بیا ، اینقدر گفتین که حالا ابزارام قفل کردن ! دیگه نمیتونم پست بزنم . حتی تشکر هم نمیتونم بکنم ! امیر جان چه چشایی داری بابا ؟!!! اومدم 500 تا دیگه پست بدم که سر راست ، در 24 ساعت بشه 2000 پست که چشم خوردم . Admin شاهد باش ، که منو چشم زدن ! شایدم دست sonbol پشت پرده باشه ! من از کار افتادم ، حالا کی سود میبره ؟ دشمن ! خـــــــــــــــــدایا
فرزندم نگران نباش کل تمها و استایلها و تمام جیک و بیک فروم و دیتا بیس فعلا رفتن مرخصی تا ادمین برگرده فریاد رسی کنه فعلا همه بریم مرخصی اجباری درود فراوان بر فرزندان من بادا
اسقف امیر فاقد حتی یکدونه فونت و غیره اما همچنان مبارز در فروم
ویرایش توسط امیر عباس انصاری : 04-12-2008 در ساعت 07:29 PM
بیا ، اینقدر گفتین که حالا ابزارام قفل کردن ! دیگه نمیتونم پست بزنم . حتی تشکر هم نمیتونم بکنم ! امیر جان چه چشایی داری بابا ؟!!! اومدم 500 تا دیگه پست بدم که سر راست ، در 24 ساعت بشه 2000 پست که چشم خوردم . Admin شاهد باش ، که منو چشم زدن ! شایدم دست sonbol پشت پرده باشه ! من از کار افتادم ، حالا کی سود میبره ؟ دشمن ! خـــــــــــــــــدایا
ای نهههههههههههههه نگوووووووووووووومن چیکاره بیدم؟خودمم امروز تنکس و اسمیل ها و ... قر و قاطی شده.همون امیر یه کاری کرده در ضمن من ناراحتم........
جمع گفتگوها: 114 (16.24 تعداد گفتگوهای روزانه)
مجموع سپاس ها : 24
سپاسگزاری شده52 بار در 39 پست
با تشكر و آرزوي موفقيت براي همه
بسیار عالی
تبریک میگم به شما همراه و دوست بسیار گرامی (16.24 تعداد گفتگوهای روزانه) این جدا محشره
یه سپاس الگانس خدمت شما.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SonBol 2561
نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil
می گم نمیشه ما اولین پستا اینجا بدیم؟؟؟
چرا نشه
خوبم میشه... منتها خوب بهتر نبود تو جای دیگه ای باشه؟؟
مثلا قهوه خونه ما یا خودتونو معرفی کنین یا اینهمه تاپیکهای سرگرمی یا تخصصی و... دیگه.
در هر حال دوست عزیز خوش آمدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SonBol 2561
سلام آقا ناصر
خوش اومدین چرا نمیشه فعلا که بی اجازه طبق روال همیشه منحرف کردین تاپیکو
اما اینجا هم مثه اونجا خشنم ها
پست مفید بزن جااااااااااااااااااانم
خوشحالم دعوت منو پذیرفتین
منحرف کردن مسیر مبحث تاپیکها طبق روال همیشه!!!
خشونت !!
خداوندا رحمی بر ما مستضعفان نما