بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سرمربي استيل آذين: صدرنشيني دراين روز ها اهميت زيادي ندارد
سرمربي تيم فوتبال استيل آذين تهران در آستانه ديدار هفته دوم تيمش برابر پاس همدان گفت: در هفته هاي اول مهمترين چيز حفظ نظم و ايجاد هماهنگي لازم در تيم است، صدرنشيني در اين چند هفته اهميت زيادي ندارد. " لوبيسا تومباکوويچ " درمورد بازي تيمش مقابل پاس همدان گفت: خوشبختانه بازي اول را در اهواز به سود خودمان تمام کرديم و 3 امتياز ارزشمند از يک بازي خارج از خانه کسب کرديم. دومين بازي در ورزشگاه خانگي ما انجام مي شود و برابر تيم پاس که يکي از تيم هاي خوب و جوان فوتبال ايران است.
تومباکوويچ اضافه کرد:من فيلم بازي اول پاس را ديده ام و همين طور اطلاعات ديگري در خصوص اين تيم به دست آورده ام. در همين اندازه حريف دوم خودمان را مي شناسيم. مي توانم بگويم پاس تيم خوب و جواني است که در زمين تلاش زيادي مي کند. اين تيم پتانسيل خوبي دارد و مي تواند روز شنبه بازي خوبي مقابل ما انجام دهد.از نظر من هيچ بازي آسان نخواهد بود و اين مسابقه هم براي ما حساسيت زيادي خواهد داشت چون بايد همه بازي ها را جدي بگيريم. سرمربي استيل آذين در پايان پيرامون وضعيت تيمش در جدول رقابت ها و احتمال صدرنشيني استيل آذين در بازي هاي اين هفته گفت: ممکن است با پيروزي در اين بازي صدرنشين شويم اما صدرنشيني در هفته هاي ابتدايي براي من اهميت زيادي ندارد. مهم اين است که در ابتداي ليگ اعضاي تيم به هماهنگي لازم دست يابند و با نظم روند خودمان را حفظ کنيم. ما در همه بازي هاي خانگي و خارج از خانه تنها براي پيروزي به ميدان مي رويم.

معدنچي و علي کريمي به بازي پاس مي رسند
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از رفع مصدوميت مهرزاد معدنچي و علي کريمي خبر داد و گفت که اين تيم با همه توان به مصاف پاس همدان خواهد رفت. صادق درودگر در خصوص شرايط تيم استيل آذين گفت: خوشبختانه مصدوميت علي کريمي و مهرزاد معدنچي برطرف شده و اين دو بدون هيچ مشکلي با تيم تمرين مي کنند و براي ديدار روز شنبه مقابل پاس همدان کاملا آماده اند.

عمران زاده: آقاي گل مدافعان مي شوم!
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: من قول به هواداران داده ام تا يک بازي در ميان گل بزنم و هنوز سر قولم هستم. حنيف عمران زاده افزود: بازي کردن در ترکيب استقلال بزرگترين و بهترين اتفاق زندگي ام است و مي خواهم با پيراهن اين تيم بهترين بازي ها را به نمايش بگذارم.
وي ادامه داد: در طول فصل گذشته چند بازي موفق به گلزني شدم و امسال بايد آمار اين گل ها را افزايش دهم. گفته بودم هر دو بازي يک بار گل مي زنم و سر قولم هستم. در ديدار مقابل فولاد خوزستان به طور حتم در ضربات کرنر و ايستگاهي نفوذ خواهم کرد تا دروازه حريف را باز کنم. عمران زاده اظهار کرد: بازي هاي مهدي هاشمي نسب را به خاطر دارم و او الگوي من است و مي خواهم عملکردي مثل وي داشته باشم. با او تماس خواهم گرفت تا از وي نکته هاي جديدي را ياد بگيرم. چه ديديد شايد مثل او بتوانم در دربي گل بزنم، اگر آنطور که در ذهن دارم در مسابقات گل بزنم آقاي گل مدافعان مي شوم!

تغيير در خط هافبک پرسپوليس
با مصدوميت کريم باقري و غيبت او در تمرينات پرسپوليس در بازي بعدي خود با چهره متفاوتي به ميدان خواهد رفت. با توجه به آخرين تمرين پرسپوليس به نظر مي رسد آنها در بازي صبا از محمد نوري که در بازي قبل هم نمايش دلپذيري داشت در پست هافبک نفوذي استفاده مي کنند و حسين بادامکي و تياگو کنار مازيار زارع اين لوزي مرکز زمين را شکل مي دهند. البته مازيار زارع درست مثل دور قبل در پرسپوليس چندان خوب بازي نکرد و کندي حرکات او به چشم مي آمد اما اين بازيکن، بازيکن مورد علاقه علي دايي است.

مس با واسيليچ به توافق رسيد
واسيليچ مدافع اهل بوسني که مي گويند سابقه بازي در تيم ملي اين کشور در مقدماتي جام جهاني 2010 را در کارنامه دارد روز پنج شنبه با مس کرمان به توافق رسيد. در شرايطي که شش سهميه ليگ برتري تيم کرماني پر شده بود اين تيم براي پوشش ضعف خود در خط دفاع دست به جذب اين مدافع اروپايي زد. واسيليچ از زمان ثبت قرارداد تا دو هفته آينده قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.

مرفاوي مشاورفني مس را اخراج کرد!
همانند سنت اين چند سال اخير بازهم مس در همدان از پاس شکست خورد تا صمد مرفاوي از همان هفته اول فشار را در کرمان احساس کند. به هر شکل شکست هميشه تبعات تلخ خود را داشته است و معمولا اختلافات يک تيم را بيشتر علني مي کند و اين موضوع در باشگاه مس نيز رخ داد تا پس از باخت هفته اول اين تيم، صمد مرفاوي مشاور فني باشگاه را از آمدن به تمرينات منع کند! حميد حاج اسماعيل زاده که در رسانه هاي کرمان همواره به عنوان يک کارشناس فوتبال صاحب نظر بوده است ظاهرا به دستور سرمربي مس ديگر نمي تواند در تمرينات تيم حاضر شود. گفته مي شود که نظرات کارشناسانه و مشاورانه او اصلا به مذاق کادر فني تيم خوش نمي آيد و در چند نوبت هم بين او و کادر فني به خاطر اين نظرات درگيري لفظي هم پيش آمده است!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش