بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #10  
قدیمی 09-04-2013
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow همه چیز در مورد قهوه، انواع قهوه، عربی، فرانسوی، اسپرسو، موکا، کاپوچینو، ترک، قجری، آموزش درست کردن انواع قهوه، تاریخ قهوه و قهوه خانه

قوری قهوه‌ساز اسپرسو

قوری قهوه‌ساز اسپرسو، قوری موکا یا موکا پات نوعی ماشین قهوه‌ساز است که با گذراندن آب بسیار داغ و تحت فشار با بخار از میان قهوه آسیاب شده، تولید نوشیدنی قهوه می‌نماید.
این نوع قوری نخستین بار در سال ۱۹۳۳ توسط لوئیجی دو پونتی و برای شرکت آلفانسو بیالتی منحصراً" به ثبت رسید.
صنایع بیالتی این نوع قهوه‌ساز را تحت نام موکا اسپرسو تولید و روانه بازار کرد.

برای استفاده از این ماشین به یک وسیله حرارتی مثل اجاق گازی یا برقی نیاز است که مراحل تولید قهوه با استفاده از انرژی حرارتی این وسایل حرارتی تولید می‌گردد.


نمای کامل یک قوری قهوه‌ساز اسپرسو


موکا اسپرسو بیشتر در کشورهای آمریکای لاتین و اروپایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این قهوه ساز به عنوان یک طرح شمایلی در هنر صنایع مدرن و موزه‌های مربوط به طراحی و مدل‌های سه بعدی مورد توجه قرار گرفته است.

قوری قهوه‌ساز اسپرسو در اندازه‌های مختلف تولید شده است و از یک تا هجده نفره آن موجود است.
مدل‌های نخستین و حتی کنونی آن بیشتر از جنس آلومینیوم با دسته باکالیتی می‌باشند.

اجزاء

یک قوری قهوه‌ساز اسپرسو از سه بخش اصلی تشکیل شده است:
  1. محفظه نگهدارنده آب: این محفظه که در بخش زیرین قرار دارد، وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد. آب در این ظرف داغ شده و با فشار به سمت سبد قهوه رانده می‌شود.
  2. سبد قهوه: این محفظه دارای دو بخش می‌باشد، یکی محفظه دایره‌ای شکل که قهوه آسیاب شده را درون آن می‌ریزند و دوم لوله‌ای متصل به محفظه سبد که در زیر آن جای دارد. این لوله در هنگام بسته شدن کامل قهوه‌ساز، درون آب درون محفظه نگهدارنده آب فرو می‌رود.
  3. ظرف فراورده این ظرف که در بالای سیستم جای می‌گیرد و دارای یک دسته نیز می‌باشد وظیفه نگهداری نوشیدنی قهوه تولید شده را بر عهده دارد. در کف این ظرف فیییلتریی موجود است که دقیقا" در بالای سبد قهوه قرار می‌گیرد. میانه این ظرف لوله‌ای است که نوشیدنی تولید شده از آن گذر کرده و نهایتا" درون ظرف سر ریز می‌شود.


۱:دستگیره سرپوش ظرف فراورده
۲:منفذ لوله ظرف فراورده که نوشیدنی قهوه از آن فوران می‌کند.
۳: لوله ظرف فراورده برای هدایت قهوه تولید شده به ظرف فراورده
۴: ظرف فراورده
۵: دسته ظرف فراورده
۶: قهوه موجود در سبد قهوه
۷: لوله زیرین سبد قهوه که آب داغ را به بالا هدایت می‌کند.
۸: آب
۹: محفظه نگهدارنده آب
۱۰: خروجی نوشیدنی حاصل شده برای ریختن در فنجان پذیرایی
۱۱: نوشیدنی قهوه تولید شده که در ظرف فراورده انباشته شده است.
۱۲: سوراخ‌ها یا فیییلللتر زیر ظرف فراورده که ترکیب آب و قهوه از درون آنها به ظرف فراورده هدایت می‌گردد.
۱۳: سبد قهوه محل قرار گرفتن قهوه آسیای شده (پودر قهوه)
۱۴:منافذ ریز کف سبد قهوه که آب داغ از دورن آنها روی گرد قهوه پمپاژ می‌شود.

__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
coffee, coffee roasting, home roasting coffee, فرهنگ عرب, قهوه, قهوه چیست, قهوه چطور تولید میشود, قهوه هلندی, قهوه ترک, قهوه ساز, میوه قهوه, محصولات زراعی, کافئین, کاپوچینو, انواع قهوه, اسپرسو, اطلاعات تکمیلی در مورد قهوه, دم کردن قهوه, دستور تهیه نوشیدنی های قهوه, شیر قهوه


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها