بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 09-23-2009
abadani آواتار ها
abadani abadani آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Apr 2009
نوشته ها: 1,022
سپاسها: : 0

13 سپاس در 12 نوشته ایشان در یکماه اخیر
abadani به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض سلام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا2 نمایش پست ها
قليه ماهي آموزش آسان، طرز تهیه و پوخت قليه ماهي .
قليه ماهي
مواد لازم:
يك كيلو( شوريده- سنگسر- هامور) ماهي پوست گرفته و پاك شده
يك بوته سير
300 گرم سبزي( گشنيز و شنبليله)
يك بسته تمرهندي
يك عدد متوسط پياز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
يك قاشق غذا خوري و يا يك فنجان آب گوجه فرنگي رب گوجه فرنگي
طرز تهيه :
ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.نكات تغذيه اي :اين خورشت ، يك غذاي محلي خوشمزه و براي نواحي خوزستان است. به علت دارا بودن سبزي و سير، غذاي خوش طعم و خوش رنگي است. ترشي اين غذا بوسيله تمرهندي تأمين مي شود.همچنين در تهيه اين خورش به جاي گوشت قرمز از ماهي استفاده شده است كه نه تنها ضرري ندارد ، بلكه داراي فوايد بسياري است. كساني كه داراي چربي خون بالا و يا ناراحتي قلبي هستند، مي توانند از اين خورشت استفاده كنند ولي به شرط آنكه مواد با مقدار كمي روغن و براي مدت كوتاهي تفت داده شوند
با سلام و تشكر از شما بابت مطالب خوبتان
در مورد قليه ماهي اجازه بدهيد يك توضيح كوچولو بدهم با توجه به اينكه يكي از غذاهاي شهر من است اول اينكه خرد كردن ماهي به قطعات به اين كوچكي زياد لازم نيست و مي توان در اندازه هاي متوسط هم آنرا در غذا بكار برد دوم اينكه ميزان شنبليله بايد كمي كمتر از آني باشد كه شما گفته ايد يعني كمتر از نصف گشنيز (مثلا 300 گرم گشنيز و 200 گرم شنبليله)زيرا زيادي آن غذا را تلخ ميكند ضمنا ميزان سبزي البته با توجه به نفرات كه نرم دستورات آشپزي ما براي 4 نفر است احتمالا بايد بيش از 300 گرم باشد حد اقل پانصد گرم چون سبزي بايد خوب سرخ شود بنابر اين حجم خود را تا حدود زيادي از دست مي دهد ودر غذا خود را آنچنان كه بايد نشان نمي دهد
البته شما استاد هستيد اما به نظرم اينگونه را هم امتحان كنيد ضرر ندارد و موقع سرو ما را هم ياد كنيد
يا علي مدد
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها