بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار علمی

اخبار علمی در این بخش اخبار علمی قرار خواهند گرفت توجه کنید که مقالات علمی با اخبار علمی متفاوت هستند و تالار جداگانه ای برای مقالات علمی وجود دارد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #251  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی ضد صرع و سکته قلبی
اما هیچ می‌دانستید بادمجان گیاهی ضد بیماری صرع هم هست.متخصصان تعذیه می‌گویند بادمجان دارای ماده‌ای ضد‌تشنج است و برای درمان بیماران مصروع اثر شفابخش دارد.
از این گذشته بادمجان مدر و ضد یبوست است و به خاطر دارا بودن آهن برای درمان كم‌خونی نیز موثر است.این سبزی همچنین رگ‌های گرفته را باز و خطر سكته‌ قلبی را برطرف می‌كند.بادمجان به دلیل كالری كم،خوراك خوبی برای كسانی است كه می‌خواهند وزن خود را كاهش دهند، البته به شرط این‌كه آن را در روغن سرخ نكنند.
آب زرد رنگی كه هنگام نمك زدن بادمجان به‌ دست می‌آید،داروی خوبی برای كسانی است كه دستشان زیاد عرق می‌كند.آنها می‌توانند دست خود را روزی دو بار با آب بادمجان بشویند.

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #252  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی آرامش بخش و ضد تشنگی

یکی از سبزی‌های بهاره است که از سالیان پیش به منظور آرامش اعصاب و درمان سر درد استفاده می شده به علاوه دارای خواص دیگری چون رفع تشنگی نیز است.
به افراد مبتلا به آبله توصیه می‌شود؛آب گشنیز را به دور چشم‌هایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم‌ها سرایت نکند.
زکریای رازی، گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع تشنگی تجویز می‌کرد.از فرآورده‌های گشنیز که در بازار موجود است می‌توان به قرص سی لاکس، پودر ملین، پودر کارمیناتیف، پودر آنامین و پودر تخم گشنیز اشاره کرد.


خاصیت‌های این سبزی عبارتند از:
* آب گشنیز خواب آور است.برای این منظور، باید 30 گرم از آب گشنیز خام را همراه با شکر خورد، مصرف بیش از این مقدار باعث سستی می‌شود.


* تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می‌کند.


* گشنیز اثر ضد گرفتگی (اسپاسم) و ضد نفخ دارد و از آن در پیشگیری و کاهش دل پیچه استفاده می‌شود.


* جوشانده گشنیز،اعصاب را تسکین می‌دهد.


* جوشانده گشنیز برای باز شدن صدا و درمان گلو درد و سرماخوردگی مفید است.


* از روغن گشنیز،پمادهای تسکین دهنده برای دردهای رماتیسم عضلانی و مفصلی تهیه می‌شود.


* گشنیز اشتها آور و هضم کننده غذاست.


* گشنیز تازه،تشنگی را برطرف می‌کند.

* جویدن تخم گشنیز برای تسکین درد دندان مفید است.
در نظر داشته باشید که مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد،ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید می‌شود و گاهی به خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی می‌انجامد.

پاسخ با نقل قول
  #253  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی هایی موثر در کاهش فشار خون

‌محققان در بررسی‌های جدید خود دریافته‌اند كه این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیك هستند که در کاهش فشار خون بسیار موثر می باشند.

در یك پژوهش جدید اعلام شد مصرف كلم بروكلی و كلم پیچ می‌تواند به كاهش فشار خون كمك كند.به گفته محققان،اسید گلوتامیك یكی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یك چهارم از پروتئین‌های گیاهی و نزدیك به یك پنجم از پروتئین‌های حیوانی را تشكیل می‌دهد.مواد غذایی تهیه شده از غلات سبوس دار مانند برنج،نان و سایر غلات و هم چنین محصولات تهیه شده از سویا،متداول‌ترین منابع غذایی حاوی این اسید آمینه هستند.
در این پژوهش محققان میزان پنج اسید آمینه را كه ساختارهای اصلی تشكیل پروتئین هستند،مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
این بررسی‌ها در رژیم‌های غذایی گروهی از شركت كنندگان از كشورهای آمریكا،انگلیس،چین و ژاپن صورت گرفت.شركت كنندگان 4 هزار و 680 نفر با متوسط سنی 40 تا 59 سال بودند.این مطالعه نشان داد گروهی از شركت كنندگان كه به طور متوسط بیشتر از این تركیب پروتئینی مصرف می‌كردند،فشار خون پایین تری نسب به سایرین داشتند.دكتر یان براون اپیدمیولوژیست كالج لندن و پژوهشگر اصلی این پروژه خاطر نشان كرد:اسید گلوتامیك تا حدی ارتباط بین پروتئین سبزیجات و كاهش فشار خون را توجیه می‌كند.
پاسخ با نقل قول
  #254  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

اگر دیابت دارید این سبزی را بخورید!!
كدوی زمستانی طعمی خوش و مزه ای نسبتاً شیرین دارد، سبزجاتی كه زمانی بخشی از غذای آمریكایی های بومی ‌بوده و حتی آن را همراه مردگان خود بعنوان غذای سفر آخرت دفن می‌کردند. از ماه آگوست تا مارس كدو زمستانی در بازار موجود می‌باشد اما از ماه اكتبر تا نوامبر كدوها تازه تر هستند.
كدو زمستانی جزء خانواده cucurbitaceae هستند كه از این گروه می‌توان به گرمك و خیار اشاره نمود. كدو در هر شكل، رنگ، اندازه و مزه پوستی سفت دارد كه به راحتی شكافته نمی‌شود. این پوست باعث می‌شود تا كدو به مدت 6 ماه سالم بماند.
تاریخچه
سرمنشا کدو منطقه ای بین گواتمالا و مكزیك است. از آنجایی كه كدو بیش از 10000 سال است كه مصرف می‌شود در ابتدا به خاطر دانه هایشان كشت می‌شد چون كدوی اولیه گوشت زیادی نداشت و مزه آن تلخ بود. با گذشت زمان كدو در سرتاسر آمریكا گسترش یافت و كدوهای گوناگونی با گوشتهای شیرین كشت می‌شدند. كریستف كلمب كدو را از سرزمین نوین(new world) به اروپا آورد و همانند دیگر غذاهای محلی آنجا كشت شد و ازآنجا به سرتاسر دنیا توسط مكتشفان معرفی شدند. امروزه تولیدكنندگان اصلی كدودر دنیا، چین، ژاپن، رومانی، تركیه، ایتالیا، مصر و آرژانتین هستند.

مواد موجود در 100 گرم کدو زمستانی ویتامین A 7291.85 واحد--- ویتامین C 19.68 میلی گرم----- پتاسیم 895.85 میلی گرم---- فیبر 5.74 گرم ------منگنز 0.43 میلی گرم----- فولات 57.40 میکرو گرم ------امگا 3 0.34 گرم ----- ویتامینB1(تیامین) 0.17 میلی گرم ------ مس 0.19 میلی گرم------- تریپتوفان 0.03 گرم ------ ویتامین B6(پیرود‌کسین) 0.15میلی گرم -------- ویتامینB3 (نیاسین) 1.44 میلی گرم------- ویتامین B5 0.72 میلی گرم

فوائد كدو زمستانی
اگرچه مانند سبزیجات ریشه ای مثل بابا آدم، سیر و پیازمقوی نیست اما در كدو تاثیرات ضد سرطانی یافت شده است. بعضی بررسیهای آزمایشگاهی نشان داده است كه آب گرفته شده از كدو با آب تره فرنگی، كدو تنبل و تربچه از لحاظ جلوگیری از جهش سلولی(تغییرات سرطانی)یكسان است.

سلامت مردان را افزایش می‌دهد.
در بررسیهای پژوهشی، عصاره گرفته شده از كدو به كاهش اثر حالتی در مردان به نام benign prostatic hypertrophy یا BPH(بزرگ شدن غده پروستات) كمك می‌كند. در این وضعیت، غده پروستات به طور مشكوكی بزرگ می‌شود كه می‌تواند باعث ایجاد مشكل ادراری و فعالیت جنسی شود. به خصوص در تركیب با دیگر مواد غذایی گیاهی، كدو در كاهش علائم BPH نقش موثری دارد.

سلامت ریه را افزایش می‌دهد.
مصرف غذاهای غنی از بتا-كریپتوزانتین(یك كروتنوئید قرمز مایل به نارنجی یافت شده در كدو تنبل) ذرت، پاپایا، پرتقال و هلو به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را كاهش می‌دهد. به خصوص در افراد سیگاری كه خوردن ویتامین A برای بدن آنها لازم و ضروری است. زیرا در دود سیگارbenzo(a)pyrene وجود دارد كه باعث كمبود ویتامین A در بدن می‌شود، و خوردن غذاهای سرشار از ویتامین A این كمبود را رفع می‌كند.
پاسخ با نقل قول
  #255  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

كدو یك ماده مغذی متنوع كه باعث بهبود سلامت بدن می‌شود. كدو زمستانی را برخلاف كدو تابستانی می‌توان در اواخر پائیز نیز برداشت كرد و آن را برای مدت طولانی ذخیره كرد بطوری كه مواد مغذی خود را از دست ندهد.
بتاكروتین، از مواد مغذی كه به وفور در كدو یافت می‌شود، خاصیت ضد التهابی دارد و یك آنتی اكسیدانت بسیار قوی است. بتاكروتین می‌تواند مانع از اكسید شدن كلسترول در بدن شود. تحریك كلسترول اكسید شده در دیواره‌های رگهای خونی باعث حمله قلبی یا سكته مغزی می‌شود. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت كه داشتن بتاكروتین اضافی در غذا می‌تواند مانع از پیشرفت سفت شدن رگها شود. همچنین می‌تواندباعث جلوگیری از بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی و دیگر اثرات ایجاد شده توسط رادیكالهای آزاد در افرادی كه به مدت طولانی ديابت دارند شود. علاوه بر آن خوردن غذایی مانند كدو زمستانی كه سرشار از شبه كاروتن است ممکن است در تنظیم خون موثر باشد. مصرف بتاكروتین در كاهش ابتلا به سرطان روده نیز موثر است. بتا كروتن می‌تواند سلولهای روده را در برابر مواد شیمیایی كه باعث سرطان می‌شوند مصون نگهدارد. اثرات ضد التهابی كراتین می‌تواند به كم كردن شدت بیماریهایی مانند آسم، التهاب استخوان، روماتیسم مفصلی كه در همه آنها التهاب وجود دارد كمك كند. پتاسیم در كدو می‌تواند به كاهش فشار خون و ویتامین C می‌تواند از پیشرفت بیماریهایی مانند تصلب شرائین و بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی جلوگیری نماید.
فیبر غذایی که با بیماریهای قلبی و سرطان روده مقابله می‌كند. علاوه بر توانایی‌اش در كم كردن كلسترول كه باعث كاهش بیماریهای قلبی می‌شود، فیبر یافت شده در این نوع كدو همچنین می‌تواند باعث جلوگیری از نفوذ سلولهای سرطانی به سلولهای روده شود. فولات می‌تواند از بیماریهای مادرزادی و بیماریهای قلبی جلوگیری كند و سلامت روده را بهبود بخشد. اگر مادر قبل و بعد از حاملگی از كدو استفاده كند فولات یافت شده در كدو می‌تواند از بعضی بیماریهای مادرزادی خاص جلوگیری نماید . بدن برای از بین بردن یك محصول خطرناك به نام Homo كه می‌تواند باعث آسیب رساندن به دیواره رگهای خونی شود به فولات نیاز دارد. از آنجا كه مقدارزیادی از Homo ممكن است منجر به حمله قلبی شود وجود فولات در مواد غذایی و مصرف آن ایده‌ای مناسب است .
فولات به دفاع از سلولهای روده در برابر سلولهای سرطانی می‌پردازد. در حقیقت رژیمهای غذایی سرشار از فولات باعث كم شدن خطر ابتلا به سرطان روده می‌شود به خصوص درافرادی كه از مشروبات الكلی استفاده می‌كنند.

چگونه انتخاب و ذخیره كنیم.
كدو زمستانی سریع خراب می‌شود. بنابراین قبل از خریداری آن را بدرستی نگاه كنید . آنهایی را كه سفت و به نسبت اندازه ‌شان سنگین ترند و خیلی بی ریخت اند را انتخاب كنید. كدوهایی كه نشانه‌های گندزدگی دارند را خریداری نكنید . عمر كدوی زمستانی برای ذخیره بیشتر از كدوی تابستانی است . بسته به نوع كدو می‌توان آن را بین 1 تا 6 ماه ذخیره كرد . نباید آنها را در معرض مستقیم نور ، گرما یا سرمای زیاد قرار داد . دمای ایده ال نگهداری كدوی زمستانی 50 تا 60 درجه فارنهایت ( 10 تا 15 درجه سلسیوس ) است. تکه های کدو را به محض اینكه بریدید در كیسه های پلاستیكی قرار داده و در یخچال نگهدارید. در این صورت به مدت 1 تا 2 روز می‌توان آنرا تازه نگهداشت. بهترین راه فریز كردن كدو این است كه آنها را در سایزهای مناسب برای بسته بندی‌های مختلف تكه كنیم .

ویرایش توسط ابریشم : 10-27-2010 در ساعت 06:24 PM
پاسخ با نقل قول
  #256  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی بسیار مفید برای پوست و چشم
پوست،علاوه بر زیبایی از ورود هرگونه آسیبی به اعضای داخلی و خارجی بدن محافظت می كند.حدود 90درصد از وزن خیار را آب تشكیل می دهد و به این خاطر به عنوان یك خنك كننده به كار میرود.

خیار برای چشم:
* خیار به كاهش تورم دور چشم و نیز حلقه‌های تیره زیر چشم كمك می‌كند و در اكثر نقاط دنیا مردم از این نوع درمان به صورت وسیعی استفاده می كنند.


* شما می توانید از خیار به عنوان یك دستمال بسیار شگفت انگیز و طبیعی برای رفع ‌‌پف‌كردگی دور چشم‌ها و خستگی آنها همراه با آرامش كامل استفاده كنید.این دستمال های طبیعی پس از یك روز سخت كاری واقعا معجزه می‌كنند.


خیار برای پوست
اگر پوستی شاداب می‌خواهید،خیار راه حل شماست.چون خیار و پوست سطح یكسانی از هیدروژن را تقسیم می‌كنند،پوشش كل نواحی تحت درمان برای خیار راحت تر است و به این ترتیب پوست شما نرم و لطیف تر از هر زمانی می‌شود و به آرامش می‌رسید.
از آب خیار نیز می توانید برای بهبود پوستتان استفاده كنید.به خاطر اثرات خنك كننده خیار،می‌توان از آن به عنوان عصای جادویی برای درمان تمام مشكلات پوستی استفاده كرد و به‌‌‌ خاطرخاصیت پاك كننده اش پوست را بسیار نرم و لطیف می كند.

برای داشتن پوستی شاداب، نرم و شفاف می توانید از دستورالعمل زیر استفاده كنید:
* 5-4 عدد برگ نعنا را خرد كنید.

* خیار را پوست كنده و تخم‌های آنرا خارج كنید.

* برگ‌های نعنا را به خیار اضافه كنید.

* سفیده یك تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و بعد به مخلوط خیار و نعنا اضافه كنید.

این تركیب را به مدت 20 دقیقه روی صورت خود بگذارید سپس با آب بشویید و با دستمال خشك كنید.
پاسخ با نقل قول
  #257  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی موثر بر ضد مشغولیات ذهنی!!

آیا شما هم از آن دسته از افرادی هستید که مدام ذهن شان را به یک موضوع مشغول می کنند؟ توصیه می شود از این سبزی میل کنید.

اسفناج به دلیل داشتن آهن و پتاسیم برای افرادی که مشغله فکری دارند و به کارهای فکری مشغول هستند،مفید است.
دکتر فرشته سعیدی متخصص تغذیه گفت:اسفناج منبع غنی ویتامین C ، A ، B3 ، آهن و پتاسیم است و برای کسانی که به کارهای فکری اشتغال دارند به دلیل داشتن فسفر مفید است. وی افزود:اسفناج ملین بوده،یبوست را برطرف كرده و یکی از سبزی‌های کم کالری است.یک فنجان اسفناج 40 کیلو کالری دارد و برای لاغری و كاهش وزن مفید است.
دکتر سعیدی تاکید کرد:اسفناج برای کسانی که مبتلا به کم خونی هستند نیز مفید شناخته شده است زیرا تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.این سبزی از نظر داشتن ویتامین B3 نیز بسیار غنی است و مانع از بروز بیماری پلاگر (بیماری که باعث ضعف بدن می‌شود و با تشنج و اختلال در دستگاه گوارش همراه است) می‌شود.
این متخصص تغذیه در پایان گفت:همچنین اسفناج دارای اسید فولیک فراوانی است که یکی از ویتامین‌های گروه B نیز می‌باشد که از نقایص عصبی جنین پیشگیری می‌کند.
پاسخ با نقل قول
  #258  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تحملتان کم است،از این سبزی بخورید

پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند كه مصرف آب چغندر می‌تواند طاقت و توان ورزشكاران را افزایش دهد.
براساس یك پژوهش جدید یك لیوان آب چغندر با كاهش مقدار اكسیژن مورد نیاز در طول تمرینات بدنی و ورزش كردن،میزان تحمل و طاقت بدن را بیشتر می‌كند.
محققان دو گروه را در این پژوهش بررسی كردند.به یك گروه آب چغندر و به گروه كنترل نوشیدنی دیگری دادند.در پایان آزمایشات معلوم شد؛گروهی كه آب چغندر نوشیده بودند با همان شدت تمرینات، 16 درصد بیشتر از گروه كنترل به تمرینات خود ادامه دادند و توانستند به راحتی این زمان طولانی‌تر را ورزش كنند.شرح این تحقیق در مجله «فیزیولوژی كاربردی» منتشر شده است.
محققان می‌گویند:هرچند این شیوه برای ورزشكاران مفید است اما ممكن است هم چنین برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی - عروقی،تنفسی و متابولیك و نیز برای افراد سالمند سودمند باشد. این پژوهش از سوی محققان دانشگاه اكستر در انگلیس انجام گرفته است.

پاسخ با نقل قول
  #259  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سبزی ضد رماتیسم

بوی تند و معطر این سبزی برای دور كردن بوی بد از بدن استفاده می‌شود،همچنین دارای خواص درمانی نیز می باشد.

ترخون همچنین موجب مهار رشد میكروب ‌های روی پوست و درنتیجه كاهش بیش‌تر بوی بدن می‌شود.

ترخون
ترخون منبع بسیار خوبی از آهن،كلسیم و منگنز می‌ باشد.این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین ‌های A و C می ‌باشد.ترخون بیش‌تر به صورت یك سبزی در پخت و پز استفاده می‌شود، اما از آن برای مصارف پزشكی نیز استفاده می‌كنند.
از قدیم برای درمان دردهای شكمی و افزایش اشتها از ترخون استفاده می ‌شده است.این گیاه بخصوص اگر به شكل دم كرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است به همین دلیل برای افراد بیش فعال مفید است.
ترخون تولید صفرا به وسیله كبد را افزایش می‌ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا كمك می‌كند و موجب افزایش سرعت فرآیند سم‌زدایی در بدن می‌ شود.افرادی كه فشار خون بالایی دارند می‌توانند از این سبزی به جای نمك در غذا استفاده نمایند.
ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با كرم‌های روده‌ای نیز دارد.

خواص مفید روغن ‌های فرار ترخون:
روغن‌های ضروری ترخون به وسیله‌ تقطیر با بخار آب از برگ ‌ها و گل ‌های این گیاه استخراج می‌شوند و شامل سینئول، استراگول، اوسیمن و فلاندرن می‌باشند.
روغن ‌های ضروری یا همان اسانسهای فرار موجود در ترخون دارای خواص زیادی می باشند.

* ضد روماتیسم
روغن‌های فرار ترخون،توانایی بسیار خوبی برای افزایش جریان خون دارند.بدین ترتیب موجب گرم شدن ناحیه آسیب دیده می ‌شوند و علاوه بر این نمی ‌گذارند كه اسید اوریك در آن مكان‌ های خاص تجمع كنند.

* اشتهاآور
ترخون ترشح شیره‌های گوارشی معده را تحریك می‌كند و به همین دلیل موجب افزایش اشتها می ‌شود.این اتفاق درست در زمانی شروع می ‌شود كه شما آن را در دهان تان قرار می ‌دهید جایی كه در آن بزاق تولید می‌شود.

* كمك به بهبود گردش خون
روغن ‌های فرار موجود در ترخون گردش خون و مخاط را بهبود می ‌بخشند و به توزیع مناسب مواد مغذی،اكسیژن،هورمون ‌ها و آنزیم ‌ها در سراسر بدن كمك می‌كنند.

* كمك به هضم مواد غذایی
این روغنها یا به عبارتی اسانس‌ها همان‌طور كه ذكر شد موجب افزایش شیره‌های گوارشی در سراسر دستگاه‌ گوارش می ‌شوند و بدین ترتیب به افزایش توانایی بدن به هضم مواد غذایی از طریق تجزیه‌ غذاها به مواد مغذی مختلف كمك میكند (ترخون بخصوص برای هضم پروتئین‌ ها و چربی‌های گوشت كمك كننده خوبی است.)

* بو زدایی
بوی تند و معطر ترخون برای دور كردن بوی بد از بدن استفاده می‌شود.ترخون همچنین موجب مهار رشد میكروب ‌های روی پوست و درنتیجه كاهش بیش‌تر بوی بدن می‌شود.

پاسخ با نقل قول
  #260  
قدیمی 10-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

گیاهی برای درمان کم خونی و موثر در لاغری!!

این گیاه علاوه بر اینکه کم خونی را درمان می کند برای لاغری،سر درد،تقویت اعصاب نیز مثمر ثمر می باشد.
اسفناج منبع غنی ویتامین‌هایC،B، A و آهن و پتاسیم است.
طبیعت آن خنك و برای پایین آوردن تب مفید است.بیمارانی كه به بیماری ورم روده كوچك مبتلا هستند،می‌توانند برای درمان از برگ‌های سبز اسفناج استفاده كنند.
اسفناج ملین و ضد یبوست است و كسانی هم كه از چاقی رنج می‌برند،می‌توانند برای لاغر شدن و كم كردن وزن از آن استفاده كنند.طب سنتی برای رفع سرفه‌های خشك،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست كنده و روغن بادام توصیه می‌كند؛همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سر دردهای ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌كند و به ویژه در پیشگیری از سرطان‌های روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.این گیاه خوش طعم كه با آن می‌توان انواع غذاها را پخت،بهترین دارو برای كسانی است كه به كم‌خونی مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز می‌كند و ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا معجزه می‌كند.


زیان‌ها
اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های كلیه و مثانه مناسب نیست. در ضمن كسانی كه سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم مانند زنجبیل و هل میل كنند.

پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
148, موزه،مرجان, صدای مشاور, صدای مشاور در یزد


کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها