بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 08-29-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

سوپ ريشه سبزيجات



براي درست‌كردن سوپي خوشمزه و مقوي، استفاده از ريشه‌هاي سبزيجات مختلف فصل – به شرط آنكه به لحاظ طعم و مزه با هم همخواني داشته باشند – كافي است.
در اينجا، دستور يكي از اين تركيب‌ها كه منجر به تهيه سوپي لذيذ و خوشمزه شده است، ارائه مي‌شود.
مواد لازم براي 6 نفر:
- 50 ميلي‌ليتر يا يك‌چهارم پيمانه روغن زيتون
- يك عدد كدو حلوايي كوچك (پوست‌كنده و خرد شود)
- 3 عدد هويج (حلقه حلقه شود)
- 2 عدد تره فرنگي (حلقه حلقه شود)
- يك عدد پياز (به 4 قسمت بريده شود)
- 3 عدد برگ بو
- نصف قاشق چاي‌خوري پودر آويشن
- 3 شاخه رزماري
- 5 پيمانه آب مرغ
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- خامه، براي تزئين
توضيح: شاخه‌هاي رزماري را از بوته‌هاي رزماري حياط خانه يا يكي از پارك‌ها بكنيد.
طرز تهيه:
1 - فر اجاق‌گاز را روي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400درجه فارنهايت يا شماره 6 گرم كنيد.
حالا كاسه بزرگي آماده كرده و روغن زيتون را در آن بريزيد. سپس همه سبزيجات خردشده را به روغن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا كاملا به روغن آغشته شود. پودر آويشن را نيز روي مواد بپاشيد.
2 – سبزيجات را روي سيني فر بريزيد و به طور كامل پهن كنيد. برگ بو و رزماري را هم روي سبزيجات قرار دهيد.
3 – سيني را براي مدت 50 دقيقه يا تا زماني كه سبزيجات پخته شوند، داخل فر قرار دهيد. هرچند دقيقه يك‌بار در فر را باز كرده و با قاشق مواد روي سيني را با هم مخلوط كنيد. وقتي همه سبزيجات به خوبي سرخ شدند، آنها را از داخل فر بيرون آورده و به قابلمه بزرگي منتقل كنيد.
4 – حالا آب مرغ را به اين مخلوط سبزيجات اضافه كرده و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا به جوش آيد؛ سپس شعله را كم كنيد و آن را با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد. 10دقيقه ديگر صبر كنيد تا سوپ بازهم حرارت ببيند.
5 – قابلمه را از روي شعله برداريد و كناري بگذاريد تا كمي از حرارت بيفتد؛ سپس مواد را داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد و آن را به مايه‌اي صاف و غليظ و يكدست تبديل كنيد.
6 – سوپ را به قابلمه برگردانيد و دوباره روي حرارت اجاق‌گاز بگذاريد تا داغ شود، سپس آن را به ظرف موردنظر منتقل كرده و با خامه تزئين كنيد.
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 06:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها