‌هاش موجوده، با نگاهی دقيق به زندگی ديگران، می‌تونی‌ اون‌ها رو Download كنی. ولی بعضی ديگه رو بايد خودت بنويسی، بهتر بگم خودتون! خلاصه بايد خودت رو سازگار كنی...
بعضی وقت‌ها بايد خودت رو بزنی به Hang بازی! (بخوانيد خنگ‌بازی) تا زندگی به اون سختی كه هست به نظر نرسه! يه وقت‌هايی لازمه كه به‌خاطر شرايط، Regional Settingت رو عوض كنی! می‌دونی كه كجا بايد دنبالش بگردی، تو Control Panel.
زندگی مثل ويندوز می‌مونه، بعضی وقت‌ها لازمه يك سری از آدم‌ها رو از زندگيت Remove كنی و در عوض يك‌سری ديگه رو Add كنی! اونايی رو Add كن كه مصداق اين شعر هستن: "دوست تو بايد از تو به باشد --- تا تو را عقل و دين بيفزايد"!
زندگی مثل برنامه‌نويسی می‌مونه، می‌شه اون رو به دو دسته تقسيم‌بندی كرد؛ ساخت‌يافته و شیء‌گرا. زندگی ساخت‌يافته، زندگی ساده و بدون تجمل و تاحدی زمخته كه بعضی‌هاش بسيار باحال و در عين‌حال سخته! مثل برنامه‌نويسی با C++ می‌مونه! ولی در زندگی شيء‌گرا، همه‌چی بر روی اشيا متمركز شده! يخچال Side By Side، تلويزيون n اينچ با 60 ميليون تصوير هم‌زمان، خونه‌ی نياوران و... فرقشون هم اينه كه دومی از كلاس و از اشيا تشكيل شده و اولی از دستورات و كدهای نوشتاری! شنيدی كه می‌گن طرف كلاس داره، يعنی زندگی نوع دوم!
زندگی مثل يه نرم‌افزار می‌مونه، رابط كاربر داره. بعضی وقتا اين رابط خيلی قشنگه، ولی گولش رو نخور! ممكنه باطن زشتی داشته باشه. برعكس اين قضيه هم ممكنه، شايد پشت اون Interface ضايعی كه می‌بينی، يه Program باحالی باشه كه نگو...
زندگی مثل يه نرم‌افزار می‌مونه، يك‌وقت‌هايی است كه اين نرم‌افزار با ويژگی‌های شخصيتی تو سازگار نيست، سعی كن تو رويه‌ای كه در زندگی برای خودت انتخاب كردی تجديد نظر كنی! می‌تونی با انتخاب گزينه‌ی Options تو مغزت، تغييرات لازم رو در Setting ذهنت انجام بدی! ولی اگه جواب نداد به احتمال زياد بايد به فكر تغيير نرم‌افزاره باشی!
زندگی مثل اينترنت می‌مونه، بعضی از آدما مثل Hijackerها هستن، زوركی می‌خوان خودشون رو در دل آدم جا كنن! خودت رو ايمن كن، با ايمان به خدا كه يادش "تطمئن‌القلوبه"!
زندگی مثل يك صفحه‌ی وب می‌مونه! بعضی وقت‌ها برای تغيير ذائقه هم كه شده، دستی به CSS خونه و زندگيت بكش! به‌طور مثال جای يخچال و اجاق گاز رو عوض كن! يا خونه رو نقاشی كن. ولی جون هركی كه اون‌موقع دوستش داری از رنگی مثل اين استفاده نكن: 000000#!
زندگی مثل يك بازی كامپيوتری می‌مونه، بعضی چيزا مثل Fifa 2005 و Doom می‌مونه! آخر ظاهر و گرافيكه ولی تهش رو كه نگاه می‌كنی می‌بينی فقط وقت تلف كردنه، پس به دنبال ظاهر نباش!
ولی مهم‌تر از همه اينه كه زندگی مثل يه وبلاگ می‌مونه، بايد يه طوری بنويسيش كه همه‌جوره بشه خوندش! Format نوشتن خيلی مهمه! اگه طوری زندگی كنی كه فقط خودت حال كنی، خيلی زود دودش می‌ره تو چشم خودت! مثل وبلاگی كه فقط صاحبش می‌تونه اون رو به شكل مطلوبی ببينه! يه Format باحالی برای زندگی‌ت انتخاب كن كه بشه الگو برای بقيه! يه Format جهان‌شمول، يه Unicode!
ولی زندگی مثل شعر هم هست! حرف آخر اين‌كه " زندگی آتش‌گهی ديرينه پابرجاست... گر بيفروزيش، رقص شعله‌اش از هر كران پيداست، ورنه خاموش است، خاموشی گناه ماست"
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-27-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation آخرین جملات شنیدنی اعدامی ها !!

دوستت دارم آخرین جمله اعدامی‌ها
در این تحقیقات مشخص شد لغت دوست داشتن نزدیک به 630 بار از دهان این محکومین به اعدام خارج شده است.محققان متوجه شدند محکومین به اعدام به طور متوسط این لغت را سه برابر لغت "متاسفم" به کار می‌برند که این نشان می‌دهد بسیاری از آن‌ها هنوز هم معتقدند بی‌گناه هستند و به گناه‌کار بودن خود اعتراف نمی‌کنند.
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد عشق و دوست داشتن متداول‌ترین کلمه ای است که مجرمان محکوم به اعدام در آخرین لحظات زندگی خود به زبان می‌آورند.
مجله نیوزویک برای پی بردن به کلمات مورد علاقه محکومین به اعدام در آخرین لحظات زندگیشان ، آخرین جملات 446 محکوم به اعدام را در تگزاس مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
در این تحقیقات مشخص شد لغت دوست داشتن نزدیک به 630 بار از دهان این محکومین به اعدام خارج شده است.محققان متوجه شدند محکومین به اعدام به طور متوسط این لغت را سه برابر لغت "متاسفم" به کار می‌برند که این نشان می‌دهد بسیاری از آن‌ها هنوز هم معتقدند بی‌گناه هستند و به گناه‌کار بودن خود اعتراف نمی‌کنند.
دومین لغتی که محکومین به اعدام در آخرین لحظات زندگی خود استفاده می‌کنند تشکر کردن است که نزدیک به 243 بار در آخرین لحظات زندگی 446 محکوم به اعدام شنیده شده است.
هم‌چنین لغت "آماده ام" نیز نزدیک به 65 بار از زبان اعدامی‌ها شنیده شد که با بیان این لغت آمادگی خود را برای رفتن به استقبال مرگ اعلام می‌کردند.
نکته جالب توجه این است که لغت "می‌ترسم" فقط یک بار از دهان این 466 بار به اعدام شنیده شده است که این موضوع می‌توان در نوع خود مورد توجه قرار گیرد.
اعتقادات مذهبی هم در میان افرادی که به اعدام محکوم می شوند بسیار پررنگ است و لغت خدا بسیار در میان آخرین صحبت‌های آن‌ها شنیده می‌شود.هم‌چنین لغاتی مانند بهشت ، جهنم ، مسیح و مانند آن‌ هم کلماتی هستند که معمولا محکومین به اعدام در آخرین لحظات زندگی خود به زبان می‌آورند.
هم‌چنین از میان این محکومین به اعدام 20 نفر به لغت "پایان" و فقط 12 نفر به لغت "پشیمانی" در آخرین لحظات زندگی خود اشاره کردند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-29-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض آخرین جملات افراد مختلف قبل از مرگ

آخرین کلمات یک الکتریسین : خوب حالا روشنش کن…

آخرین کلمات یک انسان عصر حجر : فکر میکنی توی این غار چیه؟

آخرین کلمات یک بندباز : نمیدونم چرا چشمام سیاهی میره…

آخرین کلمات یک بیمار : مطمئنید که این آمپول بی خطره؟

آخرین کلمات یک پزشک : راستش تشخیص اولیه ام صحیح نبود. بیماریتون لاعلاجه…

آخرین کلمات یک پلیس : شیش بار شلیک کرده، دیگه گلوله نداره…

آخرین کلمات یک جلاد : ای بابا، باز تیغهء گیوتین گیر کرد…

آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون : این نوع مار رو میشناسم، سمی نیست…

آخرین کلمات یک چترباز : پس چترم کو؟

آخرین کلمات یک خبرنگار : بله، سیل داره به طرفمون میاد…

آخرین کلمات یک خلبان : ببینم چرخها باز شدند یا نه؟

آخرین کلمات یک خونآشام : نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه!

آخرین کلمات یک داور فوتبال : نخیر آفساید نبود!

آخرین کلمات یک دربان : مگه از روی نعش من رد بشی…

آخرین کلمات یک دوچرخه سوار : نخیر تقدم با منه!

آخرین کلمات یک دیوانه : من یه پرنده ام!

آخرین کلمات یک شکارچی : مامانت کجاست کوچولو؟…

آخرین کلمات یک غواص : نه این طرفها کوسه وجود نداره…

آخرین کلمات یک فضانورد : برای یک ربع دیگه هوا دارم…

آخرین کلمات یک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم…

آخرین کلمات یک قهرمان : کمک نمیخوام، همه اش سه نفرند…

آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی : قضیه روشنه، قاتل شما هستید!

آخرین کلمات یک مهندس کامپیوتر : هارددیسک پاک شده است…

آخرین کلمات یک گروگان : من که میدونم تو عرضه ی شلیک کردن نداری…

آخرین کلمات یک متخصص آزمایشگاه : این آزمایش کاملاً بی خطره…

آخرین کلمات یک متخصص خنثی کردن بمب: این سیم آخری رو که قطع کنم تمومه…

آخرین کلمات یک معلم رانندگی : نگه دار! چراغ قرمزه!

آخرین کلمات یک ملوان: من چه می دونستم که باید شنا بلد باشم؟

آخرین کلمات یک ملوان زیردریایی: من عادت ندارم با پنجره بسته بخوابم…

آخرین کلمات یک سرباز تحت آموزش هنگام پرتاب نارنجک : گفتی تا چند بشمرم؟

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-30-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض یک رای برای چهره خوانی (جالبه)

یک رای برای چهره خوانی (جالبه)

بشر در طول قرون متمادي سعي نموده تا با پيوند زدن خصـيصـه هـاي صـورت افـراد بـه ويژگيهاي شخصيتي، متوجه افكار و درون ديگران شود. با گـذشـت سـالها علم چهره شناسي نيز گسترش يافته و به شاخه هاي مختلف تـقسـيم شـده است. بـراي مثـال "متوپوسكپي" علم پي بردن به سيرت و درون آدمي از روي خطوط روي پيشاني است.
"فرنولوژي" علم جمجمه خواني و مطالعه طرز تشكيل جمجمه ميباشد كه به بنا نهادن شخصيت و اميال ذاتي و رواني افراد كمك مي كند.
"فيزيـوگـنومي" يا عـلم چـهره شـنـاسي، موضوعي است كه ما به آن خواهيم پرداخت. اين علم به ما مي آموزد كه چگونه از روي چهره افراد پي به شخصيت آنها ببريم.
امروزه دانشمندان به چنين علومـي، "شـبـه علـوم" اطـلاق كرده و بـهاي زيـادي بــه آن نمي دهند و هـمانند عـلومي مانـنـد "طالع بـيني" به آنها مي نگرند: اثبات نشده ولي بيضرر. با اين وجود هنوز بسياري از مردم چهره خواني را راهي مطمئن براي قضاوت در مورد افراد مي دانند. چيزي كه اهميت دارد اين اسـت كـه چـهره را بصورت كامل و دقيق مورد تجزيه و تحليل قرار داده و تا رسيدن به همه حقايق از قضاوتهـاي شـتابزده اجتناب كنيم.
اكنون گذري مي كنيم بر نكات بنيادين چهره خواني و چگونگي تشخص شخصيت افراد:
شكل صورت
دراز و كشيده: افرادي كه داراي چنين صورتي هستند عموما" داراي صـبر و تحمل زياد بوده و توانايي حل مشكلات در آنها بيشتر است. جـذابـيـت و خوش تركيب بودن افراد با چنين صورتي نشانگر اين است كه آنها معمولا كارهاي خـود را نـيـمـه تمام رها نكرده و عادت به انجام امور بطور تمام و كمال دارند.
گرد: اين شكل دلالت بر اميدواري زنده دلي و انرژي دارد. اينگونه افراد مي تـوانند اتاقي دلگير و ساكت را به بمبي از خنده و شادي تبديل كنند.
پهن: اينگونه اشخاص بردبار و مهربان و معمولا افراد روشنفكري مي باشند.
مربعي: طرفدار استقلال فردي و فردگرايي، سختـكوشـي بـراي دسـتـيـابي بـه آرزوها، زيركي و فعال بودن از ويژگيهاي اين افراد محسوب مي شود.
پيشاني
صاف: كسانيكه كه داراي خطوط در پيشاني نيستـنـد، افـرادي انديشمند و هميشه در حال تفكر مي باشند و در تصميم گيريها سريع و منطقي عمل مي نمايند.
چروكيده: وجود خطوط در سطح پيشاني نشان مي دهد كه ايـنـگونه افراد به سرعت هيجان زده و احساساتي شده و سريع آشفته و پريشان حال مي گردند.
چشم
رمانها، داستانها و اشعار بسيار زيادي در مورد چشم و ارتباط آن با خصوصيات روحي و رواني انسان نوشته شده است. چشمها هيچگاه دروغ نمي گويند؛آنها بيانگر احساس دروني و واقعي ما مي باشند.
اضطراب: اگر مابين عنبيه و پـلك پـاييني هـر دو چشم مـقداري سفيدي وجود داشت، آن شخص انساني مضطرب و نگران است.
تندخويي: اگر بالاي عنبـيه بخشي سفيد رنگ وجود داشت، علاوه بر استرس نشانگر تندخويي و پرخاشگري در فرد است.
روان پريشي: چنـانچه دور تا دور عنبيه را سفيدي فرا گرفته باشد، نشانگر عدم تعادل و پايداري روح و روان فرد خواهد بود.
شادي: وجـود خـطوط كـوچـك در خـارج از چـشمها حاكي از خنده رويي و شادبودن فرد مي باشد.
ابرو
صاف: صافي و مستقيمي ابروها نشانگر انديشه، تفكر و ايده گرايي فرد مي باشد.
كماني: افرادي كه داراي ابروهاي خميده و كماني هسـتند از حـكايـتـها و داسـتـانـهـاي واقعي لذت مي برند.
باريك: اينگونه افراد معمولا داراي اعتماد به نفس اندكي مي باشند بخصوص اگر ابـروي آنها بجز باريكي، بالا و گرد نيز باشد.
پيوسته: پيوستگي ابروها نشانگر اين است كه فرد دائما" در حال تفكر و انديشـه بـوده و ايده هاي جالبي در سر دارد.
پلك
كوچك: اگر فاصـله بـين بالاي پلك و مژه كم باشد بيانگر اسـتقلال فرد مي باشد و اينكه آن فرد حتي ممكن است بصورت ارادي خودش را به ديگران نزديك نكند.
بزرگ: بزرگ بودن پلك دلالت بر وابستگي شديد فرد به ديگران دارد.
بيني
كوچك: گفته مي شود اشـخاصي كه بـيـني كـوچـك دارنـد ذاتـا" افـرادي ضعيف و اغلب غيرقابل اتكا بوده و در تصميم هايشان استوار و ثابت قدم نمي باشند.
بزرگ: بزرگي بيني نشانه ابتكار و عزم و اراده مي باشد. يك شـخصـيت قـوي كه اثرش را برجاي خواهد گذاشت.
تيز: تيز بودن نوك بيني نشانگر اين است كه فرد خود را مقيد به رعـايـت آداب و رسـوم ندانسته و با اطرافيانش به راحتي برخورد مي كند. ايـنگونه افراد خـود را بـاور داشـتـه و بي باكانه و متهورانه خود را به ديگران نزديك مي كنند.
عقابي: خودخواهي، دودلي و حساس بودن از جمله ويژگيهاي كساني است كه داراي چنين بيني مي باشند.
گوش
كوچك: كوچكي گوش نشانه تزلزل و احساس نا امنـي در افـراد اسـت هر چند اينگونه افراد مي دانند كه چه مي خواهد و معمولا" سخت كوش و كاركن هستند.
بزرگ و دراز: اين قبيل افراد معمـولا انـعـطاف پـذيـر نـبـوده و به سـختي آرام و بي خيال ميشوند. پرمو: افرادي كه داراي گوشهايي پرمو هـستند مـعـمـولا وسـواسـي و نـكـته بين بوده و وقت زيادي را براي چيزهاي بي اهميت تلف مي كنند.

گونه
برجسته: برجسـتـگي گـونه نشـانگر قـدرت، انـرژي و اعـتماد بنفس است. كساني كه داراي گـونه بـرـسته مي باشند تمايل بيشتري براي پذيرفتن اشتباهات ديگران دارند.

گود: علاوه بر جذابيت و زيبايي دليلي بر خوش مشربي و سازگاري فرد مي باشد.
چانه و فك
فك چهارگوش: افـراد با فـك چـهار گـوش و مـربعي انـسانهاي تـسخير ناپذير و سركش مي باشند. آنها توانايي تبديل روياهايشان به واقعيت را دارند.

چانه هاي برآمده: اينگونه افراد، اشـخاصي خود ستـا بوده و تصـور ميكنند هيچ چيزي جز خود آنها اهميت ندارد و جز خودشان حرف كس ديگري را قبول نداشته و خود را عقل كل مي دانند.
لب
قلوه اي: لبهاي قلوه اي علاوه بر زيباتر نمودن صورت،نشانه بخشش و گشاده دستي مي باشد. معمولا اينگونه افراد تمايل دارند در مورد خودشان صحبت و گفتگو كنند.

نازك: نازك بودن لب بيانگر خويشتن گرايي ذاتي در اشخاص است.
لب بالايي نازك پاييني قلوه اي: نشانه اين است كه فردي متـقـاعد كنـنـده و مـجاب كننده مي باشد.

مطلب آخر
چهره خواني يك علم دقيق و ثابت شده نيست و حتي با گذراندن دروه هاي آموزشي دقيق و پيشرفته نيز نمي توان بطور قطع در مورد شخصيت و درون افراد صــحبت نمود. نتايج شما در سنجش شخصيت، بستگي به تعداد فاكتورهاي مورد تحليل قـرار گرفـته دارد ولي با بـياد داشتن نكات ذكر شده مي توانيد قبل از صحبت كردن با افراد تا حدي متوجه شخصيت آنها شويد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
قدیمی 11-30-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض سنگ مخصوص هر ماه را بخوانید (جالبه)

سنگ مخصوص هر ماه را بخوانید (جالبه)

فروردين(بره)
الماس يكي از گرانبهاترين و زيباترين سنگهاي موجود در طبيعت است كه با متولدين فروردين ارتباط بيشتري برقرار مي كند. اين سنگ اعتماد به نفس را افزايش مي دهد و احساس شكست ناپذيري را در انسان تقويت مي كند. الماس يكي از قديمي ترين سنگهاي موجود در طبيعت است كه خاصيت تصفيه كنندگي دارد و مخصوصأ روي كاركرد كليه ها و مثانه اثر مثبتي مي گذارد. علاوه بر آن كارائي و قدرت سنگهاي ديگر را هم افزايش مي دهد. فراموش نكنيد متولد هر ماهي كه هستيد و از هر سنگي استفاده مي كنيد، افزودن الماس را به گردنبند خود از ياد نبريد.

ارديبهشت(گاو)
سنگ متولدين ارديبهشت ماه، زمرد است. زمرد از زمان خيلي دور به عنوان سنگ درماني به كار مي رفته است. يكي از مهمترين ويژگي هاي زمرد اين است كه روح و جسم را با هم متعادل مي كند. اين سنگ روي تيروئيد و تصلب شرائين اثر مي گذارد و در مورد بيماراني كه پاركينسون دارند يا مبتلا به صرع هستند ، روند درمان بيماري را بهبود مي بخشند. زمرد فشار خون و بيماري قلبي را نيز كنترل مي كند. در زمان هاي گذشته براي درمان بچه هاي كوچك هنگامي كه به تب مبتلا مي شدند، از زمرد استفاده مي كردند. اين سنگ ادراكات شهودي را افزايش مي دهد و در ايجاد نبوغ تأثير مي گذارد. يوگي ها و كساني كه مديتيشن مي كنند معتقدند كه همراه داشتن زمرد آنها را زودتر به تمركز مي رساند.

خرداد(دو پيکر)
مرواريد، سنگ اختصاصي متولدين خرداد ماه است. به مرواريد، داروي جادوئي نيز مي گويند. اين سنگ روي اعصاب و كليه ي عضلات اثر مثبت مي گذارد و بيماري هاي ناشي از كمبود كلسيم را برطرف مي كند. مرواريد نيروي حيات را افرايش مي دهد و ضداضطراب عمل مي كند. علاوه بر آن همراه داشتن مرواريد باعث ميشود قوي ابتكار شما بهتر عمل كند و خلاقيت تان افزايش يابد.

تير(خرچنگ)
سنگ متولدين نخستين ماه تابستان ( گارنت) است كه به رنگ تيره و شبيه ياقوت قرمز در طبيعت ديده مي شود. گارنت سنگ حامي مسافريني است كه با كشتي سفر مي كنند. اين سنگ براي استحكام ديواره هاي سرخرگ، تقويت چشم و درمان سرطان در مراحل اوليه ي آن كارائي دارد. اثرات اين سنگ ميان زنان بيشتر نمايان مي شود. گارنت بيماري هاي زنان را بهبود مي بخشد.

مرداد(شير)
پريدوت و اونيكس سنگهاي متولدين مرداد ماه هستند. اونيكس سنگي شبيه عقيق است كه به رنگ سياه يافت مي شود . اين سنگ براي درمان اعتياد مورد مصرف قرار مي گيرد. به نظر مي رسد از آنجا كه اونيكس اعتماد به نفس و دلگرمي را افزايش مي دهد، از گرايش افراد به سوي اعتياد مي كاهد. اونيكس روي سياهرگ ها و مفاصل بخصوص در افرادي كه دچار نقرس هستند اثر مثبت مي گذارد و از لحاظ رواني موجب ازدياد هماهنگي روحي انسان مي شود.

شهريور(خوشه)
ياقوت كبود، سنگ مخصوص متولدين شهريور ماه است. اين سنگ داراي خاصيت شفابخشي است و روي سلولهاي پوست، مو و ناخن اثر مي گذارد. ياقوت كبود از ريزش مو جلوگيري مي كند و سيستم عصبي را بهبودي مي بخشد. اين سنگ درد را كاهش مي دهد و براي بيماري هاي مزمني مثل روماتيسم و نقرس اثر مثبت دارد. علاوه بر آن براي درمان سرگيجه و جلوگيري از خونريزي زخمها به كار مي رود.

مهر(ترازو)
متولدين مهر ماه مي توانند از سنگهاي مونستون و اوپال استفاده كنند. مونستون داراي چندين رنگ است. سفيد مايل به آبي، مايل به سبز و مايل به صورتي آن در طبيعت يافت ميشود. مونستون سنگي است كه روي اختلالات هورموني تاثير مثبتي دارد، بخصوص شير مادران را افزايش مي دهد. اين سنگ روي تيروئيد هم اثر مثبت دارد و باعث مي شود موانع احساسي شخص از بين برود. اوپال از خانواده ي عقيق و سنگي است كه در كشور استراليا به دست مي آيد. اين سنگ روي التهابات روده و معده موثر است و بر جريان خون تاثير مي گذارد . از اين سنگ به عنوان طلسم خوشبختي نيز ياد شده است. در گذشته مرسوم بوده كه از اشخاص مبتلا به افسردگي، درخواست مي كردند به اوپال سياه نگاه كنند، چون اعتقاد داشتند اين كار افسردگي آنها را از بين مي برد.

آبان(کژدم)
سيترين و ياقوت قرمز سنگهاي متولدين اين ماه هستند. ياقوت قرمز براي بيماري هاي ويروسي و اپيدمي، همچنين درمان تب مفيد است. اين سنگ بي حسي و رخوت را از بين مي برد و از زايمان زودرس جلوگيري مي كند. ياقوت قرمز ايمني بدن را افزايش مي دهد و از لحاظ رواني هم باعث رهايي از وابستگي هاي رواني ميشود. از زمان قديم متداول بوده كه به زوجهاي جوان توصيه مي شده اين سنگ را براي وفاي بيشتر نسبت به شريك زندگي خود به گردن بياويزند.

آذر(کمان)
سنگ فيروزه به متولدين آذرماه تعلق دارد. از سنگ فيروزه به عنوان سنگ حامي ياد شده است. معروف است كه در اروپا، خلبانان و مهمانداران هواپيما براي ايمني در سفر از فيروزه استفاده مي كنند. چون اين سنگ، از سقوط جلوگيري مي كند. فيروزه بر روي عملكرد نادرست كبد اثر مي گذارد و قدرت و ديد چشم را افزايش مي دهد . فيروزه ضدافسردگي است، نشاط آور است و التهاب پوستي را فرو مي نشاند.

دي(بز)
نكته ي عجيبي است كه متولدين دي ماه، سنگ مخصوص به خود ندارند، اما در عوض همه ي سنگها با تمام خواص شان براي آنهامفيد هستند. پس آزاد هستيد با توجه به علاقه و تمايل تان، هر سنگي را كه مي خواهيد انتخاب كنيد.

بهمن(دلو)
آماتيست، سنگ كريستالي بنفش رنگ است كه به اضطراب پايان مي دهد و مخصوص متولدين بهمن ماه است. اين سنگ ضداضطراب و كابوس است و براي كساني كه بدخواب هستند يا مدام كابوس مي بينند، توصيه شده است ، تجربه نشان داده است كه افراد مضطرب وقتي آماتيست را با خود همراه مي كنند به آرامش مي رسند.

اسفند(ماهي)
متولدين آخرين ماه سال، با مرجان پيوند برقرار مي كنند. مرجان از همين گياه دريايي به دست مي آيد و از رنگ قرمز پررنگ، تا گل بهي و صورتي يافت مي شود. چون منشا آن كلسيم است روي بيماري استخوان ها بخصوص راشيتيسم تاثير مثبت مي گذارد. مرجان براي استحكام دندان ها مفيد است و انعطاف پذيري را هم تقويت مي كند. متولدين اسفندي كه به راحتي نمي توانند خود را با محيط وفق دهند، با همراه داشتن مرجان مي توانند بر اين ضعف فائق آيند.

استاد فاضل نظری
قدیمی 12-01-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض عکس یادگاری عروسی در بیمارستان !

عکس یادگاری عروسی در بیمارستان !

از نکات جالبی که برای کارکنان بیمارستان شده بود، حضور همراهان و آشنایان عروس در راهروهای بیمارستان و اطراف اطاق عمل بوده که با اشغال کردن مسیرها، عکسهای یادگاری از هم می گرفتند.
رئیس بیمارستان 17شهریور شهرستان آمل از حضور عروس کم شانسی در شب جشن حنابندانش به علت درد شکم در این بیمارستان خبر داد.

دکتر شهرام کاشانی یکشنبه شب در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل اظهار داشت: از قرار معلوم این عروس جوان در جشن خودش دچار درد شکم شدید شده بود که با همان لباس عروس به این بیمارستان منتقل می شود.
وی افزود: پس از معاینه اولیه پزشک حاضر در بخش مشخص شد این عروس دچار التهاب آپاندیس یا همان آپاندیست شده است.
رئیس بیمارستان 17 شهریور آمل تصریح کرد: بلافاصله با دستور پزشک این عروس تحت عمل جراحی برای خارج شدن آپاندیست قرار می گیرد.
کاشانی گفت: البته این عروس پس از انجام عمل وچند ساعت استراحت به منزل خود و جشن برگشت داده می شود که پس از پایان مراسم مجددا برای بستری شدن به بیمارستان مراجعت می کند.
از نکات جالبی که برای کارکنان بیمارستان شده بود، حضور همراهان و آشنایان عروس در راهروهای بیمارستان و اطراف اطاق عمل بوده که با اشغال کردن مسیرها، عکسهای یادگاری از هم می گرفتند.

استاد فاضل نظری
قدیمی 12-01-2009
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بلندترین برج جهان در حال حاضربرج تایپه(تایوان)

بزرگترین برج مسکونی جهان در منطقه‌ای زلزله‌خیز ساخته شد تا میزان مقاومتش را به نمایش بگذارد. تایپه 101نام برج 101 طبقه‌ای است که با 508 متر ارتفاع به‌عنوان بلندترین برج مسکونی در کتاب رکوردهای جهان "گینس" ثبت شده است.
طرح اوليه مربوط به سه ساختمان بلند بود ، اما شهردار تايپه مي خواست یک بناي منحصر به فرد و بي همتا براى شهر و كشورش بسازد ، بنايى كه بتواند ركورد بشکند و در كتاب گينس ثبت شود. او و همکارانش پس از بررسي طرح هاي مختلف ، اين آسمانخراش 101 طبقه را كه براساس شاخه گياه بامبو طراحی شده است ، انتخاب كردند . جالب است بدانيد براى طراحی داخلي اين ساختمان از راهنمایی و ديدگاه های استادان " فنگ شويى " كه روش باستانى فرهنگ شرق در طراحی و چیدمان بناهاست استفاده شده است . هدف فنگ شويى ايجاد حس هماهنگي در فضاى ساختمان است...

بزرگترین برج مسکونی جهان در منطقه‌ای زلزله‌خیز ساخته شد تا میزان مقاومتش را به نمایش بگذارد. تایپه 101نام برج 101 طبقه‌ای است که با 508 متر ارتفاع به‌عنوان بلندترین برج مسکونی در کتاب رکوردهای جهان "گینس" ثبت شده است.

سرعت بعضی از توفان‌های این منطقه بیش از 250 کیلومتر در ساعت است و گاهی در این منطقه سالی 200 بار زلزله می‌‌آید.

تا پیش از آغاز سال 2005، برج‌های دو قلوی پتروناس در شهر کوالالامپور، پایتخت مالزی رکورد بلندترین ساختمان مسکونی جهان را داشتند، اما امروز «تایپه 101» 56 متر بلندتر از آنهاست و رکورد بلندترین را در اختیار دارد.

هزينه ساخت اين برج 1.5 ميليارد يورو و بيشتر آن صرف فن اورى ايمن سازی اين برج شده است .

پس از حادثه تروريستى 11سپتامبر و ويرانى برج هاى دوقلو مركز تجارت جهانى نيويورك ،سازندگان اين برج همه سيستم هاى ايمنى ساختمان را بار ديگر مورد بازنگرى قرار دادند .

حادثه 11 سپتامبر به معماران و مهندسان ثابت كرد كه حادثه اى مثل اتش سوزی در یک آسمانخراش ميتواند حتی از زلزله يا توفان هم خطرناك تر باشد ، به همين دليل اسکلت فولادي برج را با نوعي ماده ضد حریق پوشاندند .

راز مقاومت این برج در کره فولادی است به وزن 660 تن که در بین طبقه 87 تا 92 تایپه 101 به 16 بازوی فولادی آویخته شده است. این پاندول غول پیکر تعادل ساختمان را در برابر زلزله‌های بسیار شدید و توفان‌های مهیب که در این منطقه امری عادی و همیشگی است، حفظ می‌‌کند.

داستان ساخت اين برج مربوط به شش سال پیش است . " چن شوى بيان " رئيس جمهور فعلي تايوان و شهردار آن زمان تايپه قصد داشت تا در تايپه ، پايتخت تايوان ، یک بناى يادبود بسازد.

طرح اوليه مربوط به سه ساختمان بلند بود ، اما شهردار تايپه مي خواست یک بناي منحصر به فرد و بي همتا براى شهر و كشورش بسازد ، بنايى كه بتواند ركورد بشکند و در كتاب گينس ثبت شود. او و همکارانش پس از بررسي طرح هاي مختلف ، اين آسمانخراش 101 طبقه را كه براساس شاخه گياه بامبو طراحی شده است ، انتخاب كردند . جالب است بدانيد براى طراحی داخلي اين ساختمان از راهنمایی و ديدگاه های استادان " فنگ شويى " كه روش باستانى فرهنگ شرق در طراحی و چیدمان بناهاست استفاده شده است . هدف فنگ شويى ايجاد حس هماهنگي در فضاى ساختمان است .

شهر ممنوعه و ديوار چين براساس اصول فنگ شويى ساخته شده است . در تايپه 101 ، پنجره ها ، چارچوب درها ، جهت اتاق ها و ... نيز براساس اصول فنگ شويى تنظيم شده است .

یك گروه ژاپنی سیستم‌های ساختمان‌سازی و آسانسور، سریع‌ترین آسانسور دنیا را در ساختمان 101 تایپه مركز تایوان كه با 508 متر ارتفاع ، بلند‌ترین ساختمان جهان شمرده می‌شود، نصب كرده است.

دو دستگاه از این آسانسور كه در ساختمان اداری 101 طبقه تایپه نصب شده است می‌تواند با سرعتی حدود یك هزار و 10 متر در دقیقه یعنی 6/60 كیلومتر در ساعت صعود كند. این آسانسور كه به‌عنوان پرسرعت‌ترین بالابر جهان دركتاب ركوردهای جهانی گینس به ثبت رسیده است، گنجایش 24 نفر و یا ظرفیت حمل یك ‌هزار و 600 كیلوگرم را دارا است.

آیا تایپه 101 واقعا بلندترین سازه جهان است ؟

بسیاری معتقدند عناصری همچون تیر پرچم ، آنتن و منارهای مخروطی كه از ملحقات تعداد زیادی از ساختمان‌های بلند هستند، نباید در اندازه‎گیری ارتفاع ساختمان به حساب آورده شوند. همچنین از نظر فنی، برج‌های مشاهده و برج‌های مخابراتی بایستی به عنوان سازه در نظر گرفته ‎شوند و نه ساختمان، چون این نوع برج‌ها قابل سكونت نبوده و فاقد فضای مسكونی یا اداری هستند.

با این اوصاف، به نظر می‎رسد برج تایپه 101 (Taipei 101 Tower) در تایوان، با ارتفاعی بالغ بر 508 متر، بلندترین ساختمان حال حاضر جهان باشد.

اما بایستی توجه داشت كه منار مخروطی بزرگ آن (با ارتفاع 60 فوت) باعث این افزایش ارتفاع ‎شده است. پیش از ساخت برج تایپه 101، برج‌های دوقلوی پتروناس (Petronas Twin Towers) در كوالالامپور مالزی ، بلندترین ساختمان‎های جهان به شمار می‌رفتند. همانند برج تایپه 101 ، بخش قابل توجهی از ارتفاع برج‌های دوقلوی پتروناس نیز به مناره‌های مخروطی‌شان مربوط است ، نه به فضای قابل استفاده آنها.

اگر در محاسبه ارتفاع ساختمان، تنها فضای قابل سكونت مد نظر قرار گیرد و از سطح پیاده‎رو ورودی اصلی تا رأس سازه‎ای ساختمان (بدون احتساب تیرهای پرچم و مناره‌ها) اندازه‌گیری شود، در این صورت برج سیرز (Sears Tower) شیكاگو، با ارتفاع 442 متر ، كه در سال 1974 ساخته شده است ، هنوز نیز عنوان بلندترین ساختمان جهان را برای خود حفظ خواهد كرد.

اما اگر در اندازه‌گیری ارتفاع ساختمان‌ ، مناره‌ها ، تیرهای پرچم و آنتن‌ها نیز به حساب آورده شوند ، در این صورت رده‌ بندی بلندترین ساختمان‎های جهان ، بایستی تمام سازه‎های ساخت بشر را ـ چه فضای قابل سكونت داشته باشند و چه نداشته نباشند ـ در بر بگیرد. با این فرض ، برج CN در كانادا ، برج مخابراتی و جاذبه گردشگری تورنتو با ارتفاعی بالغ بر 33/553 متر ، بلندترین ساختمان حال حاضر جهان خواهد بود.

نكته جالب توجه اینجاست كه هیچ یك از این ساختمان‌ها ، بدون توجه به اینكه بر اساس چه معیاری عنوان بلندترین ساختمان جهان را به خود اختصاص داشته باشند ، این عنوان و جایگاه‌ را برای مدت طولانی در اختیار نخواهند داشت. با توجه به رقابت شدیدی كه در حال حاضر میان كشورهای مختلف برای برافراشتن ساختمان‌های هر چه بلندتر وجود دارد ، حتی ساختمان‌های بلندتری كه هم اینك در مرحله طراحی و بر روی كاغذ هستند ، نیز نبایستی از حفظ درازمدت جایگاه‌شان در آینده مطمئن باشند .

منابع : مرکز عمران ایران ، آرونا ، روزنامه آسیا

and the roads becomes my bride

قدیمی 12-01-2009
sam_68 sam_68 آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض حکایت پندآموز

گویند كه در ازمنه ای نه چندان قدیم روزی پسری به خانه آمد و به مادر گفت: ای مادر
عزیزتر از جون ! مرا دریاب كه الان در حال حضرم . پس مادر آنچنان كه رسم مادران است
به سینه بكوفت كه چه شده ای گل پسركم !
پسر نگاهی به مادر بكرد و گفت كه اگر چه حیا دارم ولی به تو بگویم كه امروز در محله
مان چشمم برای اولین بار به این دختر همسایه خورد و نگاه همان و عشق همان ! پس
اینك از تو مادر بزرگوار خواهم كه به خانه آنها روی و او را به نكاح (عقد )من در
آری كه دیگر تاب دوری او را بیش از این درمن نیست !!!
مادر نگاهی از سر دلسوزی به پسر بیانداخت و گفت : دلبركم من حرفی ندارم و بسی
خوشحالم كه تو از همان ابتدای راه به جای الاف شدن در خیابان و ولنگاری راه حیا در
پیش گرفتی و ازدواج كردن
اما بهتر است كه لختی درنگ نمایی كه اینگونه عاشق شدن ناگهانی را رسم ازدواج نشاید
و اگر هم بشاید دیری نپاید!
پس پسر نگاهی زجمورانه به مادر بیانداخت و گفت مادرجان یا حال برو یا دیگر زن
نخواهم كه این ماه تابان ازدست من برود و عشق او وجودم را بسوزاند .
پس مادر كه پسر خود را دوست همی داشت به سرعت چارقد خویش به سر كرد و به خانه
همسایه رفت .
در آنجا چشمش به سه دختر خورد یكی از یكی زیبا تر پس اس ام اس ( همان
پیام ك ) بزد كه یا بنی ! دراین منطقه كه تو ما را فرستادی نه یك ماه كه سه ماه در
پشت ابرند و یكی از یكی ماه تر بگو كه كدام ماه چشم تو را برگرفته !
پس پسر نیز اس ام اسی بزد كه یا مادر ! آن ماهی كه خالی در گونه چپش بدارد ! مادر
نیم نگاهی به ماه ها بنمود و دوباره اس ام اس زد كه ای پسر این ماهان همه خال دارند
.
پس دوباره پسر اس ام اس بزد كه آن ماه من خالش كمی بزرگتر باشد از باقیه ماهان !
مادر لختی درنگ بكرد و دوباره اس ام اس بزد كه من چشمهایم خوب نبیند كه خال كدام
بزرگتر است .
پسر اس ام اسی دگر بزد كه مادركم همان ماهی كه مویش قهوه ای باشد !
مادر نگاهی بكرد و اس ام اس زد كه این ماهان مویشان نیز یكرنگ است !
پسر با عصبانیت اس ام اس بزد كه مادر! آن دو ماه كوفتی دیگر موهایشان مشكی است و
این دگر قهوه ای است!!! آخر مادر جان تو كه چشمهایت نمی بیند عینكی برای خود ابتیاع
كن !!! حالا عیبی ندارد مادر عزیز! نشان دیگر به تو دهم ببین روی بازوی كدام ماه
گرفتگی دارد ماه من همان است !!!
مادر اس ام اس زد كه آخر دراین معركه من بازوی دختر مردم را چگونه ببینم ؟!
پسر اس ام اس كرد كه مادر جان تو كه مرا كشتی ! خب ببین اگه لباس نازك دارد روی
سینه چپش نیز خالی باشد و به خدا كه آن دو ماه دیگر این خال را ندارند !!!
مادر كمی دقت بفرمود و با خوشحالی فریادی زد و اس ام اس زد كه احسنت بر تو شیر پا ك
خورده ! یافتم ماه تو را كه همان جور كه بفرمودی است !!
هنوز پسر اس ام اسی نفرستاده بود كه مادر لختی درنگ بنمود و سپس سریع شماره پسر را
بگرفت كه :
لندهور پدر سوخته !! خاك بر سر بی حیایت كنند! شیرم را حرامت می كنم (البته شیر
خشكهایی را كه بر حلق كوفتی ات ریختم ) خجالت نكشیدی ؟ فلان فلان شده بی حیا
............ ..
و البته ما در این داستان قصدمان این بود كه پسران امروز حیا بیاموزند از پسران
دیروز كه به قصدمان هم رسیدیم

قدیمی 12-01-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

دوست عزیز داستانها و حکایتها رو میتونی تو بخش ادبیات و در قسمت داستانهای کوتاه و یا داستانهای تأمل برانگیز بزاری
با تشکر

استاد فاضل نظری
پاسخ

برچسب ها
giorgio armani, جورجیو آرمانی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش