رندان مست - دانلود آلبوم نام رندان مست کاری تازه و بسیار زیبا از استاد شجریان
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای محمدرضا شجریان با نام رندان مست
مجيد درخشاني آهنگساز و نوازنده تار گروه شهناز در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت: آلبوم «رندان مست» شامل قطعات بخش اول كنسرت مهرماه گروه شهناز در تهران است كه استاد شجريان در اين كنسرت سازهاي جديد خود را با اجراي قطعات اين كنسرت معرفي كرد.
وي ادامه داد: اين كنسرت در دو بخش «رندان مست» و «مرغ خوشخوان» برگزار شد و قرار است تا پايان سال بخش اول اين اجرا با عنوان «رندان مست» منتشر شود.همچنين بخش دوم نيز در حال آماده شدن براي انتشار است كه آن نيز در آينده در بازار موسيقي منتشر خواهد شد.
اين نوازنده تار بيان داشت: «رندان مست» شامل قطعاتي چون زنگ شتر برگرفته از رديف ميرزا عبدا...، ساز و آواز، تصنيف چشم ياري از ساختههاي شجريان با تنظيم بنده بر روي غزلي از حافظ، ساز و آواز، تصنيف باد صبا ساخته حسامالسلطنه مراد با تنظيم من و با شعري از ملك الشعراي بهار، آواز شوشتري، چهارمضراب بيداد و تصنيف رندان مست از ساختههايم به روي غزلي از مولانا در دستگاه همايون است.
درخشاني در خاتمه خاطرنشان كرد: هماكنون در حال تمرين با گروه شهناز براي اجراي كنسرت در سال آينده هستيم.
====================================================
با تشکر از تمام دوستان عزیزم
اطلاعیه
تصمیم گرفته ام که فایلهای دانلوری رو از سایت حذف کنم
این البوم همین دیروز پریروز اومده به بازار
باید بریم بخریمش البته سایت ما که منتشرش نکرده سایتهای دیگه این کارو کردند و بعد ما هم لینکشو گذاشتیم اما من الان تصمیم گرفتم حذفش کنم
شایسته ما نیست و حق هم نیست مخصوصا که خیلی تازه ست
میتونی از سایر مطالب تاپیک استفده کنین مثل متن ترانه و ...
=====================================================