بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #1  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض انواع خوراكها




مواد لازم :
سيب زميني = 5 عدد متوسط
اسفناج نيم كيلو
كالباس خرد شده = يك فنجان
پنير پيتزا = يك فنجان
پياز = 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به ميزان لازم
دستورتهيه :
ابتداد پياز را تفت مي دهيم و اسفناج را كه قبلاٌ آب پز كرده و از آبكش رد مي كنيم و بعد به پياز اضافه ميكنيم . كالباس هاي خرد شده را اضافه مي نمائيم . سيب زميني ها را آب پز كرده و بعد له مي كنيم نصفي از سيب زميني ها را ته ظرف پيركسي كه كمي روغن زديم پهن مي كنيم مواد آماده شده اسفناج و كالباس را روي سيب زميني پهن مي كنيمو بعد بقيه سيب زميني را روي آنها مي ريزيم و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را مي ريزيم و داخل فر به مدت 15 دقيقه مي كذاريم كه پنير آب شود و طلايي رنگ گردد
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها