بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 09-10-2010
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 1,458
سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض طرز تهیه آش ترخینه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی نمایش پست ها

آناهیتا خانومتو سالاد ماکارانی همه چیز میشه ریخت حتی سوسیس! ما که تو خوابگاه ریختیم خوردیم الان هم بعد از 8-9 سال زنده ایم دستور پخت ترخینه و دیگر غذاهای کرمانشاه رو بگو.

شما چون توی خوابگاه درست کردین اشکالی نداره حتی می تونستین بجاش سویا بریزید بعداشم معده بچه های خوابگاهی به برکت غذاهای خوابگاه مثل سنگ شده کلوخم توش بریزن آخش در نمیاد ولی اگه دفعه بعد درست کردین حتما کالباس بریزین حتما یه چیزی داره که میگن کالباس بریزین




طرز تهیه آش ترخینه :




برای تهیه آش ترخینه دو راه وجود داره یا خودتون ترخینه رو درست کنید یا اینکه از مغازه ها ترخینه رو بخرین مورد اولو بعدا بهتون میگم چون الان فصلش گذشته ولی میرم اطلاعات کسب میکنم ببینم میشه الانم درست کرد یا نه


ابتدا باید ترخینه ها رو (که به اصطلاح ما کرمانشاهیها واحد هر ترخینه کله اس)حدود چهل و پنج دقیقه یا یک ساعت توی آب قرار بدیم که کاملا نرم بشه و به اصطلاح دوغشو پس بده بعد ترخینه رو که کاملا نرم شده و شما با دست له کردین رو روی اجاق میذاریم


تذکر: دوستان آبی که توش ترخینه ها ریختیم تا نرم بشه رو دور نریزین آخه یکی از شاگردام اینکارو انجام داده بود شما اینکارو نکنید اصلا میدونین چیکار کنید قابلمه رو پر آب کنید کله (واحد ترخینه)ترخینه ها رو توش بریزید وقتی نرم شد با دست لهش کنید بعد قابلمه رو بذارین رو اجاق وقتی آب جوش اومد شعله رو کم کنید اجازه بدین که آش بپزه و غلیظ بشه یا خص بشه این ساده ترین نوع درست کردنشه اگه دوست داشتین بهش نخود یا سبزی مثل نعنا تازه اضافه کنید اینا دیگه سلیقه ایه می تونید پیاز داغ به همراه زرد چوبه و نعنا داغ درست کنید و در مرحله آخر اضافه کنید




دو نکته اساسی :

1-بهترین زمان برای خوردن ترخینه صبحانه اس خیلی مزه داره

2-اسم دیگه ترخینه دوینه است




حالا بعدا طرز تهیه خود ترخینه رو هم بهتون میگم


ایشالله طرز تهیه شلم رو هم که یکی از غذاهای کرمانشاهیه بعدا براتون میذارم

نوشته شده:توسط آناهیتا براي پي سي سيتي


__________________



ویرایش توسط رزیتا : 05-01-2012 در ساعت 10:00 PM دلیل: گذاشتن عنوان
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
اختصاصی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 07:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها