جك نيكلسون در يك فيلم كمدي
"جك نيكلسون" قصد دارد در فيلم كمدي «Bucket List» نقش مريض علاجناپذيري را ايفا كند كه ميخواهد پيش از مرگ به تمام آرزوهاي زندگياش برسد.
"جك نيكلسون"، پيشكسوت 70 ساله سينماي آمريكا، اواخر ماه جاري براي بازي در يك فيلم كمدي، بار ديگر به هنر هفتم بازخواهد گشت.
"جك نيكلسون" كه طي چند دهه حضور موفق در سينما، سه جايزه اسكار و 12 بار نامزدي اسكار داشته است، قصد دارد در فيلم كمدي «Bucket List» نقش مريض علاجناپذيري را ايفا كند كه ميخواهد پيش از مرگ به تمام آرزوهاي زندگياش برسد.
به گزارش فرانس پرس، نيكلسون در اين فيلم با ديگر ستاره هاليوود، يعني "مورگان فريمن" همبازي خواهد شد.
نيكلسون در اينباره گفت: «هركس ممكن است فيلمهاي ناموفقي بازي كرده باشد، من هم در كارنامهام از اين آثار دارم. اما حرف من اين است كه تا زمانيكه غزل خداحافظي را نخوانم، در نقشهاي متفاوت بازي خواهم كرد.»
نيكلسون كه سال آينده وارد پنجمين دههي بازيگرياش خواهد شد، براي اولين بار در سال 1958 با فيلم «قاتل نوزاد گريان» وارد دنياي سينما شد. در هاليوود، عده كمي مانند نيكلسون با شور و حرارت در فيلمهايشان ايفاي نقش داشتهاند.
او كه يكي از ثروتمندترين افراد دنياي هنر است، در سال 1989 تنها براي فيلم «بتمن»، 50 تا 70 ميليون دلار دريافت كرد. او در سالهاي 1975 و 1997 موفق به دريافت اسكار بهترين بازيگر مرد نقش اول و در سال 1983 موفق به دريافت اسكار بازيگر مكمل مرد شد.
وي درباره اينكه آيا افسوس آن را خورده است كه بهجاي "آلپاچينو" در «پدرخوانده» بازي ميكرد، گفت: «نميتوانم تصور آن را بكنم كه بازيگر ديگري به جاي پاچينو در "پدرخوانده" بازي كند. اين فيلم يكي از بهترينهاي تاريخ سينما است.»
با تشکر فریبا