بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام ملتها

جام ملتها مسائل مربوط به جام ملتهای قاره ها

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان

ازبک‌ها فقط به سه امتیاز می‌اندیشند

Uzbekistan's midfielder Odil Ahmedov (R) celebrates with teammate Azizbek Haydarov after scoring the opening goal.

دوحه: ازبکستان احتمالاً با یک تساوی مقابل چین یه مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا راه می‌یابد، اما اودیل احمدوف هافبک تیم می‌گوید آنها فقط به سه امتیاز بازی فکر می‌کنند. با توجه به اینکه هر چهار تیم گروه A هنوز روی کاغذ شانس صعود دارند، چند سناریو قابل تصور است که می‌تواند باعث صعود هر کدام از تیم‌ها شود.

با این حال برای ازبکستان معادله آسان است: اجتناب از شکست در استادیوم الغرافه در بازی آخر و صعود به جمع هشت تیم نهایی. اما احمدوف که یکی از دو گل بازی افتتاحیه به قطر میزبان را به ثمر رساند، مصمم است که با اقتدار صعود کنند: «یک امتیاز هم برای صعود کافی خواهد بود، اما ما به مساوی راضی نخواهیم بود. ما می‌خواهیم چین را شکست دهیم و تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم تا این کار را بکنیم.»
ازبکستان با تعدادی مصدوم پا به تورنمنت گذاشت، از جمله مدافع کلیدی تیم ویتالی دنیسوف، اما در پی دو پیروزی مقابل قطر و کویت، وادیم آبراموف سرمربی تیم حالا پیش از بازی با چین دردسر دیگری دارد. او گفت: «حالا مشکل ما این است که زیادی بازیکن خوب داریم. یازده بازیکن اصلی هم دارند پیروز می‌شوند بنابراین من نمی‌توانم تغییرشان دهم.»
آغاز امیدوارکننده ازبکستان همچنین آبراموف را در دیدگاهش تایید کرده که آنها می‌توانند برای اولین بار قهرمان آسیا شوند: «ما به اینجا آمدیم که این تورنمنت را ببریم و نظر من عوض نشده است. کره جنوبی، ژاپن، استرالیا، ایران و عراق همه‌شان تیم‌های قدرتمندی هستند و کارمان دشوار خواهد بود، اما برنامه ما این است که این جام را ببریم.»
او در مورد بازی با چین هم گفت: «چهار تیم شانس صعود از گروه را دارند. قبل از بازی می‌دانم که چین شانس این را دارد که ما را ببرد، من فکر می‌کنم که بازی دشواری خواهد بود، اما خواهیم دید. من می‌دانم که تیم‌ام می‌تواند بسیار بهتر از دو بازی قبلی بازی کند و امیدوارم قدم به قدم پس از بازی با چین در مرحله بعد بهتر از این بازی کنیم»

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)