بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #31  
قدیمی 05-12-2012
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Wink اسپاگتى كاربونارا

اسپاگتى كاربونارا

مواد لازم

  • پاستای پخته شده: 150 گرم
  • جعفری ساطوری شده: 5 قاشق غذاخوری
  • سوسیس دودی خلالی شده: 3 عدد
  • زیتون خرد شده: 5 عدد
  • سیر خرد شده: 3 حبه
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • خامه: 200 گرم
  • فلفل سیاه: به مقدار كافی
  • نمك: به مقدار كافی
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه

1 - سوسیس، زیتون، سیر و جعفری را در روغن زیتون تفت می‌دهیم.

2 - خامه را اضافه می‌كنیم و كمی تفت می‌دهیم.

3 - پاستا را اضافه كرده و می‌گذاریم تا سس آن خوب غلیظ شود.

4 - پاستا را در بشقاب كشیده و زرده‌ تخم‌مرغ را با آن تركیب كرده و با جعفری تزئین می‌كنیم.

فوت آشپزی

این پاستا را می‌توان به همراه میوه‌هایی مانندآناناس و موز یا تمشك و توت‌فرنگی سرو كرد.


__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها