Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #1  
قدیمی 07-15-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آشپزخانه فرنگي

سوشی با گوشت (ژاپنی)





سوشي يک غذای ژاپني است که در آن از جلبک دريايي استفاده مي شود.
ولي مي توان به جاي جلبک از برگ مو استفاده کرد.


مواد لازم:

آب : 3 استکان
سرکه: 1/3 استکان
شکر: 1/3 استکان
نمک : 3 قاشق چايخوري
جلبک دريايي يا برگ مو: 4 تکه20×20 و 4تکه 4×20
مواد لازم داخل رل:
اسفناج: 4 پر
ران گوساله: 100 گرم
شکر: 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبيل رنده شده: 60 گرم
نمک: 1 قاشق چايخوري


طرز تهيه:

سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم مي زنيم تا تبديل به سس شودکه همراه غذا خورده مي شود. برنج را همراه نمک و آب بصورت صافي درست مي کنيم پس از دم کشيدن مي گذاريم تا مقداري خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت نوارهايي باريک برش مي زنيم. تخم مرغ ها را پخته و پوست مي کنيم.
اسفناج ها را در مقداري آب و نمک مي پزيم. يک تکه حصير بامبو را باز مي کنيم.(استفاده از حصير براي بهتر لوله شدن جلبک دريايي است).نوار باريک4×02 سانتيمتري را در وسط جلبک دريايي02×02 از بالا به پايين باز مي کنيم. اين کار براي محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط ترک نخورد. يک لايه برنج روي جلبک يا برگ مو ريخته بطوري که بالا و پايين آن حداقل 4 سانتيمتر خالي باشد.

برنج بايد يکدست و به قطر يک سانتيمتر پهن شود اکنون با انگشت از راست به چپ يک سانتيمتر از برنج را با دست خالي مي کنيم اين خط در جهت عکس نوار جبلک است سپس يک لايه گوشت و يک لايه اسفناج و يا لايه نازک کدو را در محل خالي قرار مي دهيم وبه آرامي از طرف نوار جلبک دريايي4 سانتيمتري جلبک را لوله مي کنيم. پس از لوله کردن،جلبک را 4 سانتيمتر با چاقوي تيز برش مي زنيم. غذا آماده سرو است.

ویرایش توسط رزیتا : 04-14-2012 در ساعت 06:57 PM
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها