بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان

پزشکی بهداشتی و درمان در این تالار مطالب پزشکی و آموزشی در مورد بهداشت و سلامتی قرار خواهند گرفت

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #1  
قدیمی 09-11-2007
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,106
سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض يك متخصص تغذيه: متاسفانه برخي از خانواده ها فست فودها را به غذاهاي خانگي ترجيح مي دهن

يك متخصص تغذيه با اعلام اين كه غذاهاي آماده يا فست فودها، خوشمزه و منطبق با ذائقه افراد طراحي مي‌شوند، تصريح كرد: اما متاسفانه خانواده‌ها به خصوص جوانان اين نوع غذاها را به غذاهاي خانگي ترجيح مي‌دهند.
دكتر بزرگمهر در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين مطلب اظهار كرد: با صنعتي شدن كشورها و وسعت شهرها گرفتاري و درگيري افراد روز به روز افزايش مي‌يابد و وقت كمتري صرف تغذيه خود مي‌كنند.
وي ادامه داد: تغيير الگوهاي غذايي و روش زندگي موجب شده كه فرصت براي طبخ و خوردن غذاهاي خانگي كمتر شود علاوه بر اين تبليغات مختلف در قالب تيزرها يا آگهي‌هاي تلويزيوني باعث جذب بيشتر افراد به غذاهاي آماده و ميان وعده‌هاي مختلف شده است.
دكتر بزرگمهر در مورد انواع فست فودها اظهار كرد: اين غذاها كه شامل همبرگر، انواع ساندويچ‌ها، پيتزا و يا ميان وعده‌هايي مثل چيپس، پفك و كيك‌هاي آماده مي‌شود اكثرا خيلي چرب و با سس‌هاي مختلف تهيه مي‌شوند كه معمولا مطابق طبع و ذائقه افراد است ولي مصرف اين مواد در طولاني مدت براي بدن بسيار زيان‌آور بوده و اگر غذاي انسان منحصر به اين مواد شود به هيچ وجه مفيد نيست.
اين متخصص تغذيه در ادامه به ايسنا گفت: آب ميوه‌ها و يا كنسروهايي هم كه در كارخانه‌ها تهيه مي‌شوند چون قابليت نگهداري طولاني مدت آنها مهم است افزودني‌هاي شيميايي در آنها استفاده مي‌شود كه در طولاني مدت هم از نظر گوارشي فرد را دچار مشكل مي‌كند و هم ارزش غذايي آنها بسيار كم مي‌شود.
همه اين موارد باعث شده كه جوانها و حتي نوجوانان مبتلا به چربي خون بالا شوند.
دكتر بزرگمهر بر اشاعه الگوي غذايي سنتي با توجه به مفيد بودن آن تاكيد كرد و افزود: در الگوي غذاي سنتي با مصرف حبوبات، سبزيجات، دوغ و ماست كه از اركان اصلي است كه همه از ارزش غذايي بالايي برخوردارند و اين فرهنگ صحيح غذايي بايد حفظ شود.
اين متخصص تغذيه هشدار داد: براي حفظ اين فرهنگ صحيح همه بايد تلاش كنيم از سياست گذاران گرفته تا متخصصين تغذيه و خانواده‌ها و بخصوص صدا و سيما و مطبوعات همه با برنامه‌ريزي صحيح بايد براي افزايش آگاهي افراد بخصوص جوانها و نوجوانها تلاش كنند.
دكتر بزرگمهر در پايان پيشنهاد داد: مي‌توان با افزايش مواد غذايي مثل ماهي و لبنيات و اختصاص يارانه به آنها در افزايش فرهنگ تغذيه گام برداشت، كه در اين مهم رسانه‌ها و تبليغات نقش اساسي دارند.
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 06:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها