اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |
02-05-2011
|
|
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
"نه بارسا، نه ميلان، فقط نفت آبادان "
حاشيه ديدار پرسپوليس و صنعت نفت
تماشاگران تيم فوتبال صنعت نفت آبادان با سردادن شعار "نه بارسا، نه ميلان، فقط نفت آبادان " حمايت خود را از تيمشان اعلام كردند.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و صنعت نفت آبادان از ساعت 15:45 در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
به گزارش فارس،
*هواداران استقبال كمي از اين ديدار كردهاند و حدود 3 هزار تماشاگر از نزديك اين ديدار را مشاهده ميكنند.
طرفداران سرخپوش پايتخت حدود 2 برابر هواداران آبادني هستند، اما به علت نداشتن ليدر تشويق زيادي انجام نميدهند در مقابل تماشاگران آباداني با سر و صدا تيم خود را تشويق ميكنند.
هواداران آباداني با سر دادن شعار "نه بارسا، نه ميلان، فقط نفت آبادان " حمايت خود را از تيمشان اعلام ميكنند.
* قبل از آغاز بازي هر دو باشگاه با آوردن پلاكاردي دههفجر را گرامي داشتند.
* علي دايي و محمود خوردبين با بردن دستهگل به سوي كاسيميرو از سرمربي صنعت نفت استقبال كردند.
* بازيكنان نفت قبل از آغاز بازي دستهگلهاي خود را به سوي تماشاگران پرتاب و از حضور آنها در ورزشگاه تشكر كردند.
* هواداران آباداني با لباسهاي زرد در ورزشگاه حاضر شدند. نيروي انتظامي حاضر در ورزشگاه نيز كاورهاي همرنگ آنها پوشيده است.
* بازيكنان پرسپوليس با در دست داشتن قاب عكسي از رحمت آقاياري كه در حادثه ورزشگاه آزادي جان خود را از دست داد، تجليل به عمل آوردند.
* بازيكنان و مربيان نفت در دقيقه 17 در صحنهاي كه پرسپوليس صاحب موقعيتي شد معتقد بودند داور بايد خطا اعلام ميكرد.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
02-07-2011
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
والدانو: بیش از مسی، کریس دی استفانوی قرن 21 است
کریس رونالدو را با هیچ کس دیگری عوض نمی کنیم
سایت گل- خورخه والدانو، مدیر فنی باشگاه رئال مادرید درپایان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل سوسیداد که با گلزنی رونالدو همراه بود، به تمجید از ستاره پرتغالی کهکشانی ها پرداخته و در صحبتهایش به نحوی به جملات کیکه سانچس فلورس که مسی را دی استفانوی قرن 21 خوانده بود پاسخ داد:« ماجرا این نیست که رونالدو گل می زند.من کریس را با هیچ کس دیگری عوض نمی کنم. بیشتر از مسی، فکر می کنم که رونالدو، دی استفانوی قرن بیست و یک است، چون همان پیراهن (پیراهن رئال) را برتن می کند.»
والدانو در ادامه تمجیدهایش از رونالدو و مسی گفت:« این افتخار بزرگی برای لالیگاست که بازیکنانی به این بزرگی این رقابتها را شکل می دهند. »
مدیر فنی باشگاه رئال در ادامه به آنالیز دیدار با سوسیداد پرداخت:« ما بازیهای پرفشار زیادی را برگزار کردیم و گلهایی که درنیمه اول به ثمر می رسانیم، باعث می شود تا با آرامش بیشتری کار را دنبال کنیم.بازی یکشنبه، بازی خیلی خوبی بود و سطح بسیار بالایی داشت .البته با گلهایی که زدیم توانستیم به پیروزی قاطعانه تر از آنچه فکرش را می کردیم برسیم.»
البته والدنو به جز کریس از سایر بازیکنان تیم هم تمجید کرد:« در این بازی دیدیم که بازیکنانی که بازیکنان ثابت تیم نیستند هم می توانند عملکرد فوق العاده ای داشته باشند.با آدبایور گام به گام به جلو می رویم. باید ببینیم که در پایان فصل برای خرید او وارد عمل خواهیم شد یا نه. در مورد اوزیل هم باید بگویم که او تکنیک فوق العاده ای دارد و بازی خیلی روانی را به نمایش می گذارد.»
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
سپاسها: : 1,827
1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آنها را به حضرت ابوالفضل(ع) واگذار می*کنم
رای کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس اعلام شد که طی آن اعضای کمیته انضباطی شیث رضایی را به اشد مجازات در آیین نامه محکوم کردند.
کسر 15 درصد از قرارداد، مبلغی حدود 45 میلیون تومان خواهد بود.
متن گفت*وگوی شیث با خبرنگار ورزشی برنا را در زیر میخوانید:
*از حکم کمیته انضباطی باشگاه در مورد خودت مطلع هستی؟
-بله، حکم باشگاه الان به دستم رسیده و هنوز مانده ام که چرا تا این اندازه، سخت گیرانه عمل کردند.
*این جریمه به خاطر مصاحبه قبلی تو بوده است؟
-بله. طی 6 ماه اخیر که در تیم اذیت و آزار شدم و لحظات سختی را تجربه کردم، فقط 2 بار مصاحبه انجام دادم که گویا یکی از مصاحبه هایم باعث ناراحتی مسوولان شده بود و آنها واکنش نشان دادند.
*در این مورد حرفی نداری؟
-نه. من فقط حقایق را گفتم و نمی دانستم که به خاطر صحبت هایم باید به اشد مجازات محکوم شوم. حالا سوالم این است؛ آیا تمام افرادی که مصاحبه کردند با آنها هم چنین برخوردی انجام شد؟!
*منظورت علی دایی است؟
-من اسمی نمی آورم؛ اگر یک بار مصاحبه کردم، آقایان 5 بار جوابم را دادند. اگر با یک مصاحبه من مصلحت باشگاه زیر سوال رفته، مصاحبه های پیاپی توسط آقایان شان باشگاه را زیر سوال نبرده است؟!
*گویا امسال اوضاع بر وفق مرادت نبود؟
-متاسفانه امسال بدترین ظلم ها را دیدم و این یکی هم به آن اضافه شد. مشکلی نیست و سختی های را تجربه کردم.
*با این شرایط نمی خواهی از پرسپولیس جدا شوی؟
-خیلی از افراد تلاش می کنند تا من را به سمت در خروجی باشگاه هدایت کنند. اگر حتی تمام قراردادم را هم ندهند ذره ای از عشقم به پرسپولیس کم نخواهد شد و مردم تا هر وقت بخواهند در پرسپولیس می مانم.
*حرف خاصی ندارید؟
نه. فقط در این روز عزیز تمام کسانی را که به من ظلم کردند را به حضرت ابوالفضل (ع) واگذار می کنم.
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
سپاسها: : 1,827
1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ش ک یر ا عضو افتخاری باشگاه اسپانیول !
شکیرا عضو افتخاری باشگاه اسپانیول !
شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی که اکنون نامزد جرارد پیکه است، در سال ۲۰۰۲ عضو اختصاصی باشگاه اسپانیول بود.
روزنامه مارکا روز دهم دسامبر سال ۲۰۰۲ گزارشی را منتشر کرده بود که طی آن به بازدید خواننده کلمبیایی از بارسلونا اشاره شده بود و در جریان یکی از دیدارهای اسپانیول به ورزشگاه رفته بود. در پایان این مسابقه، رائول تامودو، کاپیتان اسپانیول پیراهنش را به شکیرا هدیه داده بود و سران باشگاه نیز شکیرا را عضو باشگاهشان کردند
در آن زمان باشگاه اسپانیول در وب سایت رسمی اش این گزارش را منتشر کرد:« با حضور شکیرا در بارسلونا و بازدیدش از این شهر و باشگاه او به عضویت باشگاه ما در آمد و شماره عضویت او ۲۷۵۰۶ است. او حدود یک ساعت با کاپیتان ما، رائول تامودو به صحبت پرداخت و تامودو پیراهنش را به شکیرا هدیه کرد.»
این در حالی است که اسپانیول رقیب دیرینه بارسلونا در منطقه کاتالونیاست و داربی های این دو تیم همیشه با هیجان و جنجال خاصی دنبال می شود.
|
|
|
|
|
|
باراک اوباما خودش را با لیونل مسی مقایسه کرد
باراک اوباما خودش را با لیونل مسی مقایسه کرد
باراک اوباما که پیراهنی با شکاره 10 دریافت کرد خودش را با برنده توپ طلای جهان مقایسه کرد
سایت گل – باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در ملاقات با اعضای تیم کولورادو رپیدز قهرمان لیگ آکریکا خود را لیونل مسی عرصه سیاست دانست.
جف پلاش مدیر اجرایی کولورادو در این مراسم که در کاخ سفید برگزار شد پیراهن این تیم را به اوباما هدیه کرد.
پشت این پیراهن شمراه 10 درج شده بود و پلاش اعلام کرد که معمولا این پیراهن را رهبر تیم در زمین بر تن می کند.
اوباما نیز در پاسخ گفت:" یک کسی مثل من یا مثلا لیونل مسی در بارسلونا."
مسی بعد از رفتن رونالدینیو از بارسلونا در سال 2008 پیراهن شماره 10 قهرمان اروپا را بر تن کرد
|
|
|
|
|
|
فدراسیون فوتبال اسپانیا مورینیو را جریمه نمی کند
آقای خاص تنها ممکن است از سوی کمیته برگزاری رقابتها جریمه شود
سایت گل-مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا تصمیمی برای جریمه کردن مورینیو به خاطر رفتارش در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ ندارند.
مورینیو در دقایق پایانی دیدار 4شنبه شب و درحالی که بازیکنان دو تیم با هم درگیر بودند با خونسردی و آرامش تمام به سمت تیتو ویلانوا، دستیار گواردیولا حرکت کرد و انگشتش را در چشم او فرو برد.
طبق اعلام خورخه کارته رو، سخنگوی فدراسیون فوتبال اسپانیا،:« در فدراسیون فوتبال اسپانیا دلیلی برای بررسی این اتفاق وجود ندارد. این یک بازی بود که برگزار شد. البته ممکن است کمیته برگزاری رقابتها به بررسی این برخورد بپردازد.»
بدین ترتیب به نظر می رسد که مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا قصد ندارندمحرومیتی را برای مورینیو در نظر بگیرند؛ چرا که داور مسابقه، این صحنه را ندید و در گزارشهایش به آن اشاره نکرده است.
البته این احتمال وجود دارد که کمیته برگزاری رقابتها، دست به کار شده و با توجه به تصاویری که در سرتاسر دنیا از این برخورد بازتاب یافته محرومیتی را برای آقای خاص در نظر بگیرد
ویرایش توسط shokofe : 08-19-2011 در ساعت 03:07 PM
|
09-13-2011
|
|
|
|
|
|
گواردیولا: حیف شد که زلاتان نمی تواند بازی کند
مربی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نیست
سایت گل- پپ گواردیولا مربی 40 ساله بارسلونا در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل میلان به این نکته اشاره کرد که تیمش شکست ناپذیر نیست.
بارسلونا در اولین دیدارش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب در نوکمپ میزبان میلان خواهد بود.
بارسلونا فصل گذشته بعد از عبور از سد آرسنال، شاختار دونتسک و رئال مادرید ، بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و منچستریونایتد را از پیش رو برداشت تا به چهارمین قهرمانی اش در لیگ قهرمانان اروپا برسد.
گواردیولا اکنون و در آستانه مصاف با میلان در کنفرانسی خبری گفت:« وقتی ما در رم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم، من همین جمله ای که می خواهم بگویم را گفتم: ما مدعی قهرمانی نیستیم. چرا که هیچ کسی نتوانسته در بیست سال اخیر دو قهرمانی متوالی به دست بیاورد.میلان آن زمان این کار را کرد و بعد از آن کسی نتوانست این افتخار را در طول سالعای اخیر به دست بیاورد و این نشان دهنده دشواری این تورنمنت است. در سه سال اخیر ما دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدیم و یک بار هم به مرحله نیمه نهایی رسیدیم. ما خیلی خوب رقابت کردیم و الان هم می خواهیم همین کار را بکنیم و به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.»
مربی اسپانیایی درمورد تساوی 2-2 تیمش مقابل سوسیداد گفت:« ما باید خیلی سریع بازیهای قبلی را فراموش کنیم؛ چه بازیهایی که برده ایم و چه بازیهایی که باخته ایم. هرچند که همیشه ترجیح می دهیم که درتمام بازیها پیروز باشیم.
من درمورد دیدار شنبه شب خیلی کم حسرت می خورم. بازیکن تیم من افراد بالغی هستند و آنهامی دانند که در آستانه دیدار با میلان هستیم؛ تیمی که تاریخی بزرگ را پشت سرش می بیند.»
مربی بارسا درمورد غیبت زلاتان در این دیدار گفت:« خیلی حیف است که ایبرا نمی آید. نظر من درمورد او تغییری نکرده.من همیشه گفته ام که او بازیکن فوق العاده ای است و الان هم نظرم همین است.من به خاطر تمام کارهایی که ایبرا برای ما کرد از او تشکر می کنم. او به ما کمک کرد تا لیگ را با 99 امتیاز به پایان ببریم و می دانم که او در میلان خوشحال است و من هم برای او خوشحالم.»
|
|
|
|
|
|
پیشبازی: بارسلونا - اوساسونا /سخت تر از آن برد 8گله
پیشبازی: بارسلونا - اوساسونا /سخت تر از آن برد 8گله
بارسلونا و اوساسونا چهارشنبه در دیدار رفت مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی اسپانیا با هم بازی میکنند.
بارسا سال 2012 را با دیدار خانگی مقابل اوساسونا در کوپا دل ری آغاز خواهد کرد و احتمالا گواردیولا ترکیبی قدرتمند را برای شروعی خوب در سال جدید به میدان خواهد فرستاد.
آندرس اینیستا که در دیدار مرحله قبل مقابل اوسپیتالت دچار آسیب دیدگی شده بود، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده و می تواند برای کاتالانها به میدان برود.
لیونل مسی و دنی آلوس هم که تعطیلات زمستانی طولانی تری نسبت به سایرین داشتند، به موقع به تمرینات برگشتند و احتمالا در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت.
پپ علاوه بر ویا که حضورش حتی در یورو 2012 در هاله ای از ابهام قرار دارد، پویول و اریک آبیدال را نیز در اختیار نخواهد داشت و به جای آنها احتمالا از ماسچرانو و مکسول استفاده خواهد کرد.
ندیلیبار برای این دیدار چند بازیکن اصلی اش را در اختیار نخواهد داشت. روورسیو،مدافع برزیلی این تیم، در تمرینات چند روز اخیر دچار آسیب دیدگی شد و یون اچایده،کیکه سولا، رائول گارسیا و روبن، همگی به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود.
|
|
01-23-2012
|
|
|
|
|
|
زانتی: یک ماه قبل همه می گفتند ما باید تنها برای فرار از سقوط بجنگیم
اینتری ها شروع بسیار ضعیفی در رقابت های این فصل داشتند و به همین دلیل بسیاری آنها را از جمع مدعیان سری آ خارج شده می دانستند اما زانتی تاکید کرد هرگز به توانایی های شان شک نکردند
سایت گل- خاویر زانتی، مدافع اینتر، از پیروزی 2-1 تیمش مقابل لاتزیو اظهار رضایت کرد و اعلام کرد علی رغم انتقاداتی که از ابتدای فصل به عملکرد آنها شده بود، به توانایی های شان کاملا ایمان داشتند
اینتری ها شروع بسیار ضعیفی در رقابت های این فصل داشتند و به همین دلیل بسیاری آنها را از جمع مدعیان سری آ خارج شده می دانستند اما زانتی تاکید کرد هرگز به توانایی های خودشان شک نکردند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" دلیلی برای فکر به بحث هایی که بقیه ایجاد کردند، نداشتیم. مهمترین مسئله پیروزی در دیدار یکشنبه و ادامه روند پیروزی های مان بود.این پیروزی برای رسیدن به رتبه های بالاتر بسیار مهم بود.
به یاد بیاوریم که یک ماه قبل بسیاری می گفتند ما باید تنها برای فرار از سقوط بجنگیم و اینکه ما تیم پیری هستیم.
اما ما همیشه به جلو نگاه می کردیم و نتایج خود گویای همه چیز است."
اینتر با پیروزی در دیدار شب گذشته، به رتبه چهارم جدول صعود کرد.
|
|
|
|
|
|
50سال از تولد سيروس گذشت
50سال از تولد سيروس گذشت/ آيين گراميداشت مرحوم قايقران در انزلي
مرد موفرفري جز در 90دقيقههايي كه سهجاف دروازهها را شكار ميكرد، در بقيه دقايق حياتش سربهزير بود. آنقدر سربهزير كه به محجوبترين فوتباليست تاريخ گيلان تبديل شد
سايت گل- در تيم ملوان آن روزگار شماره 9 ميپوشيد و در تيمملي با پيراهن شماره 8 بازوبند بر بازو ميبست. هرگز پيراهن قرمز و آبيهاي تهراني را بر تن نكرد اما محبوبيتش به تمام سرخآبيهاي پايتخت تنه ميزد. دو سوپرگل او كه در نيمهنهايي جامحذفي به تور پرسپوليس نشست هرگز از يادها نميرود و خاطره گلي كه در نيمهنهايي بازيهاي آسيايي به كره جنوبي زد هنوز در آرشيو ذهن ما نقش برجستهاي دارد.
مرد موفرفري جز در 90دقيقههايي كه سهجاف دروازهها را شكار ميكرد، در بقيه دقايق حياتش سربهزير بود. آنقدر سربهزير كه به محجوبترين فوتباليست تاريخ گيلان تبديل شد. او سيروس قايقران بود. مردي كه 50سال قبل درست در چنين روزي چشم به دنيا گشوده بود.
آیین گرامیداشت پنجاهمین سالگرد تولد فوتبالیست بزرگ گیلانی «سیروس قایقران» عصر روز شنبه در زادگاهش، منطقه كلویر بندرانزلی برگزار شد.
به گزارش گل به نقل از ايرنا در این مراسم كه عصر امروز (شنبه) توسط تارنمای اینترنتی هواداران ملوان (ملوان كلاب) در منطقه «كلویر» بندرانزلی برگزار شد، شماری از مردم انزلی و هواداران تیم فوتبال ملوان شركت داشتند.
در این آیین كه در مسجد حسینیه كلویر برپا شد «پرویز قایقران» پدر زندهیاد «سیروس قایقران»، فرهاد پورغلامی سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی و عزیز اسپندار و نصرت ایراندوست پیشكسوتان باشگاه ملوان هم حضور داشتند. بابك پورغلامی، سعید سالارزاده و سیدجلال رافخایی بازیكنان ملوان نیز از جمله حاضران در این مراسم بودند.
زنده یاد «سیروس قایقران» در یكم بهمن ماه 1340 در بندرانزلی چشم به جهان گشود. وی در 100مسابقه ملی شركت داشت كه 43بازی آن رسمی بود. قایقران در 21بازی كاپیتان تیم ملی بود و 14گل نیز برای تیم ملی به ثمر رساند. قایقران در سال 1369 تیم ملی ایران را با گلهای زیبایش پس از 16 سال به قهرمانی در بازیهای آسیایی پكن رساند.
سیروس آبای با آن قامت بلند و سیمای دوست داشتنی نماد یک ورزشکار انزلیچی است.مردم انزلی با نصب عکس های سیروس در مغازه ها، محل کار ها و خانههایشان یاد او را گرامی می دارند، آنها با این روش می خواهند بگویند برای مردم انزلی سیروس هنوز زنده است
|
|