بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-11-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اولين هم‌كاري سينمايي در فيلم تازه مهدي برقعي؛
سحر قريشي و سياوش خيرابي با «لج و ‌لجبازي» به اكران زمستاني مي‌آيند
خبرگزاري فارس: فيلم سينمايي «لج و ‌لجبازي» ساخته سيدمهدي برقعي براي اكران زمستان آماده نمايش شد.

«منوچهر زبردست» تهيه‌كننده اين فيلم به خبرنگار سينمايي فارس گفت: فيلم آخرين مراحل لابراتوار را طي مي‌كند و به‌زودي آماده نمايش مي‌شود.
وي افزود: قصد ما اين است كه فيلم را به اكران عمومي آذر و دي ماه برسانيم و در غير اين صورت در جشنواره شركت كنيم، چون اين فيلم اثري موفق در جذب مخاطب خواهد بود.
براساس اين گزارش، امير جعفري، نيما شاهرخ‌شاهي، سارا خوئيني‌ها، سحر زكريا از بازيگران اين فيلم هستند.
سياوش خيرابي و سحر قريشي بازيگران سريال پرمخاطب «دلنوازان» نيز در اولين فعاليت سينمايي خود، قبل از حضور در اين سريال در اين فيلم ايفاي نقش كرده‌اند.
فيلمنامه را حميد گرشاسبي براساس طرحي از رامبد جوان نوشته است.
اين فيلم داستان زوجي جوان به نام پونه و فرهاد است كه پس از 15 سال زندگي مشترك حدود سه سال است از يكديگر جدا شده اند. آشنايي پونه با يك مرد جوان انگيزه اي مي شود تا فرهاد رقيب عشقي خود را از ميدان به در كند.
عوامل اين فيلم عبارتند از مدير فيلمبرداري: حسين ناظريان، مدير صدابرداري: شهرام متولي باشي، طراح صحنه و لباس: افسانه صمدزاده، طراح چهره پردازي: مهديه اعرابي، صداگذار: آرش قاسمي، آهنگساز: سعيد اسدي، دستيار كارگردان و برنامه ريز: حجت ذيجودي، منشي صحنه: بهشته ناصري، جانشين توليد: علي رضايي.
مهدي برقعي فيلم سينمايي سفر به شرق و فيلم‌هاي تلويزيوني او شبيه گل داودي بود، وقتي سفر كرديم و خاطره را در كارنامه دارد.

امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
سنتوري

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش