بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام ملتها

جام ملتها مسائل مربوط به جام ملتهای قاره ها

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-15-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چو: نتیجه بازی عادلانه نبود

دوحه: چو کونگ رائه سرمربی کره جنوبی احساس می کند که در دیدار مقابل استرالیا دو امتیاز بازی خیلی راحت از دست این تیم پرید تا کره ای ها نتوانند دومین پیروزی متوالی خود در جام ملتهای آسیا را تجربه کنند.

حساس ترین بازی گروه C روز جمعه در ورزشگاه الغرافه با تساوی 1-1 کره جنوبی و استرالیا به پایان رسید اما سرمربی کره اعتقاد دارد که نتیجه نهایی عدالت را در مورد نمایش شاگردان او نشان نمی دهد: «اگر شما نمایش کلی تیم ما را دیده باشید متوجه می‌شوید که ما می توانستیم برنده این بازی باشیم. نتیجه می توانست بهتر از این باشد. در مورد هواداران، باید بگویم این یک بازی تماشایی بود و من کاملا از عملکرد امروز بازیکنانم خرسندم. فکر می کنم ما بازی را کنترل کردیم و از این نظر، پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم. از این بابت که می توانیم مقابل هر تیم دیگری در این تورنمنت بازی را تحت اختیار خود درآوریم خوشحالم و اگر بتوانیم به پیشرفت در این جنبه از بازی خود ادامه دهیم، اوضاعمان خیلی بهتر هم خواهد شد. در نیمه دوم، استرالیا با بازی فیزیکی فشار بیشتری روی ما آورد در نتیجه کار با توپ آنطور که در نیمه اول انجام دادیم برایمان کاملا مشکل شد. مطمئنم این بازی برای استرالیا هم بسیار دشوار بود زیرا ما در نیمه اول به آنها فشار زیادی آوردیم.»

کره دو امتیاز مهم را در این بازی از دست داد اما چو بابت این ولخرجی تیمش چندان نگران نیست: «ما بازیکنان خوب زیادی داریم که می توانند گلزنی کنند. خیلی بهتر بود اگر می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم اما با نگاه به بازیهای آینده معتقدم می توانیم بهتر از این شویم. بازیکنانی مثل «پارک جی سونگ»، «جی دونگ- وون» و «لی چانگ یانگ» می توانند برای ما گلزنی کنند. فکر نمی‌کنم این نتیجه روی عملکرد ما در دیدار مقابل هند تاثیری بگذارد. به نظرم تیم من در آن بازی بسیار بهتر از امروز کار خواهد کرد. ما اعتماد به نفس کافی برای بازی مقابل هر تیمی در این مسابقات را داریم.»

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)