بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار علمی

اخبار علمی در این بخش اخبار علمی قرار خواهند گرفت توجه کنید که مقالات علمی با اخبار علمی متفاوت هستند و تالار جداگانه ای برای مقالات علمی وجود دارد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #351  
قدیمی 05-16-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

۱۰ توصیه غذایی برای جذب کلسیم


یکی از اصلی‌ترین عوامل پوکی استخوان، کمبود کلسیم است، برای اینکه بدن‌، کلسیم لازم را جذب کند، باید به نکات زیر توجه کرد:

۱) سبزی‌هایی مانند اسفناج، کنگر فرنگی، چغندر، چای و کاکائو دارای اسید اگزالیک می‌باشد. اسید اگزالیک به کلسیم می‌پیوندد و کمپلکس نامحلول درست می‌کند، ایجاد این کمپلکس جذب کلسیم را کاهش می‌دهد.

۲) اسید فیتیک که یک اسید موجود در سبوس غلات است نیز با کلسیم، کمپلکس نامحلول تشکیل می‌دهد.
حبوبات نیز منبع خوبی برای کلسیم هستند ولی مقدار کلسیم جذب شده از حبوبات به خاطر اسید فیتیک موجود در آنها کم می‌باشد.

۳) دریافت مقدار کافی کلسیم توسط تغذیه و در صورت برطرف نشدن نیاز به کلسیم، استفاده از مکمل کلسیم برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان بسیار مهم و تاثیرگذار می‌باشد.

۴) وجود اسید فسفریک در نوشابه‌ها باعث کاهش جذب کلسیم می‌شوند. بنابراین باید از استفاده زیاد آنها پرهیز کنید.

۵) انواع مواد خوراکی مثل سیب‌زمینی، کدو، نخود و صیفی‌جات و ریشه بعضی از این مواد منبع خوب و مناسبی برای تامین کلسیم می‌باشند و در جذب کلسیم نیز مشکلی به وجود نمی‌آورند.

۶) سبوس جو و غلات را به صورت متعادل مصرف کرده و این اشتباه را نکنید که چون مقداری از سبوس برای بدن مفید است و اثر چشمگیری در سلامتی دارد، مصرف زیاد آن برای بدن بسیار مفیدتر و بهتر است؛ بلکه مصرف زیاد از حد فیبر، از جذب ویتامین‌های ضروری و عناصر معدنی مورد نیاز، جلوگیری می‌کند و عامل کمکی برای جذب نشدن کلسیم و در نتیجه ایجاد پوکی استخوان می‌باشد.

۷) توصیه من به شما، استفاده از فرآورده‌های لبنی کم‌چرب می‌باشد که می‌تواند اکثر نیاز روزانه فرد به کلسیم را تامین کند. لبنیات پرچرب مانند کره، خامه و پنیر چرب حاوی کلسیم کم و گاهی فاقد کلسیم می‌باشد.

۸) ویتامین D باعث افزایش جذب کلسیم می‌شود: این ویتامین با فعال کردن یک پروتئین حامل در روده سبب اتصال کلسیم به این پروتئین شده و در نتیجه جذب کلسیم از طریق جدار روده را آسان می‌کند. از طرف دیگر کمبود ویتامین D باعث نرمی استخوان شده و این مسئله منجر به اردکی راه رفتن مبتلایان می‌شود. یکی از راه‌های تامین ویتامین D بدن، تابش آفتاب به پوست می‌باشد و راه دیگر تامین آن از مواد غذایی است.

۹) از خوردن غذاهایی که پرچرب است، پرهیز کنید وجود چربی در غذا باعث ترکیب این گونه چربی‌ها با کلسیم در روده‌ها و ایجاد ترکیبات نامحلول کلسیم می‌شود که کلسیم را غیرقابل جذب می‌کند.

۱۰) از خوردن غذاهایی که غنی از سدیم می‌باشد، پرهیز کنید. خوردن نمک زیاد به خاطر داشتن سدیم باعث افزایش میزان سدیم شده و در نتیجه سبب دفع کلسیم به همراه ادرار می‌شود.

● در تمام عمرتان مصرف کلسیم را از یاد نبرید
عده زیادی تصور می‌کنند که توصیه‌های پزشکی برای مصرف کلسیم و لبنیات فقط برای زنان باردار یا سالمندی که علایم پوکی استخوان دارند، می‌باشد؛ در صورتی که چنین نیست و این تصور به کلی اشتباه و خطرآفرین است. داشتن یک رژیم غذایی با میزان کافی کلسیم برای تمام افراد صرف‌نظر از جنس و سن است.

به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود که همیشه منابع مغذی این ماده معدنی را تهیه نمایند و مصرف آنها را به یکدیگر توصیه کنند. اگر شما والدین کودکانی هستید، آنها را از همین امروز درباره پیشگیری از بیماری‌های مختلف، آموزش کامل دهید.

