بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات

شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-18-2008
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow بیایید داستان کوتاه بنویسیم (زیر 100 کلمه)

بیایید داستان کوتاه بنویسیم (زیر 100 کلمه)
سلام و عرض ادب خدمت دوستانمی دونم ممکنه که در نگاه اول این تاپیک مدل خاصی به نظر بیاد اما به شما قول میدم اگه کمی کار کنید در اثر کار و تمرین و تمرین و تمرین و کمیت و کمیت و کمیت در نهایت کیفیت حاصل میشهپس اینجا داستانهای کوتاه نوشته خودمون رو می نویسیم اما یه قانون دارهزیر صد کلمه
تمام داستانهامون باید زیر صد کلمه باشه
تا مجبور بشیم که قالبی تعیین کننده داشته باشیم و خلاقیت بیشتری خرج کنیم
همه نویسنده ها یا کسانی که دوست دارن بنویسند و اثری کوچیک یا بزرگ از خودشون باقی بگذارند از نوشتن داستانک و داستانهای کم و کوتاه شروع کرده اندنوشتن داستان کوتاه راحته اما اگه زیر صد کلمه باشه کمی سخت میشه و تفکر را به یاری بیشتر می طلبهچندتا پیشنهاد:
  1. کلمات و حروف ربطی در شمارش به عنوان کلمه به حساب نمیان مانند "و" و "تا" و "به" و....
  2. می تونین از داستانهای کوتاه دیگران الهام بگیرین اما منبع رو هم حتما بگین تا حرمت ادبیات رعایت بشه مانند مثالهای من در زیر همین پست
  3. لازم نیست خیلی تلاش کنین و معجزه خلق کنین، چند خط دارای معنا یا پاره داستان هم کافیه فقط سعی کنید که ذهنتون رو روی چیزی که می خواهین متمرکز کنید
  4. میتونین انتهای داستان را یه جوری کنین که خواننده بخنده یا جا بخوره یا ناراحت یا شاد بشه یا حتی حالش بهم بخوره یا بدتر از فروم بره برنگرده!!!!:D
  5. حتما برای داستانهاتون اسم بذارید تا دارای شخصیت داستان کوتاه زیر صدکلمه باشند
  6. از نویسندگان و طرفداران شعر این فروم هم دعوت میشه رسما بیان و با ادبیات نوشتاری کلاسیک و مدل زیر صدکلمه ای هم دست و پنجه ای نرم کنند.
من به عنوان نمونه تو این پست از قلم و ترجمه های خانم گیتا گرگانی که تو یه فروم (به خاطر شیوه خاص حرکتشون نام فرومشون محفوظه) دیدم مثال میارم تا بهتر متوجه منظورم بشوید.

"راز":

"لازم نيست اين قدر خودت رو بگيري واتسون"
"متاسفم هولمز،فقط فکر ميکنم تو عاقبت مغلوب شده اي.توهرگز نميتواني راز اين جنايت را کشف کني".
هولمز ايستاد و با دسته ي پيپ اش به نشانه ي تاکيد اشاره کرد.
"متاسفانه اشتباه ميکني.من ميدانم چه کسي خانوم وورتينگتون را به قتل رسانده".
"فوق العاده است!بدون هيچ شاهدي!بدون سرنخي !چه کسي اين کار را کرده؟"
"من کرده ام ، واتسون".

توضیح امیر عباس انصاری: ببینید در داستان بالا دو شخصیت شرلوک هولمز و دوست و دستیارش دکتر واتسون و عامل هوش هولمز جهت ردیابی جنایت و استفاده از اون هوش در پنهان کردم عامل جنایت به کار رفته، نویسنده با اتکاء به شخصیتهای یه نویسنده بزرگ یه داستان کوتاه نوشته و روش کار کرده پس سخت نیست و میشه الهام گرفت

-----
"بد شانسي":

وقتي بيدار شدم تمام تنم درد ميکرد و ميسوخت.چشمهايم را باز کردم و ديدم پرستاري کنار تختم ايستاده.
او گفت :"آقاي فوجيما ،شما خيلي شانس آورديد و از بمباران هيروشيما در دو روز پيش جان بدر برديد"
با ضعف پرسيدم:"من کجا هستم؟"
زن گفت:"در ناکازاکي."

توضیح امیر عباس: فرار از هیروشیما و رفتن به شهر ناکازاکی، اشاره ای به بمب اتمی نشده چون لازم نبوده همه می دونند جریان چیه، اشاره کردن و الهام گرفتن از یک فاجعه تاریخی که جهان ازش خبر داره

-----
"مرگ در بعد از ظهر":

"لويي ،از پشت آن درخت بيرون بيا تا مغزت را داغان کنم."
"دل و جرات نداري ماشه را بکشي."
"دل و جرات من خيلي بيشتر از مغز توست."
"توني ،تو عوض مغز ،بادام زميني داري،بنگ!"
"...اين هم يکي ديگر!"
"لويي ،توني،شام"
"آمديم مامان!"

توضیح امیر عباس: خوب در نگاه اول دوئل یا درگیری دو کابوی یا دو گانگستر یا... تو ذهن میاد ولی با جمله مادر مشخص میشه دوپسربچه مشغول بازی هستند. خیلی راحت ذهن ما با چند خط گول میخوره و در نهایت لبخندی هم می زنیم.

---
(کپي رايت اين قصه ها از کتاب ترجمه شده به قلم خانم گيتا گرکاني هست)

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش