از اینکه برای پستهای خود عنوان نمیگذارید از شما سپاسگزار نیستیم !
در مورد پول و خوشبختی و چشم دختر ها و پسرها نوشتین من نمیتونم دقیق رد کنم یا تایید کنم فقط میتونم با استدلال استقرایی چیزیرو برای خودم ثابت کنم
ثابت کنم که نمیشه فعلا چیزی گفت باید صبر کرد و دید
چرا
چونکه زمانی که من دانشجو نبودم مهندس نشده بودم دان ش اموز راهنمایی و دبیرستان بودم 2 تا حرف میزدن :
توی ایران تحصیلات و دانشگاه و درس خوندن بیخود و الکیه و عاقبت نداره درس خوندن =4 سال سر کار بودن ...
من یه دانش اموز راهنمایی بودم و همین حرفها رو تکرار میکردم در جمع بزرگتر ها که لیسانس گرفتن فایده نداره و درس بیخودیه و ... (در حالی که دانش اموز تاپی بودم ) طوری تکرار میکردم این حرفهای همشهری ها و کوچه و بازار رو که انگار 20 ساله که دانشجوم و شاغلم یه روز همین حرف رو توی ماشین بابای دوستم زدم
مرحوم دائی ...
خدا رحمتش کنه که چه ادم بزرگ فکری بود و توی تمام سالهای خردسالی من حرف اون روز اون مرحوم جز حرفهای ویژه و ماندگاریه که برای من خواهد موند...
خود مرحوم مهندس بود
من فسقلی گفتم کار که نیست واسه تحصیل کرده ها درس فلان و بهمان .... (بازم تاکید میکنم که در وضیعیت بسیار عالی ای علمی در استان به سر میبردم و این حرفهای پوچ رو میزدم)
ایشون گفت مهندس یعنی اچار به دست
مهندس یعنی کارگر
بله میز به اندازه کافی برای مهندس ها نیست
ما باید اهل کار باشیم مساله اینه که فقط میز میخواییم ...
(نقل به مضمون با کلی افت کیفیت ! )
اما اومدم بالاتر اومدم دانشگاه با یه مفاهیم دیگه ای اشنا شدم واقعیات رو بیشتر دیدم مسائل بیشتری برام روشن شد
دیدم اینطوریها هم نیست که میگن
اوضاع اینقدرم بد نیست
درس خواندن و تحصیلات عالیه اینقدر هم بی ارزش نیست
طوری که من خوشحالم که دانشگاه اومده ام و درس خونده ام و ناراحتم برای کسانی که نشد تحصیلاتشون رو ادامه بدن و ضرر کردن
چیز دومی که میگفتن 6-7 سال پیش _توجه کنید 6-7 سال پیش نه حتی الان
این بود که میگفتن بازار کامپیوتر دیگه اشباع شده دیگه مهندس کامپیوتر پره توی شهر و مملکت
اومدیم دیدیم اینطور نیست بابا فقدان شدید داریم
حالا حالا ها هم از این خبرها نیست ..
و برای مهندسین کامپیوتر در صورت خلاقیت خودشون کار بسیار هست
من دارم از زاویه دید ادمهای مثل خودم صحبت میکنم من دانشگاه سراسری و درست حسابی رو دارم میگم کاری به جاهای دیگه ندارم کاری به بیگناه هایی که علاف دست د ازاد شده اند ندارم کاری به کسایی که خودشون تمایل به تحصیل ندارند ندارم
من از دیدگاه ادمهای مثل خودم دارم حرف میزنم
میگفتند نیست و پر شده و تحصیلات به درد نمیخوره
اومدیم دیدیم اینطور نیست
پر نشده
کار هست
تحصیلاتم ارزش داره احترام داره راهیه به سوی کمال
برای ما که اینطور بود
حالا همین حرفها رو دارند برای ازدواج و زن میزنن
که زنهای امروز فلان
انتظارات امروز فلان
اینروزها پول حرف اول رو میزنه
این روزها فلان ...
من نمیدونم و نمیتونم حرف بزنم امیدوارم مثل همون حرفهایی باشه که در مورد تحصیلات میزدن ...
امیدارم اینطور نباشه که میگن پول همه چیزه و اگه نبود بیچارگی میاره
من هم زیاد شنیده ام
و اتفاقا کم هم ندیده ام
اما اونها که من و ما نبوده اند
من دوست دارم تعمیمش ندم به خودم که اگه فلانی ها به خاطر نداری زندگیشون از هم پاشید پس مای ندار هم ممکنه این بلا سرمون بیاد
چون ممکنه من چیزی داشته باشم که اونها نداشته باشن
اما هر دو در بی پولی شبیه هم بوده ایم
نفسم از جای گرم در نمیاد اما دوست دارم غر چیزی که هنوز برام اثبات نشده رونزنم و نا امید نباشم
----------------------------------------------------