آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد |
05-12-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مواد لازم
شکلات خرد شده = 115 گرم
شیر = 150 میلی لیتر
خامه = 300 میلی لیتر
کشمش = 50 گرم
بیسکوئیت خرد شده = 30 گرم
گردوی خرد شده = 30 گرم
شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود .خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنید.
__________________
. . . . .
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
05-15-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نوشیدنی مخلوط میوه ای
در روزهای گرم، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک، کم کالری و خوش ظاهر دلچسب نیست. میتوانید در مهمانیهای عصر، مهمانان خود را با سرو این نوشیدنی زیبا و ساده غافلگیر کنید.
مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان:
• 2 لیوان آب پرتقال خنک
• 1 لیوان آب انگور سفید بدون شکر خنک
• 1 لیوان آب آلبالو یا آب انار
• 1 لیتر سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد
• یخ • 2 پیمانه میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده
• برگ تازه نعنا
روش تهیه:
1. در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.
2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میوه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.
منبع:مجله اینترنتی فریا
__________________
. . . . .
|
05-15-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اسموتی موز
مواد لازم :
* موز : 4 عدد خرد شده
* آب لیمو ترش : 1 قاشق سوپخوری
* عسل : 1/4 پیمانه
* ماست : 1/2 -1 (یک و یک دوم پیمانه )
* سیب : 1 پیمانه رنده شده
* شیر : 1 پیمانه
طرز تهیه :
موز را با آب لیمو ، عسل ، ما ست و سیب در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
شیر را نیز هنگام مخلوط کردن اضافه کرده و پس از یکدست شدن کامل آن ها در لیوان ریخته و نوش جان کنید.
نکته : می توانید به جای موز از میوه های دیگر نیز استفاده کنید.
__________________
. . . . .
|
06-24-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خوراك قارچ با برنج، غذايی ضدفشار خون و سكته!
به گفته متخصصان، قارچ*ها منبعی غنی از ماده معدنی پتاسيم هستند كه به كاهش فشار خون بالا و نيز كاهش خطر سكته مغزی كمك مي*كنند...
مواد لازم برای 2 نفر
برنج: 2پیمانه
قارچ:150 گرم
پیاز:یك عدد بزرگ
نمک به مقدار لازم
ادویه* كاری: یك قاشق غذاخوری
سینه مرغ آب*پز شده: یك عدد بزرگ
كره: 150 گرم
زعفران آب*كرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را به صورت خلال خرد كنید، در كره تفت دهید و نمك و ادویه* كاری را به پیاز اضافه كنید. زمانی كه پیازها طلایی و نرم شدند قارچ*های خرد شده را به پیاز اضافه كنید، شعله*گاز را كم كنید و صبر كنید تا قارچ*ها پخته و نرم شوند. سینه مرغ آب*پز شده را خلال خلال كنید و به مواد اضافه كنید. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند زعفران را داخل خوراك بریزید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. خوراك آماده شده را لابه*لای برنج آبكش*شده بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج دم بكشد و بپزد.
هزاران سال است كه قارچ، هم به عنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشكی مورد استفاده قرار می*گیرد. این گیاه هم به صورت طبیعی در مناطق كوهستانی و مرطوب می*روید و هم به صورت گلخانه*ای پرورش داده می*شود. قارچ*ها فاقد ریشه، ساقه و برگ هستند. به علت فقدان سبزینه، قادر به سنتز مواد آلی نیستند در نتیجه به صورت ساپروفیت روی مواد آلی مرده گیاهی و جانوری یا به صورت انگل روی یاخته*های زنده یا داخل آنها زیست می*كنند. بیش از 90 نوع قارچ خوراكی تولید می*شود و اغلب آنها در گروه سبزیجات قرار می*گیرند.
قارچ*ها به صورت سمی نیز در طبیعت وجود دارند. هرچند از نظر شكل ظاهری قابل تشخیص هستند ولی حتما به این نكته توجه داشته باشید كه قارچ*ها را از مراكز مطمئن خریداری كرده و از مصرف قارچ*های پلاسیده و تغییر رنگ داده خودداری كنید.
به گفته متخصصان، قارچ*ها منبعی غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند كه به كاهش فشار خون بالا و نیز كاهش خطر سكته مغزی كمك می*كنند. علاوه بر این، برای این كه تمام مواد مغذی به بهترین صورت از مواد غذایی جذب شوند بدن نیاز به ویتامین*های گروه
B دارد و قارچ دسته*ای از این ویتامین*ها را می*تواند تامین كند. قارچ*ها منبع سرشاری از ربیوفلائین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی*اكسیدانی است كه با همكاری ویتامین E سلول*ها را از تاثیرات آسیب*رسان و مخرب در امان نگه می*دارد.
همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد كاهش می*دهد. همچنین قارچ*ها منبع مهمی از اسید فولیك هستند كه ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب می*شوند و می*توان بدون هیچ مشكلی پس از تمیز كردن مصرف كرد. با وجود خواص سرشاری كه این خوردنی دارد، متخصصان تغذیه توصیه می*كنند اشخاصی كه نمی*خواهند از گوشت استفاده كنند، برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان نمی*توانند قارچ را جایگزین آن كنند .
__________________
. . . . .
|
06-29-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شربت ریواس
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید...
● مواد لازم
▪ ریواس ۱ کیلو
▪ شکر ۱ کیلو
● طرز تهیه :
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید . سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند . این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .
بعد از ۲۴ ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید . اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدلیل شود . شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .
__________________
. . . . .
|
06-29-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نوشیدنی كلاسیك
روز خود را با این نوشیدنی سالم و خوشمزه شروع كنید.
زمان تهیه: 5 دقیقه
مواد لازم برای یك نفر:
توت فرنگی: 6 عدد
موز: یك عدد،پوست آن را درآورید و به قطعات كوچك تقسیم كنید.
ماست:یك قاشق غذاخوری
آب یك عدد پرتقال
طرز تهیه:
• موز، ماست و توت فرنگیها را درون دستگاه همزن یا غذاساز بریزید .
• مواد فوق را در دستگاه، تا آنجا كه نرم و روان شوند، هم زنید و فورا آن را میل كنید.
__________________
. . . . .
|
06-29-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چای سرد با انبه نعنا
چای سرد با انبه و نعناع
اکنون که فصل، فصل انبه است بهتر است طرز تهیه ی این نوشیدنی خنک را که با عطر نعنا نیز معطر شده، یاد بگیریم.
برای تهیه این نوشیدنی خنک برای ۶ نفر به مواد زیر نیاز داریم:
انبه ریز شده یک پیمانه
آب آناناس یک پیمانه
چای سبز کیسه ای ۸ عدد
نعنا یک شاخه
آب جوش ۴ پیمانه
شکر یک تا دو قاشق غذاخوری
قطعات یخ به تعداد لازم
طرز تهیه:
قطعات انبه را همراه با آب آناناس درون دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره در آورید و پوره را درون یخچال قرار دهید.
درون یک کاسه مقاوم به حرارت، آب جوش ریخته و چای های کیسه ای و شاخه نعنا را درون قرار داده و درب ظرف را بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید.
سپس درب ظرف را برداشته و چای های کیسه ای و شاخه ی نعنا را از درون آن بیرون آورید.
پس از این که مخلوط چای و نعنا خنک شد، مدت ۲ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
مخلوط را از یخچال بیرون آورده و آن را درون یک پارچ بریزید و مخلوط انبه و شکر را به آن اضافه کنید.
هنگام سرو، نوشیدنی را درون لیوان های پُر از یخ بریزید و نوش جان کنید.
__________________
. . . . .
|
06-29-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نوسیدنی زردالو
نوشیدنی خنک زرد الو
تابستانها و در اوج گرمای نفسگیر، یک نوشیدنی نشاط آور و خنک مثل نوشیدنی زردالو انتخابی به جا خواهد بود.
مواد لازم برای 2 نفر:
ز رد الو: 4 عدد
شکر: مقدار دلخواه
یخ: دو پیمانه، مکعبی شکل
آب یخ: یک چهارم پیمانه
یخ اضافه: مقداری
طرز تهیه:زردالو
• تمام مواد را درون دستگاه غذاساز بریزید و به مدت 40 ثانیه دستگاه را روشن نگه دارید.
• نوشیدنی را درون لیوانهای مورد نظر ریخته و یخهای اضافه را درون آنها بریزید.
• با نوشیدنی این نوشیدنی، خنک شوید.
__________________
. . . . .
ویرایش توسط ترنم : 06-29-2011 در ساعت 04:21 PM
|
07-17-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بستنی یخی توت فرنگی و شلیل
مواد لازم
توتفرنگی دو پیمانه؛ ساقه آنها جدا شود.
شلیل چهار عدد، دو نیم شود؛ هسته آنها جدا شده و به قطعات ریز تقسیم شود.
شکر نصف پیمانه
طرز تهیه
* درون یک دستگاه مخلوط کن، مواد فوق را خوب با هم مخلوط کنید.
* مخلوط را درون یک صافی با سوراخهای ریز، ریخته و پوست شلیل و تخمهای توتفرنگی را از آنها جدا کرده و صاف کنید.
* مخلوط را در 8 قالب بستنی تقسیم کرده و درون هر کدام یک عدد چوببستنیقرار دهید.
* قالبها را به مدت 4 ساعت درون فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
* مقدار بستنی یخی تهیه شده، بسته به اندازه قالبها، برای 6 تا 8 نفر تهیه شده است.
__________________
. . . . .
|
07-17-2011
|
|
ناظر و مدیر تالارهای آزاد
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641
11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
موهیتو نوشیدنی نعناع و لیمو
موهیتو نام یکی از نوشیدنیهای بسیار گوارا سنتی کشور کوبا است.گرمای تابستان با این نوشیدنی دلچسب قابل تحمل میشود و آماده کردن آن تنها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبرد.
مواد لازم برای یک نفر:
برگ نعنای تازه- ۱۰ عدد
لیمو ترش- لیمو را چهار قاچ استفاده میکنیم
شکر (در صورت تمایل)- ۲ قاشق غذاخوری
یخ مکعبی شکل- ۱ پیمانه
آب گازدار- ۲/۱ قوطی
عرق نعنا
طرز تهیه:
تعدادی از برگهای نعناع را ته لیوانی که قصد دارید موهیتو را در آن صرف کنید، میچینید. یک عدد از قاچهای لیمو را روی آن قرار دهید و به کمک یک گوشتکوب برگها و لیمو را له کنید تا به عصاره برگ نعناع و آب لیمو ترش به شما بدهند.
در مرحله بعد ۲ قاچ لیموی دیگر و شکر را به لیوان اضافه کنید و دوباره با استفاده از گوشتکوب آب لیمو ترش را بگیرید. یادتان باشد مخلوط بدست آمده را صاف نکنید.
روی مخلوط را با یخ بپوشانید و عرق نعنا را بریزید. سپس آب گازدار را اضافه و در صورتی که پس از چشیدن احساس کردید نیاز به شکر بیشتری دارد، شکر به آن اضافه کنید. حال میتوانید لیوان موردنظر را با قاچ باقیمانده لیموترش تزیین کنید
__________________
. . . . .
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 10:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|