دل بوسکه و تمجید از شیوه رفتار والدس
هیچ خبری از استرس و فشار در اردوی ماتادورها نیست
- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی زبان به تمجید از رفتار ویکتور والدس در قبال انتقادهایی که به ایکر کاسیاس وارد آمده و حمایت او از سنگربان شماره یک تیم ملی اسپانیا گشوده است.
پس از نمایش نه چندان خوب ایکر کاسیاس در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل عربستان سعودی انتقادات فراوانی متوجه سن ایکر شد ولی والدس در صحبتهایی اعلام کرد که اصلا نمی تواند درک کند که کسی عملکرد کاسیاس را زیر سوال ببرد.
در این میان، دل بوسکه سر مربی تیم ملی اسپانیا نیز با تمجید از نحوه برخورد والدس در این رابطه گفت:«واقعا احساس رضایت می کنم.والدس با صحبتها و رفتارهایی که دارد، جو نامساعد و سنگینی که ایجاد شده بود را برطرف کرد و از این بابت واقعا خوشحالم. او رفتار مثال زدنی دارد که نه تنها در گفته هایش، بلکه در عملکردش نیز مشهود است.»
سرمربی تیم ملی اسپانیا درادامه صحبتهایش که در روزنامه آ.اس انعکاس یافت گفت:« هریک از ما نظرات شخصی خودمان را داریم. من والدس را نمی شناختم و هیچ وقت نمی توانستم در مورد او قضاوت کنم.ما افراد زیادی را داریم که بسیار باشخصیت و جنتلمن هستند. اگر گاهی وقتها در دنیا حس می شد که انسانیت تا حدودی در گروه های این چنینی زیر سوال رفته است، رفتار روزهای اخیر والدس نشان داد که این حس انسانیت همچنان وجود دارد.»