سوپ ريشه سبزيجات
براي درستكردن سوپي خوشمزه و مقوي، استفاده از ريشههاي سبزيجات مختلف فصل – به شرط آنكه به لحاظ طعم و مزه با هم همخواني داشته باشند – كافي است.
در اينجا، دستور يكي از اين تركيبها كه منجر به تهيه سوپي لذيذ و خوشمزه شده است، ارائه ميشود.
مواد لازم براي 6 نفر:
- 50 ميليليتر يا يكچهارم پيمانه روغن زيتون
- يك عدد كدو حلوايي كوچك (پوستكنده و خرد شود)
- 3 عدد هويج (حلقه حلقه شود)
- 2 عدد تره فرنگي (حلقه حلقه شود)
- يك عدد پياز (به 4 قسمت بريده شود)
- 3 عدد برگ بو
- نصف قاشق چايخوري پودر آويشن
- 3 شاخه رزماري
- 5 پيمانه آب مرغ
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- خامه، براي تزئين
توضيح: شاخههاي رزماري را از بوتههاي رزماري حياط خانه يا يكي از پاركها بكنيد.
طرز تهيه:
1 - فر اجاقگاز را روي 200 درجه سانتيگراد يا 400درجه فارنهايت يا شماره 6 گرم كنيد.
حالا كاسه بزرگي آماده كرده و روغن زيتون را در آن بريزيد. سپس همه سبزيجات خردشده را به روغن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا كاملا به روغن آغشته شود. پودر آويشن را نيز روي مواد بپاشيد.
2 – سبزيجات را روي سيني فر بريزيد و به طور كامل پهن كنيد. برگ بو و رزماري را هم روي سبزيجات قرار دهيد.
3 – سيني را براي مدت 50 دقيقه يا تا زماني كه سبزيجات پخته شوند، داخل فر قرار دهيد. هرچند دقيقه يكبار در فر را باز كرده و با قاشق مواد روي سيني را با هم مخلوط كنيد. وقتي همه سبزيجات به خوبي سرخ شدند، آنها را از داخل فر بيرون آورده و به قابلمه بزرگي منتقل كنيد.
4 – حالا آب مرغ را به اين مخلوط سبزيجات اضافه كرده و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا به جوش آيد؛ سپس شعله را كم كنيد و آن را با نمك و فلفل مزهدار كنيد. 10دقيقه ديگر صبر كنيد تا سوپ بازهم حرارت ببيند.
5 – قابلمه را از روي شعله برداريد و كناري بگذاريد تا كمي از حرارت بيفتد؛ سپس مواد را داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد و آن را به مايهاي صاف و غليظ و يكدست تبديل كنيد.
6 – سوپ را به قابلمه برگردانيد و دوباره روي حرارت اجاقگاز بگذاريد تا داغ شود، سپس آن را به ظرف موردنظر منتقل كرده و با خامه تزئين كنيد.