انتشار دايرةالمعارف گافهاي بوش
او در 29 سپتامبر 2000 در تشريح سياستهاي محيط زيستي دولت خود گفت: من ميتوانم كاري بكنم كه انسانها و ماهيها در كنار هم و با كمال دوستي زندگي كنند و اين جمله او خنده شديد حاضران را در پي داشت. دشمنان ما پيشرفته شدهاند و به آساني میتوانند به ما ضربه بزنند ما هم اين گونهايم. دشمنان ما به كثيفترين ابزار ضربه به ايالات متحده آلوده شدهاند، ما هم اين گونهايم!
سرويس بينالملل «تابناك» ـ تنها هفت روز مانده به پايان دوره رياست جمهوري بوش، مطبوعات آمريكا اقدام به انتشار گافهاي رئيسجمهور در دوره رياست جمهوري كردند.
او در هشت سال گذشته در مجموع، پانزده بار جملاتي را بر زبان راند كه موجب خنده مردم شد؛ البته خود نيز از جملات و اصطلاحاتي كه پيش از او هيچ كس بر زبان نياورده بود، متعجب شد.
او در ششم نوامبر 2000 از واژه نامانوس Misuunderstimate استفاده كرد و پس از چندي، خود متوجه گاف خود شده پرسيد: من چي گفتم؛ البته هر چه بود، مقصودم اين است كه چيز اهميت داري نيست.
او در 29 سپتامبر 2000 در تشريح سياستهاي محيط زيستي دولت خود گفت: من ميتوانم كاري بكنم كه انسانها و ماهيها در كنار هم و با كمال دوستي زندگي كنند و اين جمله او خنده شديد حاضران را در پي داشت.
او در پنجم اوت 2004 گفت: دشمنان ما پيشرفته شدهاند و به آساني ميتوانند به ما ضربه بزنند ما هم اين گونهايم. دشمنان ما به كثيفترين ابزار ضربه به ايالات متحده آلوده شدهاند، ما هم اين گونهايم!
او در سال 2005 در نشست شوراي امنيت سازمان ملل، در يادداشتي به رايس نوشت: من به شدت نيازمند رفتن به دستشويي هستم؛ امكان دارد؟
او در 29 ژانويه 2006 گفت: براين باورم كه روابط ايالات متحده و آمريكا همچنان پابرجا و مستحكم خواهد ماند.
«الشرق الاوسط» كه به ترجمه بخشهاي ديگري از اين گاف اقدام كرده، مجموعا پانزده مورد از شاهكارهاي ادبي رئيسجمهور آمريكا را براي قضاوت تاريخ درج كرده است.
با تشکر فریبا