فرانك لمپارد كاپيتان دوم تيم ملي فوتبال انگليس شد.
به دنبال آسيب ديدگي ريو فرديناند و غيبت او در جام جهاني 2010 فابيو كاپلو تصميم گرفت تا بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال انگليس را به استيون جرارد واگذار كند. بر اين اساس كاپيتان دوم تيم ملي فوتبال انگليس هم از چلسي ميآيد. فرانك لمپارد از سوي دن فابيو به عنوان كاپيتان دوم قهرمانان جام جهاني 1966 تعيين شد.
داستان بازوبند كاپيتاني انگليس به نظر داستاني ناتمام است. در اصل قرار بود جان تري كاپيتان انگليس در جام جهاني نوزدهم فوتبال باشد اما به دنبال رسوايي اخلاقي او بازوبند كاپيتاني انگليس از تري گرفته و به فرديناند سپرده شد.
مدافع مياني شياطين سرخ هم با بدشانسي جام جهاني را از دست داد و اكنون بازوبند به كاپيتان ليورپول رسيده است.
لمپارد در نشستي خبري با ابراز خوشحالي از تصميم سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: روز گذشته از طرف مربي و فرانكو والديني باخبر شدم و به اين موضوع افتخار ميكنم. بديهي است كه به خاطر "ريو" بسيار ناراحتم. او دوست من است اما چه كار بايد بكنم؟ تنها بايد بكوشم به عنوان كاپيتان دوم تلاش كنم. روز گذشته با فرديناند صحبت كردم. او بسيار ناراحت است. او يكي از دوستان بسيار خوب من است و آنچه كه اتفاق افتاد، ناراحتم ميكند.
انگليس در نخستين بازي خود در جام جهاني 2010 برابر آمريكا به ميدان خواهد رفت. الجزاير و اسلووني حريفان بعدي انگليس در جام جهاني هستند.