مهدی وجدانی همزمان با انتشار آلبومش، قطعات آن را در سایت شخصب اش برای دانلود قرار داد
کیفیت بالایش را خودم برای دانلود گذاشتم
مهدي وجداني آلبوم جديد خود را كه شامل گيتار نوازي در سبك اكسپرسيونيسم است را منتشر ميكند.
مهدي وجداني آهنگساز و نوازنده گيتار گفت: اين آلبوم كه با سبك اكسپرسيونيسم و داراي خواص دراماتيك است شامل 9 قطعه با عنوانهاي آن سو تر گاهي، حرفهاي نگفته، تريلوژي باران، كيما و ... است.
وي افزود: قطعات اين اثر را به صورت جامعه شناسانه برپايه احساسات، درونيات و عواطف ساختهام و در اجراي قطعات فقط از ساز گيتار استفاده كردهام البته در آلبومهاي قبلي مهدي شريفي به عنوان نوازنده گيتار بنده را همراهي كرده ولي در اين آلبوم به علت نبود ايشان خودم كار نوازندگي گيتارها را به عهده دارم.
اين آهنگساز بيان داشت: در دو آلبوم قبلي با گيتار موسيقي ايران را اجرا كردهايم اما اين بار گيتار نوازي در دستگاه نوا را انجام دادهام.
وجداني با اشاره به نام اثر گفت: هنوز اسمي براي اين اثر انتخاب نكردهام ولي تمام كارهاي مربوط به آن انجام شده است.
اين نوازنده گيتار با بيان اينكه همزمان با انتشار آلبوم، قطعات آن را در سايت شخصيام قرار ميدهم، اظهار داشت: با انتشار كارهاي قبلي برخي هنر دوستان قطعات آلبومها را بر روي سايتهاي مختلف قرار ميدادند كه از نظر كيفيت مناسب نبودند بر اين اساس اينبار تصميم گرفتم هنگام انتشار خودم قطعات آلبوم را در سايت شخصيام با كيفيت بالا براي دانلود قرار دهم.
وجداني در خاتمه با اشاره به انتشار اين اثر در سال آينده و در خصوص ديگر فعاليتهاي خود خاطرنشان كرد: همزمان با اين كار مجموعهاي را بر اساس اشعار فائزه بهرامي ميسازم كه كاملا پست مدرن است. همچنين رهبري اركستر زهي را براي موسيقي نمايش فراموش خانه نيز انجام ميدهم.
منبع : فارس
با تشکر فریبا