بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فرودین: سه سرمربی در ۲۵ روز

*شکست ۲ بر۱ تیم ملی فوتبال ایران در تهران مقابل عربستان سعودی، رویای چهارمین صعود به جام جهانی را نقش بر آب کرد. این اتفاق، هشتم فروردین رخ داد.
محمود احمدی نژاد هم بازی را از نزدیک تماشا می کرد و با ناراحتی از ورزشگاه آزادی رفت. مانند ۳ هفته قبل که در همین مجموعه ورزشی، نظاره گر شکست تیم ملی کشتی آزاد ایران مقابل جمهوری آذربایجان در فینال جام جهانی بود.
فدراسیون فوتبال ایران با برکناری علی دایی و جایگزینی محمد مایلی کهن، دل به بارقه های ناچیز صعود سپرد. مایلی کهن می گوید "دوشنبه ساعت ۱۰ شب سرمربی تیم ملی شدم و یک ساعت بعد رفتم برنامه ۹۰" برنامه ای که بر خلاف توقع سرمربی جدید، استقبال گرمی از او به عمل نیامد.
حاشیه های آن برنامه جنجالی هنوز فروکش نکرده بود که عده ای از هواداران استقلال در ورزشگاه آزادی علیه مایلی کهن شعار دادند. سرمربی جدید تیم ملی هم که امیر قلعه نویی را عامل فحاشی تماشاگران می دانست، نامه ای جنجالی را در رسانه ها منتشر کرد:
"به این آقایان کوتوله و عوام فریب (کل یوم) که حتی فاقد مدرک تحصیلی برای گروهبان قندلی شدن هستند اما لقب ژنرال را یدک می ‌کشند می ‌گویم هر چه سریع تر دست از نوچه بازی و نوچه پروری بردارند. این مطلب شامل حال گنده باقالی‌ هایی که به عنوان نوچه در کنار این آدم کوتوله هستند نیز می ‌شود."
فرودین پرحاشیه فوتبال ایران هنوز به پایان نرسیده بود که مایلی کهن نیز برکنار شد. فدراسیون فوتبال تاکید کرد که او استعفا داده اما مایلی کهن انکار کرد. واقعیت هر چه که بود، در اتفاقی نادر در فوتبال جهان طی ۲۵ روز، ۳ مربی مختلف هدایت تیم ملی را برعهده داشتند!
مایلی کهن در بیانیه ای جدید نوشت: " این روزها بلوایی در فوتبال ما به وجود آمده که قداست آن را زیر سوال برده که همه آن ناشی از بیانیه احمقی به نام مایلی کهن است. ای آدم کوتوله، این اراجیف چی بود که در بیانیه اول نوشتی و این همه غوغا و بلوا در فوتبال نجیب و پاک ما به وجود آوردی؟"
با برکناری مایلی کهن، یکی از روزنامه های ورزشی تیتر زد: او رفت، قبل از آن که بیاید!
فدراسیون فوتبال، دوم اردیبهشت، سرمربی جدید رامعرفی کرد. افشین قطبی که سال قبل در میانه های لیگ برتر، بی خداحافظی از ایران رفته بود، با اظهارات امید دهنده اش به تهران آمد تا مسئولیت هدایت تیم ملی را بپذیرد.

*حرف آخر فروردین را مهدی مهدوی کیا زد و در آخرین روز از اولین ماه سال به ایسنا گفت: بحث فنی در این شرایط بی معنی است. اخباری که از ایران می شنوم تاسف بار است و با این اوضاع آینده ای را برای فوتبال ایران نمی بینم. فوتبالی که در حال نابودی است.
به این ترتیب، فروردین پرحادثه فوتبال ایران به پایان رسید. آن هم با وقوع اتفاقاتی که مصداقی برای این ضرب المثل فارسی بود: سالی که نکوست از بهارش پیداست!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)