بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > اینترنت و شبکه INternet & network > اخبار IT

اخبار IT جدیدترین اخبار آی تی در این تالار

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-30-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آی.پد اپل رونمایی شد

بالاخره انتظارها به پایان رسید و شامگاه چهارشنبه، محصول جدید اپل رونمایی شد. این رایانه لوحی زیبا و باریک، آی.پد نام دارد و در نگاه اول، یک آی.پاد بزرگ را تداعی میکند.
آی.پد از یک صفحه نمایشگر 9.7 اینچی رنگی، ریزپردازنده 1 گیگا هرتزی و فلش مموری 16 تا 64 گیگابایتی بهره می برد و ارتباطات وای.فای و شبکه ارتباطات همراه نسل سوم را نیز پشتیبانی می کند.
قیمت پایه این ابزار با فلش 16 گیگابایت و بدون ارتباطات نسل سوم، 499 دلار تعیین شده است.

همزمان با آغاز معرفي رايانه لوحي يا تبلت جديد اپل موسوم به اي پد توسط استيوجابز رييس اين شركت دنياي اينترنت هم به شدت تحت تاثير قرار گرفت و حتي عملكرد بسياري از سايت ها مختل شد.

به گزارش پي سي ورلد با توجه به اينكه بسياري از كاربران علاقه داشتند اين رويداد را به طور مستقيم گزارش كنند، بسياري از سايت هاي سرويس دهنده وبلاگ و ميكروبلاگينگ به علت ازدحام يا كند شده يا دقايقي از كار افتادند.

يكي از سايت هايي كه براي پوشش زنده رويدادهاي خبري ايجاد شده، coveritlive.com است كه اين سايت هم در زمان معرفي آي پد توسط استيو جابز به مدت 20 دقيقه از دسترس خارج شد. با توجه به اينكه بسياري از سايت هاي مشهور اينترنتي از پلاتفورم اين شركت براي پوشش دادن رويدادهاي مهم استفاده مي كنند آنها نيز دچار مشكل شدند.

جالب انكه برخي از سايت هاي مشهور خبر در حوزه فناوري نيز در زمان معرفي آي پد از دستس خارج شدند كه از جمله آنها مي توان به Engadget و Gizmodo اشاره كرد. در مجموع به نظر مي رسد اينترنت هنوز از زيرساخت هاي فني مستحكم و كاملا قابل اتكا برخوردار نيست و زماني كه در عرصه فناوري حادثه مهمي اتفاق مي افتد هجوم كاربران اين شبكه جهاني را مختل مي كند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)