نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maad
درود
من اومدم . چی !؟ چرا ؟ خوب چراشو از کوروش نعلینی بپرسید !
فکر کنم 2 یا 3 ساعتی هست که اومدم و شروع کردیم به نواختن پست !
فعلا در عرض 2-3 ساعت 510 تا پست رو داشته باشین تا بعد . با این پست ، جمع پستها میشه چند تا = 2000 تا !!!
تشکر و ... هم نمیدونم ، پیشکش
|
درووووود فراون... خوش آمدید فرزند
رحمت خداوند و جملگی حوریان و پریان و پری پیکران و پریزادگان و شوخ چشمان و تیروکمان مژگانان !! بر تو بادا فرزند.[IMG]****************************/279.gif[/IMG]
چه منفجراتی نمودی در پس این بازگشت ناگهانی خود فرزند[IMG]****************************/301.gif[/IMG]
ترکاندی رفت پس کارش هاست را...[IMG]****************************/269.gif[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maad
با اجازتون یه پست بی موقع بزنم . اونم به خاطر اینه که ADSL من از مخابرات مشکل پیدا کرده ( هر پنج دقیقه یکبار DC میشم ) دیگه اینجوری نمیشه پست زد .
در ضمن 7 ستاره هم شدیم که ! عجب حالی میده اون ستاره وسطیه !!!
مـــــا دیگه فعلا رفع زحمت کنیم
به امید دیدار
|
وردی ز پس دی اس الت روان نمودیم[IMG]****************************/301.gif[/IMG]
باش که اجنه ها دست از سر فرزند آسمانی ما بردارند بگذارند منفجرات خود را ادامه دهد.[IMG]****************************/74.gif[/IMG]
احسنت احسنت.... توکل نمودی و هفت ستاره گردیدی مبارک است
فکرش را بکن اگر کمی تعقل هم اضافه تر نمایی یحتمل ژنرالی روی شاخت می باشد[IMG]****************************/50.gif[/IMG]
پیشکش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maad
درود
روز خلوتی بود
پستها 2400 + 6
تشکر ... همونی که بود
سایت خلوت
|
ز بعد درودت باز هم دروووود
شب شلوغی است:D
امان از فتنه شوخ چشمان و سیه چشمان و ناوک مژگان دلفریب ول شده اندر فضای مجازی فرزند.
سپاسهایی فراوان ز بعد سپاست
رحمت خدا بر تو باد
به نام بیل گیس اعظم، اینترنت پر سرعت کبیر، و Maad بزرگ بادا
درود و صد بدرود بر شما فرزندان من بادا.[IMG]****************************/231.gif[/IMG]
ز خود پست فراوان و پرو پیمان در نمایید[IMG]****************************/303.gif[/IMG]
تا بهشت جاودان را برایتان ایمیل نمایم.[IMG]****************************/301.gif[/IMG]