بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-01-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation الفباي عاشقانه زندگي

الفباي عاشقانه زندگي

A – Accept : ديگران را همانگونه که هستند بپذيريد
حتي اگر برايتان مشکل باشد که عقايد رفتارها و نظرات آنها را درک کنيد

--------------------------------------------------------------------------------

B- Break away : خودتان را جدا سازيد:

--------------------------------------------------------------------------------

C- Creat : خلق کنيد :

D – Decide : تصميم بگيريد:

E- Explore : کاوشگر باشيد :

F- Forgive : ببخشيد :

G- Grow : رشد کنيد:

H – Hope : اميدوار باشيد:

I- Ignore : ناديده بگيريد:

J – Journey : سفر کنيد:

K – Know : بدانيد:

L – Love : دوست بداريد :

M – Manage : مدير باشيد:

N- Notice : توجه کنيد:

O-Open : باز کنيد:

P –Play : بازي و تفريح کنيد:

Q – Question : سوال کنيد:

R – Relax : آرامش داشته باشيد:

S – Share : سهيم شويد:

T – Try : تلاش کنيد:

U – Use : استفاده کنيد :

V – Value : احترام بگذاريد:

X – X-Ray : اشعه ايکس:

Y – Yield : اجازه دهيد:

Z – Zoom : تمرکز کنيد:
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 12-01-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation ده ميمون ديدني جهان ( تصویری )

جام جم آنلاين: ميمون ها از جمله جالب ترين جانوران حيات وحش از ديد انسان ها هستند. گونه هاي متنوع ميمون ها از كوچكترين تا بزرگترين گونه داراي عادات غرزي و رفتارهايي هستند كه جالب و تماشايي بوده و تقربا تمام اين گونه ها جانوراني اجتماعي محسوب مي شوند. در اين گزارش تصويري عكس هاي 10 ميمون ديدني كه در نقاط مختلف جهان زندگي مي كنند انتخاب شده است. شمپانزه ها، گوريل ها ، اورانگوتان ها كه فاقد دم بوده و به عنوان پرايمت ها ( انسان نما) شناخته مي شوند در اين گزارش جايي ندارند.
منبع : نشنال جئوگرافيك.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-01-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation مراحل چهارگانه آماده سازي يك تحقيق يا پروژه دانشگاهي!

مراحل چهارگانه آماده سازي يك تحقيق يا پروژه دانشگاهی به شرح زیر است:
1- Ctrl + A
2- Ctrl + C
3- Ctrl + V
4- Ctrl + P
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-02-2009
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حرفاتو يه کم مزمزه کن

حرفاتو يه کم مزمزه کن
وقتی زیاد به هم دروغ می‌گوییم، بسیاری از مسائل و روابط، عمق و معنی خود را از دست می‌دهند. انگار فقط به عنوان یک ابزار به هم نگاه می‌کنیم تا کارمان راه بیفتد و هنگامی که وسیله نقلیه جاندارمان از پل می‌گذرد، همه چیز را فراموش می‌کنیم.<تو گویی خود نبودست آشنایی> و از آنجا که گذر پوست به دباغخانه می‌افتد و علی‌رغم نرسیدن کوه به کوه، آدم به آدم می‌رسد.
در برخورد بعدی، یا باید دروغ‌های خود را تکرار کنیم یا به نوعی صحنه را خالی کنیم و به عبارت بهتر، متواری شویم و جالب اینجاست که احساس شرمندگی نمی‌کنیم و فکر می‌کنیم <زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.> پس در این میدان نبرد، باید گلادیاتوروار برای تنازع بقا جنگید اما مساله اینجاست که با این روش، درست مثل یک گلادیاتور، هر چند پیش می‌رویم، انگار به جایی که می‌خواهیم، نمی‌رسیم یا اصلا انگار به جایی نمی‌رسیم؛ چون همیشه یک احساس تنهایی و عدم صمیمیت مزمن همراه ماست و روابط، علاقه‌ها و احساسات ما بی‌رنگ و بو هستند. هستند ولی انگار نیستند و در لحظاتی که تنها همین روابط انسانی و عاطفی به کار ما می‌آیند و اتفاقا لحظات بسیار مهمی نیز هستند کاملا احساس فقیر بودن می‌کنیم. درواقع گذر پوست ما به دباغخانه خودمان می‌افتد و ما به خودمان می‌رسیم. آن‌وقت ما می‌مانیم و بلاتکلیفی ما می‌مانیم و امکانات بلااستفاده و به دنبال آن، نگرانی و بی‌علاقگی و نبود لذت، هر چند گاهی این اتفاقات خیلی سریع نمی‌افتد و ما خود را در مسیر پیشرفت احساس می‌کنیم، اما اگر دیر و زود دارد، سوخت و سوز ندارد و این شتر، روزی در خانه ما خواهد خوابید و آن وقت تازه بیدار خواهیم شد و شاید فرصت دیگری داشته باشیم یا نه...
ترانه‌ای که در ادامه می‌آید، مربوط به تیتراژ سریال توی گوش سالمم زمزمه کن است که در حال پخش از شبکه یک سیماست و بی‌ارتباط به موضوع صحبت ما نیست:

حرفاتو اول یه کم مزمزه کن
بعد تو گوش سالمم زمزمه کن
زبونت یه چیز می‌گه، اما دلت چیز دیگه
خیلی ساده‌س، تو همونی که دلت داره می‌گه
وقتی آدم به دورنگی و ریا راضی می‌شه
دنیا انگار پاتوق پشت هم‌اندازی‌ می‌شه
می‌بینی از خودت‌ و دور و برت خسته شدی
اما به دروغایی که گفتی وابسته شدی
عمرو تو خواب زرنگی صرف نکن
مث کبک سرتو زیر برف نکن

قدیمی 12-06-2009
زکریا فتاحی آواتار ها
زکریا فتاحی زکریا فتاحی آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 20

120 سپاس در 80 نوشته ایشان در یکماه اخیر
زکریا فتاحی به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض به این 10 شهر نروید !

به این 10 شهر نروید !

Mogadishu/ موگادیشو در سومالی : بی‌قانون‌ترین شهر هرت جهان!

فهرست‌های ده‌تایی در ادبیات و ژورنالیسم دنیای مدرن، نماد لیستی از بهترین‌ها و برترین‌هاست و کمتر پیش آمده که به بدترین بپردازد؛ از جمله فهرست جدید «رویترز» برای 10 نقطه از جهان که شما را از رفتن به آنجا نهی می‌کند!
مقام اول متعلق است به بندر مورثبی در گینه‌نو که به طور متوسط 115 مورد جدید از ابتلا به ایدز را ماهیانه گزارش می‌کند! بیکاری، دزدی و آدم‌ربایی در پایتخت گینه‌نو بیداد می‌کند!
مقام دوم به شهر لینفن در چین می‌رسد با بیشترین آلودگی هوا، در جوار صنایع غیر اصولی و معادن بزرگ ذغال سنگ که ابری از غبار مسموم کک و آلاینده های هوا آسمانش را همیشه تیره نگاه داشته است!
مقام سوم به شهر بوجمبورا در جمهوری برونئی در شرق آفریقا تعلق دارد که فساد و وضع نابسامان اقتصادی آن، پایین‌ترین نرخ رشد اقتصادی جهان را برایش به ارمغان آورده است و شهره به نسل کشی و کشتارهای دسته جمعی است!
مقام چهارم متعلق است به پیونگ یانگ در کره شمالی، به عنوان شهری که علیرغم ظاهرش، در باطن رژیم مدیریتی و حکومتی استبدادی داشته و فقط یک شبکه رادیو و تلوزیون تحت مراقبت‌های شدید حکومتی دارد و حتی دوچرخه‌سواری نیز در این شهر به دلایل سیاسی! ممنوع است!
مقام پنجم در کمال ناباوری متعلق است به اوکلاهما در ایلات متحده و به خاطر بیشترین مخاطرات بلایای طبیعی. این شهر در کریدور معروفی که بیشترین گردبادهای موسمی در آن می‌وزد، در ماه‌های مارس تا آگوست بیشترین ریسک مسافرت را دارد!
شهر چرنوبیل در اوکراین هنوز تبعات آلودگی‌های رادیواکتیویته در دهه نود قرن بیستم را به دوش می‌کشد و با مناطق خالی از سکنه و رودخانه‌ها و دریاچه‌های آلوده‌اش مقام ششم را به خود اختصاص داده است.
موگادیشو در سومالی به عنوان بی‌قانون‌ترین شهر هرت جهان! پس از فروپاشی قدرت مرکزی در دهه پایانی هزاره دوم و استقرار واحدهای حافظ صلح، مدت‌های مدیدی است که در رتبه هفتم، از همه برشورهای توریستی و مسافرتی حذف شده است.
یاکوتسک در روسیه با طبیعتی سرد و منجمد کننده و فاصله‌ای بسیار دور از مسکو (شش قاچ ساعتی در معیار ساعت جهانی) در تمامی طول سال با دمایی در حدود 32 درجه زیر صفر! به درستی سردترین منطقه مسکونی جهان لقب گرفته و در مقام هشتم، فقط در صورت افت دما به کمتر از میزان یادشده، کودکانش مجاز به تعطیل مدارس هستند!
داکا در بنگلادش گرفتار تبعات جنگ‌های داخلی عدم ثبات سیاسی و بلایای طبیعی بوده است ولی فقط به خاطر حد بالای آلایندگی هوا و محیط زیست در اثر توسعه نابسنده صنعتی مقام نهم را به خود اختصاص داده است.
بغداد پایتختی در همسایگی که روزی مثل آبادی و امارت نشینی بود، اکنون در آتش سودجویی و جنگ طلبی آمریکا و حامیانش می‌سوزد، پس از جنگ خلیج فارس و به زانو درآمدن دیکتاتور معروفش این شهر به بالاترین آمار سرقت، آدم ربایی و تجاوز به عنف دست یافته است و در این لیست نیز مقام آخر و دهم را پیدا کرده است.

درمان غم عشق بگویم که چه باشد
وصل است و بهار است و می بربط و چنگ است
....
زنهار مرو هیچ سوی بیشه ی عشاق
چنگال غمش تیزتر از چنگال پلنگ است

----
ئه و روژه ی "مه جنون" له زوخاو نوشی ...مه ینه ت فه وتانی، کفنیان پوشی
من بومه واریس له قه وم و خویشی . . . سپاردی به من ئازاری و ئیشی

قدیمی 12-06-2009
زکریا فتاحی آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض حکمت سقراط ، ازمایش 3 صافی !

حکمت سقراط ، ازمایش 3 صافی !

در يونان باستان ، سقراط تاكيد فراواني بر خردورزي داشت.
روزی شخصی نزد اين فيلسوف بزرگ آمد و به او گفت :
مي داني به تازگي راجع به دوستت چه شنيده ام ؟
سقراط پاسخ داد : صبر كن ، قبل از اينكه آن را برايم نقل كني مي خواهم ازمونی از توبکنم ،

و ان ازمایش (3 صافي) است !
ان شخص حیرت زده پرسید : ازمایش (3 صافي) ؟
سقراط پاسخ داد: بلي ، قبل از اينكه هر چيزي را راجع به ديگران تعريف كنيم بهتر است زماني را براي غربال كردن آن صرف نماييم
و اين همان آزموني است كه من (3 صافي) مي نامم.

اولين صافي ، مربوط به حقيقت است . آيا بررسي كرده اي كه آنچه مي خواهي بگويي حقيقي است ؟
ان شخص پاسخ داد : نه. من فقط شنيده ام كه راجع به آن صحبت مي كردند ...
سقراط گفت : بسيار خوب ، پس نمي داني كه حقيقت دارد يا نه ؟
حال برويم سراغ صافي دوم كه مربوط به خوبي است
آنچه كه راجع به دوستم مي خواهي به من بگويي ، چيز خوبي است؟
ان شخص جواب داد : نه بر عكس ، چیز بدی است !
سقراط ادامه داد: پس مي خواهي چيزهاي بدي را راجع به او برايم تعريف كني ،

و تو حتي مطمئن نيستي كه آنها واقعيت دارند.
شايد بتواني در اين آزمون اخرموفق شوي ، زيرا صافي ديگري باقي مانده كه مربوط به لزوم انجام اين كار است.
آيا لازم است آنچه را كه دوستم احتمالاً انجام داده به من بگويي؟
ان شخص گفت : نه. واقعاً نه !
سپس سقراط اينطور نتيجه گيري كرد : پس اگر آنچه را كه مي خواهي بگويي نه واقعيت دارد، نه خوب است

و نه لازم و ضروريست ، برای چه ميخواهي آنرا برايم نقل كني؟

....

----

قدیمی 12-06-2009
زکریا فتاحی آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض روستای ادم کوتوله ها (لی لی پوت ها) در قلب کویر لوت ایران

روستای ادم کوتوله ها (لی لی پوت ها) در قلب کویر لوت ایران
حتما تعجب خواهيد كرد وقتي بدانيد ايران هم جايي دارد شبيه لي لي پوت، سرزمين افسانه هاي داستان گاليور.
روستاي ماخونيك كه در اطراف شهر بيرجند واقع شده است، به دليل قد و قامت كوتاه ساكنان آن به لي لي پوت مشهور است گرچه اين روستاي كوچك، به خاطر قد و قامت مردمانش مشهور نشده است، بلكه دلايل ديگري نيز داردعلت مشهورشدن روستاي ماخونيك در142 كيلومتري شهرستان بيرجند واقع در استان خراسان جنوبی - آداب، رسوم و فرهنگ خاص مردمانش است.
در روستاي ماخونيك نه تنها نحوه زندگي كه محل سكونت نيز ساده و ابتدايي است. خانه هاي روستاييان ماخونيك داراي شكل هندسي خاصي نيست و تمام امكانات زندگي دريك اتاق جاي گرفته است.
آداب و رسوم ساكنان روستا از نحوه قضاوت تا شيوه كشاورزي و از چگونگي تقسيم ارث تا بازي ها همگي از گذشته هاي دور جريان داشته و اغلب آنها دست نخورده باقي مانده است .
به گزارش ميراث خبر، روستاي ماخونيك پيش از اين به عنوان منطقه كوتوله ها مطرح شده بود و قد متوسط مردم اين روستا مي تواند ناشي از ازدواج فاميلي و نوع تغذيه آنها باشد
از ماخونيك تا مرز افغانستان در حدود نيم ساعت راه است و اهالي ماخونيك اصليت افغاني دارند كه در حدود سه چهار قرن پيش به اين ناحيه آمده اند و اينجا را براي سكونت انتخاب كرده اند. ازدواج فاميلي ميان كوتاه قدها و نوع تغذيه باعث شده بود كه افراد روستاي ماخونيك كوتاه قد باشند ولي چند سالي مي شود كه با تغيير وضعيت تغذيه اهالي و مصرف قرص و قطره آهن، نسل جديد بهتر شده اند. براي وارد شدن به خانه هاي روستاي ماخونيك بايد كمر را خم كرد. در داخل خانه هم نمي شود راست راست ايستاد. ظاهراً از آنجا كه هواي آن ناحيه سرد است مردم خانه ها را كوچك و كم ارتفاع مي سازند تا راحت تر گرم شوند.

مردم ماخونيك تا 50 سال پيش، چاي نمي نوشيدند، شكار نمي كردند و اصلاً گوشت هم نمي خوردند و هنوز سيگار نمي كشند. مردم ماخونيك اين قبيل كارها را گناه مي دانستند. ورود تلويزيون به اين روستا به معناي ورود شيطان بود و اهالي تا چند سال پيش به تلويزيون مي گفتند شيطان. آنها هرگز اجازه نمي دادند كودكان پاي صفحه تلويزيون بنشينند و جادو شوند.

....

----

قدیمی 12-06-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Lightbulb طولانی ترین های دنیا

طولانی ترین های دنیا

کوردهای همیشه وبرای خیلی از افراد مورد توجه هستند.برای ثبت این رکوردها عمدتا انسان تلاش زیادی میکند تا نامش در کتاب مربوط به رکودها مشهور به گینس درج شود اما شاید برای بسیاری این نکته جالبتر باشد که این رکوردها بصورت طبیعی رخ نماید.

طولانی ترین ها عنوانی است که برای 8 اتفاق طبیعی وغیر طبیعی رخ داده در زندگی انسانها انتخاب کرده ایم تا با خواندن کوتاهترین مطالب به آنها دست پیدا کنید.

طولانی‌ترین زندگی مشترك (85 سال)

«هربرت و زلمیرا فیشر» اهل كارولینای شمالی در تاریخ 13 ماه می‌ سال 2009، 85 سال زندگی مشترك را با خوبی و خوشی پشت سر نهادند. زلمیرا در حال حاضر 101 ساله وهربرت 104 ساله هستند. این زوج خوشبخت 50 سال است كه در خانه‌ای واقع در «براونزویل» در «نیوبرن» آمریكا زندگی می‌كنند.

طولانی‌ترین شغل(77 سال)
طبق ركوردهای گینس، «آنجلو كاماراتا» بیشترین زمان را به عنوان گارسون كافی‌شاپ مشغول به كار بوده است. او این كار را از شاگردی شروع كرد و سپس خود صاحب یك كافی‌شاپ شد. او اكنون در همان كافی‌شاپ به پسران خود كمك می‌كند. او در سال 1971 كافی‌شاپ را به پسرانش فروخت و تصمیم گرفت بازنشسته شود، ولی بیكاری به مزاج او سازگار نبود و دوباره كار را شروع كرد.

طولانی‌ترین سخنرانی (124 ساعت)

مردی فرانسوی به نام «لویی كوله» 124 ساعت به طور متوالی درباره «سالوادور دالی» نقاش اسپانیایی، فرهنگ روستایی و موضوعات دیگر سخنرانی و نام خود را وارد كتاب ركوردها كرد. این مرد 62 ساله پنج روز و چهار شب به طور مداوم حرف زد. این سخنرانی در شهر «پرپیژان» فرانسه انجام شد و سه ناظر برای ثبت ركورد او در محل حاضر بودند.

طولانی‌ترین عمر لامپ(107 سال)
یك لامپ كم‌نور قدیمی سالهای سال یعنی از زمان نصبش در سال 1901 به صورت شبانه‌روزی در یك ایستگاه آتشفشانی روشن بود. «تام برامل» كه سال‌ها از بازنشستگی او می‌گذرد هنوز هم بعضی اوقات به ایستگاه شماره 6 آتشفشانی در «لیورمور» می‌رود. این ایستگاه در طول سال‌ها تغییر كرده ولی یك وسیله دقیقا مثل گذشته باقی مانده است و آن لامپ روشن ایستگاه می‌باشد. لامپ لیورمور در طول این مدت هرگز خاموش نشده است. این لامپ نزدیك یك میلیون ساعت كار كرده و كسی راز این طول عمر را نمی‌داند.

طولانی‌ترین فیلم (87 ساعت)
«درمان بی‌خوابی» نام فیلمی به كارگردانی «جان هنری تیمیس» است كه پس از اكران آن در سال 1987 از طرف كتاب ركوردهای گینس به عنوان طولانی‌ترین فیلم سینمایی انتخاب شد. این فیلم 5220 دقیقه‌ای هیچ داستان و طرح دقیقی ندارد و در آن یك شاعر با نام «ال.دی.گروبان» شعر بلند خود را در مدت سه روز و نیم می‌خواند و در بعضی قسمت‌ها برای رفع خستگی از موسیقی و میان پرده استفاده می‌كند.

طولانی‌ترین قطع برق(66 روز)
در سال 1998 شهر «اوكلند» در نیوزیلند به مدت 5 هفته دچار بحران قطع برق بود. تقریبا برق تمام شهر ازچهار كابل بزرگ تامین می‌شد كه دو تا از آنها كهنه و قدیمی شده بودند. روز 20 ژانویه یكی از این كابل‌ها در اثر هوای گرم و خشك از كار افتاد و روز 9 فوریه كابل بعدی قطع شد. كابل‌های دیگر هم كه فشار شدیدی را تحمل می‌كردند روز 19 و 20 فوریه از كار افتادند. بدین ترتیب 20 منطقه شهر به مدت 66 روز متوالی برق نداشتند. خسارات ناشی از این قطع برق 156 میلیون دلار آمریكا تخمین زده شد.

طولانی‌ترین سلطنت (63 سال)

«بومیبون آدولیادج» پادشاه 81 ساله تایلند طولانی‌ترین سلطنت را در دنیا دارد. او پس از مرگ برادرش «شاه آناندا ماهیدول» در 9 ژوئن سال 1946 جانشین وی شد و در تاریخ 5 ماه می‌ سال 1950 رسما تاجگذاری كرد.
هر چند كه نظام سلطنتی از دهه 30 در تایلند كنار گذاشته شد و این پادشاه قدرت كمی دارد ولی وی همچنان مورد احترام مردم كشورش و محبوب آنها است.

طولانی‌ترین نامزدی (67 سال)

«اوكتاویو گویلن» و «آدریانا مارتینز» ركورددار طولانی‌ترین دوران نامزدی در دنیا هستند. این دو در سال 1902 در مكزیك نامزد شدند ولی هر بار تاریخ ازدواج آنها عقب می‌افتاد. سرانجام در ماه ژوئن سال 1969 یعنی بعد از 67 سال اوكتاویو دیگر بهانه‌ای برای به تعویق انداختن مراسم نداشت و آنها بالاخره با هم ازدواج كردند. این زوج در زمان نامزدی 15 سال و در زمان ازدواج 82 سال داشتند.

طولانی‌ترین كسوف قرن (6 دقیقه و 32 ثانیه)
كسوف روز 22 جولای سال 2009 طولانی‌ترین كسوف قرن بیست و یكم به شمار می‌رود. این خورشیدگرفتگی 6 دقیقه و 32 ثانیه طول كشید و توریست‌های زیادی برای تماشای طولانی‌ترین كسوف قرن به مناطق مختلفی از جمله؛ چین، نپال و هند رفتند. در بعضی مناطق ماه كاملا جلوی خورشید را گرفت و آن را پوشاند. كارشناسان معتقدند تا 123 سال دیگر یعنی در تاریخ 13 ژوئن سال 2132 هرگز چنین كسوفی رویت نخواهد شد
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-07-2009
تاري تاري آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

33 سپاس در 31 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow چرا به تاييد ديگران محتاجيم

چرا به تاييد ديگران محتاجيم

نياز شديد به تاييد شخص ديگر به حد كافي بد است، اما مشكل حقيقي زماني آغاز مي‌شود كه تاييد همه‌كس را براي هر كاري كه انجام مي‌‌دهيم، طالب باشيم.

نياز به تاييد ديگران يعني اين‌كه نظر شما نسبت به من از اعتقاد خودم نسبت به خودم مهم‌تر است.در ارتباطات انساني، شايد يكي از رضايت‌بخش‌ترين پاسخ‌هايي كه ما از طرف مقابل خود دريافت مي‌كنيم «تاييد» باشد. تاييد ديگران براي هر فرد در روابط اجتماعي از ارزش بالايي برخوردار است.

در تمام سطوح جامعه بشري، انسان‌ها يكديگر را با توجه به توانايي‌ها و ظرفيت‌هاي شخصي خود، مورد تاييد قرار مي‌دهند و انسان به گونه‌اي مطرح مي‌شود كه تاييد يا عدم تاييد ديگران را با خود به همراه مي‌آورد.

ما انسان‌ها وقتي با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنيم بيشتر مي‌كوشيم تاييد آنها را به دست آوريم. گاهي افراد براي كسب تاييد ديگران ارزش خود را پايين مي‌آورند. برخي مردم آنقدر به نظر ديگران اهميت مي‌دهند و آنقدر از احتمال اين‌كه ديگران (خويشاوندان، دوستان، همكاران و ...) آنها را دوست نداشته باشند، مي‌ترسند كه تقريبا منفعل و بي‌اثر مي‌شوند و نمي‌توانند درباره خود و براي خود تصميم بگيرند و سرنوشتشان را به دست ديگران مي‌سپارند.
شايد شما هم بسياري از لحظات حال خود را صرف جلب تاييد ديگران مي‌كنيد يا نگران عدم تاييدهايي هستيد كه قبلا با آن مواجه شده‌ايد.

اگر تاييد در زندگي شما به صورت يك نياز درآمده باشد، بايد براي از بين بردن آن دست به كار شويد، زيرا زماني كه شما فقط جوياي تاييد ديگران باشيد، از دستيابي به آن فقط خوشحال مي‌شويد، ولي اگر به آن احتياج داشته باشيد در صورت به دست نياوردنش از پا درخواهيد آمد. اينجاست كه نيروهاي خودتخريبي به حركت درمي‌آيند؛ چرا كه اگر ديگران شما را مورد تاييد قرار ندهند آن‌وقت شخصيت و روحيه شما، ولو به طور مختصر به حال تعطيل و ركود درمي‌آيد.
نياز شديد به تاييد شخص ديگر به حد كافي بد است، اما مشكل حقيقي زماني آغاز مي‌شود كه تاييد همه‌كس را براي هر كاري كه انجام مي‌‌دهيم، طالب باشيم.

اگر شما چنين نيازي داشته باشيد، آن‌وقت است كه با بيچارگي و ناكامي‌هاي زيادي روبه‌رو خواهيد شد. علاوه بر اين يك تصوير فاقد شخصيت و توخالي از خود خواهيد داشت كه حاصل آن، نفي و رد خويشتن است.

تاييدطلبي تنها بر يك فرضيه استوار است، اين‌كه: «به خود اعتماد نكن، ابتدا نظر ديگران را جستجو كن.» فرهنگ ما، رفتارهاي تاييدخواهانه را به عنوان يك معيار ارج مي‌نهد و آن را تقويت مي‌كند و تفكر مستقل مرسوم نيست، در چنين فرهنگي، تاييدخواهي عامل موثر و مهمي در زندگي شما مي‌شود و باور مي‌كنيد كه قدر و قيمت‌تان دست ديگران است و اگر آنها از تاييد شما خودداري كنند، آن‌وقت هيچ چيز به دست نياورده‌ايد و بدون ارزش هستيد. به اين ترتيب، هر چه بيشتر احتياج به تحسين ديگران داشته باشيد، بيشتر آلت دست آنها خواهيد بود. هر قدمي كه در راه اتكا به خود و بي‌نيازي از تحسين و ستايش ديگران برداريد، گامي است در راه رهايي از تسلط ديگران در نتيجه، به منظور ادامه وابستگي شما به ديگران، چنين اقدامات سالمي از طرف اجتماع به عنوان خودخواهي، بي‌توجهي، بي‌فكري و غيره تلقي مي‌شود.

تاييد‌خواهي در خانواده
به طور كلي نياز براي كسب تاييد از ديگران از دوران كودكي در ذهن و ضمير انسان شكل مي‌گيرد و منسجم مي‌شود. كودك به طور طبيعي نيازمند كسب تاييد از والدين است.
كودكان در سال‌هاي رشد و شكل‌گيري شخصيت‌شان، نيازمند پذيرفته شدن از جانب والدين خود هستند. آنها به طور طبيعي نيازمند كسب تاييد از طرف والدين هستند.
كودك هنگام بازي، انجام تكاليف يا هر تجربه ديگر، به والدين خود مي‌نگرد و اعمال و حركات خود را با نظر والدينش تنظيم مي‌كند و متاسفانه اين طرز تفكر در اغلب افراد، ماندگار و به عادت تبديل مي‌شود.

به هر حال، به مرور زمان اگر كودك احساس كند كه بدون اجازه والدين خود نبايد فكر يا عمل كند، آن وقت بذر عصبي بيمارگونه ترديد نسبت به خويشتن در وجود او كاشته مي‌شود.
در اينجا تاييدخواهي به عنوان يك نياز زيان‌آور و شخصيت‌شكن در مورد بچه‌هايي گفته مي‌شود كه مجبور شده‌اند ابتدا نظر والدين خود را در قبال هر كاري‌ خواستار شوند، البته نه در معناي سالم‌ آن كه نياز كودك به محبت و پذيرش والدين است، چرا كه نبايد احتياج به تاييد را با نياز به محبت اشتباه كرد. فرهنگ ما به كودك مي‌آموزد كه در بيشتر موارد به جاي اعتماد به نظر و قضاوت خود به ديگران متكي باشد: «همه چيز را از مامان يا بابا بپرس« »من چه بخورم؟« »چقدر بخورم؟»، «با كسي بازي كنم؟»، «چه وقت؟»، «كجا؟» و غيره و غيره... بعضي از پدران و مادران به جاي اين كه به فرزندان‌شان ياري دهند تا خودشان شخصا فكر كنند، مسائل‌شان را خودشان حل كنند و به خود اعتماد داشته باشند، بيشتر ميل دارند با آنها مانند مايملك خود رفتار كنند.

خليل جبران در كتاب پيامبر به روشني به اين نكته اشاره مي‌كند:
بچه‌ها مال و منال شما نيستند. آنان پسران و دختران زندگي‌اند كه از طريق شما و نه از براي شما به وجود آمده‌اند و هر چند با شما هستند به شما تعلق ندارند. نتايج چنين روش‌هايي در همه كودكان وابسته مشهود است. مادر اين قبيل كودكان داوري است كه همه دعواها را بايد فيصله بدهد و در واقع به جاي بچه فكر، احساس و رفتار كند.
به طور كلي نياز براي كسب تاييد از ديگران از دوران كودكي در ذهن و ضمير انسان شكل مي‌گيرد و منسجم مي‌شود

در نتيجه خانواده به عنوان مصلحت‌خواهي، وابستگي و نياز به تاييد را در كودك پرورش مي‌دهد. شما نيز هر چند ممكن است نتوانيد همه پيام‌هاي تاييدطلبي را كه در كودكي به شما تلقين شده به ياد ‌آوريد، اما به احتمال زياد بيشتر آنها در سال‌هاي اوليه زندگي‌تان ريشه دوانده‌اند.
البته در اينجا منظور اين نيست كه تاييد ديگران مهم نيست اما اين تاييد بايد به طور آزادانه به كودك داده شود نه به عنوان پاداش و جايزه در برابر رفتار او. كودك هيچ‌گاه نبايد تشويق شود كه ارزش خود را با تاييد ديگران به دست‌ آورد.

تاييد‌خواهي در مدرسه
بچه‌ها وقتي به مدرسه مي‌آيند، وارد مكاني مي‌شوند كه آشكارا به منظور تعليم افكار و رفتار تاييد‌خواهانه بنا شده است. براي هر كاري اجازه بگير، هرگز به نظر خود اعتماد نكن، از جاي خود بلند نشو وگرنه تنبيه مي‌‌شوي. همه چيز از جانب شخص ديگري كنترل مي‌شود و به جاي اين كه به بچه‌ها ياد بدهند چگونه فكر كنند، آشكارا به آنها مي‌آموزند كه فقط به دستورهاي ما عمل كنيد و تفكر مستقل تعطيل! و به اين ترتيب هر دانش‌آموزي كه نشانه‌اي از شخصيت مستقل بروز دهد فورا سر جايش نشانده خواهد شد و قاعدتا دردسرآفرين خوانده مي‌شود. چراكه مسوولان مدارس راه برخورد با كودكاني را كه نياز به تاييد ندارند و مستقلا فكر مي‌كنند، نمي‌دانند و در بيشتر مدارس تاييد خواهي راه موفقيت دانش‌آموز محسوب مي‌شود.

اگر دانش‌آموزان نظر كاركنان مدرسه را جلب و طبق دستورات آنها رفتار كنند، البته موفق خواهند شد. هنگامي كه شاگرد به مقاطع بالاتر تحصيلي مي‌رسد، معمولا درس تاييدخواهي را ياد گرفته است و وقتي از او سوال مي‌شود كه خيال دارد در دبيرستان چه رشته‌اي را انتخاب كند، پاسخ مي‌دهد نمي‌دانم، شما در اين باره نظر بدهيد.

انتخاب رشته در دبيرستان براي او مشكل است و اگر ديگران به جاي او تصميم بگيرند، خيلي آسوده‌تر خواهد بود.
ذهن او بر اثر تكرار چنين خو گرفته است كه در كلاس درس، درباره مطالبي كه به او مي‌آموزند، سوال نكند. در نتيجه طي 12 سال به طور مداوم به او گفته مي‌شود چگونه و به چه چيزهايي فكر كند و درصدد كسب تاييد ديگران برآيد و دائم تاييد ديگران را با موفقيت واقعي خود برابر بداند. در دانشكده نيز اين تلقينات ادامه مي‌يابد.

تاييدطلبي را از بين ببريد
شما هرگز نمي‌توانيد همه را خشنود سازيد. در واقع اگر بتوانيد 50 درصد مردم را راضي كنيد، كاملا موفق هستيد بنابراين هرگاه كسي با نظريات شما مخالفت كرد به جاي اين كه آزرده خاطر شويد، توجه كنيد كه با يك تن از آن 50 درصد مخالف روبه‌رو شده‌ايد. شما هر اندازه هم كه بخواهيد با مخالفت روبه‌رو نشويد هرگز نمي‌توانيد از آن بگريزيد. پس اگر مي‌خواهيد از رفتار تاييدجويي خود رهايي يابيد، توصيه‌هاي زير را به خاطر بسپاريد:

- اگر فكر مي‌كنيد فردي سعي مي‌كند با خودداري از تاييد، شما را زير نفوذ خود بگيرد، اين را به او گوشزد كنيد.

- بايد قبول كنيد كه برخي هرگز شما را درك نمي‌كنند و چنين موقعيتي هم كاملا پذيرفتني است. شما نبايد بكوشيد ديگران را متقاعد يا وادار به پذيرش حرف‌هاي خود كنيد.

- به خود اعتماد كنيد و به دنبال آن نباشيد كه ديگران عقايد شما را تاييد كنند. در ضمن سعي كنيد از عذرخواهي بي‌مورد يا از اظهار تاسف بي‌دليل درخصوص آنچه كه گفته يا انجام داده‌ايد، بپرهيزيد.

- در برابر هر اظهارنظرتان، نظر متقابلي وجود دارد كه كاملا مخالف نظر شماست.

آبراهام لينكلن در كاخ سفيد راجع به اين موضوع چنين گفته است:
... اگر مي‌خواستم همه مخالفت‌ها و حملات خود را بخوانم يا بعضي را پاسخ دهم، ديگر هيچ وقتي براي كار ديگري باقي نمي‌ماند. من نهايت سعي خود را مي‌كنم كه بهترين كار را انجام دهم و تا به آخر در اين راه خواهم كوشيد.

رويايم را ببين
خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش
با لبخند
نفسهايت را سپاس ميگويد
پس بر تو چه گذشته كه اينچنين
آرزوي مرگ ميكني ......

ببين فرصت نيست
فرصت براي بودن نيست
پس سعي كن
تا درخت را احساس كني
سبزه رابشنوي
و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي
تا روزي
شايد
درخت را تا مرز انار
تعقيب كني
(تاري)

قدیمی 12-08-2009
تاري تاري آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

33 سپاس در 31 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow دو سوال اخلاقي اول خوب فكر كنيد و بعد جواب دهيد .

سوال اول:؟

اگر زنی را بشناسید که حامله شده است ودر حال حاضر هشت تا بچه داردکه سه
تا از اونها کر هستند و دو تا کور هستند و یکی عقب مانده ذهنی و خودش هم
به بیماری سیفیلیس دچاره،بهش میگین که بچه اش رو بیاندازد؟

قبل از این که جواب بدین سوال بعدی را هم بخونین

سوال دوم:؟

وقتشه که رییس جمهور کشورتون رو انتخاب کنین این اطلاعات در مورد سه
کاندید در دست است

کاندید اول:هم عقیده با سیاست مداران فاسد،در مشورت با ستاره شناسان،دو
تا معشوقه داره و کلاه سر همسرش میذاره مرتب سیگار می‌کشه و روزی هشت الی
ده مارتینی میخوره.

کاندید دوم: دو بار تا حالا ار پارلمان اخراج شده،تا ظهر میخوابه در
دوران کالج به مورفین معتاد بودو یک چهارم لیتر ویسکی هر شب میخوره.

کاندید سوم: سر باز کهنه کار جنگ-گیاه خوار سیگار نمیکشه-بعضی وقتها یک
یا دو ابجو میخوره و سر همسرش کلاه نمیذاره.

اول تصمیم بگیرید وبعد جوابها را در ادامه چک کنید !!!

کاندید اول اسمش هست: فرانکلین روزولت
کاندید دوم اسمش هست: وینستون چرچیل

کاندید سوم اسمش هست: ادولف هیتلر

و سر اخر اینکه اگر به سوال اول در مورد انداختن بچه جواب بله دادید
باید بگوییم که شما همین الان((( لودیک بتهوون)))را کشتید!!!!!!

رويايم را ببين
خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش
با لبخند
نفسهايت را سپاس ميگويد
پس بر تو چه گذشته كه اينچنين
آرزوي مرگ ميكني ......

ببين فرصت نيست
فرصت براي بودن نيست
پس سعي كن
تا درخت را احساس كني
سبزه رابشنوي
و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي
تا روزي
شايد
درخت را تا مرز انار
تعقيب كني
(تاري)

پاسخ

برچسب ها
giorgio armani, جورجیو آرمانی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش