بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-29-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آدبایور: برای گرفتن جای بنزما به رئال نیامده ام

مهاجم توگویی رئال معتقد است منچسترسیتی می تواند قهرمان این فصل لیگ برتر شود

سایت گل- امانوئل آدبایور، مهاجم جدید رئال مادرید، معتقد است که منچسترسیتی می تواند قهرمان این فصل رقابت های لیگ برتر شود.

این مهاجم توگویی که چند روز قبل با انتقالی قرضی از سیتی به رئال پیوست، اعتقاد دارد تیم سابقش همچنان از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است.
او در گفتگو با اسپورتنیگ لایف، در پاسخ به این سوال که آیا سیتی می تواند قهرمان لیگ برتر شود، گفت:" بله، البته! چرا که نه؟

فکر می کنم منچسترسیتی با بازیکنانی که این فصل به خدمت گرفته، از شانس زیادی برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر برخوردار است، بازیکنانی مانند ماریو بالوتلی، ادین ژکو و بقیه.

آنها فوتبال خوبی بازی می کنند پس از شانس قهرمانی برخوردارند. کار آسانی نخواهد بود اما آنها برای رسیدن به قهرمانی هر کاری لازم باشد انجام خواهند داد زیرا قهرمانی در لیگ برتر رویای هر باشگاهی است."

او همچنین در مورد شانس قهرمانی رئال در رقابت های این فصل لالیگا گفت:" رئال تنها چهار امتیاز از بارسا کمتر دارد. مطمئنا همه با من موافقند که بارسا فوتبال فوق العاده ای به نمایش می گذارد اما در فوتبال تنها باید پیروز شد. ما باید آنها را در دیدار برگشت ال کلاسیکو شکست بدهیم و منتظر باشیم که آنها در دیگر دیدارها امتیاز از دست بدهند.

من به رئال نیامده ام تا جای کسی را بگیرم. من اینجا نیستم تا کریم بنزما را از تیم بیرون بیندازم. من به رئال آمده ام تا فوتبال خودم را به نمایش بگذارم و از بازی کردن لذت ببرم. من می توانم در کنار بنزما بازی کنم و همین طور در کنار ایگواین، اگر به میادین برگردد."

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (0 عضو و 9 مهمان)