با فرزندان‌تان درباره نیاز مداوم بدن به منابع کلسیم، صحبت کنید و مطمئن شوید که کودکان مخصوصا دختران، کلسیم کافی برای ایجاد و استحکام توده استخوانی را دریافت کنند. در تمامی مراحل زندگی‌تان چه میانسالی، چه کهنسالی، مصرف کلسیم را از یاد نبرید تا استخوان‌هایی مقاوم داشته باشد، به ویژه اینکه تا قبل از ۳۰ سالگی مصرف کلسیم را به طور مستمر ادامه دهید.
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو

ویرایش توسط shokofe : 05-16-2011 در ساعت 08:40 PM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #352  
قدیمی 05-18-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: May 2011
محل سکونت: نیست. رفته است..
نوشته ها: 782
سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Question • دانشمندان ايرانی "لايه نازك ابررسانا" ساختند •




محققان دانشگاه صنعتي شريف موفق شدند ، ابررساناي YBCO با كيفيت بالا به روش MOD توليد كنند.


به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شريف ؛ دكتر مهدي فردمنش پژوهشگر و مسوول آزمايشگاه ادوات و مدارهاي ابررسانايي دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف در اين خصوص اظهار داشت : لايه نازك ابررسانايي YBCO به روش MOD داراي كاربردهاي متعددي از جمله ساخت سيم ابررساناي نسل دوم ؛ ساخت فيوز ابررسانا و ساخت ادوات مايكروويو است.


وي افزود: ساخت ابررسانا با اين روش به علت بهينه كردن پارامترهاي بسيار مختلف ؛ براي ساخت نمونه هاي با كيفيت بالا؛ بسيار دشوارتر از روش هاي معمول و به همين علت ساخت آن در سطح بين المللي نادر است.


به گفته معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف يكي از مهمترين مشخصه هايي كه نمايانگر كيفيت بالاي ابررسانا است ؛ جريان بحراني آن است.


وي افزود: نمونه هاي ساخته شده با اين روش مي تواند داراي جريان بحراني افزون بر 2CM/MA10 در K77 باشد كه بيشتر از نمونه هاي ساخته شده به روش هاي ديگر است.


معاون پژوهشي دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف يادآور شد: ابررساناي ساخته شده در اين آزمايشگاه بر روي زير لايه كريستال توسط اسپين كوتر لايه نشاني شده است.


وي افزود: محلول مربوطه شامل مواد ايتريم (Y( باريم (Ba( و مس (Cu( به نسبت هاي به ترتيب 1؛ 2 و 3 بوده و فيلم لايه نشاني شده ابتدا در دماي مناسب كلسينه مي شود؛ سپس فيلم را تحت جريان اكسيژن -آرگون با نسبت مناسب قرار داده و در نهايت مرحله اكسيژن گيري با جريان اكسيژن خالص انجام مي گيرد.


همچنين مشخصه يابي هاي مختلف انجام شده بر روي فيلم ؛ نمايانگر كيفيت بالاي فيلم به دست آمده است.


فردمنش تصريح كرد: اين پروژه در آزمايشگاه ادوات و مدارهاي ابررسانايي دانشكده مهندسي برق انجام شده و اساتيد همكار اين پروژه دكتر محمدعلي وساقي و يكي از اساتيد دانشگاه مونيخ آلمان به همراه سيد مهدي حسيني و علي مفتخرزاده دانشجويان مقطع دكترا بوده اند.
__________________
آدمی شده ام ک شب ها لواشک به دست بی هدف خیابان های شهرش را راه می رود؛ گاهی می ایستد. به آدم ها .. دیوار ها .. خیابان ها .. خیره می شود وُ دوباره راه می رود وَ نمی داند چرا راه می رود!
غزل/.
پاسخ با نقل قول
  #353  
قدیمی 05-21-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض


کاهش کالری غذا = افزایش کیفیت آن

جام جم آنلاین: کالری به محتوای انرژِی مواد غذایی گفته می شود. غذاهایی که می خوریم با محتوای کالری خود انرژِی مورد نیاز بدن ما را تامین می کنند و توانایی لازم را برای انجام فعالیت ها برای آن فراهم می سازند. کالري مورد نياز يک فرد با فاکتورهایی مانند سن، وزن بدن ، جنس ، شغل ، ميزان فعاليت بدني و ورزش و غيره ارتباط دارد.افرادی که غذاهای کم کالری مصرف می کنند ، شاید تا انتهای روز زیاد غذا بخورند اما علیرغم کالری نسبتا کم مقادیر مناسبی از مواد مغذی دریافت می کنند.


به گزارش مدلاین پلاس ، محققان دریافته اند کسانی که مقادیر کافی میوه ، سبزیجات ، دانه های غنی از فیبر و دیگر غذاهای کم کالری مصرف می کنند عمدتا غذای بیشتری می خورند. انرژِی دریافتی این افراد طی روز چند صد کالری کمتراست و در عین حال کلسیم ، آهن ، پتاسیم و ویتامین های B6 و اسید فولیک بیشتری دریافت می کنند.در واقع با این برنامه غذایی خود را از مواد مغذی محروم نمی کنند بلکه حجم غذای آنها بیشتر است. منظور از کالری میزان انرژیِ است که از هر ماده غذایی کسب می شود. برای مثال کالری یک گرم هویج کمتر از یک گرم شکلات است.بطور کلی غذاهایی که میزان آب و یا فیبر بالایی دارند مانند میوه ها و سبزیجات از دانسیته کالری کمی هم برخوردارند.آب و فیبر حجم غذا را افزایش می دهند در حالیکه بر کالری آن نیفزوده یا مقادیر ناچیزی به محتوای انرژی آن اضافه می کنند.
اما قند و چربی بر کالری غذا می افزایند و مواد با دانسیته بالای کالری شامل چیپس و دیگر اسنک ها ، آجیل ، شیرینی و گوشت های فرآیند شده مانند سوسیس ، کالباس و همبرگر می شود.این مطالعه نیز بر ارجحیت و فوائد مصرف غذاهای کم کالری تاکید می کند.محصولات لبنی کم چرب ، غلات سبوس دار سرشار از فیبر ، و گوشت کم چرب و یا جایگزین ها ی کم چرب آن گزینه های مناسبی هستند.
به گفته ی متخصصان ، کاهش میزان کالری دریافتی از غذا بهترین راهکار تغذیه ای است که به افراد این امکان را می دهد که بدون تغییر یا حتی با افزودن میزان غذایی که می خورند دچار افزایش وزن نشوند.آنها می گویند وقتی ظرف پر از غذا را می یینیم اصلا متوجه کالری کمتر آن نمی شویم مضاف بر اینکه به حفظ سلامت خود کمک می کنیم.







تغذیه یك علم جوان است و با تحقیقات گسترده در مورد مواد غذایی و تأثیرات آن بر بدن انسان، رابطه ای مستقیم دارد و هر روز شاهد افزایش اطلاعات و گاه گاهی شاهد تغییر نظرات دانشمندان در زمینه ی مواد خوراكی و آشامیدنی هستیم كه مسلما این موضوع بر اثر پیشرفت علوم و فنون آزمایشگاهی و افزایش مستمر آگاهی ها در عالم مواد غذایی توسط متخصصان است.



لازم به ذكر است، جامعه با شنیدن این نظریات بعضا دچار گمراهی می شود و این وظیفه ی كارشناسان است كه مردم را از اشتباه و سردرگمی نجات دهند. امید است در كشور عزیزمان، شاهد پیشرفت، رشد و شكوفایی این علم جوان باشیم.


آیا گیاه خواری یك رژیم مناسب و سالم است؟


رژیم های گیاه خواری می توانند سودمند باشند اما به شرط این كه درست و دقیق برنامه ریزی شده باشند. گیاه خواران با یك برنامه ی غذایی مناسب می توانند خطر بیماری هایی چون چاقی فشار خون بالاسرطان کولون، (بخشی از روده ی بزرگ) را كاهش دهند و در صورتی كه گیاه خواران برنامه ی ضعیفی داشته باشند خطر بیماری هایی چون پوکی استخوان،نرمی استخوانکم خونی مربوط به آهن وویتامین ب 12 و كندی رشد در كودكان را می توان انتظار داشت .


گیاه خواران به گروه های زیر تقسیم بندی می شوند :


ـ گیاه خوار محض(Vegans): گیاه خوارانی كه گوشت قرمز، ماهی، مرغ، تخم مرغ و لبنیات نمی خورند.


ـ لاكتووگان (vegetarians Lacto) :گیاه خوارانی كه لبنیات هم می خورند.


ـ اووگان (Ovovegetarians) : گیاه خوارانی كه تخم مرغ هم می خورند.


ـ لاكتواووگان (Lacto-ovovegetarians) : گیاه خوارانی كه تخم مرغ و لبنیات هم می خورند .


ـ نیمه گیاه خوار (Semi-vegetarians) : گیاه خوارانی كه ماهی و مرغ هم مصرف می كنند، ولی گوشت قرمز را مصرف نمی كنند .


اگر شما می خواهید مانند گیاه خواران نوع اول هیچ محصول غذایی با منشأ حیوانی را نخورید باید بدانید كه حتما نیاز به تكمیل این نوع رژیم دارید و این كار فقط به شرطی مورد تأیید است كه برای حفظ سلامتی، مواد مغذی لازمی را كه در محصولات با منشاء حیوانی وجود دارد به نوعی تأمین كنید. از این رو ملزم به دریافت مواردی از جمله :


انرژی كافی،پروتئین کلسیم ویتامین دی، آهن و ویتامین B12 هستید .

در زنان، به خصوص زنان باردارشیرده و هم چنین كودكان، نیاز به برنامه ریزی دقیق تری وجود دارد و ویتامین ها و املاح بیشتری به صورت مكمل های غذایی برایشان پیشنهاد می شود، البته این برنامه ریزی حتما به وسیله ی یك كارشناس و متخصص علوم تغذیه باید محاسبه و انجام شود. بدین وسیله می توان با محاسبه ی میزان مصرف قابل قبول انرژی، ضمن تأمین مواد مغذی ضروری بدن، در چنین شرایطی به یك رژیم صحیح و الگوی مناسب مصرف دست یافت
__________________
.
.
.
.
.

ویرایش توسط ترنم : 05-21-2011 در ساعت 05:22 PM
پاسخ با نقل قول
  #354  
قدیمی 05-25-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: May 2011
محل سکونت: نیست. رفته است..
نوشته ها: 782
سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Question جزئيات پذيرش بدون کنکور دانشجوی دکتری در دانشگاه يزد

جزئيات پذيرش بدون کنکور دانشجوی دکتری در دانشگاه يزد


دانشگاه يزد براي مهر ماه 90 در 7 رشته دانشجوي نمونه در مقطع دکتری بدون شرکت در کنکور مي پذيرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه يزد براي مهر 90، اقدام به پذيرش دانشجوي ممتاز در مقطع دکتري مي کند.
شرايط لازم جهت درخواست متقاضي
دانشجويان يا دانش آموختگان دوره کارشناسي ارشد که داراي يکي از دو شرط زير هستند مي توانند درخواست دريافت پذيرش و ادامه تحصيل را در اين دوره داشته باشند.
دارا بودن حداقل ميانگين کل 17(بدون در نظر گرفتن نمره پايان نامه) و حداقل دو مقاله در مجلات علمي – پژوهشي نمايه شده داخلي يا ISI.
همچنين دانشجويان نمونه کشوري در دوره کارشناسي ارشد فقط براي نخستين سال پس از فارغ التحصيلي نيز امکان ثبت نام را دارند.
امکان استفاده از آيين نامه پذيرش دانشجوي نمونه دکتري، تنها براي متقاضياني که دوره کارشناسي ارشد آنها هم رشته با دوره دکتري مورد تقاضا بوده و يا رشته دوره کارشناسي ارشد آنها حداقل 80 درصد با رشته مورد نظر همپوشاني داشته باشد، امکانپذير است.
تشخيص ميزان همپوشاني با گروه برگزار کننده دوره دکتري است.


طول مدت تحصيل متقاضي در دوره کارشناسي ارشد نبايد از 6 نيمسال تجاوز کرده و متقاضي بايد حداکثر تا پايان شهريور ماه سال پذيرش دانشجوي دکتري، دانش آموخته شده باشد.
فاصله ميان زمان دانش آموختگي متقاضي تا زمان شروع دوره دکتري مورد تقاضا از دو سال تجاوز نکند و افراد حائز شرايط جهت مصاحبه علمي دعوت مي شوند.
قبول شدگان ورودي دکتري دانشگاه يزد جهت احراز تواناني در زبان خارجي ملزم به برآوردن اين شرايط هستند، در غيراين صورت قبولي آنان لغو خواهد شد.
تا يکسال پس از قبولي (زمان ثبت نام نيمسال سوم) حد نصاب نمره زبان يعني يکي از اين شرايط را کسب کنند: کسب حداقل 460 امتياز از امتحان TOLIMO، کسب حداقل 50 امتياز از امتحان MCHE، کسب حداقل 5 امتياز از امتحان IELTS، کسب حداقل 500 امتياز از امتحان TOFEL و کسب حدنصاب آزمون زبان يکي از دانشگاه هاي تربيت مدرس، تهران يا شيراز.
دانشجوياني که مدرک کسب حدنصاب نمره زبان را قبل از شروع نخستين نيمسال تحصيلي دارا باشند به شرطي اين مدرک اعتبار دارد که از زمان برگزاري آزمون زبان مربوطه تا شروع نيمسال نخست تحصيلي دانشجو بيش از 2 سال سپري نشده باشد.
تمام دانشجويان پذيرفته شده دوره دکتري موظفند درس زبان انگليسي دکتري 2 دانشگاه يزد را تا قبل از دفاع از رساله با موفقيت بگذرانند.
نحوه ثبت نام
ثبت نام بصورت اينترنتي بوده و داوطلبان براي ثبت نام به سايت گلستان دانشگاه مراجعه کنند. مهلت ثبت نام حداکثر تا پايان وقت اداري پنجشنبه 29 ارديبهشت ماه خواهد بود و داوطلبان لازم است مدارک لازم را حداکثر تا پايان وقت اداري 3 خرداد 90 ارسال کنند.
اسامي رشته هاي مورد پذيرش به اين شرح است: مهندس برق گرايش مخابرات، علوم و مهندسي آبخيزداري، شيمي گرايش آلي، شيمي گرايش تجزيه-الکتروشيمي، شيمي گرايش تجزيه-اسپکتروسکوپي، فيزيک گرايش حالت جامد و فيزيک گرايش اتمي و مولکولي.

منبع : http://www.unp.ir
__________________
آدمی شده ام ک شب ها لواشک به دست بی هدف خیابان های شهرش را راه می رود؛ گاهی می ایستد. به آدم ها .. دیوار ها .. خیابان ها .. خیره می شود وُ دوباره راه می رود وَ نمی داند چرا راه می رود!
غزل/.
پاسخ با نقل قول
  #355  
قدیمی 06-02-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

10 خطای تغذیهای که شما را پیر میکند

مغز خشكبار، گوشت بدون چربي و اسفناج منابع غني از اين
املاح هستند اما معمولا ما به اندازه كافي از اين خوراكي‌ها نمي‌خوريم تا نيازمان به اين املاح برطرف شود بنابراين نياز به مصرف مكمل‌ها هميشه وجود دارد.
با وجودي كه تغييرات جسمي و روحي بعنوان بخشي از پروسه پيري، اجتناب ناپذير هستند اما واقعيت اين است كه غذاهايي كه ما مي‌خوريم يا نمي‌خوريم در سرعت بخشيدن به اين روند پيري نقش دارند به طوري حتي گاهي ممكن است زودتر از رسيدن به سن پيري، دچار علائم سالخوردگي بشويم.

به گزارش ايسنا، دكتر ديويد كاتز از متخصصان علوم پزشكي و رئيس بخش مطالعات پيشگيري در دانشگاه ييل، در اين باره مي‌گويد: اين پيري زودرس مشخص است؛ چون ما خيلي زياد از غذاهاي فرآوري شده استفاده مي‌كنيم.

در اين مقاله كه در مجله تخصصي شاين به چاپ رسيده آمده است: غذاهاي فرآوري شده اغلب حاوي كالري زياد اما مقادير اندكي از ريزمغذي‌هاي ضروري مثل امگا -3 و ويتامين 12B هستند. بنابراين ما در دريايي از دسترسي‌ها با جزيره‌هايي از كمبودها و فقدان‌ها روبه‌رو مي‌شويم.

در اين مقاله فهرستي از چهار خطاي تغذيه‌اي ارائه شده كه اين خطاها باعث مي‌شوند انسان زودتر پير شود در حالي كه با مشورت با دكتر مي‌توان اين خطاها را شناسايي كرده و با تنظيم آنها در رژيم غذايي يا افزودن مكمل‌ها، جوانتر به نظر رسيد و جواني را احساس كرد.

- خطاي اول: اشتباه اول اين است كه شما از خوردن تمام انواع پروتئين‌هاي حيواني پرهيز مي‌كنيد اما چرا اين اشتباه منجر به پيري زودرس مي‌شود، چون ممكن است با فقدان ويتامين 12B مواجه شويد كه براي توليد انرژي در بدن ضروري است. اين ويتامين فقط در غذايي يافت مي‌شود كه منشا حيواني دارند و به تنظيم متابوليسم و توليد انرژي كمك مي‌كند و در ضمن كليد حفظ سلامت مغز و سيستم عصبي است. خستگي يكي از علائم اصلي كمبود ويتامين 12B است و معمولا در افرادي رخ مي‌دهد كه پروتئين حيواني زيادي استفاده نمي‌كنند.

دكتر داني فروگ، دستيار رئيس پزشكي در مركز طول عمر پريتيكين در ميامي خاطرنشان كرد: جويدن مقادير زيادي از آنتي اسيدها براي تسكين سوزش سردل نيز مي‌تواند منجر به كمبود ويتامين 12B شود چون آنتي اسيدها جذب اين ويتامين را دچار اختلال مي‌كنند.

- ‌راه‌حل غذايي: مصرف دو نوبت مواد غذايي بدون چربي مثل شير يا ماست بدون چربي و 3 تا 4 اونس پروتئين لخم در روز براي حل اين مشكل مفيد است. بهترين منابع غذايي حاوي ويتامين 12B شامل غذاهاي دريايي مثل ماهي، ميگو و صدف‌ها و همچنين گوشت لخم ماهي و گوساله و همچنين غلات غني شده هستند.

- ‌راه حل مكملي: مصرف 500 تا 1000 ميكروگرم از اين ويتامين به طور روزانه در قالب قرص‌هاي مكمل، كمبود آن را در بدن جبران مي‌كند.

- ‌خطاي دوم: خودداري از مصرف مكمل‌هاست، اما چرا اين خطا موجب پيري زودرس مي‌شود؟ چون برخي از اين مكمل‌ها مثل منگنز و مس از بروز دردهاي مفصلي جلوگيري مي‌كنند اما بسياري از افراد از مصرف اين مكمل‌ها غفلت مي‌كنند. به گفته متخصصان منگنز و مس هر دو براي حفظ سلامت غضروف‌ها و انعطاف پذيري مفاصل مفيد و ضروري هستند. در بسياري از موارد مصرف آنها آسيب‌هاي مفصلي را بهبود بخشيده و دردهاي اين مناطق از بدن را برطرف مي‌سازد.

- ‌راه‌حل غذايي: مغز خشكبار، گوشت بدون چربي و اسفناج منابع غني از اين املاح هستند اما معمولا ما به اندازه كافي از اين خوراكي‌ها نمي‌خوريم تا نيازمان به اين املاح برطرف شود بنابراين نياز به مصرف مكمل‌ها هميشه وجود دارد.

- راه حل مكملي: مصرف روزانه دو ميلي گرم مس و 5 ميلي گرم منگنز در روز ضروري است. ظرف 2 تا 3 ماه پس از مصرف اين مكمل‌ها درد كمتري را در مفاصل خود احساس خواهيد كرد.

- خطاي سوم پرهيز از خوردن ماهي و چربي است. ماهي و روغن‌هاي مفيد مثل روغن زيتون بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا - 3 و ضروري براي بدن هستند كه معمولا تا حد زيادي مانع از تحليل رفتن حافظه مي‌شوند. به گفته متخصصان مركز پزشكي دانشگاه آريزونا در آمريكا، اين اسيدهاي چرب در واقع بخشي از عناصر اصلي تشكيل دهنده مغز هستند كه اگر به اندازه كافي در رژيم غذايي ما وجود نداشته باشند ساختار و عملكرد مغز به تدريج ضعيف مي‌شود و حافظه آسيب مي‌بيند.

- راه‌حل غذايي: در ابتدا مصرف غذاهاي تصفيه شده و فرآوري شده را تا حد امكان كاهش دهيد و غذاهاي خود را با روغن‌هاي طبيعي مثل روغن زيتون طبخ كنيد. سپس در هر هفته مصرف ماهي‌هاي مفيد مثل ماهي آزاد و ساردين را به رژيم غذايي خود اضافه كنيد. بعلاوه خوردن دانه كتان، غلات سبوس‌دار و گردو و بادام نيز براي دريافت اين چربي‌هاي مفيد توصيه مي‌شود. مصرف يك قاشق غذاخوري گردو 5 روز در هفته و 9 تا 12 عدد بادام، 4 نوبت در هفته كافي است.

- راه حل مكملي: توصيه مي‌شود كه در روز حداقل 2000 ميلي گرم روغن ماهي مصرف شود و كپسول‌هاي حاوي اين روغن تركيبي از دو اسيد DHA و EPA را داشته باشند.

- خطاي چهارم: علاقه كلي مردم به غذاهاي بسته‌بندي شده است. غذاهاي بسته‌بندي شده در واقع حاوي تركيباتي هستند كه موجب بالا رفتن فشار خون مي‌شوند. غذاهاي بسته‌بندي نمك زيادي دارد كه به بدن بويژه به كليه‌ها آسيب وارد مي‌كند. در اين وضعيت عدم تعادل بين نمك و پتاسيم به رگ‌هاي خوني آسيب مي‌رساند و در نتيجه موجب بالا رفتن فشار خون مي‌شود.
راه حل غذايي: در روز بيش از 1500 ميلي گرم سديم (نمك) مصرف نكنيد و حداقل هفت تا 9 وعده در روز از ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه استفاده كنيد.
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
  #356  
قدیمی 06-02-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

۱۱ ماده افزایش دهنده عمر


۱) سیب

محتویات: سیب سرشار از آنتی اکسیدان هایی مثل کورستین است. همچنین حاوی فیبرهای قابل حل مثل پکتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کورستین که یکی از بهترین آنتی اکسیدان ها به شمار میرود، از ابتلا به سرطان و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. پکتین نیز سطح کلسترول خون را پایین می آورد و سموم سرطان زا را از جریان خون دفع می کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است سیب را به حالت خام و با پوست استفاده کنیم چون کورستین در پوست سیب موجود است.

۲) آوکادو
▪ محتویات: آوکادو حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است و حتی بیش از موز پتاسیم در خود دارد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: نه تنها باعث صافی و نرمی پوست می شود، بلکه از بالا رفتن فشار خون، بیماری های قلبی و انواع بخصوصی از سرطان ها به ویژه سرطان روده نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: فقط کافی است که پوست آن را کنده و خام بخورید. می توانید آن را با گوجه فرنگی، آبلیمو، فلفل هالپانو و نمک نیز ترکیب کرده و سس گواکامولی از آن بسازید.

۳) موز
▪ محتویات: موز حاوی مقدار زیادی پتاسیم، منیزیم و فلیت است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: پتاسیم از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کرده و احتمال سکته را پایین می آورد. فلیت به رشد صحیح بافت ها کمک کرده و از ایتلا به بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: دقیقاً مثل میمون ها به راحتی موز را پوست کنده، بخورید و لذت ببرید. به نظر می رسد که میمون ها بیش از آنچه ما فکر می کنیم باهوش هستند.

۴) تخم مرغ
▪ محتویات: تخم مرغ حاوی مقدار قابل توجهی کولین، پروتئین، کاروتینوئید و زآکسانتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فایده ی عمر طولانی چیست اگر حتی نتوانید به یاد بیاورید که دندان مصنوعی هایتان را کجا گذاشته اید؟ خوردن تخم مرغ به شما کمک می کند. کولین موجود در تخم مرغ به حفظ حافظه در زمان
پیری کمک می کند. کاروتینوئید نیز از ابتلا به بیماری های چشمی مربوط به پیری مثل آب مروارید جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: تخم مرغ را می توانید به حالت آب پز، جوشانده یا خاگینه استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که پختن آنها با مقدار زیادی کره یا روغن برایتان ضرر دارد.

۵) سیر
▪ محتویات: سیر هم حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سیر از لخته شدن خون جلوگیری کرده و خطر سکته را کاهش می دهد. همچنین با کشتن سلول های سرطانی مقدار زمان زنده ماندن را در افراد سرطانی افزایش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که سیر را به حالت خام استفاده کنید. می توانید آن را خرد کرده و به محتویات سالادتان اضافه کنید.

۶) لوبیا قرمز
▪ محتویات: حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک بسیاری میکند و یک سیستم گوارشی سالم نیز از ابتلا به دیابت و سرطان روده جلوگیری میکند. فیبر قابل حل همچنین کلسترول و قند خون را پایین می آورد.
▪ بهترین راه استفاده: هم لوبیای خشک و هم لوبیای کنسرو شده این اثرات خوب را روی سلامتی می گذارند. خوب است که مقداری از این لوبیاها را هم در غذاهای مورد علاقه تان بیندازید یا آنها را به غذاهای مکزیکی اضافه کنید.

۷) گردو
▪ محتویات: گردو حاوی مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا ۳ است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسید چرب امگا ۳ نه تنها از لخته شدن خون و ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند، همچنین می تواند از افسردگی و ورم مفاصل هم جلوگیری کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که گردو را به حالت تازه بعد از بیرون آمدن آن از پوست استفاده کنید، اما تا
دو هفته بعد از بیرون آمدن از پوست هم می توانند تا حدودی تازگی خود را حفظ کنند به شرط اینکه در مکان های خشک و خنک نگهداری شوند. از گردو می توانید برای تزئین روی سالاد هم استفاده کنید.

۸) محصولات سویا و توفو
▪ محتویات: حاوی هورمون های گیاهی ایزوفلاون می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سویا به پایین آمدن میزان Ldl ناسالم در کلسترول خون کمک می کند که فشار خون را پایین آورده و احتمال حملات قلبی را نیز کاهش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: توفوی سفت بهترین منبع سویا می باشد و برخلاف باور عموم توفو طعم بدی ندارد.

۹) انگور قرمز
▪ محتویات: انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان های قوی کاتچین و نوعی پلی فنول به نام رسیراترول می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کاتچین به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک کرده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که رسیراترول میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و از پیشرفت سرطان های پوستی و سایر سرطان ها جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: نوشیدن یک یا دو لیوان آب انگور در روز برای این منظور کافی است. اما مصرف بیشتر از این میزان می تواند اثرات خوب این ماده را از بین ببرد.

۱۰) اسفناج
▪ محتویات: اسفناج یکی از سالم ترین سبزیجات به حساب می آید. به اندازه ی سیر در خود آنتی اکسیدان داشته و منبع خوبی برای اسید فولیک و ویتامین های A و C به شمار می رود.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسفناج تاثیرات بسیار مثبتی روی سلامتی شما دارد. با سرطان، بیماری های قلبی و اختلالات مغزی مبارزه می کند.
▪ بهترین راه استفاده: اسفناج خام یا بخارپز شده بهترین نوع خوردن این ماده ی مفید غذایی می باشد. می توانید آن را با گوجه فرنگی، گردو و تخم مرغ آبپز ترکیب کرده و سالادی خوشمزه بسازید.

۱۱) رازیانه
▪ محتویات: رازیانه که جزء سبزیجات ایتالیایی است، حاوی مقدار زیادی ویتامین A، کلسیم، پتاسیم و آهن می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: رازیانه به برطرف کردن مشکلات گوارشی کمک می کند. آهن و ویتامین A موجود در این گیاه به سلامت پوست و ناخن کمک بسزایی می کند. از خستگی و کم خونی نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: رازیانه را می توانید به صورت های مختلفی استفاده کنید: خام، بخار پز شده یا سرخ شده.
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو

ویرایش توسط shokofe : 06-02-2011 در ساعت 12:47 PM
پاسخ با نقل قول
  #357  
قدیمی 06-07-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

با ٨ توصیه ، سلامتی خود را حفظ کنید
آیا سلامتی از اهمیت زیادی برای شما برخوردار است؟ ورزش، آشپزی ،تغذیه صحیح و مصرف ویتامین از بهترین راهکارهای دستیابی به سلامت است. اما عمل به چند توصیه ساده می تواند به سلامتی شما کمک کند.

١) بررسی ها نشان داده افزایش دفعات اهدای خون، خطر ابتلا به سرطان از جمله کبد، ریه، روده، معده و گلو را کاهش می دهد.

۲) اغلب عفونت ها از طریق تماس با اشیای اطراف شما مانند دستگیره در، دست افراد دیگر، تلفن
و میز منتقل می شود. بهداشت دست در تمامی سنین این خطر را به نحو چشمگیری کاهش می دهد.
۳) کاهش استفاده از خودرو و افزایش پیاده روی یا دوچرخه سواری به سلامتی شما کمک می کند.

۴) اختلال خواب به مشکلات جدی نظیر فشار خون بالا و سکته قلبی منجر می شود. کمبود خواب یکی از عو
امل اصلی افزایش وزن و چاقی مفرط است. هرچند پزشکان ٨ ساعت خواب شبانه را توصیه کرده اند اما می توان با خواب کوتاه در روز یا طولانی در آخر هفته کمبود خواب شب را جبران کرد.
۵) برای جلوگیری از سکته و حمله قلبی هفته ای ٢ بار ماهی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. توصیه شده ماهی آزاد، ماکرو، شاه ماهی، ساردین و تن مصرف کنید.

۶) آنتی بیوتیک را فقط زیر نظر پزشک مصرف کنید.
افراط در مصرف این دارو بدون نسخه پزشک منجر به مقاوم شدن باکتری ها در بدن می شوند.

۷) برای جلوگیری ا
ز ویروس ها و عفونت ها، یادآوری واکسن ها فراموش نشود.
۸) از آن جایی که پیش گیری بهتر از درمان است، معاینه سالانه پزشکی را فراموش نکنید.
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ترنم به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #358  
قدیمی 06-07-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

۲۰ نکته برای ۱۰۰ سال
۱) همراه غذا، ماست هم بخورید.

۲) بجای کنسرو، از موادغذایی تازه استفاده کنید.

۳) نمک ید دار استفاده کنید.

۴) همیشه آب تمیز و مطمئن بخورید.

۵) از بحث های بی خود، حوادث ناخوشایند و استرس دور باشید.

۶) قبل از خواب، فیلم های نامناسب و اعصاب خردکن و کشت و کشتار نبینید، برعکس سعی کنید با روحیه شاد به رختخواب بروید.

۷) موقع ور
زش سعی کنید از وزنه های مناسب استفاده کنید.
۸) اگر اعصاب شما فشرد
ه و ناراحت باشد، خودخور نباشید. سعی کنید با خالی کردن خود، شارژ بشوید.
۹) سعی کنید در صبحانه، نان سبوس دار استفاده کنید.

۱۰) فشارخون خود را دائم کنترل کنید.

۱۱) از شیر و لبنیات به اندازه احتیاج استفاده کنید.

۱۲) سعی کنید سبزی هایی را که خام استفاده می شود، ضدعفونی کنید.

۱۳) اگر خسته یا خواب آلود هستید، رانندگی نکنید و همواره از کمربند استفاده کنید.

۱۴) علائم بیماری و توصیه های پزشک را جدی بگیرید.

۱۵) از پیاز خام و سرخ شده زیاد استفاده کنید.

۱۶) به پیک نیک و مسافرت های تفریحی اهمیت بدهید.

۱۷) مصرف فلفل و ادویه جات توصیه می شود.

۱۸) همیشه در اتاق تاریک و کم نور بخوابید.
۱۹) از خوردن شیرینی های سنگین
و پر کالری بپرهیزید.
۲۰) سعی کنید کارهایتان را با عشق و علاقه انجام دهید و
از آن لذت ببرید.
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ترنم به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #359  
قدیمی 06-29-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation خوردن این 10 خوراکی برای خانم ها لازم است

بدن خانم ها به دلیل عملکرد متفاوتی که از مردها دارد ، به همین دلیل به یک سری از مواد خوراکی خاص نیاز دارند .


بدن زنان به دلیل فعالیت های هورومونی متفاوتی که از مردها دارد و همین طور ضعیف تر بودن بدنشان نسبت به جنس مخالف ، باید یک سری از مواد غذایی را در تغذیه خود قرار دهند .

سیر :
سیر دارای فوایدی مانند : ضد باکتری، ضد انعقاد خون ، کاهش فشار خون و مشکلات عروقی – همین طور پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی

پیاز :
پیاز حاوی مواد معدنی و همین طور از بین برنده باکتری و ویروس های بدن زنان است .

مرکبات :
مرکبات حاوی انتی اکسیدان هستند .
آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که باعث محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از مولکول‌هایی به نام رادیکال‌های آزاد می‌شوند
که در مرکباتی مانند : فلفل قرمز و سبز ، پرتقال ، لیمو ترش ، گریپ فوروت و …

زردآلو :
زردآلو حاوی آنتی اکسیدان ، ویتامین آ ، سی است و همین طور دارای مقدار قابل توجهی از پتاسیم نیز هستند .

سیب :
سیب سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر است ، فشار خون را تنظیم می کند، برای دندان های بسیار موثر است زیرا خانم ها در برحه ای از زمان به دلیل بارداری و همین طور دوران شیردهی دچار سستی در دندان هایشان می شوند .

شاتوت :
شاتوت حاوی آهن و کلیسم است . معمولا تمام خانم ها با مشکلات آهن خونی روبرو هستند و اکثرا کمبود آهن در کم خونی ها دیده می شود .

قارچ :
قارچ ها حاوی ویتامین ب ، مینرال هستند . مینرال برای بدن زنان بسیار لازم و ضروری است .

غلات

سبزی های تازه با رنگ های سبز تیره و سبز روشن

پیازچه موجود در سبزی خوردن :
قسمت سفید و سبز سر پیازچه ، حاوی فیبر و ویتامین هستند
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
  #360  
قدیمی 06-29-2011
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فواید خاکشیر

خوردن خاکشیر بخصوص در تابستان را فراموش نکنید زیرا …


خاکشیر اسیدچرب‌هایی مانند اسیدلینوئیک، ‌اسیدلینولنیک، اسیداولئیک، ‌اسیدپالمتیک و اسیداستئاریک دارد. خاکشیر التهاب کلیه را برطرف می‌کند و برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی مفید است.

در رفع جراحات و تب‌های شدید بسیار تاثیر دارد و بو داده آن اسهال‌های سخت را درمان می‌کند. خاکشیر تب‌بر و ادرارآور و برای رفع گرفتگی صدا مفید است.

از گل‌ها و برگ‌های آن می‌توان برای درمان بیماری‌های ناشی از کمبودویتامینC استفاده کرد. بعضی از افراد پس از مصرف خاکشیر، سردرد می‌گیرند، به این گروه توصیه می‌کنیم خاکشیر را با کتیرا بخورند.
__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
148, موزه،مرجان, صدای مشاور, صدای مشاور در یزد


کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 11:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها