بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان

پزشکی بهداشتی و درمان در این تالار مطالب پزشکی و آموزشی در مورد بهداشت و سلامتی قرار خواهند گرفت

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #1  
قدیمی 07-28-2009
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پوستی بدون چروک با ۱۰ ماده غذایی

بسیاری از مردم ویتامین A را پیام‌آور بینایی بهتر می‌دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذای ما مرتبط است.
ویتامین A برای خنثی کردن عناصر مضر پوست نقش آنتی‌اکسیدان را بازی کرده و از تشکیل چین و چروک در آن جلوگیری می‌کند. به علاوه پیشرفت آن را به تأخیر می‌اندازد و پوست ما را جوان نگاه می‌دارد. دوسوم ویتامین A مصرفی ما از بتاکاروتن تأمین می‌شود که تولیدکننده رنگ زرد و نارنجی در میوه‌ها و سبزی‌هاست. بدن ما بتاکاروتن را به ویتامین A که برای سلامت پوست الزامی است تبدیل می‌کند و به مصرف می‌رساند. سیب‌زمینی، هویج و زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است.ویتامین A نوسازی پوست را افزایش می‌دهد و از تشکیل چین و چروک در آن جلوگیری می‌کند.ویتامین A محلول در چربی بوده و به راحتی در بافت بدن ما ذخیره می‌شود، در حالی که قابلیت ذخیره شدن در هیچ گیاهی را ندارد. مصرف آن بیش از میزان مجاز روزانه تأثیر سمی دارد، بنابراین عاقلانه نیست که قرص ویتامین A را به غذای خود بیفزایید.
۱۰ راه ساده برای افزودن بتاکاروتن به سبد غذایی شما وجود دارد.

۱ - هویج رنده شده به سس ماکارونی یا لازانیای خود بیفزایید. در مزه غذا تأثیر چندانی ندارد،‌ اما کاروتن آن پوست شما را تغذیه می‌کند.

۲ - برگ تازه اسفناج را به سبزیجات سالاد خود بیفزایید. اسفناج نسبت به سایر سبزیجات گروه خود بتاکاروتن بیشتری دارد.

۳- روزانه یک ماده لبنی با طعم میوه مصرف کنید، مثل ماست و میوه تازه. زردآلو، هلو و انبه را به آن بیفزایید تا میزان کاروتن غذای شما افزایش چشمگیری داشته باشد.

۴ - برش‌های کوچکی از هندوانه را همراه با نعناع به نوشیدنی خود بیفزایید، تأثیر بسیار مطلوبی بر پوست شما خواهد گذاشت.منابع غنی از ویتامین A عبارتند از: جگر، شیر، زرده تخم‌مرغ، پنیر چدار، ماهی،‌ سیب‌زمینی شیرین، هویج، کدو حلوایی،‌ طالبی، زردآلو، هلو، کلم بروکلی، گریپ‌فروت، اسفناج و سایر سبزیجات سبز تیره و برگی شکل.

۵ - همیشه برگ کلم تازه داشته باشید و به عنوان پیش غذا آن را میل کنید.

۶ - به شام خود میوه بیفزایید. کمپوت هلو و زردآلو یا هلو و زردآلو تازه را در دسترس نگه دارید تا به سالاد میوه شبانه خود بیفزایید.

۷- میوه‌های گرمسیری را انتخاب کنید. اگر از میوه‌های عادی خسته شده‌اید به میوه‌های مناطق حاره مانند انبه روی آورید.

۸ - گل کلم یا اسفناج تازه را به ماکارونی با سالاد گوجه‌فرنگی بیفزایید. موجب شادابی پوست شما خواهد شد.

۹ - انبه را در سس تند جانشین گوجه‌فرنگی کنید که نه‌تنها گیرنده‌های چشایی شما به‌وجد درمی‌آیند بلکه میزان زیادی کاروتن نیز به سبد غذایی شما افزوده شده است.

۱۰ - آب‌میوه‌های غنی از کاروتن را بنوشید، مثل آب طالبی و آب هویج.
__________________
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 07:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها